Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

In the sphere of influence of Israel and the United States, Greece and Cyprus

Balkans_Cold_War_II_Mediterranean_World_War_III_Middle_East_&_Greece_2019
 Cyprus, Greece,
Israel, United States
Στον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα με την Κύπρο θα είναι -(είναι ήδη, άλλωστε)- στο πλευρό αυτών οι οποίοι εάν, (εφόσον), νικήσουν, θα απαλλοτριώσουν ολόκληρο τον πλανήτη εφάπαξ. Μετατρέποντάς τον, (έτσι), στην πρώτη -με τα μέχρι σήμερα δεδομένα- παγκόσμια «Βόρεια Κορέα», (= φυλακή), χωρίς κάγκελα. (Σε κάτεργο πλαστικού χρήματος/πλαστικής ταυτότητας.) Την 25η Ιανουαρίου 2019 «κλείδωσε» οριστικά για την Ελλάδα η άνευ όρων «πρόσδεσή της στο άρμα» τής, άτυπης μεν, κραταιής δε, «τρόικας» των προοδευτικά άπληστων, (= Η.Π.Α., Ισραήλ, Βρετανική Κοινοπολιτεία). 


Στα ακόλουθα 10 post συνοψίσαμε κάποιες 


Ποιοι επενδύουν στην έριδα 
μουσουλμάνων - χριστιανών; 

cup_coffee
cup coffee
Δεν προλάβαμε να (συμ)περιλάβουμε, (στα προαναφερόμενα), π.χ. «το χτύπημα» στην Σρι Λάνκα -(21η Απριλίου 2019)- τού ακίνδυνου, κατά τους B. Netanyahu και D. Petraeus, ISIS. O ISIS ανέλαβε -(έτσι διατείνεται)- την ευθύνη (και) για «το χτύπημα» αυτό. 


Ποιοι επείγονται για τετελεσμένα
στα Στενά του Ορμούζ;


Strait_Of_Hormuz_LHD_4__by_US_Navy
U.S. Navy photo
by Mass
Communication
Specialist
3rd Class
Bill Dodge/Released
Ούτε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την ακριβώς επομένη, (ημέρα), την 22η Απριλίου 2019, ο Michael R. Pompeo, αναφορικά με την πρόθεση του Λ. Οίκου να εκμηδενίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, (στις Η.Π.Α.), από το Ιράν, προφτάσαμε να εντάξουμε στα προηγούμενα. Πολλώ μάλλον τις αντιδράσεις χωρών π.χ. της Ε.Ε. οι οποίες δέχονται πιέσεις αυτή την στιγμή από τις Η.Π.Α. για να μην εισάγουν πετρέλαιο από το Ιράν, ή, ακόμη ακόμη τις αντιδράσεις εντός των Η.Π.Α. αφού από την κοινή και στον οικονομικό, πια, τομέα, πολιτική, Η.Π.Α. - Ισραήλ, στα Στενά του Ορμούζ, η μόνη που ωφελείται, κατά το μάλλον, είναι η Ρωσία, τις τελευταίες τρεις ημέρες. 

Ποιοι θέλουν νέο δημοψήφισμα στον Ην. Βασίλειο;

Nigel_Farage_by_Gage_Skidmore
Nigel Farage
by Gage Skidmore
Ούτε την τεράστια δυναμική του Nigel Farage -(βλ. δημοσκοπήσεις για τους υποψηφίους των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στης Ευρωεκλογές στο Ην. Βασίλειο)- προλάβαμε να χρησιμοποιήσουμε έστω και σαν παράδειγμα. Δεν είναι αδικαιολόγητη η υψηλή δημοτικότητα του N. Farage τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι αδικαιολόγητη γιατί η διεθνής του φασισμού, (Soros, Βαρουφάκης, Labour Party κ.α.), επιθυμεί διακαώς επανάληψη του δημοψηφίσματος βάσει του οποίου ο μέσος βρετανός πολίτης αποφάσισε την 23η Ιουνίου 2016 έξοδο της χώρα του από το αστικού τύπου σοβιέτ του επίσης αστικού τύπου κολχόζ το οποίο καλείται «Ε.Ε».

Κι’ αυτά που μας πρόφτασαν, (αντί να προφτάσουμε), ωστόσο -(αυτά που μόλις τώρα δα αναφέραμε)- επαληθεύσεις των όσων επισημάναμε την 21η και 22η Απριλίου 2019 αποτελούν και μάλιστα εν δυνάμει επιβεβαιώσεις. [Γεγονότα τα οποία «έτρεξαν» την ίδια εκείνη στιγμή που παραθέταμε τα κατεπείγοντα για την ατζέντα των ιδιωτών ιδιοκτητών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, θέματα, (ανοιχτά ζητήματα),


➤ στις ...πρώην, (= δήθεν πρώην), αποικίες της Δύσης και νυν λαϊκές σοσιαλιστικές δημοκρατίες, (ξαναδές Σρι Λάνκα),

➤ στον Περσικό Κόλπο,

➤ στην Ευρώπη

➤ και όπου αλλού ο τόπος προσφέρεται για «παιχνίδια» της Mossad ή της C.I.A., ή, απλώς, των επικοινωνιολόγων της Mossad ή της C.I.A. μέσα από το web, κυρίως, σήμερα.]


text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr





"In the sphere of influence of Israel and the United<br /> States, Greece and Cyprus"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP