Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Αν το Ισραήλ καταφέρει μέσω Η.Π.Α. να βάλει και στην Άγκυρα έναν ΓΑΠοΤσίπρα στην θέση του Ερντογάν, τότε, το μισό Αιγαίο περιέρχεται στην Τουρκία, η Κυπριακή Δημοκρατία καταργείται, η Αλβανία γίνεται μεγάλη, (μέχρι Σκόπια).

Με την Μεγάλη Αλβανία μετατρέπεται και το Ιόνιο
σε πέλαγος …ειρήνης, «Ιμίων» και …ασφάλειας

Την παράδοση του Αιγαίου και της Δυτικής Θράκης στην Τουρκία, ή, έστω, την από κοινού, (μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας), εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών σε Αιγαίο, Κρήτη, Κύπρο επιδίωκε μέχρι πρότινος το U. S. Department of State όπως γνωρίζουν όσοι ενημερώνουν επιμελώς το Αρχείο τους με τις θέσεις των πλέον αξιόπιστων «ηχείων» της διεθνούς του φασισμού, (= κρατισμού), εδώ, (στην Ελλάδα):

➤ του Γ.Α.Π.

➤ των Μ.Κ.Ο.

➤ του όποιας εκδοχής, (εξωτερικής, ή, «εσωτερικής»), Κ.Κ.Ε.

Μόλις η Άγκυρα αποφάσισε «να σκοτώσει στις μεγάλες του φωλιές», (κυρίως στο Κουρδιστάν), «το φίδι που έτρεφε στον κόρφο της» «γύρισε το φίδι αυτό», (= το Τελ Αβίβ), και «αγκάλιασε» για δεύτερη, (μετά το 1974), φορά «το λαγουδάκι “Λευκωσία”».

Δεν πρόκειται για οριστική, (αμετάκλητη), μεταστροφή της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. όμως. [Ουδέποτε η Ουάσιγκτον εγκατέλειψε τις προσπάθειές της να (επ)ανακτήσει τον έλεγχο στο εσωτερικό της Τουρκίας.] Για παράλληλο σχέδιο πρόκειται και δεν υπενθυμίζεται άσκοπα εδώ - τώρα η αμερικανική αυτή εναλλακτική, («φόρμουλα»), γιατί, ισχύει και στο Ιόνιο ότι ισχύει στο Αιγαίο.

Αν η Ελλάδα δεν κατατεμαχιστεί εδαφικά, τότε, οι φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της στον ενεργειακό τομέα θα πρέπει να παραμείνουν αναξιοποίητες γιατί διαφορετικά η Ελλάδα παύει κατά το μάλλον να εξαρτάται από την μητροπολιτική Δύση. Η από πλευράς Ουάσιγκτον αξιοποίηση συνοριακών διαφορών είναι το μοντέλο που ακολουθήθηκε μεταπολεμικά τόσο στην Μ. Ανατολή, όσο και στην Αφρική στην Λ. Αμερική και αλλού έτσι ώστε η εκμετάλλευση από τις πολυεθνικές των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών των χωρών αυτών να μην ισχυροποιεί ουδεμία εξ αυτών, (των χωρών). «Αντί πινακίου φακής», [= αποδίδοντας 10% (ποσοστό), στον έπαρχο «Κοτζιά» ή στον έπαρχο «Βαρουφάκη» και 0% στους υπηκόους του], επιτυγχάνεις ανάπτυξη χωρίς απεξάρτηση.

Από ανατολικά, (προς Σκόπια) και από νότο, (προς Ελλάδα), είναι δυνατή η διεύρυνση, (η εδαφική επέκταση), της Αλβανίας όπως τονίζουν, χρόνια «τώρα», μεταξύ άλλων, η Σόφια και το Βελιγράδι. Μόνο με Μεγάλη Αλβανία θα επιτύχει μία από κοινού, (με την Αλβανία αυτή την φορά), «εκμετάλλευση», (= καταλήστευση), των υδρογονανθράκων, του νερού και συναφών, (φυσικών πλουτοπαραγωγικών), πηγών στο Ιόνιο.

Η Τουρκία έχει γυρίσει την πλάτη της στις Η.Π.Α.
όχι οι Η.Π.Α. στην Τουρκία

Blair House «Σφάζονται» πολλοί «στην ποδιά» των Η.Π.Α. εδώ, (στην Αθήνα), τα τελευταία χρόνια, μα:

➤ «Κυρίες επί των τιμών» του Λ. Οίκου ήταν «τα …παλικάρια αυτά» την περίοδο 1967 - 1974 εδώ, (στην Ελλάδα).

➤ Τα τέκνα τους, (τα τέκνα των χαφιέδων της Χούντας), είναι σήμερα, (την περίοδο 2015-2019), «κυρίες επί των τιμών» του Λ. Οίκου εδώ, (στην Ελλάδα).

➤ Αναμενόμενο είναι το να φιλοδοξούν να διασφαλίσουν και το μέλλον των εγγονών τους.

«Δεν έχουν γυρίσει» οι Η.Π.Α. «την πλάτη τους» στην Τουρκία, ωστόσο, έτσι ώστε να ελπίζει «η μέση …αειπάρθενος νεοφιλελεύθερη μαρξίστρια από το Δήλεσι» ότι «θα διαβεί και νυφούλα τα δίκλινα του “Blair House” τα οποία μέχρι στιγμής διαβαίνει δίκην αστεφάνωτης πολωνής δωσίλογου της N.K.V.D. ή της Gestapo το 1939». Η Τουρκία «έχει γυρίσει την πλάτη της» στις Η.Π.Α. μα αυτό τι σημαίνει; ότι η πολύτιμη μεταξύ Ρωσίας και Ιράν «ερυθρά ημισέληνος» θα αφεθεί από την Ουάσιγκτον στην Μόσχα χωρίς πρώτα η Ουάσιγκτον να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, («κινώντας γη και ουρανό»), για να «ρίξει» τον Erdogan από την εξουσία;   

Brexit Μα π.χ. και το Brexit εκλήφθηκε σαν λανθασμένη απόφαση των βρετανών από την ανά τα έθνη περιφερόμενη εβραϊκή …φινέτσα, (π.χ. από τον Pierre Moscovici). Ναι, σαν απόφαση η οποία δέον είναι να αλλάξει με νέο δημοψήφισμα.

Theresa_May
Theresa May
Ενίοτε μάλιστα η ανά τα έθνη περιφερόμενη εβραϊκή …φινέτσα εκτοξεύει με αφορμή το Brexit έμμεσες πλην σαφείς απειλές κατά του Λονδίνου μα δεν είναι παράδοξο αυτό γιατί μόνον η Fed επιτρέπεται «να μην τρώει και η ίδια φέτα από τον τενεκέ που σερβίρει» στην δημοκρατία της Γερμανίας, στην δημοκρατία των Η.Π.Α., στην δημοκρατία της Γαλλίας, όχι και η μητρόπολη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, (όχι και η βασιλευόμενη δημοκρατία της Μεγάλης Βρετανίας). Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον η διεθνής του φασισμού, (= του κρατισμού με δανεισμό), να αρκεστεί στον ολοκληρωτικό παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό πόλεμο στον οποίο έχει αποδοθεί από το 2008 και μετά, εάν, (εφόσον), συνεχίσει να χάνει μάχες στους πολέμους αυτής, [της …φινετσάτης - …πολιτισμένης - …σικάτης), μορφής.

Οργάνωση ταραχών, απόπειρα πραξικοπήματος, 
επίθεση στην τουρκική λίρα, άρνηση παράδοσης 
F-35

Istanbul Protests Η πρώτη αξιομνημόνευτη επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Τουρκία επί Erdoğan έλαβε χώρα στην Πλατεία Ταξίμ, (28η Μαΐου 2013), με όργανα τα συνήθη μέσα σε κάθε «μπανανία» στην Δύση μετά το 1991 «πιόνια» της C.I.A. - (Μ.Κ.Ο. - L.G.B.T. - Αριστερά - φεμινίστριες - οικολόγους - αναρχικούς και συναφείς:

➤ δυνάμεις εισβολής …φινετσάτων στο Αφγανιστάν

➤ βομβαρδισμού της Σερβίας με …πολιτισμό

➤ εποικισμού της Παλαιστίνης με …ανθρωπιστές

➤ εισβολής …κομψότητας στο Ιράκ

➤ κ.ο.κ.).

U.S.-based Muslim cleric Η δε τελευταία αξιοπρόσεχτη επιχείρηση αποσταθεροποίησης της γειτονικής χώρας ήταν η απόπειρα πραξικοπήματος την 15η & 16η Ιουλίου 2016

AK Parti Ενδυναμωμένος «βγήκε» ο νυν τούρκος πρόεδρος «μέσα» από:

➤ Το συνταγματικό δημοψήφισμα της 18ης Απριλίου 2017

➤ Τις εκλογές της 24η Ιουνίου 2018

Η παραμονή του στην εξουσία σε καιρό που «απειλούν θεοί και δαίμονες να τον ρίξουν από δαύτην» όμως δεν διασφαλίζεται έτσι, (με «βαλέδες και ντάμες»). Δεν έφεραν τα αναμενόμενα για τον Erdogan αποτελέσματα π.χ. οι δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν την 31η Μαρτίου 2019 στην Τουρκία. Εύκολα - γρήγορα «γυρνάνε με παράδες “τα χαρτιά”». Όσο εξακολουθεί η Άγκυρα «να πατά σε δύο βάρκες», τόσο πιθανότερο είναι «να πέσει μέσα στο νερό» και «να έρθει», (έτσι), «τούμπα», η πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας.

CAATSA Παρελκυστική πολιτική ακολουθεί τον τελευταίο καιρό η Ουάσιγκτον έναντι της Άγκυρας. Έχει φέρει στ’ αλήθεια λοιπόν αποτελέσματα η ολομέτωπη επίθεση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας «των Η.Π.Α.» στην τουρκική λίρα. Αλλά και η άρνηση παράδοσης των F-35 στην Τουρκία από πλευράς των Η.Π.Α. -εάν, (εφόσον), η Άγκυρα παραλάβει τελικά τους S-400 από την Μόσχα- καταδεικνύει το πόσο δύσκολο είναι για την Τουρκία να απεξαρτηθεί έστω και μερικώς σε επίπεδο στρατιωτικών εξοπλισμών από την μητροπολιτική Δύση. Για οιαδήποτε χώρα παραμένει μέλος του N.At.O. ισχύει το ίδιο.

«Call girl με προαγωγό» το Ισραήλ μετά το 2018 η Ελλάδα, όχι απλό, (κοινό), φέουδο, (προτεκτοράτο), των Η.Π.Α.

Το τι σημαίνει για την Ελλάδα να ανακτήσει και στην Άγκυρα τον πολιτικό έλεγχο το Τελ Αβίβ, (μέσω Ουάσιγκτον), προκύπτει από το που έχει οδηγήσει την Ελλάδα η μετά την 25η Ιανουαρίου 2015 κυβέρνηση του Ισραήλ εδώ, (στην Ελλάδα).

Χορηγός ασύλου σε αμερικανοκίνητους πραξικοπηματίες στην Τουρκία μετά το 2015 η Ελλάδα και ανοιχτός πάντα δίαυλος βομβιστών - πρακτόρων του Ισραήλ στην Ευρώπη

Εδώ, [στο εν Αθήναις Σταθμαρχείο της Mossad και τέως Παράρτημα της N.K.V.D. (Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ.)], βρήκαν άσυλο, (πολιτικό), οκτώ εκ των συμμετεχόντων στην απόπειρα πραξικοπήματος, (στην Τουρκία).

Η Ε.Υ.Π. στο Μάτι «Πέντε - 10» παραπάνω καμένους έλληνες πολίτες στο Μάτι κόστισε η επιχείρηση φυγάδευσης των τούρκων πραξικοπηματιών από την συγκεκριμένη περιοχή που έγινε πύρινη κόλαση. Η προάσπιση «όσων έχτιζαν στο Διόνυσο με όσα εξοικονομούσαν από τον μακαρίτη Στυλιανό Παττακό» προέχει για την Ε.Υ.Π., (= C.I.A.), σε ανάλογες περιπτώσεις, όχι η προάσπιση «όσων έχτιζαν στην Κινέττα με όσα εξοικονομούσαν από βουλκανιζατέρ στο Πέραμα».

Αλά Andrew Brunson Ουδείς λόγος συνέτρεχε τα ανδρείκελα της Ουάσιγκτον στην Αθήνα να παραδώσουν στην Άγκυρα δύο εκ των ανωτέρω σαν αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. «Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο ελλήνων στρατιωτικών» επισήμανε την 8η Μαρτίου 2918 μέσω του Ρ/Τ Σταθμού «Σκάϊ» ο Νίκος Φίλης και πράγματι, παρέδιδε ο Κώστας Σημίτης στην Άγκυρα όποιον ήθελε το U.S. Department of State, (π.χ. τον Abdullah Öcalan), την εποχή που το Τελ Αβίβ δρούσε «με το χαμόγελο από μπρος» έναντι της Τουρκίας «και με το φτυάρι από πίσω», (βλ. Κουρδιστάν), ο Erdoğan θα αποτολμούσε να φτάσει στα άκρα με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν την 1η Μαρτίου 2018 από περίπολο του Τουρκικού Στρατού;

Δεδομένου ωστόσο ότι ο Geoffrey Pyatt είναι λαλίστατος όταν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εδώ, (στην Ελλάδα), ανάλογες με τις πρωτοβουλίες των βοσκών -(ή δεν είναι γνωστή η …ανυστεροβουλία των βοσκών οι οποίοι διασώζουν αιγοπρόβατα από κρημνούς;)- πού θα μπορούσε να αποδώσει ο τάδε αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, (βλ. «Αδερφοί Μουσουλμάνοι» και «Αραβική Άνοιξη»), την συνεπή - μόνιμη αφωνία του U.S. Department of State σε ότι έχει να κάμει με την αδιάκοπη μαζική προώθηση προσφύγων και «προσφύγων» από την Τουρκία, (μέσω Τουρκίας), στις ελληνικές νήσους και νησίδες, (στο Αιγαίο);

Το Ιράν είναι, κατά δήλωση B. Netanyahu, ο μεγαλύτερος κίνδυνος, όχι ο ISIS
Το Ιράν είναι, κατά δήλωση του πρώην διευθυντή της C.I.A. D. Petraeus, ο μεγαλύτερος κίνδυνος, όχι ο ISIS

Mossad Ή δεν κατάφερε η Mossad να «φυτέψει» παντού ιουδαίους εποίκους μέσα στην Παλαιστίνη στον αυτό ρυθμό που οι βομβιστικές επιθέσεις κατά αμάχων εντός του Ισραήλ αυξάνονταν όπως άλλωστε και το υπόλοιπο, (καταθετικό ύψος ποσού), στους τραπεζικούς λογαριασμού «πέντε - έξι» αράβων στην Γενεύη οι οποίοι ούτε να φάνε είχαν πριν καταστούν διακεκριμένοι διεθνοσοσιαλιστές π.χ. στην P.L.O. ή εθνικοσοσιαλιστές π.χ. στην Hezbollah μαχητές; Δεν είναι η εργασία ντροπή και είναι ντροπή η κατ’ επάγγελμα εκπροσώπηση σκλαβωμένων, (ο αγώνα του τάδε ή του δείνα για να μην καταντήσει και ο ίδιος σαν τους αφελείς ομοεθνείς του που εκπροσωπεί); Είναι μεμπτό το να προσφέρεις …ανιδιοτελώς στη υπόθεση του διεθνούς ή εθνικού σοσιαλισμού;

Ή ήταν εύκολη για το Ισραήλ η περίοδος 1980 - 1990;

ISIS Ή δεν ήρθαν με την «Αραβική Άνοιξη» στο προσκήνιο οι «Αδερφοί Μουσουλμάνοι» στην Αίγυπτο ή πιο απλά «η μήτρα» του ISIS που «ω της συμπτώσεως “που λένε”» προσφέρει «πλάτη» σε Ιράκ και Συρία στις αμερικανικές και ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες από το 2010 (προ)ετοιμάζονται για επέμβαση σε Ιράν και προσάρτηση τόσο του Νότιου Λιβάνου, όσο και της μισής Συρίας στο Ισραήλ; Ποιοι εξόπλιζαν, χρηματοδοτούσαν, εκπαίδευαν στο Αφγανιστάν τον Osama bin Laden σαν να ήταν στρατολογημένος εξωτερικός συνεργάτης της C.I.A. προ του 1991 έτσι ώστε να υποτεθεί ότι όταν αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλάζουν και οι πρακτικές; Υπάρχουν άλλες χώρες πέραν του Ισραήλ και των Η.Π.Α. που να ωφελούνται από το Islamic State of Iraq and the Levant και αν ναι ποιες, (είναι οι χώρες αυτές) και επί ποία βάση, (σύμφωνα με ποιες στοχεύσεις τους στην περιοχή), ωφελούνται;

Εμπαίζει την υφήλιο το Ισραήλ Ποιο άτακτο Σώμα, (μη τακτικός Στρατός = «κατσαπλιάδες» με Kalashnikov πάνω σε καρότσες «Toyota»), δύναται και μάλιστα στην παρούσα εποχή να καταλάβει χωρίς βοήθεια από υπερδύναμη κομβικά σημεία από το οποία μάλιστα αυτοχρηματοδοτείται, (έτσι), κατόπιν, όπως συνέβη με τον ISIS τόσο στην Μοσούλη, (= πετρέλαιο), όσο και στον Ευφράτη, (= νερό);

Netanyahu_Iran_Petraeus_ISIL
Netanyahu - Iran - Petraeus - ISIL

Εμπαίζουν την υφήλιο οι Η.Π.Α. Ποια τακτικά ένοπλα Σώματα με τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των Πεζοναυτών και της Αεροπορίας Στρατού των Η.Π.Α. αδυνατούν να αφανίσουν εντός μόλις ολίγων ημερών άτακτο Σώμα, (μη τακτικό Στρατό = «κατσαπλιάδες» με Kalashnikov πάνω σε καρότσες «Toyota»), αν όχι τα τακτικά ένοπλα Σώματα της υπερδύναμης η οποία, ακριβώς, χρειάζεται τον ISIS και αποδεδειγμένα τον υποθάλπει - ε; 

Dimona Αυτοί οι οποίοι κάποτε απόκτησαν πυρηνικό οπλοστάσιο:

➤ με κλοπή σχετικού υλικού από τις Η.Π.Α.

➤ με την συνδρομή τριών ομοεθνών τους διακεκριμένων επιστημόνων πυρηνικής φυσικής οι οποίοι κατέστησαν εφικτή την ρίψη ατομικής βόμβας τόσο στο Ναγκασάκι, όσο και στην Χιροσίμα

➤ με την δολοφονία ενός προέδρου στις Η.Π.Α.

δολοφονούν σήμερα ιρανούς επιστήμονες πυρηνικής φυσικής έξω από την Bushehr ή και σε οιαδήποτε άλλη χώρα. Πράγματι, με ελαφρύ οπλισμό εφοδιάζεις μουσουλμάνους και δη φανατικούς μιας και ο οπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί (και) κατά αμάχων ιουδαίων όπου Γης, όχι με βαρύ οπλισμό, πόσω μάλλον με πυρηνικά.   

DoD Ισχύει και μέσα στα πλαίσια του N.At.O. ο άγραφος νόμος: «οι σφεντόνες στα παιδιά και τα κανόνια στους μεγάλους». Ασύμβατο, (τεχνολογικά), για τους συμμάχους του N.At.O. σε επίπεδο μαζικής παραγωγής όποιο οπλικό σύστημα υποκλέπτουν από την Ρωσία ή από την Κίνα ή από οιαδήποτε άλλη χώρα μη μέλος του N.At.O. οι Η.Π.Α. για να κατασκευάσουν το αντιστάθμισμά του, (το αντίμετρό του) και όχι μόνο γιατί και τα οπλικά συστήματα τα οποία παράγουν οι Η.Π.Α. δεν είναι όλα προς εξαγωγή. Δεν είναι όλα τα οπλικά αυτά συστήματα υψηλού κόστους, όμως, χαμηλού «αναστήματος» είναι αφού τον πόλεμο τον κερδίζει πάντοτε αυτός που διδάσκει ήθος, (στους άλλους), όχι αυτός που έχει ήθος, (ο ίδιος).

Το 1947 απέτυχε το Σχέδιο «Λίμνες», όχι το 2019 (Έγιναν και οι αμερικανοί πολίτες μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 όπως ήταν οι κάτοικοι του Ανατολικού Βερολίνου πριν το 1989)

Δεν ήταν μόνον αιχμάλωτοι του Erdogan οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, ήταν και σύμμαχοί του. Και τα Σκόπια θα είναι σύμμαχος της Ελλάδος οσονούπω. Το N.At.O. έχει αναλάβει την προάσπιση του εναέριου χώρου των Σκοπίων.

Το γεγονός ότι η επιχείρηση «Λίμνες» απέτυχε σύμφωνα με την από 6ης Ιανουαρίου 1980 εφ. «Η Αυγή» σε ότι έχει να κάμει με την έσω κατάληψη της Θεσ/νίκης από το εδώ Παράρτημα της N.K.V.D. το 1947 -(βλ. Απόφαση 3ης Ολομέλειας Κ.Κ.Ε., Οκτώβριος 1947)- ναι μεν σημαίνει πολλά, μα, έως το 1991 σημαίνει πολλά, όχι αφότου έκλεισαν τα GULAG σε Αλβανία, Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία και αλλού και «όλος ο καλός ο κόσμος» άρχισε πια να εκτελεί χρέη δεσμοφύλακα στο Abu Ghraib, στα Αστυνομικά Τμήματα στο Ισραήλ και στο Guantanamo.

Καλό είναι το να έχεις κυβέρνηση Soros στην Αθήνα
μα καλύτερο είναι το να έχεις και στην Άγκυρα κυβέρνηση Kissinger

Η «καρμπόν» made in USA, (παρελκυστική), πολιτική την οποία ακολουθεί έναντι της Άγκυρας αυτός ο οποίος υποδύεται μετά το 2015 τον έλληνα πρωθυπουργό, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα, μα, θα τα βλάψει ανεπανόρθωτα εάν «πέσει» από την εξουσία ο Erdoğan. Όσο περισσότερο χρόνο κερδίζει η Ουάσιγκτον, τόσο πιθανότερο είναι το να ανακτήσει μέσω Ουάσιγκτον το Τελ Αβίβ τον πολιτικό έλεγχο στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Αιγαίο Σε μια τέτοια περίπτωση, η διανομή του Αιγαίου σε επίπεδο εκμετάλλευσης ενεργειακών πηγών ή και εδαφών είναι όχι μόνο βέβαιη, (από τώρα), μα, θα πρόκειται για διανομή η οποία θα αφορά τις ίδιες, (σε Ελλάδα και Τουρκία), πολυεθνικές με έδρα το Τέξας. Και τις επίσημες θέσεις του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. να μην διαβάζει κάποιος - κάποια την τελευταία 20ετία αποκλείεται να μην έχει ξεφυλλίσει π.χ. εφημερίδα «Η Αυγή» τα τελευταία 20 - 30 χρόνια και πράγματι, ουδείς κίνδυνος τίθεται για τις Η.Π.Α. αν το μισό Αιγαίο περιέλθει στην Τουρκία με ελεγχόμενη από το Ισραήλ «κεφαλή», (= εξουσία), στην Άγκυρα και η συνεκμετάλλευση των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών στη περιοχή ανατεθεί στις εταιρίες που κάθε πρωί αντλούν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο όπου Γης και κάθε βράδυ χρηματοδοτούν τις επίσης όπου Γης φωνές για το δίκαιο του εργάτη, του υπάλληλου, του αγρότη, του φοιτητή, του επιστήμονα, του καλλιτέχνη.   

Ιόνιο Σε μια τέτοια περίπτωση ο συγχρωτισμός Τουρκίας - Αλβανίας -(δύο ομόδοξων χωρών)- θα λειτουργήσει καταλυτικά στα Σκόπια όπου ο ένας στους τρεις πολίτες είναι μουσουλμάνος αλβανός, οπότε, η Ελλάδα θα βρεθεί και στο βόρειο, λεγόμενο, τόξο της, (Ήπειρος - Μακεδονία - Θράκη), στην αυτή κατάσταση που βρίσκεται έξι, σχεδόν, δεκαετίες τώρα στο Αιγαίο. Δεν διασφαλίζεται αλλιώς όμως η κοσσοβοποίηση, (ο εδαφικός κατατεμαχισμός), και της Νοτίου Βαλκανικής, (έως Θεσ/νίκη).

Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού
(Τέως σεμνοί άπληστοι, νυν υπερήφανοι «LGBTIQ» και αυτοί τώρα)

Αν η Ουάσιγκτον, πόσω μάλλον το Τελ Αβίβ είχαν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους για ανατροπή του Erdoğan από την εξουσία δεν θα πίεζαν έως και αυτήν εδώ την στιγμή την Λευκωσία και την Αθήνα να δεχθούν επίλυση του Κυπριακού με παραμονή του Τουρκικού Στρατού στην Β. Κύπρο. Προς την κατεύθυνση αυτή πιέζουν όμως και ορθώς, (από πλευράς τους), αφού πιστεύουν ότι θα ελέγξουν εκ νέου, (από κάποια στιγμή και μετά), την Τουρκία στο εσωτερικό της.

Προ του 1991 όφειλες να είσαι συνδρομητής των ισραηλινών και αμερικανικών και προπαντός των τραπεζικών «Επιθεωρήσεων “Σκέψης και Λόγου”» για «να μεταφράζεις το “τι θέλει να πει”» μέσα σε κάθε χώρα το όποιας εκδοχής κομμουνιστικό κόμμα, όχι σήμερα, ή, για την ακρίβεια, από τότε που έκλεισαν τα GULAG και άνοιξε το YouTube μιας και «δεν μπορεί να τα έχεις όλα δικά σου» (και GULAG εν λειτουργία και YouTube εν λειτουργία).

➤ Ή δεν θέλει (δια)μέσω Τουρκίας την μεταφορά φυσικού αερίου από Κύπρο προς Ευρώπη το Α.Κ.Ε.Λ.;

➤ Ή δεν αποπνέουν οι θέσεις του Α.Κ.Ε.Λ. όσον αφορά στην επίλυση του Κυπριακού με παραμονή του Τουρκικού Στρατού στην Β. Κύπρο την αυτή ιουδαϊκή …φινέτσα που αποπνέουν οι χειρισμοί του ειδικού διαπραγματευτή τόσο στο Κυπριακό, (που είχε σαν πρόβλημα η Ελλάδα), όσο και στο Μακεδονικό, (που απέκτησε σαν πρόβλημα η Ελλάδα), Matthew Nimetz?

Κύπρος «Στο γάμο του Καραγκιόζη θα βάραγε» το κομμουνιστικό κόμμα Κύπρου διατυπώνοντας επισήμως τις ως άνω θέσεις αν η Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ είχαν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους για ανατροπή του Erdoğan από την εξουσία. Δεν τις έχουν εγκαταλείψει, όμως. Το αρχικό «μοντέλο», (Σχέδιο Ανάν), παραμένει, λοιπόν, «σηματωρός» της Ουάσιγκτον για την Μεγαλόνησο. Ο εκτουρκισμός της Κύπρου (επ)ακολουθεί, συνεπώς, τυχόν, (πιθανής), πτώσης του Erdogan από την εξουσία, αφού, σε μια τέτοια περίπτωση (θα) έχουν (και) στην Άγκυρα πια «το μαχαίρι και το πεπόνι» η Ουάσιγκτον με το Τελ Αβίβ.

Παλαιστίνη Όπως στην Παλαιστίνη, έτσι και στην Κύπρο, υποχρεωτική συνοίκηση αλλοεθνών μέσα σε χώρα «μπουντρούμι» επιβάλλει ο «δεσμοφύλακας». Όπως στην Παλαιστίνη, έτσι και στην Κύπρο, όμως, το Ηνωμένο Βασίλειο όρισε τον «δεσμοφύλακα», όχι ο «άγνωστος x».
Το δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση καταργείται πρώτο:

➤ εκεί (ό)που εισβάλλουν με άρματα μάχης πολιτικά ομοφυλόφιλοι, (= σοσιαλιστές), εθνικής εκδοχής, 

➤ πόσω μάλλον εκεί όπου «ρίχνουν κάστρα» εκ των έσω πολιτικά ή τραπεζικά ή επικοινωνιακά άρματα μάχης, [άρματα μάχης πολιτικά ομοφυλοφίλων, (= σοσιαλιστών), τύποις διεθνούς και ουσία αλλοεθνούς, (αμερικανοεβραϊκής), εκδοχής = διεθνοφασιστών].


text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr




"Αν το Ισραήλ καταφέρει μέσω Η.Π.Α. να βάλει και στην Άγκυρα έναν ΓΑΠοΤσίπρα στην θέση του Ερντογάν, τότε, το μισό Αιγαίο περιέρχεται στην Τουρκία, η Κυπριακή Δημοκρατία καταργείται, η Αλβανία γίνεται μεγάλη, (μέχρι Σκόπια)."






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP