Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΕυρωΤουρκικά (πρώην ΕλληνοΤουρκικά) US

Ισλάμ Δεν επιδιώκει το Ισλάμ να κυβερνά π.χ. και την Γαλλία σήμερα, η N.S.A. το επιδιώκει (αυτό).

K.G.B. Δεν ήταν η Δύση εχθρός π.χ. του Αζερμπαϊτζάν επί Ε.Σ.Σ.Δ., η Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν.

Αιγαίο Δεν μετέτρεψαν τούρκοι στρατιώτες ή τούρκοι πράκτορες την ελληνική σε δήθεν διεθνή/ευρωπαϊκή και ουσία αλλοεθνή επικράτεια π.χ. στην Κω, στην Σάμο, στην Χίο, άλλων εθνοτήτων παράγοντες το έκαμαν μετά το 2014 εκεί (στο Αιγαίο) αυτό.

Abkürzung SD Δεν ήταν π.χ. η Ελλάδα εχθρός της Ιταλίας επί Γ΄Ράιχ, το Γ΄Ράιχ ήταν. 

✽ ✽ ✽

Μόσχα 1961 Η Μόσχα -το Κρεμλίνο- ήταν ο πραγματικός εχθρός μέσα σε μία απέραντη φυλακή όπως ήταν το λεγόμενο Ανατολικό Μπλόκ, δεν ήταν ο γεωργιανός ή ο κοζάκος ή ο ουκρανός ή ο ρώσος…

Βερολίνο 1941 Το Βερολίνο -η Καγκελαρία- ήταν ο πραγματικός εχθρός μέσα σε μία απέραντη φυλακή όπως ήταν το Γ΄Ράιχ, δεν ήταν ο πολωνός ή ο έλληνας ή ο ολλανδός ή ο κροάτης…

Όταν πέφτουν τα σύνορα αρχίζει η σφαγή των πολλών (των αδυνάτων), όχι όταν ορθώνονται

Όταν “πέφτουν” τα σύνορα από μέσα, (π.χ. με ιουδαϊκά τραπεζικά άρματα), ή απ' έξω, (π.χ. με γερμανικά άρματα μάχης), αρχίζει η μεγάλη σφαγή - η σφαγή των πολλών, 
(= των αδυνάτων), όχι όταν ορθώνονται.

Όπως μέσα σε μία φυλακή, έτσι κι’ έξω απ’ αυτήν, με το που ανοίγουν διάπλατα οι πύλες, (οι πόρτες στα κελιά) - με το που ισοπεδώνονται όλα - (με το που αίρονται οι φραγμοί και τα άβατα: π.χ. η διάκριση μεταξύ ανδρών - γυναικών κρατουμένων, π.χ. η διάκριση μεταξύ ανηλίκων - ενηλίκων κρατουμένων), καθίσταται δυνατή η σφαγή των οικονομικά ή σωματικά αδύνατων.

➤ Καταργώντας το άσυλο π.χ. στα μοναστήρια αποκτάς και τυπικά, (επίσημα), το δικαίωμά σου, (έτσι), να μπαίνεις σε αυτά και να θανατώνεις π.χ. τραυματίες που καταφεύγουν εκεί.

➤ Ρίχνοντας τους φράχτες π.χ. στα μαντριά κάνεις και επισήμως ένα (= ίσα!) με τους λύκους τα πρόβατα (!)

Μόρια Η Λέσβος, για παράδειγμα, είναι ήδη έτοιμο, (προς χρήση), σφαγείο, μετά το 2014, δεν χρειάζεται να “μπουκάρουν” τούρκοι στρατιώτες στην Μυτιλήνη για να μετατραπεί σε σφαγείο το συγκεκριμένο νησί. Αρκεί να ανοίξει η εξωτερική πύλη στην Μόρια, γιατί, εσωτερικά, τύποις υφίστανται άβατα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. (Όσοι άνθρωποι έχουν χρήμα ή ρώμη επιβιώνουν μέσα σε κρατικό κοινόβιο. Οι υπόλοιποι π.χ. μαχαιρώνονται - οι υπόλοιπες π.χ. βιάζονται.)

Ισραήλ Δεν είναι μέχρι στιγμής έτσι, (σαν την Λέσβο), ολόκληρος ο ευρωπαϊκός χώρος, (π.χ. και η Φρανκφούρτη και η Μαδρίτη και η Στοκχόλμη και το Παρίσι). Θα γίνει, (έτσι), ωστόσο, γιατί, ετοιμάζεται εισβολή π.χ. και στο Ιράν. Από ποιούς, (ετοιμάζεται εισβολή και στο Ιράν), από τους τούρκους; Δεν αποσταθεροποίησε η Άγκυρα μετά το 1991 την Μ. Ανατολή, τα Βαλκάνια, την Β. Αφρική, την Μεσόγειο…

Η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα είναι η CIA, δεν είναι η Τουρκία

Με ντοκουμέντα (αποδεδειγμένα) η C.I.A. από ιδρύσεώς της (1947) σοβαρότερη για την Ελλάδα απειλή απ' ότι (είναι) η Τουρκία. Τηρούνταν ωστόσο τα προσχήματα όσο υπήρχε το, λεγόμενο, Ανατολικό Μπλοκ, ή, απλούστερα, ή άτυπη, μεν, ουσιαστική, δε, διάκριση, μεταξύ εφάπαξ ή σε δόσεις, (δανειακές), απαλλοτρίωσης χωρών από την διεθνή τραπεζική…

17η Νοεμβρίου 2015 “Μέσα αι Η.Π.Α.” - “Μέσα το N.At.O.” θα γράφονταν σήμερα στην δεξιά κι’ αριστερή στήλη της κεντρικής πύλης του Πολυταμείου της, λεγόμενης, Μεταπολίτευσης - (γνωστού σαν Πολυτεχνείου ΄73)- όχι “Έξω αι Η.Π.Α.” - “Έξω το N.At.O.” Αποκύημα συνωμοσιολογίας στις μέρες μας ο ισχυρισμός, πόσω μάλλον οι αποδείξεις, αναφορικά με την εμπλοκή της C.I.A. στο πραξικόπημα, εδώ, (στην Ελλάδα), την 21η Απριλίου 1967 Κατ’ επίφαση διεθνές, (βλ. π.χ. NGOs), άλλωστε, το παρακράτος των Η.Π.Α. σήμερα, όχι κατ’ επίφαση εθνικό, (π.χ. “Γκοτζαμάνηδων”). Οι πρωταγωνιστές το 1995, το 2005, το 2015, παρά ταύτα, ναι, “κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα” - (τέκνα χαφιέδων της Χούντας, εγγονές δωσίλογων της Κατοχής, απόγονοι διεθνιστών πρακτόρων της N.K.V.D. Μόσχας που έκαμαν εθνική αντίσταση, εδώ, σκοτώνονταν π.χ. τον Δ. Ψαρρό...)…

“Αχνοφαίνεται” κι’ από τα ανωτέρω το γιατί είναι αδύνατη η τήρηση των προσχημάτων μετά το 1989/1991…

Μετάλλαξη Covid-19 Όπως αλλάζουν τρόπο επίθεσης οι ιοί -π.χ. ο Κορωναϊός- όταν αλλάζει τρόπο άμυνας το υποκείμενο, (= ο άνθρωπος), έτσι, (κατ’ ανάλογο τρόπο), μεταλλάσσονται (= ανα-προσαρμόζονται) και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της διεθνούς τραπεζικής - (οι συντηρητές μεγάλου κράτους με μεγάλο δανεισμό).

“Τα μυστικά αρχεία του Κίσιντζερ”

“Τα μυστικά αρχεία του Κίσιντζερ”


Μετάλλαξη “Μαρίας Δαμανάκη” Να υπάρχει “ψωμί”, (πεδίο πολέμου με έπαθλο κάτι), ωστόσο, όχι να έχει εκλείψει το κίνητρο της απόκρυψης - παραλλαγής, (π.χ. “της μετάλλαξης” από Κ.Κ.Ε. σε ΣΥΝ κι’ από ΣΥΝ σε Πα.Σο.Κ.)

Η γη π.χ. στην Κρήτη, στην Λέρο, στην Θράκη, στην Κοζάνη, σήμερα, είναι όπως είναι η γη π.χ. στην Βάση των Η.Π.Α. στην Σούδα. Δεν συντρέχει λόγος ν’ αλλάζει μάσκες π.χ. η Ε.Κ.Τ. ή π.χ. η Fed ή π.χ. το Δ.Ν.Τ. αναφορικά με υποθήκη την οποία έχει, (ήδη), κατάσχει, επί της ουσίας, (στην πραγματικότητα).

Ποιούς αφορά η προάσπιση μιας τέτοιας γης από εξωτερικό (;) κίνδυνο, τους έλληνες; Ούτε όλοι οι έλληνες ήταν συνεργάτες

➤ των ναζί έως το 1944,

➤ ή των σοβιετικών έως το 1949 εδώ,

➤ ούτε όλοι οι έλληνες είναι συνεργάτες των αμερικανών μετά το 1989/1991 εδώ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΕΔΑΦΟΣ) Ν.Τ.Π. Ή νοείται π.χ. πολωνός να αγωνιά μη τυχόν και χάσουν έδαφος από την πατρίδα του οι σοβιετικοί ή οι ναζί κατακτητές εκεί πέρα, (στην Πολωνία); Μα είναι και ατυχές το παράδειγμα, (το ιστορικό), γιατί, παγκόσμια δικτατορία, όπως οι σοβιετικοί - όπως οι ναζί, κάποτε, δεν επιδιώκει να επιβάλλει η Άγκυρα σήμερα, (δεν έχει η Τουρκία τέτοια - τόση δύναμη). Άλλοι εισβάλλουν στην μία μετά την άλλη χώρα μετά το 1991… Άλλοι υπονομεύουν (εκ των έσω) όσες χώρες δεν εναρμονίζονται με την Νέα Τάξη Πραγμάτων… Γιατί, (με ποιόν σκοπό), ωστόσο; Ποιές είναι οι αρχές της Ν.Τ.Π.; Ο φιλελευθερισμός; Ή ο σοσιαλισμός, (= κρατισμός - φασισμός); Το έθνος - κράτος; Ή η πολυεθνική κοινωνία - αγορά - “δημοκρατία” (= δικτατορία); Έως το 1989/1991 ήταν εύλογο το δόγμα του N.At.O. Ποιό είναι το δόγμα του N.At.O. σήμερα - (ποιός είναι ο αντίπαλος στον οποίο επιβάλλεται το δόγμα αυτό, τώρα);

Ο εαυτός σου είναι εχθρός σου όταν μπορείς να παρακολουθείς τους πάντες

N.S.A. Δεν είναι μόνο για μία χώρα (π.χ. μόνο για την Ρωσία) ή μόνο για έναν στρατιωτικό συνασπισμό (χωρών) απειλή οι άνομες Η.Π.Α. (π.χ. η N.S.A.), σήμερα. Η N.S.A. την παρούσα εποχή δεν παρακολουθεί μόνον “αυτούς” ή μόνο “εκείνους”, παρακολουθεί αδιακρίτως (τους πάντες), οπότε οι άνομες Η.Π.Α. μετά το 1989/1991 απειλούν όλες, σχεδόν, τις χώρες, (στον Κόσμο).

U.S.S.R. and German Reich Μόνο που π.χ. και στην Ε.Σ.Σ.Δ. το ίδιο συνέβαινε - και στο Γ΄Ράιχ το ίδιο συνέβαινε: Απειλή οι υπηρεσίες του κόμματος - κράτους εκεί, ήταν, όχι μόνο π.χ. για γάλλους ή για χριστιανούς ή για εργάτες, μα, για όλους ανεξαιρέτως - ακόμη και για τους υποστηρικτές του τυραννικού καθεστώτος!

World Αξιόπιστος φίλος - σύμμαχος σε ανάλογες εποχές, (παγκόσμιας μαζικής επιτήρησης), είναι όποιος δεν εργάζεται για τον παγκόσμιο δικτάτορα, όχι όποιος είναι της ίδιας εθνότητας ή τάξης ή φύλου ή ιδεολογίας με μας. Σίγουρα τα κοινά γνωρίσματα, (π.χ. η ίδια εθνότητα, π.χ. η ίδια τάξη), ενώνουν, (τους ανθρώπους), μα, σε καιρό κατά τον οποίο περιθώριο επιλογής έχουν οι περισσότεροι, (όχι οι λιγότεροι), άνθρωποι.

✽ ✽ ✽

Ο.Α.Ε.Δ. (Ι) Πού θα πας για μισθό ή μεροκάματο ή έστω για Κ.Ε.Α. (= Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης) σε καιρό που το αφεντικό όλων είναι ένα κι’ αυτό ο δικαστής τους; Στον πλανήτη Άρη (θα καταφύγεις);

Σε καιρό που η εξουσία αλλάζει χέρια τακτικά “στέκονται” οι πολλοί σε όσα τους ενώνουν, όχι σε καιρό ολοκληρωτισμού και δη παγκόσμιου. Είναι και η μαζική επιτήρηση εφικτή σήμερα, οπότε, οι κλειστές φυλακές αφορούν λίγους:

➤ Οι πολλοί, λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, (όχι συσσίτιο).

➤ Οι πολλοί, περιορίζονται κατ' οίκον, (όχι σε σωφρονιστικά καταστήματα).

“Με τον Σταυρό στο πέτο” οι κρατούμενοι υψηλού κινδύνου σε λίγο Δεν ήταν ατυχής πρωτοβουλία για κατ’ όνομα διεθνιστές και κατ’ ουσία ξενοκίνητους σοσιαλιστές, (= κρατιστές - φασιστοειδή), ο νόμος Παρασκευόπουλου. Η Ελλάδα υστερεί, (ακόμη), στον τομέα της μαζικής επιτήρησης. Από την 27η Φεβρουαρίου 2015 έκαμαν λόγο για την ανάγκη (!) έκδοσης “Κάρτας” του κρατούμενου στις ανοιχτές, (χωρίς σύνορα), για την N.S.A. κοινωνίες, χώρες, πόλεις, αγορές οι Τσίπρας, Βαρουφάκης. Άσχετο αν “ήρθαν δεύτεροι” - [ε, ναι, είχε αναφερθεί π.χ. ο Γ.Α.Π. πριν απ’ αυτούς στην ανάγκη (!) έκδοσης “Κάρτας του Πολίτη”].

Gestapo Ένα Κέντρο, (μία Αρχή, π.χ. η Gestapo), έδιδε τις περισσότερες - υψηλότερες υλικές αμοιβές την εποχή κατά την οποία ολόκληρος ο ευρωπαϊκός χώρος βρισκόταν υπό την Κατοχή των γερμανών εθνικοσοσιαλιστών και των συνεργατών τους. Εκεί, (στην μόνη αυτή πηγή), προσέτρεχαν όλοι όσοι ήταν αδύνατον να στερήσουν τα παιδιά τους π.χ. από ζαμπόν. 

➤ Λίγοι προτιμούν να σκοτωθούν σε βομβαρδισμό αντί να τρέξουν να κρυφτούν σε καταφύγιο στο οποίο έχει πάει π.χ. κι’ η πενθερά τους. Υπό ομαλές συνθήκες μπορείς να επιλέξεις με ποιούς θα συμβιώνεις, όχι υπό συνθήκες τρόμου ή μέσα σε κρατικό κοινόβιο, (φυλακή).

➤ Λίγοι προτιμούν να πεθάνουν, (π.χ. από ασιτία) κι’ όχι να υποταχθούν. Θεωρητικά είναι όλοι οι άνθρωποι ήρωες, όχι στην πράξη - (στην πραγματικότητα λίγα άτομα αντέχουν πείνα, δίψα, αϋπνία, πόνο, παγωνιά, βασανιστήρια - λιτό, γενικά, βίο).

Ο.Α.Ε.Δ. (ΙI) Το τι έχει κοινό, (π.χ. έθνος, π.χ. τάξη), με τον συνάνθρωπό του ο μέσος άνθρωπος το λαμβάνει υπόψη του όταν το περιθώριο επιλογών του είναι μεγάλο,

➤ όχι όταν “κόκαλα στα σκυλιά” (π.χ. επίδομα ανεργίας) διανέμει μία και μόνο Αρχή

➤ και μάλιστα σε αφανές και συνάμα αχανές -(ανοιχτό, άλλωστε, όχι κλειστό)- στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπως είναι οι χωρίς σύνορα για την N.S.A. πόλεις, οικίες.

Καλά ο άνθρωπος που απεχθάνεται τις ανισότητες αισθάνεται αν π.χ. από ανίατο, (νόσημα), νοσούν όλοι, όχι π.χ. μόνον οι λευκοί ή μόνον οι φτωχοί ή μόνον οι βουδιστές ή μόνον οι κουτσοί Υπάρχει ωστόσο και κάτι το παρήγορο. Όχι για όλους, μόνο για δωσίλογους χωρίς απολαβές, ήτοι, για φρενοβλαβείς. Δεν ψάχνουν μόνο γάλλοι ή μόνο μουσουλμάνοι ή μόνον έλληνες ή μόνον άνδρες ή μόνον ανάπηροι στα σκουπίδια σήμερα. Διατρέχει όλα τα στρώματα της κοινωνίας - όλες τις ομάδες ανθρώπων, η μιζέρια, στις μέρα μας. Σημαντικό αυτό για όσους είναι δωσίλογοι τσάμπα, δηλαδή ηλίθιοι. Αισθάνεται ικανοποίηση ο μέσος βλάκας, δεν αισθάνεται απειλή όταν σε απόγνωση κάπου, (σ’ έναν τόπο), βρίσκονται οι πάντες, (π.χ. μαύροι και λευκοί - π.χ. αστοί και προλετάριοι - π.χ. άνδρες και γυναίκες - π.χ. υγιείς και ασθενείς).

Πειστικό άλλοθι ο Covid-19, ακόμη πιο πειστικό άλλοθι η 11/9, μά, αρκούν;

Τρομο-Κράτος Η εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το 2001 ασκείται μέσα κι' έξω σαν να κραδαίνει σύμπλεγμα σφυροδρέπανου με σβάστικα κι’ όχι πυρσό “η Ελευθερία”, (το άγαλμα στο λιμάνι της Ν. Υόρκης)!

“Reichstag fire” Το αίμα που χύθηκε την 11η Σεπτεμβρίου, (2001), χρησιμοποιήθηκε σαν άλλοθι:

➤ για ακύρωση των συνταγματικών ελευθεριών στο εσωτερικό

➤ και για επεμβάσεις, (στρατιωτικές), στο εξωτερικό, (των Η.Π.Α.),

μα, απ’ ότι φαίνεται, δεν φτάνει.

Χρειάζεται κι’ άλλο αίμα (σαν άλλοθι) ο επίδοξος παγκόσμιος δικτάτορας έτσι ώστε να πείσει το κοινό του να τον καλέσει (από μόνο του το κοινό!) να αναλάβει και επίσημα, πια, την εξουσία!

Εύκολα - γρήγορα χύνεις αίμα όποτε - όπου το χρειάζεσαι, (σαν άλλοθι, αυτό), αν επιτηρείς συστηματικά - αδιάκοπα τους πάντες,

➤ όπως έκαναν οι ναζί, κάποτε,

➤ όπως έκαναν οι σοβιετικοί, κάποτε…

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP