Κυριακή 21 Απριλίου 2019

«Ή τους τελειώνουμε» τους βούλγαρους στα Σκόπια «ή μας τελειώνουν» - U.S. Department of State, Κερατσίνι, Σεπτέμβριος 2015

«Πριν κλείσει η πληγή» στα ανατολικά, (Αιγαίο) και νοτιοανατολικά, (Κύπρος), σύνορα της Ελλάδας, φρόντισε το τέως Παράρτημα της N.K.V.D. (Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ.) και νυν Σταθμαρχείο της Mossad, εδώ, (στην Αθήνα), «να (ξανα)ανοίξει», (μετά το 1949), «την πληγή» στα βόρεια, (Σκόπια), σύνορα της Ελλάδας, οπότε, (αργά ή γρήγορα) και στα δυτικά, (Αλβανία), σύνορα της Ελλάδας.

Με την ένταξη των Σκοπίων στο N.At.O. αναπληρώνεται η γειτονική χώρα κίνδυνος για την Ελλάδα μετά από πιθανή αποχώρηση της Τουρκίας από το N.At.O. Ή πιο σωστά η δήθεν χώρα γιατί τα Σκόπια δεν είναι έθνος - κράτος, ή, τουλάχιστον, πολυεθνική δημοκρατία αστικού τύπου, μα, το αμερικανο-σοβιετικό, (= αμερικανο-ιουδαϊκό), «zombie» των Βαλκανίων. Ένα τέτοιο εγχειρίδιο στα χέρια της C.I.A. και της Mossad, όχι μόνο μεγαλύτερο κίνδυνο -εν σχέση με τον μέχρι τώρα τουρκικό κίνδυνο- αποτελεί, μα, εγγυάται π.χ. πέντε «Σρεμπρένιτσες», (= την μετατροπή του συνόλου της Βαλκανικής π.χ. σε Βηρυτό), εάν αυτό κριθεί συμφέρον για «την τρόικα» του διεθνούς φασισμού, [Ισραήλ και Παλιά με Νέα Υόρκη, (Βρετανική Κοινοπολιτεία με Η.Π.Α.)].

Δεν είναι για το U. S. Department of State πρόβλημα η προτροπή των αλβανών «ή τους τελειώνουμε» τους βούλγαρους στα Σκόπια «ή μας τελειώνουν» -κατά την από 1995 προτροπή των σέρβων, («ή τους τελειώνουμε τους μουσουλμάνους στην Βοσνία ή μας τελειώνουν»)- λύση είναι.

Όλη η Ελλάδα Μόρια μετά από εισβολή των Η.Π.Α. και στο Ιράν. («Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» σε Κω, Μυτιλήνη, Σάμο, Χίο.)

Μα και η …αρμονική συνύπαρξη βρεφών, μαχαιροβγαλτών, νέων, αναπήρων, ηλικιωμένων, αιμομικτών, γυναικών κ.α. μέσα στα τύπου Μόρια «GULAG/Auschwitz» του G. Soros με φρουρό στα πέριξ των συρματοπλεγμάτων όρια τον «νεραντζόκωλο» υιό του αναδόχου, (υπεργολάβου), της Χούντας είναι λύση κι’ όχι πρόβλημα για την αμερικανική και για την ισραηλινή αεροπορία οι οποίες από κοινού μετά το 1991 «φέρουν τα κάτω χώματα πάνω» στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική.

Μετά από εισβολή των Η.Π.Α. και στο Ιράν θα προσαρτηθούν και επίσημα στο Ισραήλ όσα εδάφη απομένουν πέραν των Υψιπέδων του Γκολάν -(η μισή περίπου Συρία)- καθώς ο Νότιος Λίβανος. Μετατρέπεται και επίσημα υπό την προοπτική αυτή η Ελλάδα σε μόνιμο «parking - ψυγείο περιττού», (αλλοεθνούς = μουσουλμανικού και γι’ αυτό επικίνδυνου για το Ισραήλ και για τις Η.Π.Α.), «κρέατος» από Μ. Ανατολή και Β. Αφρική. Εξαρχής, (από το 2015), άλλωστε, οιονεί προσωρινή, (= ουσία μόνιμη), η παραμονή των προσφύγων και «προσφύγων» στην Ελλάδα.

Με την αξίνα επί της κεφαλής του Trotsky έκαμε πράξη ο Stalin την θεωρία «Terrorism and Communism» του πρώτου

Σέρβους, κροάτες, έλληνες, αλβανούς, τούρκους και όποιους άλλους αδυνατούν να συνυπάρξουν καταγγέλλουν οι μόνοι επί Γης …αναμάρτητοι. Οι μόνοι επί Γης …αλάνθαστοι όμως είναι οι διαπράττοντες μαζικές ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς για έναν καλύτερο κόσμο. Το πόσο …ειρηνικά συνυπήρξαν οι «Φαρισαίοι», (= υποκριτές), αυτοί, προκύπτει από τις μαζικές εσωτερικές, (εσωμονοκομματικές), εκκαθαρίσεις:

➤ στην Ε.Σ.Σ.Δ. μετά το 1917

➤ στην Κίνα μετά το 1949

σε όσες άλλες χώρες απαλλοτριώθηκαν επίσης εφάπαξ από την διεθνή μειονότητα του σοσιαλισμού, (= κρατισμού - φασισμού)

Οπουδήποτε επικράτησε η μειονότητα του διεθνούς σοσιαλισμού, (= κρατισμού - φασισμού), με τους μόνους τρόπους που είναι δυνατόν οι χιλιάδες να επικρατούν επί των εκατομμυρίων, (με πραξικόπημα ή με εισβολή καθίσταται εφικτό αυτό), αφαίρεσε, (κατόπιν), κάθε δικαίωμα λόγου, πόσω μάλλον έργου, από την πλειονότητα. Οι μόνοι που έχουν δικαιώματα, μα, προσωρινά και αυτοί, όπου, (σε όποια χώρα), μοναδικός εργοδότης όλων είναι ο δικαστής τους, είναι οι μόνιμοι δημόσιοι, (= του δικαστή), υπάλληλοι:

➤ Οι φθηνοί χαφιέδες του.

➤ Οι δωρεάν μετρέσες του. 

Ποιος είναι ο εφιάλτης όποιου υποδύεται τον γάλλο στην Γαλλία; Ο σφαγέας μουσουλμάνων σε Κροατία ή Παλαιστίνη είναι ή ο σφαγέας «Φαρισαίων», (= υποκριτών), παντού;

Ουδέποτε, (μέχρι σήμερα), οι Η.Π.Α., πόσω μάλλον το Ισραήλ αναγνώρισαν π.χ. το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και συναφείς «θεσμούς» Διεθνούς Δικαίου, (= θεσμούς δήθεν διεθνούς και εξίσου δήθεν δικαίου). Θα ήταν και παράδοξο άλλωστε το να είσαι μαζικός εγκληματίας και μάλιστα κατά συρροή - ειδεχθής μέσα σε πλείστες όσες χώρες και να μην εξαιρείς εαυτόν από την τιμωρία.

Radovan Karadžić Το να καταδικάζεις εσύ, (ένας κατά συρροή και ειδεχθής εγκληματίας μέσα στις μισές και πλέον χώρες του πλανήτη), σε ισόβια κάθειρξη έναν πρόσκαιρο ειδεχθή εγκληματία που έδρασε εντός της χώρας του σαν τον Radovan Karadžić (δι)μέσω οργάνου, (του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου), το οποίο ουδέποτε, (μέχρι σήμερα), αναγνώρισες - ουδέποτε πρόκειται, (στο μέλλον), να αναγνωρίσεις, «μιλά από μόνο του», (σαν γεγονός). Ο μόνος κανόνας χωρίς εξαίρεση είναι η αυτοεξαίρεση εγκληματιών από το δήθεν διεθνές και δήθεν δίκαιο που επιβάλλουν δια της εθνικής ισχύος τους, (δια των πολυεθνικών εταιριών, τραπεζών, στρατών τους), στους άλλους.  

Omar Shakir Την 20η Φεβρουαρίου 2017 αρνήθηκε το Ισραήλ να επιτρέψει στο έδαφός του την συνέχιση της λειτουργίας της Human Rights Watch υπό την ηγεσία εκεί του παλαιστίνου πολίτη των Η.Π.Α. Omar Shakir. Ορθώς γιατί «τα ράσα», (η αμερικανική εν προκειμένω υπηκοότητα του εν λόγω παλαιστίνιου), όχι, «δεν κάνουν τον παπά».

Σαν εργαλείο εισοδισμού, (= «πιρούνι για να βγάζεις το μάτι του άλλου»), χρησιμεύει η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. όπως και κάθε άλλη Μ.Κ.Ο., όχι, σαν άτυπο, μεν, ουσιαστικό, δε, όργανο αυτοϋπονόμευσής σου.

Atlantic_Council_NATO_Giorgos_Katrougalos
Atlantic Council - NATO - Giorgos Katrougalos

Atlantic Council
Στην υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. 
παγκόσμια διάσκεψη κατά του ρατσισμού η οποία έλαβε χώρα στο Durban στην Ν. Αφρική μεταξύ 31η Αυγούστου - 8ης Σεπτεμβρίου 2001 εξαίρεσαν:

➤ η Human Rights Watch,

➤ η Amnesty International,

➤ η Lawyers Committee for Human Rights

➤ κ.α. Μ.Κ.Ο.

εαυτούς από την καταδίκη του Ισραήλ για το καθεστώς απαρτχάιντ στο οποίο δεκαετίες «τώρα» υπόκεινται οι παλαιστίνιοι στην Λωρίδα της Γάζας. Αυτή ήταν ορθή απόφαση. (Η συγκεκριμένη στάση «άξιζε τα λεφτά της».) Αρωγοί, εξάλλου, τόσο των προαναφερόμενων Μ.Κ.Ο. όσο και ημερίδων τις οποίες δίδουν κατά καιρούς, (π.χ. 2013), εδώ, (στην Ελλάδα), «τα» από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια -[100% «κατά τα ράσα», (κατά την υπηκοότητα), έλληνας ο μακαρίτης]- είναι τα πραγματικά, (τα ουσιαστικά), Περίπτερα της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θες/νίκης:

➤ Atlantic Council

➤ U.S.A.D.

➤ National Security Council  

Το δίκαιο που λανσάρεις σαν διεθνές, (δίκαιο), δεν είναι διεθνές, (δίκαιο), είναι το εθνικό σου δίκαιο το οποίο επιβάλλεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη δια της εθνικής ισχύος σου, (δια των πολυεθνικών οικονομικών, επικοινωνιακών, στρατιωτικών όπλων σου). Εσύ ο ίδιος, (από μόνος σου - με πρωτοβουλία σου), εξαιρείς εαυτόν, (τις Η.Π.Α. - το Ισραήλ - την Βρετανική Κοινοπολιτεία), από το δήθεν διεθνές και εξίσου δήθεν αυτό δίκαιο το οποίο θυμάσαι όταν σύρεσαι σε αιχμαλωσία μα ξεχνάς όταν σύρεις σε αιχμαλωσία.  

Μόνο μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης
είναι υποχρεωτική η συνοίκηση αλλοεθνών

Πάλι συμφόρηση φυλακών Αν οι μαζικοί εγκληματίες διέφεραν με βάση την εθνότητά τους ή την τάξη τους, (την κοινωνική), ή, με οιαδήποτε άλλο κριτήριο τότε θα διακρίνονταν και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανάλογα. Στρατόπεδο συγκέντρωσης μέσα στο οποίο να υφίσταται «άβατο», (= σύνορο - ιδιοκτησία - παραβάν - ιδιώτευση), όμως, ούτε υπάρχει, ούτε λόγο ύπαρξης θα είχε, (αν υπήρχε). Όλα είναι κοινά για τους τροφίμους μέσα σε φυλακές, πόσω μάλλον μέσα σε παγκόσμιο, πια, «κάτεργο». Κάθε σοσιαλιστής, (= κρατιστής - φασιστοειδές), διεθνούς ή εθνικής εκδοχής, επιβάλλει υποχρεωτική συνοίκηση αλλοεθνών στα εδάφη που κατέχει.

➤ Tην επέβαλε η Cheka στην Ε.Σ.Σ.Δ.

➤ Tην επέβαλλαν τα SS στον μετά το 1939 ευρωπαϊκό χώρο.

➤ Την επέβαλαν οι British Armed Forces στην Ιρλανδία - (βλ. την διαρκή ένοπλη σύγκρουση του U.K. με τον Irish Republican Army).

➤ Την επέβαλε η K.G.B. στον μισό ευρωπαϊκό χώρο από την δεκαετία του 50 έως και το 1989

➤ Tην επιβάλλει η C.I.A. σήμερα.

Πρόσκαιρα, ωστόσο, γιατί:

➤ τα open borders,

➤ το Open Society Foundations,

➤ τα open customs offices,

➤ το openDemocracy,

➤ οι open city,

ναι μεν συνέτειναν τα τελευταία 28 χρόνια στην άρση κάθε φραγμού, (εμποδίου), για την διεθνή τραπεζική και τους πολυεθνικούς ομίλους, μα, στο οικονομικό, (της παραγωγής) και στο κοινωνικό, (της κατανάλωσης), επίπεδο, όχι και σε επίσημο επίπεδο.

Τρίτη παγκόσμια εξέγερση Για να αναχθεί και επίσημα, (πολιτικά), ηγέτης της υφηλίου η διεθνής τραπεζική και οι πολυεθνικοί όμιλοι θα πρέπει να πιστοποιηθούν και σε εθνικό επίπεδο αυτοί που κληρονομούν, (από γενιά σε γενιά), τον πλούτο και ως εκ τούτου την ισχύ κάθε μεγαλομετόχου πολυεθνικού ομίλου, πόσω μάλλον του εκδότη νομίσματος. Πρέπει, με πιο απλά λόγια, οι κληρονόμοι των πρωινών κερδοσκόπων και απογευματινών φιλάνθρωπων, όχι μόνο να μοιράσουν στολές, (στρατιωτικές), πάλι, μα, να ενδυθούν και οι ίδιοι, αυτή την φορά, (τώρα), την στολή του έθνους τους.

Για να διατηρείς ανοιχτά τα ξένα σπίτια, τους ξένους πρωκτούς, τα ξένα χωράφια, τα ξένα πορτοφόλια και κλειστά τα δικά σου χρειάζεσαι πάντοτε ανοιχτά, (σε διαρκή λειτουργία), τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που μαζικά ανοίγεις όπου Γης μετά το 1991 με την βοήθεια «kapo». Θα αναγκαστείς να ασκήσεις εσύ, (ο ίδιος), την διοίκηση, (= κυβέρνηση), σε αυτά, όμως, μόλις αυτοαναγορευτείς και επίσημα κοσμικός θεός, (= ηγέτης), τόσο του έθνους σου, όσο και των κρατουμένων σου, (= όλων των άλλων εθνών), τους οποίους ήδη, (εδώ και καιρό), υποχρεώνεις σε συνοίκηση.

Και η Wehrmacht σύνορα έριχνε στον ευρωπαϊκό και όχι μόνο, (στον ευρωπαϊκό), χώρο μετά το 1939, δεν έριχνε στόρια για να βλέπει ευκρινέστερα ο Hitler τους άγγλους όταν «παίρνουν» το τσάι τους στο living room. Ότι είναι δείχνει όμως ο εθνικοσοσιαλιστής. (Κρατιστής - φασιστοειδές εθνικής εκδοχής είναι και αυτό δείχνει). Τουναντίον, εσύ, είσαι πάντοτε προβατόσχημος λύκος μέσα σε κάθε «μαντρί». (Είσαι μονίμως διεθνοσοσιαλιστής μέσα στα δικά μου χωράφια και εθνικοσοσιαλιστής μέσα στην πατρίδα του εκδότη νομίσματος στο οποίο συναλλάσσομαι).

Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά, ωστόσο, ότι και η Wehrmacht για μία ανοιχτή, (χωρίς σύνορα), Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Ασία μάχονταν.

➤ Πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να ελέγξεις τους πάντες, (και την Ρωσία και τις μουσουλμανικές χώρες και την Κίνα και οιονδήποτε άλλο υπολογίσιμο αντίπαλο), με τα μόνα μέσα που από τον 14ο αιώνα προτιμάς να χρησιμοποιείς στον πόλεμο;

➤ Αποτελεσματικά είναι τα μέσα μαζικής καταστροφής μυαλών και ψυχών -(οιοσδήποτε είναι εκδότης νομίσματος κάθε πρωί και εφημερίδας οδηγιών αμοραλισμού κάθε βράδυ διασφαλίζει διπλό κέρδος)- μα, δεν αρκούν πάντοτε τα …άδολα, (διττά, άλλωστε), αυτά μέσα.

➤ Αν δεν τα καταφέρεις ούτε με «το κακό πρωινό dollar/καλό βραδινό web», θα αναγκαστείς να καταφύγεις στα όπλα μαζικής καταστροφής σωμάτων για να εδραιώσεις, (έτσι), την ανοιχτή κοινωνία για την οποία αγωνίζεσαι υπέρ του έθνους σου, (με δεσμοφύλακα το Ισραήλ αυτήν την φορά) και δεσμώτες όλα, ανεξαιρέτως, τα άλλα έθνη.

Μέχρι την Θεσ/νίκη ήθελαν να φτάσουν κάποτε οι
διεθνοσοσιαλιστές που καρπώθηκαν 40 χρόνια την Γιουγκοσλαβία. Όταν έπεσε το Τείχος του Βερολίνου έγιναν εθνικοσοσιαλιστές;

Πολυεθνικό μόρφωμα απότοκος του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου, (1918), ήταν το Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας. Ξεκινούν στο εσωτερικό των Η.Π.Α. ανά μήνα κατά μέσο όρο αψιμαχίες αφού το μόνο για την συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού κοινό, (σημείο), εκεί είναι το δολάριο και όχι ανθρώπινα, (ποιοτικά), χαρακτηριστικά όπως η γλώσσα, ο ηθικός κώδικας, (= το θρήσκευμα), η καταγωγή. Οπότε, πόσο δύσκολο είναι μέσα σε φτωχά, πόσω μάλλον μέσα σε πλήρως εξαρτημένα από την μητροπολιτική Δύση πολυεθνικά μορφώματα - χώρες να στρέφεται η μία εθνότητα κατά της άλλης και μάλιστα για λογαριασμό της Ουάσιγκτον - για λογαριασμό του Τελ Αβίβ - για λογαριασμό του Λονδίνου;

Μέσα σε κοινωνία είναι δυνατή η επιβίωση χωρίς χρήμα για όσους στερούνται ρώμης και χωρίς ρώμη για όσους στερούνται χρήματος, όχι μέσα σε φυλακή όπως είναι κάθε πολυεθνική εταιρία - δημοκρατία - κοινωνία η οποία λειτουργεί σαν αγορά με «δικαστή, (= κράτος)» έναν ιδιώτη και συγκεκριμένα τον εκδότη του μόνου μέσα σε τέτοια γκέτο μέσου επιβίωσης, [(του συναλλακτικού μέσου, (του νομίσματος)].

Υπό την μορφή πολυεθνικού «σοβιέτ», (διευθυντηρίου), διατηρήθηκε μετά το 1946 η Γιουγκοσλαβία. Κάθε σοσιαλιστής, (= κρατιστής - φασιστοειδές), διεθνούς ή εθνικής εκδοχής που ασκεί Κατοχή/Δικτατορία σε μεγάλη - εύφορη περιοχή, (έκταση), υποχρεώνει αλλοεθνείς να συνοικούν σ’ αυτήν. Το τελευταίο που έχει σημασία για όποιον παράγει διεθνώς ανταγωνιστικό, (φθηνό), προϊόν με εργάτες μηδενικού κόστους είναι τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά των σκλάβων του. (Οι μεταξύ τους διαφορές σε επίπεδο γλώσσας, ηθικού κώδικα, καταγωγής). Κεφάλαιο για πρωινούς κρεοπώλες και απογευματινούς ...φιλόζωους κτηνοτρόφους είναι τα ομιλούντα βοοειδή. [Τα όντα με μοναδικό κοινό σημείο τους «την ταΐστρα», (= το δολάριο/το ευρώ/το γιέν)]. Δεν είναι κεφάλαιο για τους εαυτούς τους τα ομιλούντα μοσχάρια. Οιοσδήποτε σταβλίζει ομιλούντα μοσχάρια τα σταβλίζει χωρίς να δίδει σημασία σε αυτά τα οποία διακρίνουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Κατά κιλό, (παραγωγής γάλακτος/κρέατος), διακρίνουν τα ομιλούντα βοοειδή, μεταξύ τους, οι ...φιλόζωοι κτηνοτρόφοι, όχι: 

➤ κατά καταγωγή, 

➤ κατά ηθικό κώδικα, (= θρήσκευμα), 

➤ κατά γλώσσα. 

Οι διεθνοφασίστες, (διεθνοσοσιαλιστές), που καρπώθηκαν επί μισό σχεδόν αιώνα την Γιουγκοσλαβία είναι οι εθνοφασίστες, (εθνικοσοσιαλιστές), που την διέλυσαν, (την κατατεμάχισαν), μόλις η K.G.B. της Fed απορροφήθηκε και επίσημα από την C.I.A. της Fed. Όχι ωστόσο για να καταστήσουν βιώσιμα έθνη - κράτη τα τιμάρια αυτά -(ουδεμία από τις κρατικές αυτές οντότητες είναι βιώσιμη σήμερα)- μα για να τα μετατρέψουν σε δορυφόρους τους. Με ποιο σκοπό ωστόσο όταν η Ε.Σ.Σ.Δ. πρώτη έψαχνε μέσω Θεσ/νίκης διέξοδο στην Μεσόγειο βαφτίζοντας μακεδόνες τους βούλγαρους με κύριο εντός της Ελλάδας όργανό της τον από το 1917 πυρήνα του πρώτου Κ.Κ.Ε., (Σ.Ε.Κ.Ε.), που δεν ήταν άλλος από την ιουδαϊκή κοινότητα Θεσ/νίκης ή πιο απλά «από τα καράβια που άρχισαν και από την Θεσ/νίκη μετά το 1945 να μεταφέρουν μαζικά ιουδαίους έποικους στην Γη της Παλαιστίνης»;    

Αν το δίκαιο των δανειστών χρήματος με υποθήκη γη είναι διεθνές τότε η Μαδρίτη βρίσκεται λίγο έξω από το Οχάιο

Η διάκριση σοσιαλιστών, (= κρατιστών - φασιστοειδών), σε διεθνούς και εθνική εκδοχής, δεν διαφέρει από την διάκριση μαζικών δολοφόνων σε μουσουλμάνους, σε γερμανούς, σε χριστιανούς, σε βέλγους, σε αστούς, σε ιουδαίους, σε προλετάριους κ.ο.κ.

Οιοσδήποτε γνωρίζει την έννοια του όρου «μαζικό έγκλημα» αντιλαμβάνεται ότι μαζικά εγκλήματα επιτελούνται από λαό και όχι από έναν, (άνθρωπο), ή από πέντε υπερήλικες. Ο σοσιαλισμός - η μαζικότητα - ο κοινωνισμός, (= το να απευθυνθείς στον όχλο - στα πλήθη - στον κόσμο), είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μαζική συμμορία οργανωμένου εγκλήματος και δη νόμιμη, (= κρατική), μέσα σε μία χώρα - ήπειρο - στον πλανήτη.

Εντός μίας και μόνο νύχτας γίνεται εθνικοσοσιαλιστής όποιος διεθνοσοσιαλιστής αναλάβει την εξουσία κάπου, (σε οιαδήποτε χώρα). Ο σοσιαλισμός είναι η ηθικολογία των υλιστών. [Με …ηθικό άλλοθι, (= για έναν καλύτερο κόσμο), επιδίδονται σε μαζικές ληστείες, βιασμούς, δολοφονίες), οι αμοραλιστές]. Το τι κάμουν έχει σημασία «τα φίδια αυτά, (τα μαχόμενα για τα δικαιώματα των λαγών)», λοιπόν, όχι το τι λέγουν. 

Μόνο στην πατρίδα της, (εντός του Ισραήλ), έγινε
εθνικοσοσιαλιστής μετά το 1948 η διεθνής τραπεζική, όχι αλλού. Σε όλες τις άλλες χώρες παραμένει ότι ήταν ανέκαθεν. (Διεθνοσοσιαλιστής = Διεθνοφασίστας). Δανείζοντας χρήμα με υποθήκη γη αφαιρείς γη από κάθε γωνιά του πλανήτη εμφανίζοντας κατόπιν μέσα σε κάθε χώρα σαν διεθνές το εθνικό σου δίκαιο. 

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr



"«Ή τους τελειώνουμε» τους βούλγαρους στα Σκόπια «ή μας τελειώνουν» <br /> U. S. Department of State, Κερατσίνι, Σεπτέμβριος 2015"<br />






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP