Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Σε άνοδο οι νεοφιλελεύθεροι και η εβραϊκή Ακροδεξιά στην Ευρώπη, σε ομηρία το Ηνωμένο Βασίλειο

Γερμανία Έναν ευρωβουλευτή είχε το AfD το 2014, 11 έχει σήμερα. Και τα άλλα λεγόμενα εθνικιστικά κόμματα αύξησαν τα ποσοστά τους εκεί. «Λεγόμενα» γιατί το «σκληρό» νόμισμα στην Γερμανία δεν είναι πρόβλημα, είναι λύση. Αντίθετα, οι μουσουλμάνοι, είναι πρόβλημα, δεν είναι λύση. 

➤ Ο Rafi Eitan, ένας πρώην ανώτερος αξιωματικός της Mossad που έπαιξε ρόλο στην σύλληψη του Adolf Eichmann το 1961, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το AfD πέρυσι, (2018). Φαντάζει παράδοξο αυτό μα δεν είναι.


➤ Η εγκληματικότητα με θύματα ιουδαίους στην Γερμανία και όπου αλλού και δράστες νηστικούς για ψωμί και κατ’ επέκταση για κορμί, (για sex), ιρακινούς ή σύριους ή μαροκινούς λαθροπρόσφυγες 
- λαθρομετανάστες, προσλαμβάνει …ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά: Αποδίδεται στον αντισημιτισμό - αντισιωνισμό από τους κατά κανόνα σεμνούς ιουδαίους εθνικοσοσιαλιστές -(βλ. πολιτική Ισραήλ στην Μ. Ανατολή τα τελευταία 70 χρόνια)- οι οποίοι διαβιούν μέσα ή έξω από το Ισραήλ. 

➤ Όταν βιάζεται/δολοφονείται σουηδή ή γερμανίδα ή ολλανδή έφηβη δεν έχει σημασία η εθνικότητα του θύτη και το αν εισήλθε στην Γερμανία ή στην Δανία νόμιμα, όχι όταν βιάζεται/δολοφονείται ιουδαία έφηβη που ζει στην Γερμανία ή στην Δανία. 

Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Γερμανία
Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Γερμανία

➤ Όταν βιάζεται/δολοφονείται ιουδαία έφηβη που ζει στην Γερμανία ή στην Δανία, ο θύτης -εάν, (εφόσον), είναι μουσουλμάνος- εμφανίζεται και σαν θιασώτης του 
αντι-εβραϊσμού από τους κατά κανόνα σεμνούς, επαναλαμβάνεται, ιουδαίους εθνικοσοσιαλιστές. (Ξαναδές την πλήρη αποσταθεροποίηση που προκάλεσε και συντηρεί στην Μ. Ανατολή το Ισραήλ με τις Η.Π.Α. τα τελευταία 70 χρόνια).

Macron and Rothschild
Γαλλία «Συμβαίνουν και εις Παρισίους» πολλά και διάφορα. Τόσο από «το στοιβαγμένο» στα γκέτο των Μ.Κ.Ο. «περισσευούμενο κρέας» από την Μ. Ανατολή και την Β. Αφρική, όσο και από τον ISIS. Τόσο οι Μ.Κ.Ο., όσο και ο ISIS εξάλλου «εργαλεία» της Mossad και της C.I.A. είναι. Τονίζεται με έμφαση μάλιστα στην Γαλλία ο κίνδυνος (!) το νεοφερμένο (και εκεί) μουσουλμανικό στοιχείο να μην αφομοιωθεί από την Δύση. Παραμένει και εμφανώς (σε πολιτικό επίπεδο) αποικιοκρατική η Γαλλία, σημειωτέον, ενώ και το εβραϊκό στοιχείο εκεί είναι πολυπληθές και με βαθιές ρίζες, οπότε... 

Θεωρούν πολλοί ότι ο τέως υπάλληλος των Rothschild, τέως σοσιαλιστής, τέως ανεξάρτητος και νυν πρόεδρος της Γαλλίας, έχει έρθει σε δυσχερή θέση μετά την 26η Μαΐου 2019. Δεν ισχύει ουσιαστικά αυτό, όμως, μόνο τυπικά.

➤ Κι’ όχι πως ήταν μικρή η νίκη της Marine Le Pen. 22 ευρωβουλευτές έχει σήμερα, όχι 14 - 15 Οι μουσουλμάνοι είναι όμως το πρόβλημα και της Le Pen, όχι η Ε.Ε.

➤ Την τριπλασίασαν την δύναμή τους οι νεοφιλελεύθεροι γάλλοι. Επτά ευρωβουλευτές είχαν το 2014, 21 έχουν σήμερα. Νεοφιλελεύθερο είναι το «La République En Marche!» που ίδρυσε -με χρήματα ποιών;- το 2016 ο Emmanuel Macron.

Nigel Farage
Nigel Farage
Ηνωμένο Βασίλειο Στην χώρα με την παλιότερη στην ευρωπαϊκή ήπειρο δημοκρατία της αγοράς 
(= αστικού τύπου) έχει γίνει αντιληπτός ο όρος «πανευρωπαϊκός εθνικισμός» στον έναν από τους δύο, κατά μέσο όρο, πολίτεςΑρκεί αυτό για να εκληφθεί σαν ιστορική η επιτυχία του «Brexit Party» και προσωπικά του Nigel Farage. 29 σήμερα οι ευρωβουλευτές της πολιτικής ομάδας «Europe of Freedom and Direct Democracy (EFDD)» στην οποία εντάσσεται (και) το «Brexit Party». 18 ευρωβουλευτές είχε η EFDD το 2014

➤ Μόνο που οι έδρες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι 73 συνολικά αυτή την στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι δε Συνθήκες της Ε.Ε. θυμίζουν δωμάτιο από το οποίο δεν υπάρχει πίσω πόρτα (έξοδος διαφυγής). Δύσκολα θα απεμπλακεί η Μεγάλη Βρετανία. 


Η δικτατορία της Ε.Ε. στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η δικτατορία της Ε.Ε. στο Ηνωμένο Βασίλειο

➤ Ήδη οι εθνικοί μειοδότες ευρωβουλευτές και βουλευτές στην χώρα αυτή είναι πολλοί. (Είναι και το ταμείο του διεθνούς διευθυντηρίου γεμάτο - πάντα γεμάτο, για όσους πολιτικούς φίλους από το Λονδίνο έχουν μεγάλα έξοδα - μεγάλες ανάγκες). 

Αύξησαν και οι φαινομενικά όψιμοι φεντεραλιστές τις δυνάμεις τους στο Ην. Βασίλειο. Οι νεοφιλελεύθεροι βρετανοί ευρωβουλευτές, για παράδειγμα, έναν ευρωβουλευτή είχαν το 2014, 16 έχουν σήμερα. 

Ιταλία Με 131,8% επί του Α.Ε.Π. δημόσιο χρέος η Ιταλία όταν το αντίστοιχο ελληνικό «τρέχει» με 125,7% τί νόημα έχει η αύξηση του αριθμού των ευρωβουλευτών της «Lega Nord» από έξι που ήταν το 2014 σε 28 σήμερα;


Δεν υφίσταται κατ’ ουσία Σύνταγμα (λαϊκή νομιμοποίηση) στις χώρες μέλη της Ε.Ε. Το απέδειξε και ο χειρισμός «τής περίπτωσης» Paolo Savona από πλευράς Sergio Mattarella. Υπό διεθνή δικτατορία τελεί (και) η Ιταλία. 

Αυτό που προέχει για την διεθνή του σοσιαλισμού, 
(= κρατισμού - φασισμού), ωστόσο, είναι να ολοκληρωθεί η δικτατορία αυτή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Εξ αυτού του λόγου «το ηχείο» του Rothschild, (o G. Soros), πιέζει το Βερολίνο «να κάνει τα στραβά μάτια» για το δημόσιο χρέος της Ιταλίας

Πρώτη φορά είναι; Με κάθε χώρα που έχει ανάλογο πρόβλημα «κάνουν μνημόσυνα με» γερμανικά «κόλλυβα» οι εκπρόσωποι των ιδιωτών ιδιοκτητών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Και με την Ελλάδα το ίδιο έκαναν. (Την ...συμπόνια τους - τον ...ανθρωπισμό τους επέδειξαν). 

Και χρέος «βόμβα» να μην είχε η Ιταλία στα δημοσιονομικά της έναν «Matteo Salvini» θα τον είχε. Οι μουσουλμάνοι είναι και για τον Salvini το πρόβλημα, όχι η Ε.Ε.

➤ Επίσημη επίσκεψη στο Τελ Αβίβ πραγματοποίησε τον Μάρτιο 2016 ο Salvini. Δεν δήλωσε μόνον τότε τα όσα θετικά δήλωσε για τους φρουρούς του απαρτχάιντ εκεί. «Δείχνει» και τώρα ο Matteo Salvini «με το δάχτυλό του» τους μουσουλμάνους και ειδικά τους άραβες σαν κίνδυνο στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ιταλία.

➤ Μόνον ο Salvini παίζει ρόλο «Netanyahu» στην ευρωπαϊκή ήπειρο σήμερα; Εκκενώθηκε, πια, η Μ. Ανατολή, δεν τίθεται ζήτημα. Η επέμβαση στο Ιράν και η κατάληψη της μισής Συρίας από το Ισραήλ απομένουν, (ακόμη), για να ελεγχθεί πλήρως από τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ η Μ. Ανατολή. 

Τάσσεται χωρίς προσχήματα κατά του Ισλάμ η υποστηριζόμενη από «τα γεράκια» των Η.Π.Α. και του Ισραήλ ευρωπαϊκή Ακροδεξιά τα τελευταία χρόνια. Είναι πρόβλημα αυτό για το προπαγανδιστικό επιτελείο της διεθνούς του σοσιαλισμού, (= κρατισμού - φασισμού), γιατί και το παραδοσιακό πολιτικό εργαλείο της διεθνούς τραπεζικής, η Αριστερά, «δεν δίνει φράγκο» για χριστιανούς, πολλώ δε μάλλον για μουσουλμάνους. Με παιδαριώδη, (φαινομενικά - «ποδοσφαιρικής φανέλας»), σχήματα διαφορών επιτυγχάνεται ο οπαδισμός. (Τέτοιο σχήμα είναι η διαφορά «Αριστεράς - Δεξιάς»). Οποτεδήποτε η πολιτικός υπάλληλος των πολυεθνικών, (η Δεξιά), φαίνεται, (να είναι), υπηρέτης του ίδιου αφέντη - αυθέντη που (εξ)υπηρετεί η πολιτικός υπάλληλος των τραπεζών, (η Αριστερά), η Νέα, (τέως Παλιά), Υόρκη με το Τελ Αβίβ, «τρέχουν και δεν φτάνουν. Αφενός για να μακρύνουν την φούστα της δηλωμένης πολιτικής πόρνης, (της Δεξιάς), αφετέρου για να κοντύνουν την φούστα της αδήλωτης πολιτικής πόρνης, (της Αριστεράς). Έτσι ώστε οι κατά χώρα ...παρθένες (= ...ανεξάρτητες) πολιτικές δυνάμεις, να διαφέρουν και πάλι στα μάτια του πελάτη, (καταναλωτή - φορολογούμενου - ψηφοφόρου).»

Η Ιταλία είναι η δεύτερη, (μετά την Γερμανία), χώρα στην Ευρώπη με τις περισσότερες Βάσεις των Η.Π.Α. και με τις σημαντικότερες Βάσεις του N.At.O. Οφείλουν να θυμούνται και αυτό όσοι προσέχουν το τι λέει από μπρος και όχι το τι κάμει από πίσω όποιος ιταλός ή γερμανός ή όποιας άλλης εθνικότητας πολιτικός είναι πατριώτης δίχως ωστόσο να διευκρινίζει ποιου έθνους (πατριώτης είναι). Ή είναι δυνατόν να είσαι ιταλός πατριώτης και να εργάζεσαι υπέρ των συμφερόντων ξένων χωρών, πόσω μάλλον υπέρ των συμφερόντων των Η.Π.Α. και του Ισραήλ;

Ισπανία Από τις επτά άνω των 20.000.000 κατοίκων χώρες - μέλη της Ε.Ε. μόνο στην Ισπανία και στην Πολωνία τα πήγαν περίφημα οι σοσιαλιστές. Από 13 - 14 ευρωβουλευτές που είχαν το 2014 στην Ισπανία οι σοσιαλιστές «ανέβηκαν» στους 20

S&D
S&D

◼ Σε ότι αφορά στα ισπανικά κόμματα με εξτρεμιστικές θέσεις, το «Vox» εξέλεξε για πρώτη φορά ευρωβουλευτές, (τρεις). 

➤ Πρόκειται για ένα ιουδαϊκής κοπής εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα. Με ότι σημαίνει αυτό για τους μουσουλμάνους στην Ισπανία. 

➤ Χρηματοδοτήθηκε μεταξύ άλλων και από το National Council of Resistance of Iran το «Vox». Έχουν από παλιά σχέση με την Mossad οι ηγέτες της εν λόγω Πέμπτης Φάλαγγας, (δια)μέσω Παρισιού, στην Τεχεράνη. 

Αναμένεται να βοηθήσει και τo «Vox» με την σειρά του, λοιπόν, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την υπόθεση της παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισραήλ και των Η.Π.Α.

Πολωνία 26 ευρωβουλευτές εξέλεξε το «Law and Justice» που κυβερνά αυτή την στιγμή στην Πολωνία. 14 είχε εκλέξει το 2014 Και οι 26 αυτοί ευρωβουλευτές ανήκουν σε πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θεωρείται επικριτική έναντι του ευρωολοκληρωτισμού. Στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι κοντά στην Καθολική Εκκλησία οφείλεται, κυρίως, αυτό.   

ECR
ECR

➤ Δεν παρουσιάζει πια ενδιαφέρον για την Ε.Ε. η Πολωνία. Οι μονάδες παραγωγής στην Πολωνία και κυρίως τα ορυχεία χαλκού, γαιάνθρακα κ.λπ. «πέρασαν» με μοναδικό και προπαντός φθηνό τρόπο στα κατάλληλα (;) χέρια με την βοήθεια των Η.Π.Α. αρχικά, της Ε.Ε. (βλ. σχετικές Οδηγίες) κατόπιν. Όποιος έχει υπόψη του τον πυρήνα της Αριστερής προόδου της C.I.A. μέσα σε κάθε χώρα στην Ευρώπη θυμάται ποιοι ψήφιζαν πρώτοι και καλύτεροι τις σχετικές Οδηγίες, (περί ανταγωνισμού, μονοπωλίων κ.λπ.), λίγο πριν - λίγο μετά το 2004

➤ Παρακολουθούμε από την δεκαετία του ’90 την σχετική υπόθεση. Δεν έχουμε βρει πολλές - μεγάλες διαφορές π.χ. με τις μονάδες παραγωγής χαλκού στη Ζάμπια. Έκαμε χρυσές δουλειές εκεί η Anglo American plc του ιουδαίου Sir Ernest Oppenheime. Και το εκεί μοτίβο των μεταβιβάσεων ήταν παρεμφερές: «Με διπλές, (μία επίσημη, μία ανεπίσημη), Συμφωνίες.»

«Περσινά ξινά σταφύλια», ωστόσο, τα προαναφερόμενα, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο επισημάναμε ότι η Πολωνία δεν παρουσιάζει πια ενδιαφέρον για την Ε.Ε. Έχει αλλάξει προτεραιότητες η κερδοσκοπία τα τελευταία χρόνια. Σε διεθνές επίπεδο, εννοείται. Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό άλλοθι για να παραιτηθούν πλήρως, (100%), τα κράτη από το δικαίωμά τους στην εθνική αυτοδιάθεση, εκχωρώντας έτσι και επίσημα, πια, την παγκόσμια πολιτική εξουσία στην διεθνή τραπεζική. «Ένας από τους δρόμους που βγάζουν προς» την παγκόσμια δικτατορία είναι άλλωστε (και) η Ε.Ε.

Για το N.At.O. είναι ενδιαφέρουσα εξέδρα πυραύλων η Πολωνία. Όπως και τα Σκόπια βεβαίως. Προπαντός την τελευταία διετία. Θα φανεί ευκρινέστερα αυτό από το 2021 και μετά...

Ρουμανία Είδηση από τις Ευρωεκλογές στην Ρουμανία δεν προέκυψε. Πάνε καλά εκεί το φασόν, η πάμφθηνη αγορά εργασίας και ο μεταπρατισμός. 


Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Ρουμανία
Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Ρουμανία

Για το N.At.O. είναι ενδιαφέρουσα (και) η συγκεκριμένη χώρα. Τέσσερις οι Βάσεις - Εγκαταστάσεις του N.At.O. στην Ρουμανία.

Ολλανδία Το εκλογικό σώμα στην Ολλανδία κινήθηκε με την ακριβώς αντίθετη φορά από αυτήν με την οποία κινήθηκαν τα εκλογικά σώματα των περισσότερων χωρών 
- μελών  της Ε.Ε. Αύξησε κατακόρυφα τον αριθμό των νεοφιλελεύθερων ευρωβουλευτών της η Ολλανδία και μείωσε επίσης κατακόρυφα τον αριθμό των ευρωβουλευτών της που προέρχονται από κόμματα με κριτική έναντι της Ε.Ε. στάση.

Σε μία καμπή σαν την σημερινή, είναι αναμενόμενο χώρες όπως η Ολλανδία να λειτουργούν σαν ανάχωμα στον 
αντι-ευρωπαϊσμό. Η Ολλανδία εξάλλου δεν είναι μόνον ένας έμπειρος αποικιοκράτης, είναι η πλέον κραταιή μετά το Λουξεμβούργο χώρα - μέλος της Ε.Ε. από άποψη άμεσων επενδύσεων στο εξωτερικό

Βέλγιο Αυξήθηκε στην έδρα της Ε.Ε. η δύναμη των λεγόμενων ευρωσκεπτικιστών. Κατ’ επίφαση στην πλειονότητά τους ευρωσκεπτικιστών: Δεν συνιστά αντιπολίτευση στην ευρωπαϊκή σοβιετία ο μουσουλμανικός «κίνδυνος». Διάχυση του ιουδαϊκού εθνικισμού αποτελεί.

Τους ιουδαίους στην Αμβέρσα, (βλ. π.χ. επεξεργασία διαμαντιών από παλιά), συγκινεί, κυρίως, το «Vlaams Belang». Πρόκειται για αποσχιστικό κόμμα. Υποστηρίζει την απόσχιση των φλαμανδικών περιοχών, (της Φλάνδρας), από το Βασίλειο του Βελγίου. Μιάσματα θεωρεί τους μουσουλμάνους το συγκεκριμένο κόμμα. Ευλόγως το υποστηρίζουν ουκ ολίγοι ιουδαίοι στο Βέλγιο.   

Με τρεις ευρωβουλευτές σήμερα το «Vlaams Belang». Έναν, (ευρωβουλευτή), είχε το 2014 Γενικά παρουσίασε μια κάποια αύξηση η επιρροή των αντι-ισλαμιστών στο Βέλγιο.

◼ Θυμίζουν σε πολλά ιουδαίους μπολσεβίκους εκτελεστές σαν τον Piotr Śmietański οι πολιτικοί προπάτορες του «Vlaams Belang». 

➤ Οι κομμουνιστές στην Πολωνία, στην Εσθονία, στην Λετονία έχτιζαν νηπιαγωγεία ή κήπους πάνω από μαζικούς τάφους αντιφρονούντων. 

➤ Κατ’ ανάλογο τρόπο δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί προπάτορες του «Vlaams Belang» πολλά για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί σε πλείστες όσες χώρες στην Ευρώπη. 

Όπως προαναφέρθηκε, ωστόσο, τα στελέχη του «Vlaams Belang» είναι, γενικά, λάτρεις του δυτικού …πολιτισμού, οπότε, υπερψηφίζονται και από ιουδαίους στο Βέλγιο, αφού, ο μείζον κίνδυνος για το Ισραήλ σήμερα είναι το Ιράν.

Ελλάδα Ενισχυμένος «βγήκε» ο Συ.Ριζ.Α. στην Ευρωβουλή. Τρεις ευρωβουλευτές είχε μέχρι και την 25η Μαΐου 2019, έξι έχει σήμερα. Από τους έξι προερχόμενους από την Ελλάδα ευρωβουλευτές της Ομάδας GUE/NGL 
(= τροτσκιστές), άλλωστε, ο ένας ήταν της Λ.Α.Ε., η άλλη του «ΜέΡΑ25», ο τρίτος ανεξάρτητος.

Ασύνηθες το να ενισχύει την θέση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το μόρφωμα που κυβερνά τεσσεράμισι χρόνια τώρα χώρα που βρίσκεται υπό επιτροπεία μετά από διπλό, (ελεγχόμενο το 2010, ανεξέλεγκτο το 2015), χρεοστάσιο σε πολυεθνικό «σκληρό» νόμισμα. Σκόπιμο μάλιστα χρεοστάσιο από πλευράς Γ.Α.Π. το 2010 και από πλευράς Συ.Ριζ.Α. το 2015 Ουδέν ανεξήγητο όμως.

NATO and NAC
Όποιος έχει υπόψη του π.χ. το …επιχείρημα: «όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα αναγνώρισαν αυτό ή το άλλο δικαίωμα στο ...κράτος των Σκοπίων» αντιλαμβάνεται πως λειτουργούν τα πολιτικά υποκαταστήματα της C.I.A. και της Mossad μέσα σε κάθε χώρα. Είναι το …ηθικό άλλοθι τύπου: «αφού όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα έδωσαν με το πιστόλι της Ουάσιγκτον στον κρόταφό τους από κάτι, γιατί εμείς να μην δώσουμε τα πάντα;» Είναι η ...δικαιολογία όχι μόνο των θέσει μα και των φύσει δωσίλογων. Την περίοδο της Κατοχής, οι εν λόγω, θα υποστήριζαν το εξής: «Οι άλλοι έδωσαν πέντε έξι άτομα στα εκτελεστικά αποσπάσματα τελώντας υπό ωμό εκβιασμό, οπότε, εμείς γιατί να μην τους δώσουμε όλους αφού ζητούμενό μας είναι η με κάθε μέσο 
- με κάθε τρόπο παραμονή στην αναπαυτική πολυθρόνα μας;» 

Διατρέχει από την κορυφή ως την βάση η ως άνω …αντίληψη πολιτικά μορφώματα διεθνοφασιστών, εθνικών μειοδοτών, πεμπτοφαλαγγιτών, χαμηλόμισθων προδοτών, δωσίλογων, αμερικανοκίνητων ασπόνδυλων και φυσικά γυρολόγων των κομματικών σχηματισμών. Όχι μόνο στον τομέα της διπλωματίας μα σε κάθε τομέα πολιτικής. Ειδικά, ωστόσο, στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, ναι, είναι μόνιμη επωδός η ...αιτιολογία: «Πασχίσαμε να αναλάβουμε την εξουσία σε χώρα από την οποία όλοι οι προκάτοχοί μας "πούλησαν" κι' από κάτι έτσι ώστε εμείς να έχουμε τώρα πια το άλλοθι να "πουλήσουμε" καθ' ολοκληρία.» 

Το πλέον υπερψηφισμένο κόμμα στις φυλακές την 26η Μαΐου 2019 ο Συ.Ριζ.Α. ήταν. [Όχι αναίτια. Ο νέος Ποινικός Κώδικας καθώς και ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, πόσω μάλλον οι νέες κείμενες διατάξεις για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος «μιλούν από μόνα τους» σε ότι αφορά στην πλήρη αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού από πλευράς των ευρωN.At.O.κομμουνιστών.] Αλλά και σφαιρικά, (και έξω από τα ...σωφρονιστικά καταστήματα), να το δεις το θέμα, στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγεις. Αυτό που μετρά για τον μέσο φιλοτομαριστή

➤ στην Άρτα, (34,77%),

➤ στο Ηράκλειο, (33,16%),

➤ στην Αχαΐα, (31,21%),

➤ στα Χανιά, (28,69%),

➤ στην Β΄Πειραιώς, (27,51%),

είναι η βολή του «στο κελί του, (τα ρουσφέτια από το αρχιφυλακείο)», όχι το συλλογικό συμφέρον. Άσχετο αν μετά το 2010 η Ελλάδα τελεί υπό καθεστώς αμακιγιάριστης πια διεθνούς δικτατορίας. Με φαρδιά πλατιά μάλιστα την υπογραφή των σοσιαλδημοκρατών και των τροτσκιστών στις διακρατικές συμφωνίες των τριών προηγούμενων δεκαετιών βάσει των οποίων η Ε.Ο.Κ. μετατράπηκε σε αστικού τύπου Ε.Σ.Σ.Δ. 


Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Ελλάδα
Η δικτατορία της Ε.Ε. στην Ελλάδα

Τα ως άνω είναι όχι μόνον ανούσια για επιδοματάκηδες, για ελεεινά υποκείμενα, για σφουγκοκωλάριους, μα, ούτε καν στέκονται σε ...τέτοιες ...λεπτομέρειες οι 
«kapo» της C.I.A. και της Mossad στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο. Με την ψήφο τέτοιων υποκειμένων έχει ο Συ.Ριζ.Α. έξι ευρωβουλευτές τώρα. (Τρεις περισσότερους, δηλαδή, εν σχέση μα τους ευρωβουλευτές που είχε έως και τον Απρίλιο 2019).



Lord_Rothschild_ Brexit_would_be_ _damaging_and_ disorderly
Soros Varoufakis Bremain
«ΜέΡΑ25» Είναι θετικό το γεγονός ότι το «ΜέΡΑ25» έμεινε γενικά, (τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Γερμανία), εκτός Ευρωβουλής. Εκπροσωπεί ο Συ.Ριζ.Α. σε ότι αφορά στην Ελλάδα το Τελ Αβίβ και την Ουάσιγκτον στο Ευρωκοινοβούλιο. 
Περιττεύουν -προς το παρών, τουλάχιστον- τα πολιτικά «σαλονάκια - χολ» του Οίκου Rothschild, (δια)μέσω του εκπροσώπου του, (του George Soros), ή, πιο απλά, ο μόνιμος χορηγός επικοινωνίας της Colour revolution μέσα σε κάθε χώρα του πρώην Ανατολικού Μπλοκ και προπαντός των Βαλκανίων. 

Alberto Fujimori - Elena Panaritis - Solomon Bibo
Alberto Fujimori - Elena Panaritis - Solomon Bibo

[Είναι πανομοιότυπο σε επίπεδο στόχευσης το πρώτο εξάμηνο του 2015 στην Ελλάδα με το πρώτο εξάμηνο του Γ.Α.Π. στην εξουσία, (Οκτώβριος 2009 - Μάρτιος 2010). Δεν έχουν προκύψει και σε εθνικό επίπεδο, ωστόσο, ακόμη, τα επίχειρα της στόχευσης αυτής. Μόνο σε οικονομικό. Μόλις προκύψουν και σε εθνικό επίπεδο θα καταστεί προφανές αυτό που μέχρι και αυτήν εδώ την στιγμή παραπέμπει στην παροιμία: «ο κόσμος το έχει τούμπανο κι' εμείς κρυφό καμάρι». Την 25η Ιουλίου 2015 και συγκεκριμένα εκεί όπου κάναμε λόγο για «αμερικανικό διαφωτισμό - Το εβραϊκό βούτυρο των βρετανικών κανονιοφόρων» αναφερθήκαμε «στους αναπληρωτές Γ.Α.Π.»…]

«Το Ποτάμι» Εξίσου θετικό είναι το γεγονός ότι «Το Πουτάνι», συγγνώμη, «Το Ποτάμι», (του Ρήνου), έμεινε εκτός Ευρωβουλής. Διπλά θετικό γιατί οι προερχόμενοι από την Ελλάδα ευρωβουλευτές της Ομάδας S&D 
(= σοσιαλιστές) δεν είναι τέσσερις αυτή την στιγμή, είναι δύο και συγκεκριμένα τόσοι, (δύο), που είχε και το 2014 το Πα.Σο.Κ. (= Κιν.Αλ., Γ.Α.Π. «και το κακό συναπάντημα»).

Bilderberg_Greece_Syria_Iran
Bilderberg, Ελλάδα, Συρία, Ιράν, Γ.Α.Π.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» Θετικό κατά τρίτο λόγο είναι το γεγονός ότι ο αλά 1989 «Μητσοτάκης», (βλ. Κύρκος, Φλωράκης), δηλαδή ο Πάνος Καμμένος, «συνταξιοδοτήθηκε». Ότι ζημιά ήταν να κάνουν στην χώρα οι «Ανεξάρτητοι Αν»θ«έλληνες» την έκαμαν. Γι' αυτό μεταπήδησαν όλοι, σχεδόν, σε άλλα κόμματα. Αναπόφευκτα σου κάνουν ότι κάνεις...

Αν.ΕΛ. 2019

Εις μάτην όμως γιατί η πολιτική επιβίωση δεν επιτυγχάνεται έτσι, (με καιροσκοπισμό ή με εξαγορές). Παντού, (σε κάθε χώρα), ο βίος του γυρολόγου στην πολιτική είναι βραχύς. 


Το Κ.Κ.Ε. και η Χ.Α. διατήρησαν τις δυνάμεις τους στο Ευρωκοινοβούλιο. Από δύο ευρωβουλευτές είχαν το 2014, από δύο έχουν και σήμερα.

NI
NI

Σε ότι αφορά στα λοιπά κόμματα, το «Ελληνική Λύση» εξέλεξε ευρωβουλευτή, (έναν). Όπως έχει αποδείξει η ιστορία, όμως, τα σχήματα αυτής της μορφής, (τα προσωποπαγή), είναι προσωρινά, (ληξιπρόθεσμα)... Ξαναδές τα όσα (προ)αναφέρονται για τους Αν.Ελ.


Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν εμφανίζει ενδιαφέρον αφού η ηγεσία του μετά το 2015 είναι αυτή που χρειάζονταν οι Η.Π.Α. προκειμένου ο Συ.Ριζ.Α. με τους Αν. Ελ. να οδηγήσουν την χώρα, σε όλους, σχεδόν, τους τομείς πολιτικής, σε μη ανατάξιμα αποτελέσματα.

➤ Πέντε ευρωβουλευτές είχε το 2014 η Ν.Δ., οκτώ, (τρεις παραπάνω), έχει σήμερα. 

➤ Αύξησε θεαματικά τα ποσοστά της (τα εκλογικά) η Ν.Δ. 
-(9,36 μονάδες πια η διαφορά από τον Συ.Ριζ.Α.)- βέβαια, μα, αυτό αφορά όσους αγνοούν ή λησμονούν τι συνέβη από το 2015 έως και το 2019 εδώ, (στην Ελλάδα). 

«Πριν μπει το μωρό μέσα στο τζάκι το τραβάς από τις τιράντες πίσω, όχι μετά. Το βρέφος, (η χώρα, η μεσαία τάξη, η κοινωνία), έχει καεί ολοσχερώς πια.» Γι' αυτόν που θα κερδίσει τις ...εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 7η Ιουλίου 2019 συνιστά κίνδυνο αυτό, όχι για τον πρέσβη των Η.Π.Α. εδώ, (στην Ελλάδα), πόσω μάλλον για τα ανδρείκελά του τα οποία κυβέρνησαν ανενόχλητα από το 2016 μέχρι σήμερα την Ελλάδα για λογαριασμό του Ισραήλ και των Η.Π.Α. Μία χρήσιμη στις Η.Π.Α. και στο Ισραήλ Αξιωματική Αντιπολίτευση και μάλιστα επί τρία και πλέον χρόνια (2016-2019) σε χώρα στην οποία κυβέρνηση υπήρξε η πλέον χρήσιμη στις Η.Π.Α. και στο Ισραήλ κυβέρνηση, δεν ήταν απλό κακό, ήταν διπλή και σύνθετη συμφορά. 

Bilderberg - Κυριάκος Μητσοτάκης
Bilderberg - Κυριάκος Μητσοτάκης

«Όταν καίγεται η χώρα, η μεσαία τάξη, η κοινωνία, χρειάζεται "την Πυροσβεστική", όχι αφότου καεί. Αφότου καεί, είτε έρθει "η Πυροσβεστική", είτε όχι, ένα και το αυτό, (= μηδέν εις το πηλίκον).» Απ΄έξω του υποσχέθηκαν του νυν προέδρου της Ν.Δ. ότι θα πάνε όλα καλά μόλις ανέλθει στην εξουσία... Επειδή είναι βραδύνους του το υποσχέθηκαν αυτό, όμως, όχι επειδή ευσταθεί... 

Τσεχία Ενισχυμένο κατά δύο, (επιπλέον), έδρες στην Ευρωβουλή -(δύο είχε το 2014, τέσσερις έχει σήμερα)- το δεύτερο σε μεγαλύτερη δύναμη στην Τσεχία «Civic Democratic Party». Πρόκειται για το κόμμα που ίδρυσε το 1991 ο Václav Klaus. 

➤ Απηχούν σε μεγάλο βαθμό οι απόψεις του συγκεκριμένου πολιτικού για το αστικού τύπου σοβιέτ που καλείται Ε.Ε. τις θέσεις των όπου Γης εθνικά φιλελεύθερων για την Ε.Ε. 

Thatcher_about_EU_1
Η Μάργκαρετ Θάτσερ για την Ε.Ε. 1/2

➤ Πράγματι, ο φεντεραλισμός δεν συνάδει με τον φιλελευθερισμό, πόσω μάλλον με τον σεβασμό στην αρχή της τάδε ή της δείνα εθνικής πλειοψηφίας.


Το «Svoboda a přímá demokracie» είναι το κόμμα που συγκαταλέγεται στις πλείστες όσες «περίεργες» τα τελευταία χρόνια πολιτικές περιπτώσεις στον ευρωπαϊκό χώρο. Εξέλεξε για πρώτη φορά ευρωβουλευτές, (δυο). Το συγκεκριμένο κόμμα μάχεται μεταξύ άλλων για την δια νόμου απαγόρευση της διάδοσης του Ισλάμ. Το 2015 ιδρύθηκε. Από έναν άνθρωπο του οποίο ο πατέρας είναι ιάπωνας και η μητέρα τσέχα. 

➤ Από έναν «Γ.Α.Π.» δηλαδή;

➤ Ή από έναν Richard von Coudenhove-Kalergi; Ή δεν ήταν από την Τσεχία η οικογένεια Coudenhove-Kalergi? Ή δεν ήταν από την Ιαπωνία η μητέρα του Richard von Coudenhove-Kalergi? Ή δεν είχε καινοτόμες (;) για την εποχή του απόψεις όσον αφορά στην μίξη των φυλών ο εν λόγω πρωτοπόρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης; 

Richard von Coudenhove Kalergi
Richard von Coudenhove Kalergi

Σπάνια «τα προϊόντα μίξης δεν βγάζουν προβλήματα». Όλοι όσοι έχουν υπάρξει κατ’ ανάγκη (π.χ. οι ιουδαίοι), ή, από πεποίθηση (π.χ. οι γύφτοι), περιθωριακοί 
(= περιφερόμενοι ανά τα έθνη) και γι’ αυτό κάποιοι εξ αυτών από κάθε άποψη, (γλωσσική, θρησκευτική, καταγωγής, ηθικής κ.ο.κ.), ερμαφρόδιτοι, έχουν -άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο- πρόβλημα με όλους ανεξαιρέτως, (αδιακρίτως), γύρω τους. Όντως, η πλειονότητα, τόσο των ιουδαίων, όσο και των γύφτων, πάσχουν μέσα σε κάθε χώρα από σύνδρομο καταδίωξης. Θεωρούν εαυτούς «παπάδες» αφού π.χ. στην Γαλλία φοράνε γαλλικό «ράσο», στην Τσεχία, «τσέχικο», στην Ιρλανδία «ιρλανδικό». Με το δίκιο τους απορούν με όσους θεωρούν ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».  

Αλήθεια, ωστόσο, κατατρύχεται κι' ο μέσος τσέχος ψηφοφόρος από σύνδρομο καταδίωξης; Είναι κι' ο μέσος τσέχος πολίτης, τυχοδιώκτης; Γιατί αν δεν είναι τότε για ποιους συνιστούν πρόβλημα στην Τσεχία οι μουσουλμάνοι, για τους τσέχους; Υπάρχουν τσέχοι οι οποίοι έχουν πρόβλημα με μουσουλμάνους;

Για να έχεις πρόβλημα με μουσουλμάνους, πόσω μάλλον πρόβλημα με όλους, πρέπει να (δια)μένεις παντού. Υπάρχουν τσέχοι και μάλιστα πολλοί οι οποίοι είναι διάσπαρτοι π.χ. σε 100 χώρες; Αν ναι, τί επαγγέλονται; Κερδοσκόποι είναι; Ή πωλητές ιδεών, καρπουζιών, ταινιών, χαλιών κ.α. λύσεων, (οικιακών, κοινωνικών κ.λπ.); 

«Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.» 

➤ Οι δοσατζήδες έχουν πρόβλημα με όλους. Γιατί φοβούνται ότι δεν θα πληρωθούν. 

➤ Οι φοροφυγάδες, επίσης, έχουν πρόβλημα με όλους. Και κατσαρόλα να ψωνίσεις από γύφτο θα σε κοιτάξει σαν να έκαμες εισβολή στα Cayman Islands αν του ζητήσεις απόδειξη. 

Czech_president_defends_assertion_that_most_Roma_don’t_workΣε ότι αφορά στους άλλους - σε όλους τους άλλους, είναι υπέρ της φορολογίας και μάλιστα της υψηλής φορολογίας οι δοσατζήδες και οι γύφτοι, όχι σε ότι αφορά στους ίδιους. Πάντα οι παράγοντες του οικονομικού παρασιτισμού είναι υπέρ του κρατισμού -(με αυτόν συντηρούνται)- και κατά των φορολογικών και όποιων άλλων υποχρεώσεων αφορούν στους ίδιους. Ποιος διαφωνεί ωστόσο με την άποψη ότι η ως άνω νοοτροπία συνιστά απόδειξη «ευφυΐας» άνω του μετρίου; Ε, ναι, εντός εισαγωγικών γιατί περί πονηριάς πρόκειται, κατ' ουσία, όχι περί εξυπνάδας. Ποιος λέγει ότι τα ως άνω γνωρίσματα δεν αποτελούν στοιχεία και μάλιστα τρανταχτά της διαφορετικότητας και στην προκειμένη περίπτωση της ανωτερότητας των πολυεθνικών πολιτών όπως προφανώς είναι οι δοσατζήδες και οι γύφτοι; Μόνον οι ιουδαίοι εθνικοσοσιαλιστές στο Ισραήλ και διεθνοσοσιαλιστές εκτός Ισραήλ. Αυτοί επιχειρούν να κάνουν και τους γύφτους κορόιδα. Αυτοί προσπαθούν να κάνουν και τους δοσατζήδες κορόιδα. Αυτοί πασχίζουν να αφομοιώσουν τους πάντες. Τί θα γίνει ο γύφτος όμως αν αρχίσει να κόβει αποδείξεις; Τί θ' απογίνει αν καταστεί κι' αυτός υπάλληλος ή έστω πτυχιούχος άνεργος; Τί θα γίνει επίσης ο δοσατζής αν πάψει να είναι δοσατζής; Τι θ' απογίνει αν καταστεί κι' αυτός υφιστάμενος; Αν ήταν καλός ο ...πολιτισμός, θα είχαν ακόμη την γη τους οι ινδιάνοι στην Αμερική. Δεν την έχουν όμως. Τους την πήραν οι άποικοι την γή τους και τους την πήραν όχι μόνο με την βία μα δανείζοντάς τους και χρήμα με υποθήκη την γη τους. Αν ήταν καλός ο ...πολιτισμός, οι μαύροι σήμερα δεν θα ήταν ακόμη πιο μαύροι μεταξύ των λευκών. Ούτε η Αφρικανική Ήπειρος θα ήταν πιο λευκή κι' από νεκρό. (Δες υπανάπτυξη εκεί). Καλός ...ανθρωπιστής, (θεολόγος ή ιδεολόγος), είναι π.χ. ο ανίατα καρκινοπαθής ...ανθρωπιστής, (θεολόγος ή ιδεολόγος). «Θα φάνε και το κεφάλι των γύφτων» οι ...ανθρωπιστές, (οι θεολόγοι και οι ιδεολόγοι). «Θα φάνε και το κεφάλι» της συντριπτικής πλειονότητας των δοσατζήδων οι ...ανθρωπιστές, (οι θεολόγοι και οι ιδεολόγοι). Προπαντός των ιουδαίων (δοσατζήδων).

George Soros and Ariane de Rothschild
George Soros and Ariane de Rothschild 
interview The New Yorker
interview Globes 

Το είπε ο George Soros: «Δεν αρνούμαι στους Εβραίους το δικαίωμά τους σε μια εθνική ύπαρξη αλλά δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής.» [«The World According to Soros» by Connie Bruck (newyorker.com) January 23, 1995] Θα μπορούσε να το πει αυτό αν ο πλανήτης ήταν ένα και μόνο έθνος - κράτος; Ένα και μόνο έθνος - κράτος σημαίνει ένας και μόνο πελάτης. Τί θα ήταν σήμερα ο G. Soros αν ολόκληρος ο πλανήτης ήταν π.χ. Ηνωμένο Βασίλειο; Ένα και μόνο έθνος - κράτος σημαίνει ένα και μόνο κορόιδο. Ποιός θα πρωτοπουλήσει σε ένα και μόνο κορόιδο; Πόσα μαγαζιά κρατιούνται ανοιχτά με έναν και μόνο πελάτη; Μία και μόνο τράπεζα ανοιχτή; Mία και μόνο επενδυτική εταιρία ανοιχτή; Συμφέρει; Και καταρχήν γιατί να σε πληρώσει ο άλλος αν είναι ο μόνος επί Γης θεός στην περίπτωση που σου οφείλει χρήματα; Γιατί να μην σε σφάξει; Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα φάνε το κεφάλι τους και οι όντας σίγουροι (100% βέβαιοι) ότι το έχουν γεμάτο (νου) αυτό. Κι' αν όχι όλοι τους, οι μικρότεροι σε οικονομική ισχύ, εξ αυτών, σίγουρα. Γιατί σίγουρα δεν είναι το ίδιο ένας πλανήτης με έναν και μόνο επίγειο «θεό» (σερίφη/ανθρωποφύλακα) εν σχέση μ' έναν πλανήτη με 150 - 200 επίγειους «θεούς».

Δεν έχουμε υπόψη μας πολλούς τσέχους οι οποίοι να είναι πολυεθνικοί πολίτες. Να είναι, δηλαδή, όπως είναι π.χ. ο μέσος ιουδαίος παρατραπεζίτης στον φορολογικό παράδεισο των Ολλανδικών Αντιλών κάθε πρωί και ...φιλάνθρωπος κάθε βράδυ σε Ουγκάντα, Νέα Υόρκη, Ουκρανία, ... Η πλειονότητα των τσέχων, στην Τσεχία ζει, δεν ζει σε 120 χώρες. Γι' αυτό αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έχουν πολλοί τσέχοι πρόβλημα με όσους από τους μουσουλμάνους δεν ανέχονται να αφομοιωθούν από την Δύση, παραιτούμενοι, (έτσι), του δικαιώματός τους στην εθνική αυτοδιάθεση. 

Όπως προκύπτει π.χ. από τις πηγές χρηματοδότησης του «Svoboda a přímá demokracie», ξοδεύει πολλά λεφτά το συγκεκριμένο κόμμα. Ποιοι του τα δίνουν; Είναι γνωστό ποιοι έχουν πολλά λεφτά. Εξίσου γνωστό είναι ότι έχουν και πρόβλημα με το Ισλάμ πολλοί απ’ όσους έχουν πολλά λεφτά, πόσω μάλλον αυτοί που τυπώνουν κιόλας, (οι ίδιοι), τραπεζογραμμάτια. Επισημαίνεται, (τούτο), γιατί οι πηγές χρηματοδότησης του «Svoboda a přímá demokracie» και προπαντός οι σοβαρές πηγές χρηματοδότησής του δεν είναι ορατές. 

Πορτογαλία Κατά μία έδρα περισσότεροι οι σοσιαλιστές από την συγκεκριμένη χώρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατά μία έδρα λιγότεροι οι φιλελεύθεροι.

Σουηδία Το «Sverigedemokraterna» είναι το τρίτο σε δύναμη, (εκλογική), κόμμα στην Σουηδία.

Τάσσεται υπέρ της Ε.Ο.Κ. (= υπέρ της κοινής αγοράς) και κατά της Ε.Ε. (= κατά της αστικού τύπου σοβιετικής Ευρώπης) το «Sverigedemokraterna». Αξιομνημόνευτη η συγκεκριμένη στάση. Μέσα σε κάθε χώρα οι εθνικά φιλελεύθεροι (π.χ. Margaret Thatcher) τάσσονταν 
- τάσσονται κατά των κάθε μορφής σοβιέτ (= υπερεθνικών διευθυντηρίων).

Έμεινε εκτός «Ευρωζώνης» η χώρα των μεγάλων «αδερφών», (τεκτόνων), η Σουηδία. Όπως το Ην. Βασίλειο, χάρη στην Margaret Thatcher, καθώς και η Δανία, έτσι και η Σουηδία, δεν απώλεσαν το βασικό εργαλείο εισοδηματικής πολιτικής που είναι το εθνικό νόμισμα. Σ' ότι αφορά στην μετανάστευση προκαλούνται, κυρίως, οι όποιες τριβές μεταξύ Ε.Ε. (και) Σουηδίας.

Εμφανίζεται κοντά στην Σουηδική Εκκλησία το «Sverigedemokraterna». Έχει και η Σουηδία θρησκευόμενους; Περίεργο...

Οι θέσεις του «Sverigedemokraterna» για την μετανάστευση, ούτε απρόσμενες είναι για λευκούς ευκατάστατους, ούτε με πολλές ή βαθιές διαχωριστικές γραμμές. Δεν τάσσονται π.χ. κατά των μουσουλμάνων, μα, γενικά κατά των ευρωπαϊκών Οδηγιών που θέλουν τις χώρες - μέλη τους «οικίες χωρίς πόρτα», ή, για να διατυπωθεί απερίφραστα, χωρίς το δικαίωμά τους στην στοιχειώδη εθνική συνοχή στον κοινωνικό ιστό

Δεν είναι παράλογο το να θέλεις να επιλέγεις ποιόν θα βάλεις στο σπίτι σου, στο κόμμα σου, στο αιδοίο σου, στην εταιρία σου, στην ομάδα σου, στον πρωκτό σου, στην χώρα σου. Εκτός κι' αν σου αρέσουν οι βιασμοί. Εμείς, εδώ, τώρα, πάντως, αναφερόμαστε στους πολλούς, όχι στους ελάχιστους, πόσω μάλλον στους «Φαρισαίους», (= υποκριτές), οι οποίοι, στις μεν επαύλεις τους θέλουν σύνορα και μάλιστα πανύψηλα και με φρουρά -την οποία, συνήθως, πληρώνει ο μέσος φορολογούμενος πολίτης- στις δε χώρες, που τους φιλοξενούν, δεν θέλουν τον παραμικρό φραγμό - έλεγχο, (σύνορο). 

Η συγκεκριμένη χώρα όπως και οι γειτονικές της, (Φινλανδία, Νορβηγία), παραπέμπουν στην παροιμία: «έμαθαν ότι γαμιόμ… πλάκωσαν κι’ οι γύφτοι». Πρόκειται άλλωστε για χώρες με υψηλό, σχετικά, βιωτικό επίπεδο. Γι' αυτό τα κόμματα σαν το «Sverigedemokraterna» δέχονται μέσα από την Σουηδία, (από μετανάστες, κυρίως), τις περισσότερες - μεγαλύτερες στρεβλώσεις των θέσεών τους.

➤ Οι δομές παραγωγής πραγματικού πλούτου, (η ιδιωτική οικονομία), είναι αυτές από τις οποίες (προ)κρίνεται μέσα σε κάθε χώρα το πόσοι ξένοι «χωράνε» μέσα στην χώρα αυτή. Ευημερούντες, (ευτυχισμένοι), βεβαίως, ξένοι, όχι 14χρονες από την Συρία σαν ιερόδουλες ευκατάστατων γηραιών σουηδών και 17χρονοι από το Ιράκ σαν ενεργητικοί κίναιδοι -με το αζημίωτο ($) πάντα- ευκατάστατων γηραιών παθητικών κίναιδων σουηδών. 

Ruhollah Khomeinii
Ruhollah
Khomeinii
Η διακίνηση ανθρωπίνου «κρέατος» από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις η πιο απλά η σύγχρονη μορφή δουλεμπορίου, δεν είναι και τόσο σύγχρονη αφ ης στιγμής ο μαρξισμός πάλιωσε. Θα ήταν αδύνατη η διατήρηση της αποικιοκρατίας με ...πολιτισμένο τρόπο (= χωρίς κρατική παρουσία π.χ. των βρετανών στο Ιράν, στην Ινδία, στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη κ.α.) αν δεν υπήρχε «ο αναποδογυρισμένος π.χ. David Ricardo» (= Karl Marx). Με κομμουνιστές έλεγξε από την δεκαετία του '60 και μετά τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, (αδαμαντορυχεία κ.λπ.), στην Αφρική η Δύση -(βλ. π.χ. Αγκόλα, Αιθιοπία, Σομαλία, Μοζαμβίκη, Κονγκό κ.α.)- και με «Στυλιανούς Παττακούς» τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στην Λατινική Αμερική, (π.χ. Ονδούρα, Περού, Χιλή κ.α.). Μόνο σε όποια πρώην αποικία της Δύσης ανέλαβαν την εξουσία όσοι γνωρίζουν καλά αυτές τις κόμπρες, (τις δικέφαλες), διασώθηκε το έθνος - κράτος, (π.χ. το Ιράν το 1979), από τις κόμπρες αυτές. [Όλες οι κόμπρες της Παλιάς και Νέα Υόρκης έχουν δύο κεφάλια, (ένα Αριστερό, ένα Δεξιό)].

➤ Από το που θέλει να «ξεφορτώνει» το Ισραήλ με τις Η.Π.Α. «το περιττό κρέας» από την Μέση Ανατολή και από την Βόρεια Αφρική εξαρτάται μετά το 2010 (μετά την επιχείρηση «Αραβική Άνοιξη» της C.I.A. και της Mossad) το πόσοι ξένοι «χωράνε» μέσα σε κάθε χώρα στην Ευρώπη. Και μάλιστα με την απαίτηση από πλευράς Η.Π.Α. και Ισραήλ να «συντηρεί» με δαπάνες του «το κρέας αυτό» ο μέσος σουηδός, νορβηγός, φινλανδός, ελβετός, αυστριακός φορολογούμενος. Συμβάλλοντας έτσι (από την τσέπη του) στις αμέτρητες τα τελευταία 25 - 30 χρόνια επιχειρήσεις της C.I.A. και της Mossad για την εγκαθίδρυση της αμερικανο - ισραηλινής επικυριαρχίας παντού. (Βαλκάνια, Μ. Ανατολή, Βαλτική, Β. Αφρική).

Έχει π.χ. και έλληνες πολλούς η Σουηδία. Λόγω της χρησιμότητας της Ελλάδας στις Η.Π.Α., στην Βρετανική Κοινοπολιτεία και στο Ισραήλ έχει πολλούς έλληνες (και) η Σουηδία. Και την δεκαετία του ‘60 εξάλλου έλληνες εργάτες στην Γερμανία εξήγαγε η Δεξιά της πλάκας εδώ, δεν προωθούσε την ίδρυση μονάδων παραγωγής πραγματικού πλούτου, (ιδιωτικών) και μάλιστα αξιώσεων, (εξαγωγικών). Σε οιαδήποτε χώρα στην Δύση η Δεξιά είναι της πλάκας, η χώρα αυτή είναι «μπανανία», η δε Δεξιά αμερικανοκίνητη. [Αντεθνικός πολιτικός φορέας. 75% πολιτικός αδερφός της Αριστεράς. Δάσκαλοι, παπάδες, χωροφύλακες γινόταν όσοι δεν γινόταν μετανάστες από το 1950 έως και το 1966 εδώ στην Ελλάδα. Αυτή ήταν η Δεξιά την οποία δεν ξεχνά ο λαός εδώ στην Ελλάδα. Η κρατικιστική (η σοσιαλιστική/κομμουνιστική) Δεξιά. Ο δε λαός είναι αυτός που από το 1967 έως και το 2009 γύριζε ακόμη και τις καρέκλες στις δημόσιες υπηρεσίες ανάποδα έτσι ώστε κάθε θέση, (δημοσίου υπαλλήλου), να χωρά τέσσερις ψηφοφόρους παραγωγής δημοσίου χρέους και δημοσίων ελλειμμάτων]. Αυτό, (που μόλις πριν περιγράφτηκε), ωστόσο, είναι πρόβλημα, (πολιτικό), των πολιτών της συγκεκριμένης χώρας, δεν είναι πρόβλημα του μέσου σουηδού ή γερμανού ή δανού πολίτη. «Αν σε κακοποιεί σεξουαλικά ο πατέρας σου», δεν είναι η Σουηδία γεμάτη φασίστες ημεδαπούς, η χώρα σου είναι γεμάτη φασίστες, (= κρατιστές - σοσιαλιστές), πολιτικούς και μάλιστα εξαγορασμένους από το 1821 από την διεθνή τραπεζική και από τις εξαγωγικές, (επιχειρήσεις), της Παλιάς και Νέας Υόρκης.

Ο λαγός δεν ξεχνά τι σημαίνει τραλαλά
Ο λαγός δεν ξεχνά τι σημαίνει τραλαλά

Δύο ευρωβουλευτές είχε το «Sverigedemokraterna» το 2014, τρεις έχει τώρα. Γενικά οι λεγόμενες συντηρητικές πολιτικές παρατάξεις στην Σουηδία αύξησαν την δύναμή τους, (την εκλογική), αφού, το μεταναστευτικό, εκεί, απασχολεί τους 11 στους 10 σουηδούς πολίτες. Δεδομένου όμως ότι οι λευκοί ευκατάστατοι με κατά κεφαλή εισόδημα $ 53.253 (τόσο είναι το κ.κ. εισόδημα στην Σουηδία) αισθάνονται κατά πολύ πιο κοντά στους έχοντες και κατέχοντες, (πλούτο) -προπαντός αν είναι και «αδερφοί», (δεν γίνεσαι τέκτονας αν είσαι ρακένδυτος)- διόλου απίθανο το Ισραήλ να επιτύχει και στην Σουηδία την αναγόρευση του μουσουλμανικού στοιχείου σε υπ’ αριθμό ένα δημόσιο κίνδυνο.  

"(...) για κατοίκους
προερχόμενους
 από εδάφη τα οποία
εποφθαλμιά το Ισραήλ."
Με ξένους που «λιάζονται» υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε, όχι με ξένους που εργάζονται και ευημερούν, ωφελούμενοι, τόσο οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, όσο και οι φορολογικές αρχές στις χώρες στις οποίες εργάζονται. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ήταν αυτονόητη η αλήθεια αυτή, όχι σήμερα. Στην παρούσα εποχή είναι ότι το πλέον σύνηθες να εκτελείς χρέη φρουρού σε κολαστήρια τύπου Μόρια, εκφράζοντας (δημοσίως) ταυτοχρόνως τα …φιλάνθρωπα αισθήματά σου για κατοίκους προερχόμενους από εδάφη τα οποία εποφθαλμιά το Ισραήλ...

Netanyahu and Orban
Ουγγαρία Ένας καλός φίλος του «Adolf Hitler» της Μέσης Ανατολής (= Benjamin Netanyahu) και σπουδασμένος με υποτροφία του George Soros τα πήγε θαυμάσια στις Ευρωεκλογές στην Ουγγαρία. Ο Viktor Orbán. Εμφανίζεται σαν Ακροδεξιό κόμμα το «Fidesz» μα

➤ αφενός δεν υπάρχουν Ακροδεξιά κόμματα στην Ομάδα EPP (Λαϊκό Κόμμα 
- Χριστιανοδημοκράτες), του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (και η Ν.Δ. άλλωστε στην συγκεκριμένη Ομάδα ανήκει)

EPP
EPP

➤ αφετέρου οι θέσεις Orbán π.χ. για την Ε.Ε. και για το N.At.O. είναι 100% ταυτόσημες με τις αντίστοιχες του Τσίπρα, του Γ.Α.Π. και άλλων εκλεκτών της Ουάσιγκτον και του Τελ Αβίβ.

Απλώς, οι προαναφερόμενοι «Τζήμεροι» του σοσιαλισμού και της Αριστεράς της C.I.A. και της Προόδου εδώ (στην Ελλάδα), δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη σε ότι έχει να κάμει με το Ισλάμ. Είναι επιφορτισμένοι μόνο με την υπονόμευση των χριστιανών προς ώρας. Στο μέλλον θα περιλάβουν και τους μουσουλμάνους.

Οι θέσεις Orbán π.χ. για τους αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου, ή, για την διεύρυνση του ΒορειοΑτλαντικού Συμφώνου, (βλ. ένταξη Ουγγαρίας, Τσεχίας Πολωνίας στο N.At.O. το 1999), ή, για το ευρώ, θα μπορούσαν να διανέμονται μαζί με τις αντίστοιχες θέσεις του Συ.Ριζ.Α. ή του Κι.Δη.Σο. Δεν υπάρχει κινέζος ή ιρανός ή ρώσος διπλωμάτης που να το αγνοεί αυτό. 

➤ Απλώς, ο Orbán θεωρεί προς το συμφέρον του κόμματός του και του ιδίου προσωπικά να εργάζεται για το Ισραήλ μέσω «Donald Trump», (= Henry Kissinger & Council on Foreign Relations). 

Το χρήσιμο για τις Η.Π.Α. και για το Ισραήλ  διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο.
Το χρήσιμο για τις Η.Π.Α. και για το Ισραήλ
διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο. είναι κατά κανόνα εκτός Η.Π.Α. και Ισραήλ

➤ Αντίθετα, άλλοι (…) θεωρούν προς το συμφέρον των κομμάτων τους και των ιδίων προσωπικά να εργάζονται για το Ισραήλ μέσω «
Hilary Clinton», (= George Soros & NGOs).

Επί της ουσίας, ωστόσο, ίδιος είναι ο διεθνής οικονομικός προϊστάμενος, δεν είναι διαφορετικός. Το τονίζουμε γιατί καταντά και κουραστική από κάποια στιγμή και μετά η συστηματική και αδιάκοπη πλύση εγκεφάλου αναφορικά με τους κατά χώρα υπηρέτες της διεθνούς του σοσιαλισμού (= κρατισμού - φασισμού). Εσωτερική διαφωνία των Η.Π.Α. και του Ισραήλ σε επίπεδο κορυφής είναι το αν θα επιτύχουν ευκολότερα - γρηγορότερα την παγκόσμια κυριαρχία τους σαν …φιλάνθρωποι ή σαν εκτελεστές αυτών τους οποίους ληστεύουν, ξεριζώνουν, βιάζουν, υποθηκεύουν, φυλακίζουν, κατάσχουν, διαφθείρουν, βασανίζουν, κλέβουν, δεν είναι πρόβλημα όλων.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Orbán στην μείωση της εκλογικής δύναμης του «Jobbik». Από τρεις ευρωβουλευτές που είχε το «Jobbik» το 2014 σήμερα έχει έναν. Όχι τυχαία. 

➤ Δεν πληρεί το «Jobbik» όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται στην παρούσα εποχή από το Τελ Αβίβ και από την Ουάσιγκτον για μια μοντέρνα (!) Ακροδεξιά στην Ευρώπη, δηλαδή για μια καθαρά, (ακραιφνώς), 
αντι-μουσουλμανική Ακροδεξιά. 

➤ Πράγματι, κάποια στελέχη του «Jobbik» έχουν εκδηλωθεί και κατά του ιουδαϊκού εθνικοσοσιαλισμού 
- ιμπεριαλισμού, στο παρελθόν. (Έχουν εκδηλωθεί δηλαδή κατά της διαρκούς εδαφικής επέκτασης του Ισραήλ από το 1948 μέχρι σήμερα). Ορισμένα από τα στελέχη του «Jobbik» εμφανίζουν και …απώλεια μνήμης σε ότι έχει να κάμει με τις μεθόδους των γερμανών εθνικοσοσιαλιστών σχετικά με την αιχμαλωσία, τις εθνοκαθάρσεις, τα αντίποινα την περίοδο 1939 - 1945

 

Είναι δεκάδες οι οργανώσεις του ιουδαϊκού εθνικοσοσιαλισμού οι οποίες τώρα πια, (στην σημερινή εποχή), δρουν απροκάλυπτα, σε κάθε μήκος - πλάτος του πλανήτη, με άλλοθι, ακριβώς, τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Ενδεικτικά και μόνον παρατίθενται οι ακόλουθες δύο:

➤ Israel Allies Foundation (IAF)

➤ Israel Allies Caucus

sandornemeth.com
Υπάρχουν κόμματα της Άκρας Δεξιάς στην ευρωπαϊκή ήπειρο τα οποία έχουν παραστεί σε εκδηλώσεις των προαναφερόμενων οργανώσεων και αν ναι από ποιες χώρες; Έχει σημασία η απάντηση στο ...ερώτημα αυτό γιατί το μόνο στο οποίο διαφέρουν οι ως άνω πρωτοβουλίες π.χ. από τον φλεγόμενο σταυρό της Ku Klux Klan είναι στο γεγονός ότι ο σταυρός τώρα συνοδεύεται και από «τον αναπτήρα του», (την επτάφωτο λυχνία). Για μία Ιερουσαλήμ, βεβαίως, σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ οσονούπω και του πλανήτη αύριο - μεθαύριο, μιας και η υπεροχή της λευκής ιουδαϊκής και χριστιανικής (;) συνάμα -εν προκειμένων- φυλής (;) δεν αμφισβητείται (!)


Οιοσδήποτε γνωρίζει την ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουγγαρίας από τις απαρχές του γελά. (Είτε για αξιόλογους θεωρητικούς του νεοφιλελευθερισμού μιλάμε, είτε για αξιόλογους θεωρητικούς του διεθνοσοσιαλισμού, για ιουδαίους μιλάμε επτά στις 10 φορές, ενώ, το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο ηγεσίας σε ανάλογες κινήσεις). Εμείς, εξ' όσων γνωρίζουμε, ότι εθνικότητας και να είναι τα ομιλούντα φίδια, δέρμα αλλάζουν τακτικά, όχι χούι. Είναι θέμα χρόνου, (μετά την εισβολή και στο Ιράν), κάποιοι να φορέσουν και επίσημα, πια, στρατιωτικές στολές στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτή την φορά, ωστόσο, όχι σαν δεσμώτες μίας ή δύο ή πέντε χωρών, (βλ. π.χ. Ρωσία 1917), μα, του πλανήτη ολόκληρου.

Μόνο στους γερμανούς, στους ιταλούς, στους έλληνες, στους άγγλους, στους ισπανούς θα βγει σε κακό ένα καθεστώς παγκόσμιου ολοκληρωτισμού με πλαστικό χρήμα και πλαστικές ταυτότητες, (διασυνδεδεμένα); Στους ιουδαίους, δηλαδή, θα βγει σε καλό; Σε όλους; Σίγουρα; 

Η ιστορία πάντως δεν έχει αποδείξει αυτό. (Το αντίθετο έχει αποδείξει). Αν και δεν χρειάζεται καν απόδειξης αυτό γιατί σε μία και μόνο χώρα που τελεί υπό δικτατορία επιβιώνουν οι δυνατοί. Οπότε, υπό συνθήκες ολοκληρωτισμού στην υφήλιο οι δυνατοί είναι αναλογικά πολύ - κατά πολύ λιγότεροι. 

Global_Jewish_Censorship
Παγκόσμια εβραϊκή λογοκρισία

Δεν είναι μόνο γερμανική «συνήθεια» ο εθνικοσοσιαλισμός, είναι «συνήθεια» κάθε έθνους το οποίο έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Κάθε τέτοιου, (επηρμένου), έθνους το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο, όμως, γιατί, «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια», (για τους άλλους και μάλιστα για όλους τους άλλους ανθρώπους), «ο θεός γελά»... 

Η υποστήριξη κομμουνιστών ή εθνικοσοσιαλιστών ελλοχεύει κινδύνους και για πολλούς από τους χορηγούς επικοινωνίας.  Από το χθες (από το παρελθόν) προκύπτει και το συμπέρασμα αυτό. Θεωρούν πολλοί ότι η κατάργηση συνόρων ισοδυναμεί με επιβολή της κυρίαρχης αντίληψης (ιδεολογίας) χωρίς βία και έξοδα, μα, αυτό συνιστά αφέλεια και είναι σκόπιμη η αφέλεια αυτή γιατί π.χ. και τα «SS» σύνορα καταργούσαν. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι η γερμανική Κατοχή κατόπιν γινόταν παντού και από όλους αποδεκτή. Αυτοί οι οποίοι καταργούν σύνορα χωρίς άρματα μάχης, δεν είναι, απλώς, εθνικοσοσιαλιστές, είναι ψευδοσεμνότυφοι εθνικοσοσιαλιστές. Εθνικοσοσιαλιστές συνελόντι οι οποίοι υποδύονται τους διεθνοσοσιαλιστές. Ναι μα διεθνοσοσιαλιστής που να μην μεταβλήθηκε σε εθνικοσοσιαλιστή μόλις ανήλθε στην εξουσία κάπου (οπουδήποτε) δεν υπάρχει. Ή έγινε αποδεκτή παντού και από όλους π.χ. η σοβιετική Κατοχή στην μισή σχεδόν Ευρώπη μετά το 1945; Όχι, οπότε, το ίδιο θα συμβεί και με την αμερικανο-ιουδαϊκή Κατοχή η οποία επιχειρείται να επιβληθεί και σε επίσημο πια επίπεδο παγκοσμίως από την δεκαετία του '90 και μετά. Ναι μεν θα επιβληθεί -το πιθανότερο αυτό είναι, καθώς όλα δείχνουν- μα δεν θα γίνει αποδεκτή παντού και από όλους. 

Αυστρία Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Αυστρία κρίθηκε μία εβδομάδα πριν αυτές διεξαχθούν. 

➤ «Παγιδεύτηκαν» σε video από μία κυρία στην Ibiza ο Heinz-Christian Strache και ο Johann Gudenus. «Βγήκε» αυτό «στον αέρα», οπότε, «έπεσε» ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Βιέννη και προκηρύχθηκαν, (18η Μαΐου 2019), εκλογές.

➤ Έτσι «πήγε» στις Ευρωεκλογές το «Freedom Party of Austria». Αναμενόμενο ήταν τα ποσοστά του, (τα εκλογικά), να υποχωρήσουν.


Israel_using_secret_info_on_Sen._Graham’s_homosexuality_to_exploit_him
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κόμμα παγιδεύεται. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Jörg Haider ο οποίος τελικά έχασε και την ζωή του το 2008 σε τροχαίο ατύχημα. Παγιδεύτηκε από την Mossad ο Haider και ήταν σχετικά εύκολο (να παγιδευτεί) αφού η προσωπική ζωή του είχε -καθώς λέγεται- ομοιότητες με την προσωπική ζωή του Ernst Röhm. (Οι μέθοδοι της Mossad -βλ. και απόκομμα δίπλα- είναι πανομοιότυπες με τις μεθόδους του Hitler σε ότι έχει να κάνει με κυρίες και κυρίους ελαφρών ηθών.)   

Είναι στον μέγιστο βαθμό αντι-μουσουλμανικό σήμερα το «Freedom Party of Austria». Δεδομένου όμως ότι απαρτίζεται από αυστριακούς, δεν είναι μόνο αντι-μουσουλμανικό... Ανασχετικός παράγοντας o τελευταίος για όσους επενδύουν σε μία …γνήσια(= μόνον αντι-μουσουλμανική), Ακροδεξιά στην Ευρώπη.

Βουλγαρία Δεν είχε εκπλήξεις το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην χώρα - μέλος της Ε.Ε. με το χαμηλότερο κατά κεφαλή εισόδημα και συνάμα με τον ελκυστικότερο -μετά την Ουγγαρία- συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων. 

➤ Το χρήσιμο στον αμερικανικό παράγοντα «VMRO 
- Bulgarsko Natsionalno Dvizhenie», διατήρησε την εκλογική επιρροή του. 

➤ Το ίδιο συνέβη και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. 

Αμετάβλητη, κατ’ ουσία, η θέση της Βουλγαρίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λοιπόν. 
Unrecognized Groups
Unrecognized Groups

Αλλά ναι, με την πορεία που έχει πάρει σήμερα η Τουρκία, κάθε κόμμα σαν το «VMRO» είναι χρήσιμο στις Η.Π.Α. εδώ, (στην Βαλκανική). 

Δανία Οι νεοφιλελεύθεροι αύξησαν σημαντικά τις έδρες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «από Δανία μεριά». Οι, λεγόμενοι, ευρωσκεπτικιστές, ηττήθηκαν, κατά κράτος.

Σλοβακία Τουναντίον, στην Σλοβακία, αυτοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι το σοβιέτ που λέγεται Ε.Ε. αύξησαν τις έδρες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το πλέον αντι-ευρωπαϊκό και αντι-N.At.O.ικό από τα κόμματα αυτά είναι το «Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko» το οποίο εισήλθε για πρώτη φορά στην Ευρωβουλή καταλαμβάνοντας δύο έδρες.

Φινλανδία Το παραμικρό δεν έχει αλλάξει αισθητά σε ότι έχει να κάνει με την θέση της Φιλανδίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  

Ιρλανδία Οι πολιτικές δυνάμεις που τάσσονται υπέρ της ομοσπονδοποίησης της Ε.Ε. ήταν οι κερδισμένες των εκλογών στην χώρα με το δεύτερο (μετά το Λουξεμβούργο) κατά κεφαλή εισόδημα ($ 68.885) στην «Ευρωζώνη». 

Παραδόξως γιατί και η Αριστερά (π.χ. το «Sinn Féin») υπέρ του Bremain τάσσονταν και τάσσεται. 

Απ’ ότι φαίνεται όμως οι ιρλανδοί προτιμούν σε επίπεδο διεθνούς σοσιαλισμού (= παγκόσμιου κρατισμού - φασισμού) -αυτό είναι άλλωστε η ομοσπονδοποίηση της Ε.Ε.- την Δεξιά. Δεν έχουν κι' άδικο. Μετά το 1991, εξάλλου, η Δεξιά είναι πιο φεντεραλιστής (= κομμουνιστής) από την Αριστερά στον ευρωπαϊκό χώρο.

Κροατία Ένας και μοναδικός ήταν ο ευρωβουλευτής από την Κροατία με κριτική έναντι της Ε.Ε. στάση. Δύο είναι σήμερα:  

➤ Ένας από το «Croatian Growth». Φέρεται να είναι κοντά στην Καθολική Εκκλησία το συγκεκριμένο κόμμα.
➤ Ένας από το «Human Shield» (political party). Σε «Πράσινο» (= Οικολογία) ή σε «Κόμμα Πειρατών» παραπέμπει περισσότερο το συγκεκριμένο σχήμα.
Greens / EFA
Greens / EFA

Λιθουανία Οι νεοφιλελεύθεροι ήταν οι νικητές των εκλογών στην Λιθουανία. Ακόμη κι' όσοι εμφανίζονται σαν ευρωσκεπτικιστές εκεί δεν είναι τέτοιοι.

Στην Ομάδα ECR του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατατάσσεται το κόμμα «Lietuvos lenkų rinkimų akcija» μα οι θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος είναι αδιαπραγμάτευτες σε ότι έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή πορεία της Λιθουανίας, πόσω μάλλον με την πορεία της σαν χώρα - μέλος του N.At.O. Κι' όχι μόνο γιατί ολόκληρη η θεματική στην ατζέντα του κόμματος αυτού είναι φιλοδυτική. 

Πανομοιότυπες είναι οι θέσεις της φερόμενης σαν ανεξάρτητης ευρωβουλευτή (νεοεκλεγμένης ευρωβουλευτή) Aušra Maldeikienė. Είναι και οι θέσεις της συγκεκριμένης πολιτικού 100% φιλοδυτικές. 

Σλοβενία Ουδέν αξιοσημείωτο από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Σλοβενία.  

Λετονία Μολονότι το κατά κεφαλή εισόδημα στην Λετονία δεν συνάδει με το υψηλό ποσοστό άθρησκων/άθεων/αγνωστικιστών στην συγκεκριμένη χώρα, εντούτοις, «θερίζουν» οι νεοφιλελεύθεροι εκεί. 

Η Ολλανδία, για παράδειγμα, εμφανίζει κατά κεφαλή εισόδημα το οποίο αρμόζει σε θέσει (όχι μόνο σε φύσει) μα και σε θέσει ατομιστές. 

Ίσως στην Λετονία να έχει μείνει από την εποχή του ...ιστορικού υλισμού «το όνομα», μα, δεν θα ήταν κι’ άσχημο όποιος γράφει έξω από το κουδούνι της πόρτας του «God» να έχει ένα κατά κεφαλή εισόδημα της τάξης π.χ. των $ 40.000

Αλλιώς είναι να έχεις μόνο το όνομα, αλλιώς είναι να έχεις και την χάρη. Κάθε τέως και νυν αποικιοκράτης το ξέρει αυτό. Κάθε π.χ. ολλανδός ή βρετανός ή βέλγος μεγαλοαστός. 

Ακόμη και γόνοι πλούσιων αράβων ή αφρικανών όταν πηγαίνουν και σπουδάζουν στην Οξφόρδη γυρίζουν πίσω (στην χώρα τους) πράκτορες, bisexual, άθρησκοι και προπαντός έτοιμοι να την κυβερνήσουν. Προς δόξα του λαού τους βεβαίως, δηλαδή της Αριστεράς, επτά στις 10 φορές. Προς δόξα, εν ολίγοις, των τραπεζών χορήγησης πιστώσεων με υποθήκη φόρους και των πολυεθνικών εξαγωγής αγαθών (προϊόντων και υπηρεσιών) με έμβασμα, (πληρωμής), τα δάνεια που έχουν ήδη χορηγηθεί.

Εσθονία Είναι και στην χώρα με τον μικρότερο εντός «Ευρωζώνης» συντελεστή Φ.Π.Α. (9%) κυρίαρχη πολιτική δύναμη οι νεοφιλελεύθεροι.

Εν σχέση με τις άλλες δύο χώρες της Βαλτικής (Λετονία, Λιθουανία), όμως, εξελέγη στην Εσθονία ευρωβουλευτής από κόμμα του λεγόμενου Ακροδεξιού χώρου. 

Πρόκειται για το «Conservative People's Party of Estonia». Δεν είναι ακίνδυνη η ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος σύμφωνα με την Μόσχα. 

➤ Εκδηλώνει πλείστες όσες ενστάσεις το «Conservative People's Party of Estonia» για την μετανάστευση ενώ και με την προοπτική ομοσπονδοποίησης της Ευρώπης εμφανίζεται να διαφωνεί. 

➤ Ταυτοχρόνως ωστόσο υποστηρίζει το N.At.O. καθώς και τους εθνικιστές στην Ουκρανία. 

Θα ήταν λάθος κατόπιν τούτων να συμπεριληφθεί στις 
αντι-ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις το «Conservative People's Party of Estonia», γιατί, είναι ήδη εργαλείο στα χέρια των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. (Βλ. π.χ. προσκόμματα της Δύσης στις κατασκευές έργων υποδομής για την μεταφορά ενεργειακών πόρων από Ρωσία προς Ευρώπη). 

US_Embassy_ pressed_Ukraine_ to_drop_probe_of_ George_Soros_ group_during_ 2016_election
Ισχύει με όλο το μπλοκ της Άκρας Δεξιάς στις χώρες της Βαλτικής το ίδιο. Άσχετο αν τα συγκεκριμένα πολιτικά μορφώματα είναι μικρά σε εκλογική επιρροή. Η λογική «μάζευε κι’ ας είναι και ρόγες» πρυτανεύει σήμερα από πλευράς Ουάσιγκτον και Τελ Αβίβ σε γειτονικές με την Ρωσία, με το Ιράν, με την Κίνα χώρες. 

Κύπρος Δεν εκμηδενίστηκαν μόνον οι λίγες πολιτικές δυνάμεις στην Κύπρο με κριτική έναντι της Ε.Ε. στάση, εκμηδενίστηκαν και οι λεγόμενοι ανεξάρτητοι. Μονοκούκι ψήφισε «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» η Κύπρος. Δεν είναι ανεξήγητο αυτό γιατί αν συγκριθεί το ουσιαστικό, (το παρασκηνιακό), παλιό status της Μεγαλονήσου με το νέο status, η Κύπρος στην Ε.Ε. είναι σε κάθε επίπεδο, (οικονομικό και στρατιωτικό), πια, αμερικανο-ισραηλινό ενεργούμενο. Με μόνιμες -σημειωτέον- τις στρατιωτικές Βάσεις του Ην. Βασιλείου εκεί. (Ανεξαρτήτως παραμονής η μη του Ην. Βασιλείου στην Ε.Ε. η παραμονή των εν λόγω Βάσεων στην Κύπρο είναι αδιαπραγμάτευτη από πλευράς Λονδίνου.)

➤ «Αεροπλανοφόρο» του Ισραήλ -(Henry Kissinger)- κατέστη η Κύπρος μετά την διχοτόμησή της το 1974 Με την συμβολή οπωσδήποτε της ελληνικής Χούντας, (1967-1974), αλλά και του Μακάριου, του πραξικοπηματία Νίκου Σαμψών, καθώς και της γενιάς του Πολυτεχνείου, (Μαρία Δαμανάκη κ.α.). 

➤ Σε πρώτη φάση, γιατί, σε δεύτερη φάση η σύμπραξη σε επίπεδο Α.Ο.Ζ. της Ελλάδα και του Ισραήλ με την στήριξη των Η.Π.Α. έχει καταστήσει την Κύπρο ενισχυμένο πια «αεροπλανοφόρο» του Ισραήλ. Σε ενεργειακό επίπεδο.


➤ Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, η ένταξη της Κύπρου, τόσο στην Ε.Ε., όσο και στην «Ευρωζώνη», συνέβαλλε στον περιορισμό της ρωσικής επιρροής στον τραπεζικό κλάδο. Προπαντός μετά τις αναμορφώσεις των διεθνών συνθηκών, (βλ. Βασιλεία - Γενεύη), για το τραπεζικό απόρρητο.

➤ Οι μη δυτικές δυνάμεις και προπαντός η Ρωσία και η Κίνα, μόνο σε επίπεδο προσωρινής στάθμευσης σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού τους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την Κύπρο. Δεν θα ισχύει το ίδιο μετά από τυχόν επιτυχημένη στρατιωτική επέμβαση των Η.Π.Α. και του Ισραήλ σε Ιράν και Συρία. Δεν θα υπάρχουν άλλωστε θαλάσσιοι δίαυλοι προς την Μεσόγειο για τις μη δυτικές στρατιωτικές δυνάμεις τότε. Θα ελέγχεται αποκλειστικά πια από τις Η.Π.Α. η Μεσόγειος. Μετά από μια τέτοια εξέλιξη, η Κύπρος, θα καταστεί «προάστιο» του Ισραήλ. «Παραθεριστική κατοικία».

Λουξεμβούργο Είδηση από «την συγκεκριμένη έπαυλη» του χρηματοπιστωτικού κλάδου στην Ευρώπη σπάνια βγαίνει σε ότι έχει να κάμει με εκλογές. Είναι από πριν γνωστό το αποτέλεσμα κάθε εκλογικής διαδικασίας εκεί. 11 στις 10 φορές είναι κατ' ουσία το ίδιο.

➤ 367% του ΑΕΠ (ΑΕΠ 62,4 δισ. $) οι άμεσες ξένες επενδύσεις της συγκεκριμένης χώρας.

➤ $ 104.499 το κατά κεφαλή εισόδημα.

➤ Ένας από τους πλέον επίζηλους παγκοσμίως Financial Secrecy Index αυτός του Μεγάλου Δουκάτου.

Δεν είναι και ομοιογενής εθνικά ο κοινωνικός ιστός στο Λουξεμβούργο. Αλλοδαποί είναι οι μισοί σχεδόν (43,6%) κάτοικοι εκεί. Από παλιά, όμως, όχι μόνο μετά το 1989 ή μετά το 2010 Σε όλες σχεδόν τις χώρες «ανάκτορα» του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος «είναι από κάθε καρυδιάς καρύδι» ο κορμός της κερδοσκοπίας, μα, δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό. («Λεφτά» εξάλλου εκεί «υπάρχουν» στ’ αλήθεια, όχι μόνο στα προεκλογικά φυλλάδια. Οπουδήποτε συνωστίζονται κερδοσκόποι το κοινωνικό πλαίσιο συντηρείται στο υψηλό πάντα επίπεδο που αρμόζει στον συγκεκριμένο κλάδο.).


Σε επίπεδο ουσίας «έχει ψωμί» το Λουξεμβούργο. 

Κι' όχι μόνον επειδή το ταμείο της τρομοκρατίας βρίσκεται σε χώρες με ελκυστικό Financial Secrecy Index. Κανόνας αυτός στα τμήματα εξωτερικών επιχειρήσεων των κρατικών υπηρεσιών πληροφοριών. Ή στην Ελβετία ή στο Λουξεμβούργο ή σε νήσο φορολογικό παράδεισο βρίσκεται πάντα το ένα άκρο του νήματος σε ότι αφορά στα κονδύλια της Δύσης προς τους υπαλλήλους της μουσουλμάνους σε Παρίσι, Μαδρίτη, Λονδίνο, Ρώμη, Βερολίνο.

Συντρέχουν και άλλοι λόγοι όμως για τους οποίους «έχει ψωμί» το Λουξεμβούργο. Αφορούν και στην Ελλάδα κάποιοι από τους λόγους αυτούς.


Από το Λουξεμβούργο κατάγεται ο πρόεδρος του
Politburo του νέου Κ.Κ.Σ.Ε. Ναι, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε. 

■ Στις εκδηλώσεις μνήμης (!) για τα 200 χρόνια από την γέννηση του Karl Marx παρέστη, την  Μαΐου 2018 στο Trier, στην Γερμανία, ο Jean-Claude Juncker. 

➤ Τα όσα είπε ο Juncker για το εν λόγω καμάρι της διεθνούς τραπεζικής, (τον Marx), στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αποδεικνύουν, ότι, ο Juncker, ή, δεν έχει ιδέα, ή, παριστάνει ότι δεν έχει ιδέα, γύρω από την πεμπτουσία του διεθνούς φασισμού, (= παγκόσμιου κρατισμού 
- οικουμενικού σοσιαλισμού). 

Δεν νοείται παγκόσμιος κρατισμός χωρίς ένα και μόνο νόμισμα, (παγκόσμιο), με έναν και μόνο εκδότη - τράπεζα, (παγκόσμιο/α). Είναι θεμέλιος λίθος του παγκόσμιου φασισμού ο παγκόσμιος φεντεραλισμός.  

➤ Είτε τον αφελή υποδύεται ο Jean-Claude Juncker, πάντως, είτε σε μόνιμη βάση υπό την επήρεια π.χ. αλκοόλ είναι, αρμόζουν - και βέβαια αρμόζουν στην καταγωγή και στην θέση του τα λεγόμενά του για τον Marx.

Όποιος ρίξει μία ματιά στην διάρθρωση και στον τρόπο λειτουργίας του Πολιτικού Γραφείου του Κ.Κ.Σ.Ε. στην Ε.Σ.Σ.Δ. κάποτε και στην διάρθρωση και στον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε. σήμερα, καταλαβαίνει ποια είναι τα καθήκοντα του Jean-Claude Juncker.

Θα είχε στ' αλήθεια πρόβλημα η μεγαλοαστική τάξη μετά την Β΄ Βιομηχανική, λεγόμενη, Επανάσταση, αν δεν έβρισκε τρόπο να ελέγξει το εργατικό κόστος χωρίς συνάμα να μειώσει την καταναλωτική δαπάνη. 

⚫ Οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και γενικά όσοι επιχειρούν στους κλάδους της πραγματικής οικονομίας, οφείλουν πολλά στην πλήρη κοινωνική απελευθέρωση, (= στην διατήρηση της καταναλωτικής δαπάνης σε όσο το δυνατόν υψηλότερα επίπεδα), την οποία οι θεωρητικοί του υλισμού, (= οι ...φιλόσοφοι που ομιλούν με τον πρωκτό τους και αφοδεύουν με το στόμα τους), διασφάλισαν μέσω της διαφθοράς, (μέσω του αμοραλισμού), όσων δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δηλαδή των πολλών. 

⚫ Αλλά και στους ιδιώτες - ιδιοκτήτες του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος οφείλουν πολλά οι ουσία μεγαλομέτοχοι, (= με δικαίωμα ψήφου στα Δ.Σ.), των πολυεθνικών. Ο αποτελεσματικός έλεγχος του εργατικού κόστους, άλλωστε, με έναν από τους ακόλουθους δύο τρόπους επιτυγχάνεται:

➤ Αν θέλεις να εκτοξεύσεις στα ύψη το εργατικό κόστος δανείζεις χρήμα με υποθήκη τους φόρους των πολιτών απαλλοτριώνοντάς τους σε δόσεις.

➤ Αν θέλεις να εκμηδενίσεις το εργατικό κόστος απαλλοτριώνεις εφάπαξ μία χώρα, ή ήπειρο, ή τον πλανήτη ολόκληρο και καθίστασαι μοναδικός εργοδότης και συνάμα δικαστής των πάντων. Ουσία ιδιοκτήτης τους.

Σωστά λοιπόν ο Jean-Claude Juncker είπε τα όσα είπε για τον άνθρωπο που προέτρεψε σε γενοκτονίες/εθνοκαθάρσειςνεοφιλελευθερισμόαμοραλισμό
δικτατορίες/τυραννίες

Και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ανώτατο Σοβιέτ (= υπερεθνικό διευθυντήριο) είναι. Και τα κάθε μορφής Όργανα της Ε.Ε. προεξάρχουσας της Ε.Κ.Τ. στην Φρανκφούρτη, πιστό αντίγραφο του Gosplan είναι. Κεντρικός σχεδιασμός ασκείται με την έκδοση εκατοντάδων χιλιάδων Κανονισμών, Οδηγιών, Διαταγμάτων σε κάθε τομέα πολιτικής, δεν ασκείται π.χ. συμβουλευτική. Βάσει ποιου Συντάγματος ωστόσο;  


Jean-Claude Juncker and Karl Marx
Jean-Claude Juncker και Karl Marx

Είναι σε υπερεθνικό (σε απόλυτο) επίπεδο συγκεντρωτική η εξουσία στα κεντρικά «καθοδηγητικά» όργανα της Ε.Ε. Η διαφθορά διαχέεται από πάνω και κεντρικά προς τα κάτω και περιφερειακά. Από τεχνοκράτες σφουγκοκωλάριους τραπεζών και πολυεθνικών, πρώτον. Από πράκτορες συγκεκριμένων εντός και προπαντός εκτός Ευρώπης χωρών, δεύτερον. Ουδείς εξέλεξε τους ως άνω. Μόνον το διευθυντήριο τους ελέγχει. Αλλά και από εξαγορασμένους από τις τράπεζες και από τις πολυεθνικές βουλευτές και ευρωβουλευτές κάθε χώρας - μέλους. Ακόμη και τα Ψηφίσματα κατά π.χ. της Ρουμανίας ή κατά του Ην. Βασιλείου ή κατά της Ελλάδας μαζί με τα πρόστιμα να δει κάποιος το αντιλαμβάνεται αυτό. Δεν είναι δυνατόν να είσαι π.χ. ρουμάνος ευρωβουλευτής και να ψηφίζεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της χώρας σου. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, άλλωστε, ούτε βάσει Συντάγματος νομοθετεί, ούτε οι υπερεθνικές εξουσίες της Ε.Ε. συγκεντρώθηκαν στα χέρια των Οργάνων της χωρίς πράξεις εθνικής μειοδοσίας - εσχάτης προδοσίας από τις κυβερνήσεις των εθνών - κρατών - μελών της. Μόνο δωσίλογοι παραχωρούν (εκχωρούν) εθνική, οπότε, (κατ' επέκταση), λαϊκή κυριαρχία σε υπερεθνικό σοβιέτ, (= διευθυντήριο). Μόνο προδότες παραιτούνται του δικαιώματος των λαών τους στην εθνική αυτοδιάθεση και στην εθνική πλειοψηφία. Για να ψηφίζεις κατά της χώρας σου, λοιπόν, σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι ευρωβουλευτής υπάλληλος τραπεζών ή πολυεθνικών. Άνευ τελωνείων και με μηδέν συναλλαγματικό ρίσκο, άλλωστε, τι άλλο θα μπορούσες να είσαι; Κι' εγώ θα σε (εξ)αγόραζα αν ήμουν διευθύνων σύμβουλος πολυεθνικής ή τράπεζας. Δεν εκπροσωπείς τους ισπανούς ή τους ρουμάνους ή τους ιταλούς πολίτες υπό τέτοιες συνθήκες, (διεθνούς δικτατορίας). Τράπεζες και πολυεθνικές εξυπηρετείς. Δεν υπάρχει μελετητής των μεθόδων εφαρμογής στην πράξη του λενινισμού ή του μαοϊσμού που να μην ξέρει ή να μην να θυμάται που έχει ξαναδεί το μοντέλο άσκησης εξουσίας της Ε.Ε. Είναι πανομοιότυπο στην ουσία του (= εκ του αποτελέσματος) με το αντίστοιχο της Ε.Σ.Σ.Δ. ή της Κίνας.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ για την Ε.Ε. 2/2

Για τους προαναφερόμενους λόγους είναι στην καλύτερη περίπτωση αφελείς και στην χειρότερη περίπτωση υποκριτές όσοι πασχίζουν για μια καλύτερη Ε.Ε. Είναι σαν να μοχθείς για μία καλύτερη σοσιαλιστική δικτατορία πολυεθνικού προς στιγμή και εθνικού (αμερικανο - ιουδαϊκού), αργά ή γρήγορα, τύπου. Δεν νοείται καλός ή κακός κρατισμός (= φασισμός). Όλοι οι κρατισμοί, δικτατορία του εκδότη νομίσματος είναι, δεν είναι π.χ. χοροεσπερίδα στα Κιούρκα για να λες: «εγώ τα τραπέζια τα θέλω στρόγγυλα κι' όχι τετράγωνα ή τους μπαγιονέτ γλόμπους πάνω από τους οργανοπαίχτες τους προτιμώ λιλά κι' όχι μπορντό.» Πρέπει να είναι νοητικά υστερών κάποιος για να μοχθεί για μια καλύτερη κομμουνιστική Ρωσία ή για μια καλύτερη ναζιστική Γερμανία. Εκτός κι' αν είναι πολιτικός ηθοποιός, άλλο αυτό. Δεν έχει μόνον η Ελλάδα δωσίλογους και προδότες οι οποίοι μετά το 1993 αγωνίζονται για μία C.I.A. και για μία Mossad των λαών, όλες οι χώρες μέλη της Ε.Ε. έχουν πολιτικούς οι οποίοι τα τελευταία 25 -30 χρόνια αγωνίζονται για μία N.S.A. του φοιτητή, του αγρότη, του άστεγου, του άνεργου, του επιστήμονα, του καλλιτέχνη, του αγρότη, του εργάτη.

Αναμφισβήτητα είναι λύση η συγκρότηση μίας και μόνο συμμορίας, της νόμιμης, (= της κρατικής - της τραπεζικής), σε επίπεδο υφηλίου, έως ότου ο αυτοματισμός, (η ρομποτική), να αντικαταστήσει στο σύνολό του, σχεδόν, το εργατικό δυναμικό και να εκκαθαριστεί έτσι, κατόπιν, ο πλανήτης από περιττά στόματα που είναι και το βαθύτερο νόημα - ο απώτερος σκοπός της οικολογίας. (Εξοικονόμηση πόρων. Όχι περιττούς ζωντανούς. Επαύλεις με περισσότερο πράσινο στις αποικίες αυτών στους οποίους θα ανήκει και επίσημα ο πλανήτης σε λίγο. Ναι, ολόκληρος. 

✎ Και η Ρωσία άλλωστε έναν ιδιοκτήτη είχε από το 1917 ως και το 1990. 

✎ Και η Κίνα έναν ιδιοκτήτη έχει από το 1949 μέχρι σήμερα. Ανοίχτηκε βέβαια στις αγορές όταν διαπίστωσε ότι το κρατικό μονοπώλιο σε όλα, (και στο εξωτερικό εμπόριο), της Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν μία οργανωμένη ληστεία εθνικού πλούτου από ιδιώτες -(δεν θα μπορούσε να περιμένει περίσσευμα από μία τέτοια ληστεία η Κίνα)- μα αυτό δεν σημαίνει κάτι θεσμικά. Δεν υφίσταται διάκριση εξουσιών στην Κίνα για να θεωρείς δεδομένο το σπίτι σου ή το μαγαζί σου στις ζώνες όπου οι επίγονοι «του μεγάλου τιμονιέρη» - ιδιοκτήτη επιτρέπουν να ασκείς εμπορική δραστηριότητα. Υψηλόβαθμα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας είναι άλλωστε οι δισεκατομμυριούχοι σήμερα στην Κίνα. Η ληστεία του εθνικού πλούτου και εκεί κρατικό μονοπώλιο είναι σε επίπεδο ουσίας δικαίου, (νόμου). Είναι σχεδόν αδύνατον αν δεν είσαι κομματικό στέλεχος να λάβεις μέρος στην ληστεία. Αλλά και κομματικό στέλεχος να είσαι εκκαθαρίζεσαι αν λάβεις μέρος στην ληστεία χωρίς να (απο)δίδεις την μερίδα του λέοντος στον δικτάτορα. 

➤ «Όταν πήγαιναν» κάποιοι, ο Al Gore με τον Γ.Α.Π. «ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν»..

➤ Από την δεκαετία του '80 απασχολεί την διεθνή του φασισμού (= του κρατισμού) στην Ουάσιγκτον το τι θα γίνει στο μέλλον με τους περιττούς ζωντανούς, μιας και το πράσινο δεν φτάνει για όλους, μιας και το μπλε, (το νερό), δεν φτάνει για όλους... 

Είναι πρώτης προτεραιότητας ζήτημα η εγκαθίδρυση μίας και μόνο παγκόσμιας νόμιμης συμμορίας σε ρόλο εξουσίας έως ότου εξελιχθεί πλήρως ο αυτοματισμός και εκκαθαριστούν κατόπιν οι περιττοί ζωντανοί οι οποίοι ξοδεύουν αλόγιστα οξυγόνο, νερό, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μαύρο... Με τα νέα τεχνολογικά μέσα(βλ. ιδιωτικά σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων και της N.S.A. σε επίπεδο πολιτικών κερδών μέσα μαζικής επιτήρησης αλά π.χ. Google, Facebook κ.λπ), η νόμιμη αυτή συμμορία (θα) είναι ευρείας, (οικουμενικής), εκδοχής.

Αλλά και αποδοχής, όπως φαίνεται, γιατί, ούτε στιγμή δεν έπαψε να είναι σχιζοειδής ο μέσος ανόητος ή αφελής ή παράφρονας άνθρωπος. Όπως και προ 50 ή 100 ή 150 ετών, έτσι και σήμερα, κουτοπόνηρος είναι. 

➤ Οπαδός της πλήρους κοινωνικής απελευθέρωσης από την μία. 

➤ Οπαδός της πλήρους οικονομικής ανελευθερίας από την άλλη.

Mass surveillance
Μαζική επιτήρηση

Είναι σαν να θέλεις π.χ. να διοριστείς χιλίαρχος στην υπηρεσία του Καλιγούλα -(ενωμοτάρχης Μόσχας το 1954 ή ενωμοτάρχης Πεκίνου το 1963)- για να απολαμβάνεις, (έτσι), τον ελεύθερο χρόνο σου. Οι 11 από τους 10 εξ αυτών μαθαίνουν πάντα μετά θάνατον, (αφότου εκτελούνται), τα όσα αν γνώριζαν προ του θανάτου τους θα ζούσαν ακόμη. Αυτό είναι όμως το μεγαλείο του σοσιαλισμού, 
(= κρατισμού - φασισμού). Εκτελείς χωρίς καν δεύτερη σκέψη όσους από τους βλάκες σε κατέστησαν ισόβιο και απόλυτο μοναδικό εργοδότη και δικαστή και τώρα θέλουν να έχουν και λόγο από πάνω στο τι θα πεις και τι θα κάμεις. Έχει μία ομορφιά αυτό γιατί γενικά (ακόμη και σαν παρουσίες) είναι ενοχλητικοί οι ηλίθιοι. 


Το 1921 ιδρύθηκε κομμουνιστικό κόμμα στο Λουξεμβούργο. Θεωρείται απίθανο να έπαιζε χρέη θησαυροφύλακα στα εκεί πιστωτικά ιδρύματα. Όπως όλοι, εξάλλου, έτσι και οι κομμουνιστές δικτάτορες, σε επαγγελματίες εκτελούντες χρέη φύλακα θησαυρών ή θεματοφύλακα τίτλων (άυλων) εμπιστεύονταν το κομπόδεμά τους για τα γεράματά τους, για τα δισέγγονά τους, για τις χήρες τους και γενικά για το αίμα τους. 

Η τιμή παίζει πάντα τον τελευταίο ρόλο στους κάθε εκδοχής, (διεθνούς ή εθνικής), σοσιαλιστές, όχι το αίμα. Το αίμα παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Προκύπτει αυτό από τα περιουσιακά στοιχεία των κληρονόμων της οικογένειας π.χ. Κάστρο, Καντάφι, Στάλιν, Αραφάτ, Παπανδρέου κ.α. 


Το 1921 ιδρύθηκε και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελβετίας σε ότι έχει να κάμει με «τον έτερο Καππαδόκη» της έδρας τραπεζών στον ευρωπαϊκό χώρο. Ο προερχόμενος από την Βουλγαρία ιουδαίος Solomon Lazarov Goldstein ήταν ένας εκ των συνιδρυτών του. 

◼ Υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών ο Goldstein στην σύμπραξη μεταξύ βούλγαρων εθνικιστών αφενός - Ε.Σ.Σ.Δ. και Κομμουνιστικής Διεθνούς -(Βαλκανικής Κομμουνιστικής Ομοσπονδίας, συγκεκριμένα)- αφετέρου. Για αλλαγή των συνόρων στην μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σκοπίων περιοχή.

➤ Προσυπέγραψε την από 24ης Μαΐου 1924 σχετική διακήρυξη, (May Manifesto), ο Goldstein.

Dimitar Vlahov David Ben Gurion and the Jews of the Ottoman Empire
➤ Παρίστατο στις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου του Internal Macedonian Revolutionary Organization 
(United) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη μεταξύ 
1ης - 11ης Οκτωβρίου 1925 Στις εργασίες του συνεδρίου αυτού παρίστατο και ο μετέπειτα Γ. Γ. του Κ.Κ.Ε. βούλγαρος Ανδρέας Τσίπας, μαζί με τον επίσης ιουδαίο Dimitar Vlahov ο οποίος -σημειωτέον (βλ. στιγμιότυπο δεξιά)- ήταν φίλος των διακεκριμένων σιωνιστών Theodor Hertzl και David Ben Gurion.

➤ Εξαρχής ο Goldstein συμμετείχε στις σχετικές μεταξύ Μόσχας - Σόφιας διαβουλεύσεις για το ζήτημα της αλλαγής συνόρων στην Νότια Βαλκανική.

Παραμένει επίκαιρη η πριμοδότηση του εθνικισμού σε όποιο σημείο του πλανήτη συμφέρει τον διεθνή σοσιαλισμό, (= κρατισμό - φασισμό).

◼ Τόσο η Ε.Ε. όσο και επιφανείς χώρες - μέλη της (π.χ. η Γερμανία) τονίζουν κατ’ επανάληψη φέτος (2019) ότι οι διακρατικές συμφωνίες τις οποίες υπέγραψε έως και αυτήν εδώ την στιγμή η Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να μην γίνουν σεβαστές από την επόμενη κυβέρνηση. 


Berlin Skopje Athens
Βερολίνο, Σκόπια, Αθήνα

► Ποια κυβέρνηση, ωστόσο, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελβετίας ή της συγχωνευμένης, πια (μετά την διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ.) παγκόσμιας εβραϊκής εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης για έναν πλανήτη με ένα νόμισμα - έναν ηγέτη - έναν θεό - μία αστυνομία; 

► Ή υφίσταται εθνικό δίκαιο σήμερα στις, αστικού, πια, τύπου, σοβιετικές δημοκρατίες της Ε.Ε.;


Την εποχή του Molotov-Ribbentrop Pact απαγορεύτηκε δια νόμου στην Ελβετία η λειτουργία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελβετίας. 

Ανάλογο τέλος είχε και ο Solomon Lazarov Goldstein στην Ε.Σ.Σ.Δ. Ούτε το πρώτο ήταν αναπάντεχο, ούτε το δεύτερο. 

➤ Προσωρινά άλλαξε υπουργό Εξωτερικών τον Μάιο 1939 ο StalinΈβγαλε τον ιουδαίο μπολσεβίκο Maxim Litvinov και έβαλε τον Vyacheslav Molotov. 

➤ Εξίσου προσωρινά είναι τα όργανα της διεθνούς του φασισμού (= κρατισμού - σοσιαλισμού). Δεν συνιστά καν ανθρωποκτονία η εκτέλεση υλιστών. Σαν να σφάζεις π.χ. κότα για να την φας είναι. Όχι βάσει την δικής μας άποψης, μα, βάσει της άποψης των υλιστών. Οι υλιστές θεωρούν εαυτούς και αλλήλους κοτόπουλα. 

Σε ότι αφορά στην ουσία, όμως, όχι «η κόμπρα» του διεθνούς σοσιαλισμού (= κρατισμού - φασισμού) δεν είναι προσωρινή αρχή (προσωρινό μοντέλο) άσκησης εξουσίας. Δεν προκύπτει μόνον από τα όσα λέγει για τον Karl Marx o Jean-Claude Juncker αυτό.

➤ Προκύπτει και από το πως λειτουργεί σήμερα η Ε.Ε.

➤ Προκύπτει και από το τι επιδιώκει να καταστεί αύριο 
- μεθαύριο η Ε.Ε.


Το πολιτικό «αυγό του φιδιού» του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που δεν είναι άλλο από τον οικουμενικό διεθνή σοσιαλισμό (= παγκόσμιο κρατισμό 
- φασισμό), δεν έπαψε στιγμή να παραμένει πολύτιμο εργαλείο. Με τον κομμουνισμό ή πιο απλά με την υπαγωγή όλων ανεξαιρέτως των εξουσιών στον εκδότη νομίσματος ο οποίος σε λίγα χρόνια (από σήμερα) θα είναι ένας και μοναδικός, θεμελιώνεται η Νέα Ιερουσαλήμ.

ecfr.eu 2019 European election
Εκδήλωσε με κάθε τρόπο την αγωνία της προ των Ευρωεκλογών 2019 η διεθνής του φασισμού αφού επείγεται. Είναι μείζον ζήτημα η ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης για τους ιδιώτες - ιδιοκτήτες του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Στο Λουξεμβούργο και στην Ελβετία εδρεύει η πραγματική εξουσία του συστήματος αυτού σε ότι έχει να κάμει με τον ευρωπαϊκό χώρο. Ανεξαρτήτως πολιτικών οργάνων στον γεωγραφικό αυτό χώρο. Θα μπορούσε ωστόσο η «λάθος» ψήφος να οδηγήσει σε καθυστερήσεις σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο. (Βλ. εκλογή των «κατάλληλων» στα κονκλάβια της Ε.Ε.). Δεν υπήρξε «λάθος» ψήφος όμως.  

Το άχρηστο για τις Η.Π.Α. και για το Ισραήλ  διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο.
Το άχρηστο για τις Η.Π.Α. και για το Ισραήλ
διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο. είναι κατά κανόνα εντός Η.Π.Α. και Ισραήλ

Avaaz_(aka_Soros)_Τα_καταφέραμε_Η_Ευρώπη_αντιστάθηκε
Avaaz (aka Soros)
Από τις 10 και κατ’ ουσία εννιά -(οι «Others» = οι Ανεξάρτητοι είναι η 10η)- πολιτικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι νεοφιλελεύθεροι (ALDE&R) και οι «Πράσινοι» (Greens/EFA) σημείωσαν ραγδαία άνοδο. Από τις δήθεν ή πραγματικές αντιευρωπαϊκές δυνάμεις, η ENF και η EFDD αύξησαν σημαντικά τον αριθμό εδρών τους. Θα πρέπει να ψάξει πολύ κάποιος στις δύο τελευταίες αυτές Ομάδες για να βρει ...ακατάλληλη, (= μη εθνικιστική εβραϊκή, μη αντι-ισλαμική), Ακροδεξιά. Ακόμη και στους «Others», (= ανεξάρτητους), η Ακροδεξιά που πλειοψηφεί είναι η ...κατάλληλη, (= η 100% αντιμουσουλμανική - η 100% εβραϊκή εθνικιστική).

Μάλτα Αναμενόμενο το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην μικρότερη σε πληθυσμό χώρα - μέλος της Ε.Ε. Με βάση τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργεί στην μάζα η προπαγάνδα του διεθνούς σοσιαλισμού (= κρατισμού 
- φασισμού) αναμενόμενο, βέβαια, όχι βάσει λογικής.  

Το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα και δυσκολεύεται να απεμπλακεί από το σοβιέτ αστικού τύπου που καλείται Ε.Ε. Η Μάλτα θα καταφέρει να απεμπλακεί εάν, (εφόσον), κρίνει στο μέλλον ότι την συμφέρει να απεμπλακεί;

➤ Το 1964 έπαψε να είναι αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου η Μάλτα. Μερικώς. Το 1974 ολικώς. Το 1979 πλήρως (100%)

➤ Και το 2004 η Μάλτα εισήλθε πού; Στην Ε.Ε. Το 2008
μάλιστα εντάχθηκε και στη «Ευρωζώνη».


(Φυσιο)λογική εξέλιξη είναι η ανωτέρω; Αν ναι με ποιο σκοπό, (πολιτικό); 

► Το 1964 βγήκαν «από τον λάκκο με τους αρουραίους». 

► Και το 2004/2008 μπήκαν «στον λάκκο με τις κόμπρες»; 

Ούτε σε επίπεδο σύναψης πρόσκαιρων μα αναγκαίων για μία χώρα συμμαχιών στέκει αυτό, γιατί, η Ε.Ε. δεν είναι Ε.Ο.Κ. Από οικονομικό διεθνή συνασπισμό βγαίνεις δύσκολα έξω, μα, βγαίνεις, όχι από πολιτικό διεθνή συνασπισμό. 

► Διεκδίκησες την ανεξαρτησία σου από τους βρετανούς το 1964 λοιπόν γιατί; Για να την παραδώσεις στους αμερικανο-ισραηλινούς το 2004; 

► Το Ην. Βασίλειο, επαναλαμβάνεται, αδυνατεί να εξέλθει πλήρως (100%) την τελευταία τριετία «από τον λάκκο με τις κόμπρες». Οπότε πόσο εύκολα - γρήγορα θα πράξει το ίδιο μια κατά πολύ μικρότερης ισχύος χώρα, εάν, (εφόσον), θελήσει, αύριο - μεθαύριο, να πράξει το ίδιο;

Σε λιγότερο από 10 με 15 χρόνια από σήμερα θα αποδειχθεί το πόσο τραγικό είναι αυτό που προς στιγμή φαντάζει κωμικό. Από την Ανατολική Γερμανία και ήταν δύσκολο έως αδύνατο να εξέλθεις ως και το 1989 Πόσω μάλλον από ήπειρο ή πλανήτη με ανάλογο, (τύπου π.χ. Βόρειας Κορέας), καθεστώς. «Κυριακή, κοντή γιορτή»...



Σε όλες, σχεδόν, τις χώρες - μέλη της Ε.Ε. σήμερα είναι κανόνας η αντίφαση του εθνικού πατριωτισμού που συνδυάζεται με τον ευρωπαϊκό φεντεραλισμό. (Είναι σαν να συνδυάζεται η πίστη στον θεσμό του έθνους - κράτους με την πίστη στην καταστροφή του θεσμού αυτού). Είναι αξιομνημόνευτα κάποια από τα μικρά, (εξωκοινοβουλευτικά), κόμματα που εκφράζουν την γραφικότητα αυτή στην Μάλτα:

Imperium Europa Νεοναζιστικό, κατ’ ουσία, σχήμα, το οποίο, παρά ταύτα, εμφανίζεται υπέρ του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού, μα, επί της βάση της ανωτερότητας (!) της λευκής φυλής.  

Moviment Patrijotti Maltin Το Moviment Patrijotti Maltin δεν έχει νεοναζιστικές θέσεις. Η επίκαιρη ατζέντα και του κόμματος αυτού, ωστόσο, είναι ο  αντι-μουσουλμανισμός, (ο αντι-ισλαμισμός). Πρόεδρος του συγκεκριμένου κόμματος σήμερα διόλου απίθανο να είναι ένας ιουδαίος αφού το ονοματεπώνυμο «Simon Borg» συναντάται κατά κανόνα στις Η.Π.Α. και στο Ην. Βασίλειο. (Βλ. π.χ. «American Jewish History» by Jeffrey S. Gurock, σελ. 105). Εκφράζει απόλυτα την ορθή -κατά την σημερινή πολιτική ηγεσία του Ισραήλ, (βλ. π.χ. Benjamin Netanyahu)- Ακροδεξιά, στον Δυτικό Κόσμο, ήτοι την αντι-ισλαμική Ακροδεξιά, το Moviment Patrijotti Maltin.

Είναι ανέκδοτο στην παρούσα εποχή ο …εθνικός πατριωτισμός από πλευράς συντηρητικών (;) πολιτικών δυνάμεων στις ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες μετά το 1945 έγιναν προτεκτοράτα των Η.Π.Α. Το 1993 έγινε της μόδας το ανέκδοτο αυτό. Με την παραχώρηση της λαϊκής και της εθνικής κυριαρχίας των συγκεκριμένων χωρών στο Ανώτατο Σοβιέτ της Ε.Ε. Ή νοείται Δεξιά που να παραιτείται της λαϊκής και της εθνικής κυριαρχίας τής χώρας, (του κράτους), στο οποίο ηγείται; Ε, η ...Δεξιά αυτή, (η φεντεραλιστική - η κομμουνιστική), διαλαλεί σήμερα τον …εθνικό πατριωτισμό της μέσω του αντι-μουσουλμανισμού. Κωμικοτραγική αναμφίβολα η αμερικανοκίνητη μέχρι πρότινος και υπηρέτης του Ισραήλ, σήμερα, αυτή ...Δεξιά, μα, φαινομενικά, είναι κωμικοτραγική, όχι επί της ουσίας. Επί της ουσίας, στους ακόλουθους δύο πυλώνες στηρίζεται ο ιουδαϊκός εθνικοσοσιαλισμός:

➤ Στον αντι-μουσουλμανισμό, αφενός.

➤ Στον αντι-χριστιανισμό, αφετέρου.


Αν για χώρες σαν την Μάλτα ή την Κύπρο είναι μία φορά αστείο για κλάματα το να βγαίνεις μέσα από την φανερή βρετανική αποικιοκρατία και να μπαίνεις μέσα στην αφανή αμερικανο - ισραηλινή αποικιοκρατία, για χώρες οι οποίες από το 1946 έως και το 1991 τελούσαν υπό σοβιετική Κατοχή, είναι χίλιες φορές φορές αστείο για κλάματα αυτό.

11 μέχρι στιγμής είναι οι χώρες οι οποίες ενώ απελευθερώθηκαν την δεκαετία του '90 από τον σοβιετικό ζυγό έσπευσαν να παραδώσουν λίγα χρόνια αργότερα την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία τους στον αστικού αυτή την φορά τύπου σοβιετικό ζυγό, αυτόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όχι μόνο γιατί όλες αυτές οι χώρες εντάχθηκαν και στο N.At.O.

Εσθονία ΕΕ & Eurozone & ΝΑTO (1 NATO Base)
Λιθουανία ΕΕ & Eurozone & ΝΑTO (1 NATO Base)
Σλοβακία ΕΕ & Eurozone & ΝΑTO (1 NATO Base)
Λετονία ΕΕ & Eurozone & ΝΑTO
Σλοβενία ΕΕ & Eurozone & ΝΑTO 


Βουλγαρία ΕΕ & ΝΑTO (4 US Military Bases)
Ρουμανία ΕΕ & ΝΑTO (4 NATO Bases)
Κροατία ΕΕ & ΝΑTO (1 NATO Base)
Ουγγαρία ΕΕ & ΝΑTO (1 NATO Base)
Πολωνία ΕΕ & ΝΑTO (1 NATO Base)
Τσεχία ΕΕ & ΝΑTO

Η Κύπρος ανατολικά, η Κρήτη στο μέσον, η Μάλτα δυτικά θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, σαν ορμητήρια για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της Μέσης Ανατολής από τον αμερικανο-ισραηλινό παράγοντα. Από το αν και σε τι βαθμό ο έλεγχος αυτός θα επιτευχθεί θα κριθεί η εγκαθίδρυση και επίσημα πια του καθεστώτος ολοκληρωτισμού σε επίπεδο υφηλίου. Τα τρία προαναφερόμενα νησιά αναμένεται να (υπο)δεχθούν και το τελευταίο και μεγαλύτερο κύμα ανέστιων που θα προκαλέσει στην Β. Αφρική και στην Μ. Ανατολή ο έλεγχος αυτός στην περίπτωση που αποβεί επιτυχής. 

Δεν πρόκειται για εθνικά εδάφη εξάλλου. Ευρωπαϊκό έδαφος είναι η Μάλτα, η Κρήτη, η Κύπρος. Τυπικά βεβαίως γιατί ουσιαστικά αποικίες των Η.Π.Α. και του Ισραήλ είναι. Όλα τα εδάφη στον πλανήτη θα καταστούν αποικίες των Η.Π.Α. και του Ισραήλ αν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ κατορθώσουν υποδουλώσουν και το Ιράν και την Συρία.  


text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.com





"Σε άνοδο οι νεοφιλελεύθεροι και η εβραϊκή Ακροδεξιά στην Ευρώπη, σε ομηρία το Ηνωμένο Βασίλειο"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP