Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Γερμανοτσολιά σε έλεγαν το 2015 τα φασιστοειδή των ΗΠΑ και του Ισραήλ εδώ στην Ελλάδα, τουρκόσπορο θα σε πούνε αύριο

Δεν έγιναν τώρα ο Στρατός, οι δικαστές και η Αριστερά, στην Τουρκία, δυνάμεις προόδου, από την εποχή του Kemal είναι ασπίδες προστασίας του …Προφήτη Citroen από τον Προφήτη Μωάμεθ

Αν καταφέρει η Ουάσιγκτον «να καθίσει “στο θρόνο”» του Erdoğan έναν «Bülent Ecevit», (έναν Αριστερό),

➤ όχι μόνον η απώλεια του μισού Αιγαίου είναι από τώρα βέβαιη,

➤ μα και η κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι από τώρα βέβαιη,

➤ όπως βεβαίως και η Μεγάλη Αλβανία είναι από τώρα βέβαιη.

Όχι αδικαιολόγητα γιατί «με έναν ΓΑΠοΤσίπρα» στην Αθήνα κατάφερε σχεδόν τα πάντα η Ουάσιγκτον σε Βαλκάνια - Μεσόγειο, οπότε, το τι δύναται να καταφέρει στην ίδια αυτή περιοχή «με ένα ΓΑΠοΤσί(γαρο)» και στην Άγκυρα, μόνον όσοι αμείβονται για να αγνοούν ή για να ξεχνούν …δεν το ξέρουν ή …τους διαφεύγει:

➤ Δεν αμείβονται για να …αγνοούν και λίγα τα υποχείρια του G. Soros σ’ ότι έχει να κάμει με σοσιαλιστές …διεθνούς εκδοχής σε χώρα στην οποία δεν υπάρχουν εργοστάσια, (προλετάριοι), ει μη μόνον άνεργοι και «ρουσφέτια» - κλακαδόροι …φιλόζωων κτηνοτρόφων.

Le_prophète_ Citroën_by_yahooxaxaxouxa
Le prophète Citroën

➤ Δεν αμείβονται για να …ξεχνούν και λίγα τα υποχείρια του D. Trump, (βλ. H. Kissinger και ομοειδή «γεράκια»), σ’ ότι έχει να κάμει με σοσιαλιστές …εθνικής εκδοχής σε χώρα με στρατό του οποίου ακόμη και τα κουμπιά, (στις στολές), είναι made in USA
          
Δύο ώρες μόνος του με τον Erdogan αυτός που ρώτησε στις 7/9/2015 από την Δ.Ε.Θ.: «Ποια σύνορα, έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;»

Κερδίζει και για δικό του λογαριασμό χρόνο αυτός ο οποίος καμώνεται μετά το 2015 τον έλληνα πρωθυπουργό αφού η παραμονή του στην εξουσία, (εδώ), εξαρτάται ανά 24ωρο χωρίς ίχνος υπερβολής από τις διαθέσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο. Εμπράκτως η Άγκυρα δεν αναγνωρίζει σε 24ωρη βάση σύνορα σε θάλασσα και αέρα στο Αιγαίο μα το ίδιο ισχύει και για την εν Ελλάδι Αριστερά της όποιας εκδοχής κι’ όχι βέβαια μόνο τώρα, (τα τελευταία χρόνια), μα, εξαρχής, (από το 1917).

➤ Συμφέρον της Ελλάδας είναι το προσωπικό συμφέρον αχυρανθρώπου, (ανδρείκελου), των Η.Π.Α. και του Ισραήλ στην Ελλάδα;

➤ Μα τα ελληνικά συμφέροντα δεν συνέπιπταν την δεκαετία του ‘80 με τις επιδιώξεις της πολυεθνικής εταιρίας ιδεολογικών συμμετοχών στην οποία ηγείται το προαναφερόμενο πολιτικό ενεργούμενο της Ν. Υόρκης, σήμερα θα συμπίπτουν;

➤ Ή δεν αγωνίζονταν προ του 1968 για μια K.G.B. των λαών όσοι μετά το 1991 αγωνίζονται για μία N.S.A. των λαών;

Πρόβα δικτατορίας Έχει υπαχθεί με νόμο, (Φ.Ε.Κ. 1098/11-6-2015), μετά το 2015 η Ε.Υ.Π. (= η C.I.A.) στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τελεί υπό δικτατορία η Ελλάδα η οποία, (δικτατορία), απλώς, δεν έχει κηρυχθεί, (ακόμη), επίσημα.    

Το πώς παραμένει, (ακόμη), στο Μέγαρο Μαξίμου ο άνθρωπος που αδυνατεί να διακρίνει σύνορα ακόμη και στο έδαφος εδώ - ακόμη π.χ. και στην οικία του μέσου υπερήλικου υπηκόου του ο οποίος αδυνατεί να πληρώνει ιδιωτική security μιας και διαβιώνει με σύνταξη ύψους 500 ευρώ τον μήνα αφαιρουμένου του φόρου που καταβάλει για την αμοιβή του προσωπικού (και) της κατ’ επίφαση Ελληνικής Αστυνομίας η οποία (περι)φρουρεί μέλη της επίσης κατ’ επίφαση ελληνικής Εθνικής Αντιπροσωπείας, είναι γνωστό. Από το τι δίδουν έξω, (από την χώρα), εξαρτάται η παραμονή δωσίλογων - πεμπτοφαλαγγιτών στην εξουσία χώρας «μπανανίας» στην Δύση, όχι από το τι δίδουν μέσα, (στην χώρα).

«Φυλακές Διαβατών» η χώρα Έγινε με σειρά νόμων, (βλ. π.χ. Νόμο Παρασκευόπουλου - ΦΕΚ 42 Α/27-04-2015), πράξη μετά το 2015 η δίχως σύνορα Γη για την οποία αγωνίζονται εκ του ασφαλούς, (μέσα από τις περιφραγμένες με σύνορο ύψους τεσσάρων και πλέον μέτρων επαύλεις τους σε Λυών, Εδιμβούργο, Βαρκελώνη), οι πρωινοί οικονομικοί δολοφόνοι και απογευματινοί έναντι των θυμάτων τους φιλάνθρωποι διεθνοφασίστες, (διεθνοσοσιαλιστές). Είναι ολόκληρη η Ελλάδα τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια «Φυλακές Κορυδαλλού» ή «Φυλακές Διαβατών» ή «Φυλακές Αλικαρνασσού» μα ερώτημα και δη εύλογο γεννάται ως προς το ποιοι άλλοι πέραν των εχόντων χρήμα ή ρώμη καθώς και των ρουφιάνων των δεσμοφυλάκων επιβιώνουν μέσα σε φυλακές.

Από την Σοβιετική στην Ευρωπαϊκή Ένωση Οι όροι ένταξης (και) της Ελλάδας στην Ε.Ε. πόσω μάλλον στην «Ευρωζώνη» είναι αυτοί που καθιστούν μετά το 1991 και προπαντός μετά το 2002 κατ’ επίφαση ελληνική την Αστυνομία και την Βουλή εδώ. «Τα» από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια ήταν - είναι, (παραμένουν), οι πλέον ένθερμοι υπέρμαχοι του υποσκελισμού κάθε έννοιας εθνικού δικαίου (κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας), από το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο, [= από την τύποις πολυεθνική και ουσία αλλοεθνή (επι)κυριαρχία στο σύνολο του ευρωπαϊκού χώρου].

KGB στην ΕΣΣΔ κάποτε - NSA στην υφήλιο τώρα Το νέο δόγμα του N.At.O. καθώς και η διεύρυνσή του, (η ένταξη στο ΒορειοΑτλαντικό Σύμφωνο και άλλων χωρών), είναι αυτά που καθιστούν μετά το 1989 και προπαντός μετά το 2010 κατ’ επίφαση ελληνικό τον Στρατό και την Βουλή εδώ. «Τα» από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια έκαμαν την 25η Ιανουαρίου 2019 πράξη την διεύρυνση αυτή στα Βαλκάνια, (βλ. Σκόπια) - υπόψη δε ότι το νέο δόγμα του N.At.O. διατυπώθηκε μετά την διάλυση του Warsaw Pact, οπότε, περί της απόπειρας μετατροπής της υφηλίου σε Ανατολική Γερμανία/σε Βόρεια Κορέα γίνεται λόγος όταν γίνεται λόγος για το νέο, (της μεταΨυχροΠολεμικής εποχής), N.At.O.

Ο μετριόφρων απεσταλμένος του «Peurifoy» στην Άγκυρα Κεκλεισμένων των θυρών επί δυόμιση ώρες και χωρίς την παρουσία τρίτου, ουδείς ξένος ηγέτης συνομιλεί με τον Erdoğan για να εξυπηρετήσει το εθνικό συμφέρον της χώρας του. Για να εξυπηρετήσει το στενό προσωπικό - κομματικό συμφέρον του καθώς και το συμφέρον των πατρόνων του «τραβά παραπέτασμα, (κουρτίνα - παραβάν)», ένας αχυράνθρωπος των Η.Π.Α., όχι για να εξυπηρετήσει το συμφέρον των υπηκόων του.

Ανδρέας Τσίπας, Κοτζιάς, Πασκάλ Μητρόφσκι, Κατρούγκαλος δείχνουν το μέλλον της Ελλάδας αν «τα σφυροδρέπανα» της Wall Street καταφέρουν να βάλουν και στην Άγκυρα σύντροφο στρατηγό της CIA στην εξουσία

Ο σκοπός της επίσημης επίσκεψης την οποία πραγματοποίησε στην Άγκυρα την 5η Φεβρουαρίου 2019 το άτομο που υποκρίνεται μετά το 2015 τον έλληνα πρωθυπουργό, δεν προκύπτει μόνον από τα προηγούμενα - δεν επαληθεύεται μόνον από τα επόμενα:

➤ Δες π.χ. τα όσα αναγνωρίζει εκ της θέσεώς του, [δια του επίσημου, (δημόσιου), λόγου του], στον τούρκο ομόλογό του, (τον Mevlüt Çavuşoğlu), ο επίσης κατ’ επίφαση έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κατρούγκαλος.

➤ Δες π.χ. το πνεύμα συνεργασίας (!) με το οποίο υποδέχθηκε η εντός και εκτός Κοινοβουλίου Αριστερά της Exxon Mobil και της C.I.A. εδώ, τις εκφρασμένες εντός του Ελληνικού (;) Κοινοβουλίου (!) θέσεις για Αιγαίο και Κύπρο του τούρκου βουλευτή Ahmet Yildiz

➤ Δες π.χ. τα όσα αναγνωρίζει στην Τουρκία σε ότι αφορά όχι μόνο στην Α.Ο.Ζ. Κύπρου μα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, (π.χ. και στην Ρόδο - και στο Καστελόριζο - και στην Θάσο), ο επίσης κατ’ επίφαση έλληνας τέως υπουργός Εξωτερικών, τέως στέλεχος του Κ.Κ.Ε., μόνιμος συνοδοιπόρος του Γ.Α.Π. και λοιπών προοδευτικών καθηκόντων Νίκος Κοτζιάς - γνωστός πια και σαν ο πρωτεργάτης της διεύρυνσης του N.At.O. στα Βαλκάνια, (βλ. Σκόπια).    

Ακόμη και η αναγνώριση π.χ. της καταστροφής του Δράμαλη στα Δερβενάκια σαν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αξίζει τον κόπο, εάν, (εφόσον), από μία τέτοια αναγνώριση κερδίζεις έστω και ένα μήνα παραπάνω παραμονή στην εξουσία. Δεν ωφελείται μόνον ο εντολοδόχος εδώ, (στην Αθήνα), έτσι, ωφελείται και ο εντολέας του, γιατί, πράγματι η Ουάσιγκτον συνεχίζει τις προσπάθειές της να «θρονιάσει» με κάθε τρόπο, (ακόμη και με πραξικόπημα), στην Τουρκία, μία κυβέρνηση «της Mossad, της Total και της προόδου».

Το 1967 έκαμε πραξικόπημα η CIA στην Ελλάδα, όχι το 2015 Το 2015 έλαβε 36,34% στις εκλογές η από 30ης Ιανουαρίου 1949 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ

Feridun_Sinirlioğlu
Feridun H. Sinirioglu Επιστολή του μόνιμου στον Ο.Η.Ε. αντιπροσώπου της Τουρκίας Feridun H. Sinirioglu, (βλ. εφ. «Φιλελεύθερος» Κύπρου 12ης Απριλίου 2019), επικαιροποιεί και επίσημα από πλευράς Άγκυρας τα όσα Κοτζιάς, Κατρούγκαλος κ.α. αναγνωρίζουν σαν εύλογα στην Τουρκία δικαιώματα στην Μεσόγειο.

Ο τουρκικός λαός των Σκοπίων Εκ του περισσού όμως τα πρώην και νυν κυβερνητικά στελέχη της Αριστεράς υπονομεύουν έτσι, (με επίσημες δηλώσεις τους), έγκαιρα σε κάθε περίπτωση, (ανεξαρτήτως εξέλιξης δηλαδή στα εσωτερικά της Τουρκίας), τα ελληνικά εθνικά δίκαια γιατί και με ρίψη αποκομμάτων από το Αρχείο της εφ. «Ο Ριζοσπάστης» ή της εφ. «Η Αυγή» σε Καστελόριζο, Αγαθονήσι, Κομοτηνή, Καβάλα δύναται η τουρκική Πολεμική Αεροπορία να τεκμηριώσει το ποιοι άδουν από παλιά εδώ, (στην Ελλάδα), «τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας». Είναι δηλαδή και του Κοτζιά - είναι και του Ανδρέα Τσίπα - είναι και του Κατρούγκαλου - είναι και του Πασκάλ Μητρόφσκι, οπότε, (κατ’ επέκταση), είναι και του Erdogan, αφού, το αναθεωρημένο, (= προσαρμοσμένο στην Συμφωνία των Πρεσπών), Σύνταγμα των Σκοπίων, αναφέρει ότι τα Σκόπια τα απαρτίζει:
                                                                                            
➤ ο «μακεδονικός» λαός

➤ ο αλβανικός λαός

➤ ο τουρκικός λαός

Τα ενοχλητικά F-16 Δεν είναι τόσο εμπεριστατωμένες επιστημονικά/καλλιτεχνικά οι απόψεις που φιλοξενούνται στα λοιπά έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ, (στην Ελλάδα). Πάντα άλλωστε η ειδησεογραφία/σχολιογραφία της στρατευμένης Α/Β/Γ/Δ Τραπεζικής Διεθνούς πρωτοπορεί σε επίπεδο τεκμηρίωσης των εθνικών δικαίων των γειτόνων.

Mayor_of_Gavdos_SYRIZA_F16
Οι ενοχλητικές για την Ευαγγελία, (Γκέλη), Καλλινίκου υπερπτήσεις των F-16 της ελληνικής Π.Α. στην νήσο Γαύδο, πάντως, γενναιόδωρη, (έναντι της Άγκυρας), διαμαρτυρία/θέση/παράπονο είναι, (παραμένει), από πλευράς μιας Αριστερής πολίτη με ελληνικό, (ακόμη), «ράσο», (= υπηκοότητα).

Κουρδιστάν Είναι και στην Τουρκία οι Αριστεροί πολίτες κατά «το ράσο», (= κατά την υπηκοότητα), τούρκοι, αφού, εμφανίζονται, ενίοτε, ενοχλημένοι με την δράση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές των κούρδων, μα, δεν πρέπει να παραξενεύει αυτό, γιατί, οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ θέλουν την Τουρκία με λιγότερο στα ανατολικά της, (= Κουρδιστάν) και με περισσότερα στα δυτικά της, (= Αιγαίο), έδαφος.

Hulusi_AkarHulusi Akar Σε ολόκληρη την υφήλιο οι σοσιαλιστές μάχονται για το …διεθνές δίκαιο του ενός και μόνο έθνους - «σερίφη».

Δεν είναι οι μόνοι όμως γιατί πέραν π.χ. του Ν. Κοτζιά, επικαλούνται και οι …Δεξιοί διεθνιστές, (π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης), το …ευρωπαϊκό, πόσο μάλλον το …διεθνές δίκαιο, ή, πιο απλά, το δίκαιο …αρχών τύπου: «Η Κένυα με τις Η.Π.Α. είναι ίσες, (μεταξύ τους), χώρες, αφού, αμφότερες είναι μέλη του Ο.Η.Ε.».

Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Hulusi Akar ήρθε την 20η Απριλίου 2019 μία ακόμη, (στις τόσες άλλες), δικαίωση του αγώνα που:

➤ 102 χρόνια «τώρα», (1917 - 2019), δίδουν οι προοδευτικές, (= Αριστερές), πολιτικές δυνάμεις, εδώ, (στην Ελλάδα), για μια Μεσόγειο Θάλασσα ειρήνης και φιλίας - για ένα Αιγαίο Πέλαγος «με ιδιοκτήτες τα μπαρμπούνια»

➤ 70 χρόνια «τώρα», (1950 - 2019), δίδει η «η Κύπρος κείται μακράν» …Δεξιά ή απλούστερα η …Δεξιά που συναντάται μέσα σε κάθε χώρα «μπανανία» στην Δύση με ελάχιστες και παροδικές σε επίπεδο ηγεσίας εξαιρέσεις στον ως άνω κανόνα.

«(…) η Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, τις συνθήκες, εξοπλίζοντας νησιά του Αιγαίου, τα οποία υπόκεινται σε καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης», τονίζει ο τούρκος υπουργός Άμυνας και ζητά:
 
mfa_gov_trbaslica_ege_denizi_sorunlari_tr_mfa
mfa gov trbaslica ege denizi sorunlari tr mfa
«Στα πλαίσια του δημιουργικού και ειλικρινούς διαλόγου και στα πλαίσια των καλών σχέσεων μας περιμένω από τον έλληνα ομόλογο μου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για το ζήτημα αυτό όπως και τα άλλα ζητήματα (…)».

Tον Αύγουστο 1949 στον Γράμμο κρίθηκε εδώ, (στην Ελλάδα), το πολιτικό μέλλον αυτών οι οποίοι παλιά αγωνίζονταν για μία N.K.V.D. των λαών και σήμερα, (μετά το 1991), αγωνίζονται για μία N.S.A. των λαών. Τουναντίον, το πολιτικό μέλλον αυτών οι οποίοι έως και το 1990 εδώ, (στην Ελλάδα), αγωνίζονταν για μια C.I.A. των λαών και μετά το 1991 διαφοροποιούνται από τους προδότες όλων των εθνών σε επίπεδο «πανταλόνι - πουκάμισο, (αυτοί φοράνε βεραμάν, εμείς φοράμε φούξια)», έχει κριθεί:

➤ κατά 50% το 1974 στην Κύπρο

➤ κατά 100% το 2019 στην Μακεδονία

«Με γάλα Βρυξελλών» μεγάλωσαν κι’ εδώ, (στην Ελλάδα), «τα φίδια», όχι «με ντόπιο γάλα». Και «με γάλα N.At.O.» βεβαίως, ήτοι, «με γάλα Ο.Η.Ε.» - [αποκλειστικά και μόνο «με …ευρωπαϊκό και …διεθνές, (= αμερικανο-ισραηλινό), δίκαιο].  

Βασιλίσσης Σοφίας 1 Καθιστά σαφείς η Άγκυρα τις διεκδικήσεις της σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο σύμφωνα με το από 22ης Μαρτίου 2019 Α/73/804 έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. Απαντώντας έτσι όχι μόνο στην Κυπριακή Δημοκρατία, μα, σε οιονδήποτε έχει απορίες γύρω από το τι διεκδικεί η Τουρκία από Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άγκυρα αμφισβητεί και θεωρητικά, (εγγράφως), με κάθε επισημότητα, στο N.At.O., στον Ο.Η.Ε., στην E.E., κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και της Ελλάδας. Διεκδίκηση θαλάσσιου, εναέριου, επίγειου χώρου μέχρι την Κρήτη από νότο - μέχρι την Θάσο από βορά, ωστόσο, ναι, πρώτη φορά εγείρει έτσι, (απερίφραστα - άμεσα - απροκάλυπτα).

Δικαιολογημένα, όμως, γιατί, τα τεσσεράμισι τελευταία χρόνια, η Αθήνα θέτει πρώτη στην διεθνή πολιτική σκηνή τα θέματα που απασχολούν την διπλωματική αντιπροσωπεία των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, πόσο μάλλον το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας και του εναερίου χώρου της Τουρκία με την Ελλάδα και με την Κύπρο.

Το υπουργείο Εξωτερικών «Πασκάλ Μητρόφσκι» στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 1 ανακινεί με πρωτοβουλία του θέματα αμφισβήτησης της εθνικής ελληνικής κυριαρχίας όπου, (σε όποιο σημείο του ορίζοντα), κρίνει.

Τα προβλήματα των Σκοπίων, της Τουρκίας, της Αλβανίας και προπαντός των Η.Π.Α. και του Ισραήλ στην περιοχή, (Μεσόγειο, Βαλκάνια), επιλύει, τεσσεράμισι χρόνια «τώρα», (από θέση εξουσίας), η επίσημη κυβέρνηση του τέως Παραρτήματος της N.K.V.D. (Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ.) και νυν Παραρτήματος της Mossad στην Ελλάδα -όπως είναι διεθνώς, πια, γνωστό- όχι τα προβλήματα της Ελλάδας.

Η CIA στην Τουρκία Τονίζεται για μία ακόμη φορά, παρά ταύτα, ότι αυτό που έχει σημασία για την Αριστερά εδώ, (στην Ελλάδα), δηλαδή για την C.I.A., είναι το να ανατραπεί ο Erdoğan από τη εξουσία. Μόνο μεταξύ τριών απόλυτα ελεγχόμενων από το Ισραήλ και από τις Η.Π.Α. χωρών και συγκεκριμένα της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας θα έχει και πολιτικό, (πέρα από οικονομικό), αντίκρισμα η κερδοφορία των πολυεθνικών του Τέξας από την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών σε Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνιο, Κύπρο.

Hotel «Αdlon» Berlin Και το πρώτο εξάμηνο του 2015 εξάλλου το τι θα κέρδιζε η Fed ήταν ζητούμενο για την Αριστερά, (= για την C.I.A.), εδώ, εάν, τελικά, ο κορμός, (η ραχοκοκαλιά), της Ε.Κ.Τ., (η Deutsche Bank), έκαμε το μοιραίο για την Γερμανία λάθος να καταστεί ανάδοχος χρέους έστω και μίας χώρας - μέλους της λεγόμενης «Ευρωζώνης». Το Βερολίνο, ωστόσο:

➤ όχι μόνο στο ασυγχώρητο αυτό σφάλμα δεν υπέπεσε,

➤ μα, «άφησε στο χαλάκι της εξώπορτας» του Λ. Οίκου «τα» εν Ελλάδι «πεκινουά» της Fed και του Ισραήλ «με σημείωμα: “μαζέψτε τα κατοικίδιά σας”» τα οποία μάχονται για λογαριασμό σας, [= για τις φθηνές εξαγωγές των Η.Π.Α. στην Ε.Ε. - βλ. και εμπορικό πόλεμο Η.Π.Α. και Ισραήλ με Γερμανία μετά το 2008, («μετά την μάρανση ενός ακόμα ανθού» του παγκόσμιου αμερικανοεβραϊκού «παρτεριού» που ακούει στο όνομα «Lehmans Brothers»).

Οπότε, το μόνο έκτακτο κέρδος που προέκυψε από εδώ για την διεθνή τραπεζική και για τους πολυεθνικούς ομίλους ήταν να εξαγοράσουν πάμφθηνα την Ελλάδα το Φθινόπωρο 2015 αφού στο μεταξύ, (το Καλοκαίρι 2015), οι εσωτερικές αξίες, (μετοχές, γαίες κ.λπ.), εκμηδενίστηκαν, ενώ, το κόστος δανεισμού εκτοξεύτηκε στα ύψη, (βλ. πιστωτικό γεγονός 1ης Ιουλίου 2015). Είναι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», (έως το 2060), άλλωστε, η Ελλάδα υποθήκη της διεθνούς τραπεζικής, πια.

«Κάτι είναι κι’ αυτό», μα, όπως προκύπτει κι’ από τον ανοιχτό, πια, τώρα, (αυτή την στιγμή), εμπορικό πόλεμο Trump κατά European Union, το ζητούμενο για την Ουάσιγκτον και για το Τελ Αβίβ ήταν - παραμένει η ολοσχερής, (εκ του συστάδην), καταστροφή της εθνικής οικονομίας της Γερμανίας, (δια)μέσω του ευρώ.

Η καταστροφή, εξάλλου, των ήδη, (εδώ και δεκαετίες), κατεστραμμένων χωρών όπως είναι η Ελλάδα και όποια άλλη χώρα κυβερνάται σε μόνιμη βάση, (ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα κυβερνά), από δωσίλογους - πεμπτοφαλαγγίτες όπως είναι οι σοσιαλιστές, (= οι κρατιστές - τα φασιστοειδή), δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να επείγεται η Ουάσιγκτον. Η Ελλάδα, άλλωστε, δεν είναι μόνον εντός «Ευρωζώνης» αποικία τoτοκογλύφων, από το 1821 είναι από τις πλέον προσοδοφόρες για ιουδαίους τραπεζίτες, (στο Λονδίνο τότε, παντού σήμερα), χώρες παραγωγούς:

➤ δημόσιου χρέους

➤ δημόσιου ελλείμματος 

Communism Ltd Απέκτησε και στην Ελλάδα, άλλωστε, μετά το 1917 μόνιμη πολιτική εκπροσώπηση η Γ΄Διεθνής Τραπεζική, (βλ. ίδρυση Σ.Ε.Κ.Ε.). Άρχισε να γίνεται κι’ εδώ, (μέσα στην Ελλάδα: στον Βόλο, στην Τρίπολη, στα Χανιά, παντού), ευκολότερη η προάσπιση των συμφερόντων των λιγότερων αριθμητικά, (των ελάχιστων κατ’ αναλογία πληθυσμού παγκοσμίως) και γι’ αυτό πανίσχυρων, (σε επίπεδο υφηλίου), ιδιωτών - ιδιοκτητών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Πρόκειται για το …δημόσιο μέσα σε κάθε χώρα συμφέρον πέντε - έξι, εν συνόλω, ιδιωτών οικουμενικά, αφού, τόσοι είναι οι ελεγκτές του χρόνου, (= χρήματος). Υποθηκεύοντας εθνική περιουσία, (πραγματικό πλούτο), δανείζεσαι πολυεθνικό χρήμα, (εικονικό πλούτο), για να συντηρείς, (έτσι), υψηλά, πάντοτε, τις δημόσιες και ιδιωτικές δαπάνες. [Την κατανάλωση = Την απορρόφηση των εισαγωγών αγαθών και υπηρεσιών αν γίνεται λόγος για χώρες οι οποίες εμφανίζουν μηδενικές επενδύσεις, (εξαγωγές), μα, υψηλή απασχόληση, [ικανοποιητικό τζίρο, («ρουσφέτια» + «μίζες» = «μαύρο» χρήμα - παραοικονομία), οπότε, ως εκ τούτων, ογκούμενη φορολογία)].

Οιοσδήποτε έχει αγωνιστεί για τα εθνικά δίκαια του ιουδαϊσμού μέσα στην Σομαλία, στην Ρωσία, στην Αγκόλα, στην Ιταλία, στην Κούβα, στην Μοζαμβίκη, στην Κίνα, στην Ισπανία και όπου αλλού, αντιλαμβάνεται το πόσο εύκολο είναι να εξυπηρετείς τον κρατισμό, (το αντεθνικό συμφέρον),

➤ της Α χώρας η οποία είναι πλούσια σε φυσικές πηγές, (αχανούς έκτασης ή γεμάτη π.χ. διαμάντια),

➤ της Β χώρας η οποία είναι σε στρατηγικό, στον χάρτη, σημείο,

➤ της Γ χώρας η οποία έχει υπερπληθυσμό, (= πλεόνασμα εργατικού δυναμικού),

με υψηλό αίσθημα ευθύνης:

➤ Σαν εφοριακός ή αστυνομικός υπάλληλος -(τύποις δημόσιος, ουσία ιδιωτικός υπάλληλος αλλοεθνούς εργοδότη)- αν γίνεται λόγος για χώρες που απαλλοτριώνονται σε δόσεις, (δανειακές).

➤ Σαν επιστάτης του μόνου μέσα σε μία χώρα εργοδότη ήτοι του δικαστή αν γίνεται λόγος για χώρες οι οποίες έχουν ήδη απαλλοτριωθεί εφάπαξ, (π.χ. Ρωσία 1917, π.χ. Κίνα 1949) - δηλαδή σαν ο μόνος νόμιμος, (= ο κρατικός), δολοφόνος, βιαστής, ληστής εργατών - εργατριών μηδενικού κόστους, (δούλων).

Δεν είναι όλοι δωσίλογοι εδώ, (στην Ελλάδα), όταν η Τουρκία ελέγχεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και …πατριώτες όταν η Τουρκία δεν ελέγχεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Δεν είναι για όλους όμως ελληνική επικράτεια η Μυτιλήνη ή το Πεδίο του Άρεως ή η Αλεξανδρούπολη κάθε φορά που το Ισραήλ και οι Η.Π.Α. αμύνονται στην Μ. Ανατολή και επικράτεια του George Soros ή της U.S.A.F. κάθε φορά που το Ισραήλ και οι Η.Π.Α. επιτίθενται στην Μ. Ανατολή ενώ το ίδιο ισχύει με την Γερμανία σε ότι αφορά στην Ελλάδα - (δεν είναι για όλους κοινά με την Fed τα ελληνικά συμφέροντα, μόνο για όσους πάσχιζαν παλιά για μια K.G.B. των λαών και σήμερα μοχθούν για μία N.S.A. των λαών). Αυτοί οι οποίοι αγνοούν ή λησμονούν την αποστολή της Αριστεράς μέσα σε κάθε χώρα βλέπουν π.χ. την Σάμο:

➤ ελληνική επικράτεια όταν έρχεται τούρκος στρατιώτης του οποίου την κυβέρνηση δεν ελέγχουν οι Η.Π.Α.

➤ και ευρωπαϊκή, ή, διεθνή, (πολυεθνική), πόσω μάλλον ιδιωτική, (του G. Soros), επικράτεια όταν έρχεται «περισσευούμενο» για το Ισραήλ «κρέας» από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, πόσω μάλλον όταν έρχεται τούρκος στρατιώτης του οποίου την κυβέρνηση ελέγχουν οι Η.Π.Α.

Το πέρασμα από τον σοβιετικό στον αμερικανικό πατριωτισμό των ανθελλήνων το 1991 είναι εξέλιξη η οποία αφορά πολυεθνικές και τράπεζες, όχι την Ελλάδα. Είναι και στην Σουηδία, είναι και στην Αλγερία, είναι και στην Χιλή ισραηλινοί πατριώτες μετά το 1991 όσοι διεθνιστές εκεί ήταν έως και το 1990 ιουδαίοι πατριώτες, μα, αυτό συνιστά πρόοδο για ομίλους διεθνών δραστηριοτήτων, όχι για στρατούς κρατών.

➤ Δεν είναι όλοι οι στρατοί των κρατών διεθνούς δραστηριότητας ένοπλες δυνάμεις.

➤ Το Ισραήλ επεκτείνεται εδαφικά.

➤ Οι Η.Π.Α. επεμβαίνουν στρατιωτικά σε τρίτες χώρες.

➤ Δεν είναι όλα τα έθνη κράτη έδρες πολυεθνικών ή γενέτειρες, (πατρίδες), τραπεζιτών.

Όταν γίνεται και το έδαφος π.χ. της Σκωτίας ή π.χ. της Λυών υπόθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου ή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τότε, τα εδάφη αυτά είναι τύποις πολυεθνική, (διακινητών κεφαλαίων, εργαζομένων, χρήματος, αγαθών) και ουσία αλλοεθνής επικράτεια. Επικράτεια η οποία έχει καταστεί αλλοεθνής έτσι, [άνευ ήττας σε άμεσο, (στρατιωτικό), πόλεμο], τελεί υπό αφανή πλην κραταιά Κατοχή, οπότε, ο εχθρός μέσα σε κάθε τέτοια επικράτεια είναι εσωτερικός, (πεμπτοφαλαγγίτες/δωσίλογοι και επίδοξοι άποικοι/έποικοι), δεν είναι εξωτερικός, (στρατός ξένης χώρας).

Ύστατο καταφύγιο καθαρμάτων Δεν ήταν όλοι εδώ, (στην Ελλάδα), οικονομικοί δωσίλογοι έως και την 24η Ιανουαρίου 2015 και από την 25η Ιανουαρίου 2015 και έως τις αρχές Ιουλίου 2015 οικονομικοί …πατριώτες. Μόνο τα καθάρματα.

Ύστατο καταφύγιο καθαρμάτων Δεν είναι όλοι εδώ, (στην Ελλάδα), δωσίλογοι όταν η Τουρκία ελέγχεται από τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ και …πατριώτες όταν η Τουρκία δεν ελέγχεται από τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ.

➤ Μόνον όσοι καλωσόριζαν τους γερμανούς στρατιώτες στην Ρωσία το 1917 και τους πολεμούσαν το 1944

➤ Μόνον όσοι εκλαμβάνουν σαν ιταλό υπουργό τον τάδε ή τον δείνα πολιτικό κλητήρα της διεθνούς τραπεζικής στην Ιταλία.

➤ Μόνον όσοι υποδέχονταν με άνθη τα SS στην Πολωνία το 1939 και με σφαίρες το 1943

➤ Μόνον όσοι κάθε πρωί συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα με την κυβέρνηση του Ισραήλ και κάθε βράδυ αναγνωρίζουν δικαίωμα εθνικής αυτοδιάθεση στους παλαιστινίους. (Αναγνωρίζουν και δικαίωμα εθνικής αυτοδιάθεσης οι διεθνιστές;)

➤ Μόνον όσοι απελευθερώνονταν εδώ όντας βούλγαροι μέλη του Κ.Κ.Ε. οι ίδιοι από τους γερμανούς και τους βούλγαρους κατακτητές το 1941 (βλ. Ακροναυπλία) και το 1944 εκτελούσαν π.χ. τον Συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό στα πλαίσια της …εθνικής αντίστασης στην οποία επιδίδονται οι διεθνιστές.

➥ Κάνουν και οι διεθνιστές εθνική αντίσταση;

➥ Διακρίνουν και οι τοκογλύφοι, οι ιερόδουλες, οι κλέφτες τους πελάτες τους με βάση π.χ. τον ηθικό κώδικα, (το θρήσκευμα), ή την γλώσσα, ή την καταγωγή;

➥ Υπάρχει ομιλών ινδικό χοιρίδιο, (= υλιστής), που να καταβροχθίζει μόνον ότι του πετά ο Αριστερός βρετανός βιομήχανος κι’ όχι ότι του πετά και ο Δεξιός ιρλανδός εφοπλιστής;  

Φίλος του Stalin o Hitler? Καλώς ήρθατε καλά μας SS στο Παρίσι, καθίστε, τί θα πάρετε; Εχθρός του Netanyahu o Erdogan? Πριν από λίγο ανακαλύψαμε σύνορα στα κοιτάσματα φίλε τούρκε commando

Πάτριο έδαφος Το έδαφος που ανήκει σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες είναι πάτριο, όχι το έδαφος που ανήκει σε λίγους, πόσω μάλλον σε έναν. Στο έδαφος που ανήκει σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες λειτουργούν τα σπίτια σαν ιδιωτικοί χώροι και τα καταστήματα, πόσω μάλλον το κράτος, σαν δημόσιοι χώροι.

Πάρτιο έδαφος Δεν προασπίζονται έδαφος, (χώρο), οι σοσιαλιστές, (= οι κρατιστές - τα φασιστοειδή), …διεθνούς, (= τάχα διεθνούς), εκδοχής. Χρόνο, (= χρήμα), προασπίζονται. Κάθε μέτρο γης που υποθηκεύεται αντί δανείου χρήματος είναι δυνατόν να απαλλοτριωθεί. Ή σε δόσεις ή εφάπαξ. Οι σε δόσεις απαλλοτριώσεις σωρεύουν εδάφη σε ελάχιστους και η εφάπαξ απαλλοτρίωση καθιστά ιδιοκτήτη γης έναν και μόνο. Πάρτιο είναι το έδαφος αυτό, δεν είναι πάτριο.

Σε τέτοιο έδαφος, (πάρτιο), λειτουργούν τα σπίτια σαν δημόσιοι χώροι και τα καταστήματα, πόσω μάλλον το κράτος, σαν το σπίτι μας - αν όχι σαν το αμπέλι του παππού μας. Μόνο για γη, εργαλεία, κτήνη, ανθρώπους που έχει απαλλοτριώσει εφάπαξ ή που απαλλοτριώνει σε δόσεις, (δανειακές), αμύνεται η πολιτική εκπρόσωπος της διεθνούς τραπεζικής, όπως απέδειξε - αποδεικνύει, μεταξύ άλλων:

➤ Η Σοβιετική Ένωση

➤ Η Ευρωπαϊκή Ένωση

➤ Το Ισραήλ αν γίνεται λόγος για το παλαιστινιακό έθνος

➤ Η διεθνής τραπεζική αν γίνεται λόγος για το σπίτι σου ή το χωράφι σου ή το κατάστημά σου το οποίο απέκτησες με δάνειο

➤ Το N.At.O. αν γίνεται λόγος για τα …αδικοχαμένα Τάγματα βούλγαρων του Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ. στην Βόρεια Ελλάδα έως και το 1949

➤ Ο Ο.Η.Ε. αν γίνεται λόγος για την Κύπρο, (την νότια μετά το 1974)

➤ Πόσω μάλλον αν γίνεται λόγος για ενυπόθηκες χώρες, (εθνικές γαίες - εθνικά πλούτη), μέσω φόρων, (για συντήρηση κράτους - κόμματος = εκδότη νομίσματος), αντί δανείου χρήματος.

Ενωμοτάρχης Ιρκούτσκ 1939 Δεν είναι δυνατόν να είσαι δεσμοφύλακας σε GULAG και να μην αμυνθείς του παρτίου εδάφους, (= της ιδιόκτητης, πια, χώρας του Stalin), όταν έρχονται οι γερμανοί συνάδελφοί σου, (σοσιαλιστές κι’ αυτοί), να σου αφαιρέσουν την σίγουρη αυτή θέση σου στον …δημόσιο, (= 100% ιδιωτικό σε δικτατορία), τομέα.

Ή μάλλον την μόνη σίγουρη θέση σου γιατί δεν έχεις κάτι δικό σου. Ούτε καν μία σπιθαμή γης βρίσκεται στην ιδιοκτησία σου - ούτε καν πέντε μέτρα αυλή - κήπος. Άμα συνευρίσκεται με την μητέρα των τέκνων σου ο τάδε εισαγγελέας υπό καθεστώς δημοκρατίας δύνασαι να διαζευχθείς την μητέρα των τέκνων σου, όχι άμα συνευρίσκεται ο σύντροφος λαϊκός κομισάριος και προϊστάμενός σου ο οποίος είναι ήδη πατέρας πέντε τέκνων με σύζυγός του την κόρη συντρόφου στρατάρχη.

Η μόνη «πατρίδα» σου, λοιπόν, ο μισθός σου, σαν δεσμοφύλακας, είναι, δεν έχεις κάτι άλλο να υπερασπιστείς. Ούτε αντικείμενα σού ανήκουν, ούτε υποκείμενα. Ακόμη και τα τέκνα σου δύναται να πάρει ο ισόβιος - απόλυτος μονάρχη σου χωρίς να σου δώσει λογαριασμό. Ακόμη και ο αέρας που αναπνέεις είναι του δικτάτορα ηγέτη σου και πράγματι: Μόνο σαν φθηνός χαφιές ή σαν δωρεάν μετρέσα του δικαστή επιβιώνεις εκεί όπου εργοδότης είναι μόνον ένας, (ο δικαστής).

Και βιομήχανος να ήσουν στην Γερμανία μετά το 1933 συλλαμβανόσουν αν δεν δήλωνες σοσιαλιστής, (= N.S.D.A.P.). Είτε εθνικής, είτε …διεθνούς, (δήθεν διεθνούς), εκδοχής είναι ο σοσιαλισμός, κρατισμός, (= φασισμός), είναι σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ανοχή στον διαφορετικό λόγο, πόσω μάλλον στο διαφορετικό έργο. Τίθεται «με το καλημέρα σας “που λένε”» εκτός νόμου η πολιτική ετεροφυλοφιλία εκεί - τόπου (ό)που αναλαμβάνουν την εξουσία πολιτικά ομοφυλόφιλοι.  

Εκτός κι’ αν οι γερμανοί σύντροφοί σου έρχονται στην χώρα σου όταν στην εξουσία είναι ο Τσάρος και ιδιοκτήτες γης είναι λίγοι. Τότε, ναι, έχεις κάθε λόγο να τους κεράσεις και γλυκό. (Γλυκό τους κέρασες άλλωστε το 1917). Αυτό που προέχει εξάλλου για σένα είναι όλη η γη, όλα τα κτήνη, όλα τα εργαλεία, όλοι οι άνθρωποι να ανήκουν σε έναν και συγκεριμένα σε αυτόν που νομίμως, (= ελέω κρατικής εξουσίας), φυτεύει μία σφαίρα στον κρόταφο ακόμη και του γιού σου, αν ο υιός σου δρα αντι-λαϊκά, (= αντι-κρατικά).  

Υπαρχιφύλαξ (κλ)Ειδομένης 2019 Δεν ισχύει κάτι άλλο μετά το 1991 για τους προδότες όλων των εθνών. Δεν είναι δυνατόν χαφιέδες της C.I.A. και της Mossad μέσα σε τέως έθνη - κράτη να επιτρέψουν προσβολή του παρτίου εδάφους.

Εκτός κι’ αν η Άγκυρα -μιας κι’ αναφερόμαστε στην Ελλάδα του 2019- είναι πλήρως, (100%), ελεγχόμενη από την Ουάσιγκτον. Τότε, ναι, δεν συντρέχει λόγος άμυνας π.χ. στο Καστελόριζο, γιατί, είτε χαφιές της C.I.A. στην Αθήνα είσαι, είτε χαφιές της C.I.A. στην Άγκυρα, ένα και το αυτό. Επικράτεια των Η.Π.Α. και του Ισραήλ θα είναι άλλωστε και η Τουρκία αν τελικά ελεγχθεί και η Τουρκία από το Τελ Αβίβ. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μετατίθενται δύο - τρεις φορές στην καριέρα τους, άλλωστε. Δεν είναι ντροπή το να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην Α/Β/Γ/Δ Διεθνή Τραπεζική απ’ όποιο πόστο σου αναθέτει:

➤ το χώμα,

➤ …συγγνώμη, το τάγμα διεθνούς ελέγχου χρόνου, (= χρήματος),

➤ …συγγνώμη, το …κόμμα.  

«Όλη η Γη» -(Τουρκία, Αλγερία, Ελλάδα, Μάλτα κ.λπ.)- «πατρίδα μας» είναι, άλλωστε, δεν τίθεται θέμα. N.S.A.

➤ Μα κι’ ο Hitler, όλο τον πλανήτη γερμανικό τον ήθελε.

➤ Κι’ ο Stalin, όλο τον πλανήτη σαν «δημοκρατίες» τού σοβιέτ του, (τού υπερεθνικού διευθυντηρίου του), τις (καλό)βλεπε.


text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP