Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Για κάθε χώρα είναι μαγιά η Αριστερά στην γειτονική χώρα της

Το 2015 άρχισε να φουσκώνει πάλι για την Τουρκία η μαγιά αυτή εδώ, (στην Ελλάδα)

«Μαγιά» είναι για την Τουρκία στα δυτικά της: 

➤ «Το τουρκικόν όλον» στην Θράκη.

➤ Οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» και πρόσφυγες που μεταφέρονται μαζικά μετά το 2015 στην Ελλάδα από χώρες που μέχρι και πριν λίγα χρόνια υπήρξαν αποδεδειγμένα επικερδείς για την Δύση σοσιαλιστικοί …παράδεισοι, (Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν).

➤ Το ομόδοξο με την Τουρκία στοιχείο -το αλβανικό κυρίως- που σύρρευσε (και) στην Ελλάδα μετά την κατάρρευση του σοσιαλιστικού …παράδεισου της Ε.Σ.Σ.Δ.

«Η μαγιά αυτή φουσκώνει»:

➤ Με την Μεγάλη Αλβανία στα βορειοδυτικά της Ελλάδας.

➤ Με το N.At.O. στην μεταξύ Βελιγραδίου - Θεσ/νίκης περιοχή. [Βάσει του Αναθεωρημένου μετά την Συμφωνία των Πρεσπών Συντάγματος των Σκοπίων είναι ο τουρκικός, (λαός), ένας εκ των τριών, (λαών), που απαρτίζουν το κράτος των Σκοπίων.]

➤ Με όσους είναι γύφτοι στην Βουλγαρία. (Θα μετακινηθούν αυτοβούλως δυτικά και νότια αυτοί αν κατατεμαχιστούν τα Σκόπια).

➤ Πόσω μάλλον με τις προσφυγικές ροές μουσουλμάνων οι οποίες θα κατακλύσουν κυρίως, (προπαντός), την Ελλάδα μετά από εισβολή των Η.Π.Α. στο Ιράν και προσάρτηση της μισής Συρία και του Νοτίου Λιβάνου στο Ισραήλ.

Ποια Τουρκία ωστόσο δύναται να επενδύσει στην ζηλευτή αυτή «μαγιά» στα δυτικά της αν όχι:

➤ η αμερικανότερη των αμερικανών

➤ η ισραηλινότερη των ισραηλινών

Τουρκία, στην Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια;

Στον H. Kissinger/Israel το 1974 η Κύπρος με Χούντα. Στον G. Soros/Israel το 2015 το Αιγαίο με τέκνα εργοληπτών της Χούντας.

Δεν άσκησε μονοδιάστατη εξωτερική πολιτική η Άγκυρα την τελευταία 10ετία. Η Κύπρος και σε μεγαλύτερο βαθμό η Ελλάδα έχουν πάψει εδώ και πάρα πολύ καιρό να ασκούν προς κάθε κατεύθυνση εθνική διπλωματία. Έτσι έπαψαν η Κύπρος και η Ελλάδα να είναι Κύπρος και Ελλάδα, αντίστοιχα. Αμερικανο-ισραηλινά εδάφη είναι πια - φέουδα της διεθνούς του φασισμού, (Η.Π.Α. - Ισραήλ - Βρετανική Κοινοπολιτεία).

Ο Αντώνης Σαμαράς την δεκαετία του ‘90
Ο Κώστας Καραμανλής την περίοδο 2004 - 2009

Antonis_Samaras
Αντώνης
Σαμαράς
Οι μόνοι μετά το 1991, (αφότου κατέρρευσε η Ε.Σ.Σ.Δ.), εδώ, (στην Ελλάδα), που επιχείρησαν από επίσημη θέση ενεργητικής, (πραγματικής), πολιτικής εξουσίας να εξυπηρετήσουν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα στο επίπεδο της διπλωματίας και της άμυνας ήταν:

➤ ο Αντώνης Σαμαράς την δεκαετία του ‘90, (βλ. Μακεδονικό),

➤ ο Κώστας Καραμανλής της περίοδο 2004 - 2009, (βλ. «άνοιγμα» προς Ρωσία).

Αμφότεροι υπονομεύθηκαν. Τόσο απ’ έξω, (από την Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες, το Τελ Αβίβ), όσο και από μέσα - από τα εν Ελλάδι πολιτικά ενεργούμενα των Η.Π.Α., της Ε.Ε., του Ισραήλ και του N.At.O.:

Karamanlis_Putin
Κώστας Καραμανλής
Путин, Владимир Владимирович
Προπαντός από τον Γ.Α.Π. και τα από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια.

Αλλά και από τους …Δεξιούς διεθνιστές, (νεοφιλελεύθερους/αναρχοκαπιταλιστές), μέσα στην Ν.Δ. γιατί και οι εν λόγω για μια Γη δίχως εθνικά εμπόδια, (τελωνεία, σύνορα, συνάλλαγμα κ.α. εμπόδια για τους πολυεθνικούς ομίλους και για την διεθνή τραπεζική), πασχίζουν. Εξ αυτού του λόγου, άλλωστε, σήμερα, οι …διεθνιστές, (= αλλοεθνείς κατ’ ουσία), αυτοί, ...Δεξιοί -(παντού - πάντοτε οι νεοφιλελεύθεροι και η Αριστερά είναι πολιτικά αδέρφια), κυκλοφορούν με «το σοβιετικό άστρο των Βλαντάδων του N.At.O. στο πέτο τους»:

➤ Τόσο «όταν μπαίνουν μέσα στον Περισσό», με Μητσοτάκη το 1989 - σαν αμερικανοί …από τα Σκόπια,

➤ όσο και «όταν βγαίνουν μέσα από την Κουμουνδούρου», με το πολιτικό τέκνο Μητσοτάκη, (= τον Καμμένο), το 2015 - σαν ισραηλινοί …από την Μόρια.

Τραπεζίτες εκπροσωπεί η Αριστεροί σε χώρες δημοσίων υπαλλήλων και εισαγωγείς αγαθών και υπηρεσιών οι …Δεξιοί διεθνιστές

«Δύο όψεις του ιδίου νομίσματος» είναι «ο Γιάνης κι’ ο Γιαννάκης» μέσα σε χώρες «μπανανίες» στην Δύση. (Μέσα σε χώρες στις οποίες απαγορεύει η μητροπολιτική Δύση να εξάγουν το παραμικρό, οπότε, να δημιουργήσουν πραγματικές θέσεις εργασίας).

➤ Οιοσδήποτε είναι νεοφιλελεύθερος μέσα σε «μπανανία» στην Δύση εκπροσωπεί εισαγωγείς αγαθών, δηλαδή επιχειρηματίες με σημαντικότερο πελάτη τους το κράτος, (τους φορολογούμενους).

➤ Οιοσδήποτε είναι Αριστερός μέσα σε «μπανανία» στην Δύση εκπροσωπεί εισαγωγείς δανείων, (προς απορρόφηση, ακριβώς, των εισαγωγών αγαθών), δηλαδή εργαζόμενους στην παραγωγή χρέους και ελλειμμάτων, (ληστές των ίδιων των τέκνων τους μέσω άμεσης - έμμεσης φορολογίας), ή άνεργους, ή μετανάστες.

Η Αριστερά σε επίπεδο κατανάλωσης, (ζήτησης) και οι …Δεξιοί διεθνιστές σε επίπεδο παραγωγής, (προσφοράς), μέσα σε κάθε χώρα «μπανανία» στην Δύση, είναι σαν την πρίζα με το φις, γιατί:

➤ Η καταναλωτική πίστη μέσα στις χώρες αυτές τονώνεται μόνο με δανεισμό.

➤ Παραγωγή μέσα στις χώρες αυτές λέγεται, (ενώ δεν είναι), η εισαγωγή αγαθών, (το μεταπρατικό εμπόριο, οι μεταφορές, οι επικοινωνίες).

Η Αριστερά και οι νεοφιλελεύθεροι είναι τα πολυτιμότερα πολιτικά εργαλεία της Παλιά και Νέας Υόρκης στην περιφέρεια. Αυτοί διατηρούν - επαυξάνουν την εξάρτηση της περιφέρειας από την μητρόπολη στην Δύση. Κατά τρόπο ιδανικό μάλιστα γιατί η ξένη βιομηχανία παίρνει πίσω, (μέσω των εξαγωγών της), το χρήμα που δανείζει η διεθνής τραπεζική στις «μπανανίες» της Δύσης με υποθήκη τους φόρους των εν λόγω χωρών.

«Πάρε λεφτά να έχεις να ψωνίσεις ότι αγαθό σου εισάγω μιας και δεν σ’ αφήνω να παράγεις ούτε πόμολα για κουλούς κι’ αν δεν μπορέσεις να μου τα επιστρέψεις μέσω των φόρων σου κατάσχω την χώρα ή σε κατατεμαχίζω εδαφικά και παίρνω μέσω τρίτου, (γείτονά σου), τα "φιλέτα" της γης σου σε περίπτωση που δεν "σηκώνεις" κατασχέσεις».

Wolfgang_Schäuble
Wolfgang Schäuble
Βερολίνο Από το 2010 και μετά κατέστη πρόβλημα η Γερμανία για «τον Γιάνη και για τον Γιαννάκη». Η Fed και τα κατά χώρα πολιτικά ενεργούμενά της, («ο Γιάνης με τον Γιαννάκη»), ήλπιζαν ότι «θα κάμει με δικά της κόλλυβα» η Γερμανία μετά το 1999 «τα μνημόσυνα» των Η.Π.Α. στον ευρωπαϊκό χώρο. Δεν υπάρχει τέτοιος όρος όμως στην Συμφωνία ένταξης του μάρκου στο ευρώ. Ας αναληφθεί από την Fed η συντήρηση της Αριστεράς και των νεοφιλελεύθερων με δανεισμό στην Ελλάδα, ή, σε οιαδήποτε άλλη τέτοια, («μπανανία»), χώρα.

➤ Ουδεμία υποχρέωση έχει το Βερολίνο να καταστεί ανάδοχος χρέους πολιτικών υπαλλήλων της Ουάσιγκτον σε 20 και πλέον χώρες. Μα δεν χρειάζονται καταρχήν η Αριστερά και οι νεοφιλελεύθεροι μέσα σε χώρες «μπανανίες» στην Δύση. Τι εκπροσωπούν; Δεν υπάρχουν δομές παραγωγής πραγματικού πλούτου, (αμιγείς ιδιωτικές επενδύσεις), πόσω μάλλον εξαγωγικό εμπόριο και μάλιστα αξιώσεων μέσα στις χώρες αυτές. Δεν είναι δυνατόν να διατηρείς κατάστημα πώλησης ποδηλάτων μέσα σε πόλη κουτσών από εσένα τον ίδιο, (με τα πόδια τους κομμένα από τα χέρια σου) και να μην είναι «βιτρίνα» (δήθεν «κατάστημα πώλησης ποδηλάτων»), το κατάστημά σου. 

➤ Κάθε παλαιό και γι’ αυτό ερίτιμο μέλος της διεθνούς οικονομικής mafia έχει, (σαν τέτοιο), επτά συζύγους, 29 τέκνα, 32 εγγόνια και fan club. Ο ίδιος οφείλει να συντηρεί όλους αυτούς τους αγαπημένους του σε καιρό ορθάνοιχτων τελωνείων και συνόρων ή πιο απλά σε καιρό που κάθε τράπεζα και κάθε πολυεθνική διαθέτει από μόνη της, πια, «την πραμάτεια της», (αγαθά και δάνεια), μέσα στις χώρες «μπανανίες» στην Δύση. Είναι περιττό κόστος, («πεταμένα λεφτά»), η συντήρηση λαϊκής κυριαρχίας εκεί - τότε όπου όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται απ’ έξω και άνωθεν. Μόνο «βοηθό γενικού γραμματέα», πληρώνεις. Αν δεν του φθάνει ο μισθός «λαϊκού κομισάριου» της Ε.Ε. και του N.At.O. του μέσου Αριστερού ή νεοφιλελεύθερου - αν δεν τον συμφέρουν τα κολχόζ αστικού αυτή την φορά τύπου που «έστησε», (ξαναδές Ε.Ε.), είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι πρόβλημα του Βερολίνου. Για έπαρχους, (δωσίλογους - πεμπτοφαλαγγίτες), πάντως, αυτός είναι ο μισθός. Χρέη δεσμοφύλακα εκτελείς, εξάλλου, δεν εκτελείς χρέη πρωθυπουργού. Αν δεν σου αρέσει η Γη χωρίς τελωνεία και σύνορα να πας να ζήσεις σε άλλο πλανήτη.

➤ Δεν μπορείς να απαιτείς να συντηρήσει τους ψηφοφόρους σου το πλέον επιφανές μέλος του σοβιέτ των κολχόζ, (η Γερμανία αφού μιλάμε για Ε.Ε.).

➤ Δεν μπορείς να στέλνεις στους άλλους τα 29 τέκνα σου για να τα αναθρέψουν αυτοί.

➤ Με την Ουάσιγκτον «κάμεις τέκνα», εξάλλου, το Βερολίνο θα σου «τα μεγαλώσει»; Δεν είναι μεγάλα «κρεβάτια», (= πολυπληθή ή αριστοκρατικά), οι πλήρως εξαρτημένες χώρες για να δηλώνουμε άγνοια γύρω από το ποιος γεννημένος κουρασμένος και’ γι’ αυτό κατ’ επάγγελμα ιδεολόγος «τεκνοποιεί» με την τάδε τράπεζα ή με την δείνα πολυεθνική. Από το ποιες πολιτικές δυνάμεις κάνουν και διατηρούν «μπανανίες» τις περισσότερες περιφερειακές στην Δύση χώρες προκύπτει το ποιους εκπροσωπεί η Αριστερά και οι νεοφιλελεύθεροι μέσα στις χώρες αυτές, όχι από το τι λέγει για να «συνευρεθεί, (σεξουαλικώς)», (βλ. 
προεκλογικές υποσχέσεις),

➥ ο κάθε φτωχός στην τσέπη οπότε και στο μυαλό, (= επίδοξος ληστής φορολογητέας ύλης), 

➥ ή ο κάθε μοναχογιός εφοπλιστή, ή χρηματιστή, ή βιομηχάνου, (= ο κάθε αργόσχολος), που αδυνατεί να απολαύσει το μπρικ του, λόγω του επικρατούντος, στον Τρίτο Κόσμο, λιμού.

  text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr



"Για κάθε χώρα είναι μαγιά η Αριστερά στην γειτονική<br /> χώρα της"




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP