Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι των Η.Π.Α. η Ελλάδα

Η Ελλάδα μετά το 2009 και κατά κράτος μετά το 2015 είναι εξ αντικειμένου, (βάσει των συσχετισμών εντός του N.At.O. και εντός της Ε.Ε.), τέως Ελλάδα. Σ’ αυτό το σημείο ωστόσο η Ελλάδα δεν έφτασε χωρίς ανάμειξη των Η.Π.Α. στα εσωτερικά της.

Ποιος υποανάπτυκτος λαός προόδευσε πριν καταληφθεί από άγγλους;

Ούτε ο Α. Σαμαράς υπήρξε ο υπουργός Εξωτερικών που ήθελαν την δεκαετία του ‘90 οι Η.Π.Α. εδώ, (στην Ελλάδα), ούτε ο Κ. Καραμανλής υπήρξε ο πρωθυπουργός που ήθελαν την περίοδο 2004 - 2009 οι Η.Π.Α. εδώ, (στην Ελλάδα). Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Η.Π.Α. δυσανασχετούν με υπουργούς και πρωθυπουργούς συμμάχων και φίλων χωρών τους.

Real Estate

Περί ανάμειξης της Ρωσίας στα εσωτερικά των Η.Π.Α. 
-(στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στις Η.Π.Α.)- ομιλεί η Ουάσιγκτον.

➤ Αναφέρεται σε …αμερικανούς οι οποίοι πήγαν στην Μόσχα την δεκαετία του ’90 για να καταληστέψουν την Ρωσία σε ανοιχτή, πια, συνεργασία με αυτούς οι οποίοι την καταλήστευαν από το 1917 και μετά;

➤ Η αναφέρεται σε ιουδαίους στις Η.Π.Α. οι οποίοι παλιά δάνειζαν χρήμα σε ινδιάνους με υποθήκη την γη τους και σήμερα δανείζουν χρήμα σε όλους με υποθήκη την γη τους;

➤ Ή αναφέρεται στην νόμιμη, (την πολιτική), ρωσική mafia η οποία, όπως και η κινεζική, όπως και η μουσουλμανική, διεκδικεί και αυτή μετά το 2000 μερίδιο από την παγκόσμια πίτα την οποία μέχρι και πριν από λίγα χρόνια νέμονταν αποκλειστικά και μόνο η ιουδαϊκή νόμιμη, (πολιτική), mafia μαζί με την παλαιά, (βλ. Παλιά Υόρκη), και νέα, (βλ. Νέα Υόρκη), βρετανική αποικιοκρατία;

Το να ξέρω εγώ ποιος ακριβώς είναι αυτός ο οποίος ήρθε από το Ηράκλειο στην Θεσσαλονίκη για να αγοράσει π.χ. πέντε διαμερίσματα, δεν σημαίνει ότι παρεμβαίνω στις υποθέσεις που έχει, (ήδη), ή, θα έχει, (στο μέλλον), στο Ηράκλειο. Κάτι άλλο σημαίνει, μα, το θέμα για την Μόσχα δεν είναι τα προβλήματα που έχει η Ουάσιγκτον στις Η.Π.Α. μα τα προβλήματα που δημιουργεί η Ουάσιγκτον εκτός των Η.Π.Α. και κυρίως στην Ρωσία.

«Jewish-American organized crime»

Για να αρχίσει να νέμεται πάλι η νόμιμη, (πολιτική), ιουδαϊκή mafia μαζί με την επίσης νόμιμη, (πολιτική), βρετανική mafia όλη την παγκόσμια πίτα, θα πρέπει να καταστρέψουν την Ρωσία, την Κίνα και τον μουσουλμανικό κόσμο, ή, να τους ελέγξουν, (να τους υπονομεύσουν), εκ των έσω, ξανά, δεν υπάρχει άλλη λύση. Μα και παλιά τόσες, (δύο), ήταν οι λύσεις, δεν ήταν περισσότερες:

➤ Ή απ’ έξω, (με εθνικό πόλεμο), ξεκαθαρίζεις τους λογαριασμούς σου με αντίπαλη εθνική συμμορία,

➤ ή, με εσωτερικό ιμπεριαλισμό, (= επεκτατισμό), ήτοι, με κομμουνιστικό πραξικόπημα, (= με εφάπαξ απαλλοτρίωση).

Η γκιλοτίνα του Ροβεσπιέρου

Οι σε δόσεις, (δανειακές), απαλλοτριώσεις χωρών, δεν είναι λύση όταν έχεις απέναντί σου υπολογίσιμο αντίπαλο, είναι «η γκιλοτίνα του Ροβεσπιέρου», (= η δημοκρατία). Αν έχεις απέναντί σου μικρές, (ήσσονος δύναμης), εθνικές συμμορίες, ναι, η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι ο Διασκοταδισμός - (γνωστός στην Δύση σαν Διαφωτισμός). Σε επίπεδο κατανάλωσης, (= δικαιώματος ψήφου), είναι, άλλωστε, ίσοι με τους εφοπλιστές οι ναυτεργάτες, όχι σε επίπεδο παραγωγής και δεδομένου ότι οι πολλοί εκλέγουν πάντοτε κυβερνήσεις, τα μόνα κόμματα που μιλάνε στην καρδιά του μέσου ναυτεργάτη - (καρδιά έχουν, άλλωστε, οι φτωχοί, δεν έχουν μυαλό - αν είχαν μυαλό δεν θα ήταν φτωχοί), είναι οι πολιτικές εκείνες παρατάξεις οι οποίες δανείζονται, (από θέση εξουσίας), τα περισσότερα, έτσι ώστε να έχει και ο μέσος ναυτεργάτης «βίλα στο Σούνιο» με τους φόρους του, (= με τις υποθήκες των δανείων του).

Επαναλαμβάνεται, ωστόσο, ότι τα συνθήματα τύπου «ο λαγός εμίλησεν - η δημοπρασία ενίκησεν» και άλλα τέτοια: «περάστε μαντάμ, έχω ωραία μπριγιάν με δάνεια και ωραία δάνεια για μπριγιάν», δεν φέρουν τα προσδοκώμενα στην Παλαιά και Νέα Υόρκη κέρδη:

➤ από χώρες στις οποίες οι ναυτεργάτες είναι δεκάδες εκατομμύρια, (βλ. Κίνα),

➤ από χώρες στις οποίες οι φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές είναι πάμπολλες, (βλ. Ρωσία),

➤ από χώρες στις οποίες οι φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές είναι μοναδικές, (βλ. Περσικό Κόλπο).

Συγκροτείται εύκολα - γρήγορα σε μεγάλη ή πλούσια χώρα εθνική συμμορία ισχύος. Και κάμει ότι κάμεις εσύ σε όλες τις άλλες χώρες, αν όχι και μέσα στην δική σου χώρα. (Ξαναδές τις καταγγελίες που κάνουν οι Η.Π.Α. σήμερα για ανάμειξη της Ρωσίας στα εσωτερικά τους). Μόνο στις μικρές χώρες πιάνουν τόπο τα ανέκδοτα τύπου: «ελευθερία - ισότητα - αδελφότητα» και άλλα «τέτοια, (χαριτωμένα)», που λέγουν όλα, (άπαντα), τα πολιτικά καταστήματα/υποκαταστήματα τραπεζών/πολυεθνικών, μιας και ο πελάτης, (προπαντός ο αγοραστής δανείων με υποθήκη τους φόρους του/ την γη του), έχει πάντα δίκιο και 1000 φορές δίκιο προεκλογικά, (= πριν του πουλήσεις το μπριγιάν με δάνειο ή το δάνειο για να πάρει κι’ αυτός μπριγιάν). Τουναντίον, όταν έχεις απέναντί σου

➤ ρωσικές «αρκούδες»    

➤ κινεζικά «πάντα»

➤ αραβικά «άλογα»

➤ πόσω μάλλον γερμανικούς «λύκους»,

οφείλεις άμεσα, «(με τα πιστόλια), να ξεκαθαρίζεις τους λογαριασμούς σου», ή, έστω, έμμεσα, (με «Δούρειους Ίππους» όπως ήταν π.χ. η Rosa Luxemburg).   

Η ανησυχία της νόμιμης αμερικανικής mafia στην Ελλάδα για τυχόν διείσδυση της επίσης νόμιμης ρωσικής mafia στις νόμιμες δουλειές, εδώ,(προμήθειες, βάσεις, εισαγωγές, αγωγούς, δάνεια, κάρτες, βουλευτές).

Κάμει και η Embassy of the United States, Athens λόγο για παρεμβάσεις της Ρωσίας στα εσωτερικά της Ελλάδας. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt την 4η Μαρτίου 2019 μέσω του Ρ/Τ Σταθμού «Antenna»:
  
«We’ve seen evidence of this kind of manipulation of information in Greece. We’ve seen Russian efforts in the Church, the efforts to undermine the role of the Ecumenical Patriarch.»

«I cannot tell you that I have seen evidence of efforts in order to meddle in Greece’s upcoming elections, but the purpose of this event tonight is to raise awareness so that Greece’s democratic institutions, Greece’s free press - which are all quite strong - can be alert and able to respond.»

Είναι σημαντικό ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα να …λησμονά τις γνωστές σε όλους παρεμβάσεις της Ε.Σ.Σ.Δ. στην Ελλάδα όπως ήταν οι παρεμβάσεις που αφορούσαν στο «Μακεδονικό» και να ενθυμείται τις γνωστές μόνο στον ίδιο παρεμβάσεις της Ρωσίας στην Ελλάδα που αφορούν στα ως άνω θέματα, (στα οποία αναφέρεται). Είναι σημαντικό γιατί η Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν της Wall Street, όχι η Ρωσία και μάλιστα η μετά το 2000 Ρωσία.

Κατά τα λοιπά, ωστόσο, «δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»:

➤ 21η Απριλίου 1967

➤ Κύπρος 1974

➤ «Μακεδονικό» δεκαετία 90

➤ Σχέδιο «Ανάν»

➤ Οκτώβριος 2009 με ότι προηγήθηκε όπως γνωρίζουν οι μακροπρόθεσμοι στο χάος επενδυτές που κατόπιν ωφελήθηκαν.

➤ Ιανουάριος 2015 με ότι προηγήθηκε όπως γνωρίζουν οι αρχιτέκτονες της απάτης που κατόπιν αγόρασαν τα πάντα «μ’ ένα $ έκαστο»

➤ «Μακεδονικό» 25η Ιανουαρίου 2019

Αν η Ελλάδα σήμερα ήταν, (ακόμη), Ελλάδα, οι Η.Π.Α., πόσω μάλλον το Ισραήλ, δεν θα ήταν στην εξόχως πλεονεκτική θέση που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε Μεσόγειο - Βαλκάνια - εν σχέση πάντοτε με την Μ. Ανατολή. Αποκλείεται να υφίσταται ανάμειξη της Ρωσία στα εσωτερικά της Ελλάδας λοιπόν. Εκτός κι’ αν η Ουάσιγκτον με τον όρο «Ελλάδα» εννοεί την επικράτεια των Η.Π.Α. και του Ισραήλ η οποία μετά το 2018 εκτείνεται καταφανώς, (ολοφάνερα), πια, από Έβρο μέχρι Κρήτη κι’ από Κέρκυρα μέχρι Λέσβο. 

Δεν αποκλείεται η Μόσχα να «προσέχει» την Ουάσιγκτον στην Αθήνα. H ανάμειξη στα εσωτερικά όλων των άλλων χωρών είναι η αποστολή της C.I.A., εξάλλου, δεν είναι η περιποίηση ωδικών πτηνών στο Κολοράντο. Οπότε, η αποστολή της F.S.B. ποια είναι, (ποια θα μπορούσε να είναι), το να ρυθμίζει την τροχαία κίνηση στο Όμσκ; 

Αν ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα πιστεύει στ’ αλήθεια ότι «οι ανοιχτές κοινωνίες είναι ευάλωτες στην παραπληροφόρηση», δέον είναι να μην ομιλεί συχνά δημοσίως. Έως ότου τουλάχιστον ανοίξουν για όλους οι πύλες της ανοιχτής, καθώς μπαίνουμε και κλειστής, καθώς βγαίνουμε, κοινωνίας. Ε, ναι, γιατί, κατόπιν, μόνον αμερικανοί, ισραηλινοί, βρετανοί θα έχουν δικαίωμα ανάμειξης σε όλα. Οι υπόλοιποι και προπαντός ρώσοι, άραβες, κινέζοι και όσοι στην Δύση δυστροπούν, θα εκτελούνται πριν καν ακόμη σκεφθούν να αναμειχθούν στα εσωτερικά της διοίκηση του παγκόσμιου σωφρονιστικού συστήματος.

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr



"Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι των Η.Π.Α. η Ελλάδα"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP