Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

«Soros Angels»

«Soros Angels»Συγγραφέας: Gorgina Pipandreou
Τίτλος: Soros Angels
Εκδότης: Yahooxaxaxouxa


Εξώφυλλο:
Εξώφυλλο “Soros Angels”
Εξώφυλλο «Soros Angels»
Οπισθόφυλλο:
Οπισθόφυλλο “Soros Angels”
Οπισθόφυλλο «Soros Angels»
Open Ass Foundations Κινητό τηλέφωνο
10 9 89
Ιούλιος. Μέσα σ’ ένα καρπούζι είχε χώσει την μπούτσα του ο Αμπντούλ. Κράκα κρούκα κράκα κρούκα του πέταγε τα σπόρια έξω του φρούτου. Μαζί με τα ζουμάκια του. Ποταμάκι τα Δάκρυα στο στρινγκάκι της Τζορτζίνας που κρυφοκοίταζε. Διαμαντάκια ντροπής; ή και πόνου; Δεν άντεξε. Την μάσκαρα της ψυχής της σκούπισε κι’ άλλος άνθρωπος επέστρεψε στην Εκάλη۠  μουτζούρης. Σε ποιον να έλεγε τι είδε; ποιός θα την πίστευε; Την πήρε τότε την απόφαση. «Αναθεώρησα» είπε μπρός απ’ τον καθρέφτη της. Θερμό το χειροκρότημα του κοινού της. Γρήγορα ήρθε κι’ η δικαίωση. Ανάρπαστη έγινε λίγους μήνες μετά η sos γραμμή 10989 της μη κυβερνητικής οργάνωσης O.A.F. (Open Ass Foundations). Όπως και τα βάρδουλα των κοριτσιών - εθελοντριών. Με την
 βοήθεια λίγων καλών φίλων την ίδρυσε. Ίχνος κενού μέσα
Open Ass Foundations Σταθερό τηλέφωνο
10 9 8 8
 της τώρα: Γιατί, μα ξένος είναι όποιος δεν έχει χρήματα, σήμερα, μα ντόπιος, αρκεί και μόνο ένα τηλεφώνημά του κι’ οι «Soros Angels» είναι κοντά του. Έτσι, ώστε, να μην βιάζει, πια, να μην κλαίει, να μην γαμεί καρπούζια.

Μεγάλη Αγγελία:
 
Open Ass Foundations Αγγελία
Μεγάλη Αγγελία
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ, από τα Open Ass Foundations, εύπορες, ή, χωρίς οικονομικά προβλήματα, γυναίκες, (κυρίες, ή, εξαρτημένες), για να προσφέρουν άμισθη, (εθελοντική), σεξουαλική εργασία, (υπηρεσία), σε, άπορους, έλληνες και αλλοδαπούς, συνανθρώπους μας. Οι υποψήφιες, εθελόντριες, θα πρέπει να είναι από 19 μέχρι 59 χρονών, να μην έχουν καταδικαστεί για άδηλη πορνεία και συναφή αδικήματα και να μην πάσχουν από αφροδίσιο νόσημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε υποψήφια που θα επιλεγεί, είναι, να μας προσκομίσει, επικυρωμένη, έγγραφη, δήλωση, από την πλευρά τού φίλου, ή αρραβωνιαστικού, ή συζύγου της, αναφορικά με την μη αντίρρησή του στον κοινωνικό, αυτό, ακτιβισμό της. Αν έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους και είναι κυρία, δεν είναι απαραίτητο να συναινέσουν όλοι, αν συναινέσει ο επίσημος, ή, ο νόμιμος, ενώ, αν είναι εξαρτημένη και έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους, αρκεί και μόνο η δήλωση αυτού από τον οποίο εξαρτάται. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε. Όσες έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, (μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο), σας ενημερώνουμε, ότι γίνονται, αμέσως, ομαδάρχες. Καθεμιά ευαίσθητη, κοινωνικά, γυναίκα, η οποία πληροί τους προαναφερόμενους όρους και θέλει να συνεισφέρει στον έργο μας, πάντως, είναι ευπρόσδεκτη. Θυμηθείτε πόσοι αναξιοπαθούντες είναι γύρω μας και έχουν την ανάγκη σας σήμερα. Θα χαρούμε να μας εξυπηρετήσετε μέσα από όλους αυτούς. Γυναίκες οι οποίες αποσκοπούν στην με αμοιβή προσφορά σεξουαλικής εργασίας, καθώς και άτομα χωρίς ανοιχτούς ορίζοντες, παρακαλούμε, να μην επικοινωνήσουν μαζί μας. Αν θέλετε να κατατοπιστείτε εκτενέστερα, περάστε από τα Γραφεία μας, μεταξύ 8 π. μ. και 2 μ. μ. Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά. Ή τηλεφωνήστε μας. Ζητήστε την υπεύθυνη υποδοχής εθελοντριών, κ. Κλυταιμνήστρα Ρίγκαν, ή, τον, βοηθό τομεάρχη νοτίων Βαλκανίων, καθηγητή Κοινωνικής Ψυχολογίας, κ. Σερ Άρθουρ Μπόγια. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε. 

Open Ass Foundations Logo
Open Ass Foundations Logo

 text ©2014 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP