Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Χωρίς άλλοθι ο Γ΄ Παγκόσμιος οικογενειακός* προγραμματισμός

Δεν χρειάζονται επτά «Hitler» στα επτά αντίστοιχα έθνη κράτη και «έθνη - κράτη» της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Αρκεί και ένας για να περαιώσει ότι ξεκίνησε η Αριστερά της πρώην K.G.B. και νυν C.I.A. των λαών στα Βαλκάνια.

Η καταφυγή των θυμάτων στον εθνικό σοσιαλισμό είναι η μόνη ελπίδα του θύτη. Πέντε - έξι εθνικοσοσιαλιστές ηγέτες σε πέντε - έξι αντίστοιχες χώρες στην Ευρώπη ή στην Μ. Ανατολή ή στην Ασία, πόσω μάλλον μέσα στην πρώην Γιουγκοσλαβία, υπόσχονται αλληλοσφαγή από την οποία οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι τύποις διεθνοσοσιαλιστές, (οι τύποις διεθνοφασίστες) και ουσία, (βλ. π.χ. Γάζα), εθνικοσοσιαλιστές των Η.Π.Α., του Ισραήλ και του Ην. Βασιλείου.  

➤ Ή δεν προσέφερε η Al-Qaeda?

➤ Ή δεν προσφέρει ο ISIS?

Μεγαλύτερος πιστός στην θεμελιώδη στον Ιουδαϊσμό αρχή: «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος» από τον Adolf Hitler δεν υπάρχει. Κι’ όχι στην θεωρία πιστός, στην πράξη. Δεν είναι μόνο πολυδιαφημισμένο, (βλ. π.χ. κινηματογραφικά studio Hollywood), από το 1946 μέχρι σήμερα το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανών Εργατών, (N.S.D.A.P.), ήταν και χρηματοδοτούμενο από το 1920, (που ιδρύθηκε), έως και το 1938 Άγγλοι, ιουδαίοι και νεοάγγλοι, (= αμερικανοί), υπήρξαν οι βασικοί χρηματοδότες του και αυτοί είναι οι μόνιμοι διαφημιστές του. Δεν πρόκειται για «πεταμένα λεφτά», (χρηματοδότηση/διαφήμιση χωρίς αντίκρισμα), γιατί, ο εθνικός σοσιαλισμός είναι για την αστική τάξη κάθε χώρας ότι είναι ο διεθνής σοσιαλισμός για την εργατική τάξη κάθε χώρας: «Λάκκος λεόντων».

Δεν είναι τώρα, (τα τελευταία χρόνια), εναγώνια, από πλευράς Λονδίνου, Τελ Αβίβ, Ουάσιγκτον, η αναζήτηση του επόμενου μεγάλου πιστού στον Ιουδαϊσμό αντιπάλου, ή, ακόμη καλύτερα, πέντε τέτοιων. Από το 1991 μαίνεται, (ακαταπαύστως), η αναζήτηση αυτή.

Μόνον αγγελία στην «The New York Times» δεν έχουν βάλει ακόμη αυτοί οι οποίοι 28 χρόνια «τώρα» εισβάλουν όπου κρίνουν με στρατό ή με το διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο. μιας και όλα τα άλλα τα ρυθμίζουν μέσω των αστικού τύπου σοβιέτ, (υπερεθνικών διευθυντηρίων), των επίσης αστικού τύπου κολχόζ, (συνεταιρισμών), τους οποίους ίδρυσαν σε κάθε ήπειρο, (βλ. π.χ. Ε.Ε.).

«Ζητούνται πέντε “Hitler” για 12ωρη απασχόληση - αποδοχές ικανοποιητικές - τηλέφωνο κόκκινο - για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κύριο Αβραάμ».

Για να λάβεις μέρος σε μειοδοτικό διαγωνισμό που προκηρύσσει ή τάδε ή η δείνα δημόσια υπηρεσία χρειάζεσαι τρεις εικονικές εταιρίες και μία κανονική, σύνολο τέσσερις, αν είσαι κρατιστής, [= συντηρούμενος με τις υποθήκες των δανείων, (= τους φόρους)], πόσω μάλλον «για να βάλεις στο χέρι» ολόκληρο τον πλανήτη. «Για να βάλεις στο χέρι» ολόκληρο τον πλανήτη χρειάζεσαι τουλάχιστον εννέα «Hitler» συν έναν εσένα, (τον …σωτήρα του πλανήτη από τους εννέα «Hitler»), σύνολο 10.

➤ Ο μουσουλμανικός κόσμος κέρδισε από την δράση της Al-Qaeda? Ποια μουσουλμανική χώρα ενδυναμώθηκε τα τελευταία 25 - 30 χρόνια; Μουσουλμανική είναι η χώρα που επεκτείνεται ανά δεκαετία εδαφικά στην Μέση Ανατολή από την δεκαετία του ‘50 ως τώρα; 

➤ Ο μουσουλμανικός κόσμος κερδίζει από την δράση του ISIS? Ή είχαν προ 80 ετών σημασία τα βρέφη και οι ηλικιωμένοι για να έχουν τώρα; Ή είχαν προ 180 ετών σημασία οι πολλοί και ως εκ τούτου οι αδύναμοι για να έχουν σήμερα;

«Λιγότερα στόματα - περισσότερα χρήματα Μικρότερος πληθυσμός - περισσότερος χώρος»
(Προγραμματισμός 2019 - 2059)

David R. Francis
David R. Francis
U.S. Ambassador to Russia 
May 5, 1916 - November 7, 1917
Έλυσαν και το 1917 το πρόβλημά τους στην Ρωσία οι ιουδαίοι με την εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου Β΄την 15η Μαρτίου 1917 Μετά, ωστόσο, μόνον όσοι εξ αυτών, (των ιουδαίων), έφυγαν από την απέραντη χώρα φυλακή που έχτισαν, καθώς και όσοι έμειναν μέσα σε αυτήν σαν εκτελεστές άνευ αντιρρήσεων στην υπηρεσία του εκάστοτε διοικητή της επιβίωσαν. Οι υπόλοιποι, ή δεν επιβίωσαν, ή επιβίωσαν δύσκολα.

Το καλό με την ίδρυση και λειτουργία οργανωμένων μονάδων εκτροφής ομιλούντων μόσχων, αν είσαι …φιλόζωος κτηνοτρόφος, είναι ότι κερδίζεις, μα, υπάρχει και ένα κακό: Δύσκολα σε βλέπουν σαν άνθρωπο οι συνάδελφοί σου. Δικαίως γιατί δεν μπορείς να σταβλίζεις ομιλούντα βοοειδή το βράδυ με σκοπό να τα σφάξεις το πρωί και να κουνάς το δάχτυλο της ηθικής σε όποιον κάμει το ίδιο, πόσω μάλλον σε όσους κάμουν μαζί σου, (από κοινού), το ίδιο.

Harry_Hay_Communist_Party_USA_LGBTQ
Harry Hay
Communist Party USA
LGBTQ
Και ο «από άλλο ανέκδοτο» σύντροφος, (= σοσιαλιστής κι’ αυτός), Adolf Hitler, μηδενική ανοχή επιδείκνυε στους ομοίους του. Από 30η Ιουνίου έως 2η Ιουλίου 1934 έκαμε πράξη την αρχή: «ο κρεοπώλης “πάει” πάντοτε από κρεοπώλη “αδιάβαστος”». Night of the Long Knives.

Δεν υπάρχει ιδιοκτήτης «Καιάδα» που να λυπάται συνάδελφό του, πόσω μάλλον σύντροφό του. Δεν είναι δυνατόν να κάμεις εσύ οικογενειακό ή εθνικό ή ταξικό ή κοινωνικό ή φυλετικό ή όποιον άλλο προγραμματισμό σε επίπεδο πληθυσμού και μάλιστα μαζί με τον όμοιό σου, για να σας περισσεύει, (έτσι), χρόνος, (χρήμα) και χώρος και μετά να λες αλά Trotsky με έσφαξε ο όμοιός μου γιατί ήθελε όλα τα διαμάντια, την εξουσία, το πετρέλαιο, την δόξα δικά του.

Ιδρυτής του Κόκκινου, λεγόμενου, Στρατού ήσουν. Στρατός εσωτερικής Κατοχής μιας σειράς εθνοτήτων με μεγαλύτερη την ρωσική, (εθνότητα), ήταν ο συγκεκριμένος στρατός στις απαρχές του, αφού, κατόπιν, έγινε και στρατός Κατοχής τσέχων, αλβανών, ούγγρων, αφγανών, γερμανών, πολωνών, ρουμάνων, βούλγαρων και άλλων. Και εγκαλείς εσύ, (ο κατά συρροή ειδεχθής δολοφόνος, βιαστής, ληστής), τον έτερο Καππαδόκη, (π.χ. τον Stalin), για εγκλήματα; Το να εγκαλεί ένας …φιλόζωος κρεοπώλης έτερο …φιλόζωο κρεοπώλη για λόγους ηθικής, ναι μεν το μπορεί, μα, μόνον οι ανόμοιοί του τον συμπονούν, γιατί, αυτοί δεν τον γνωρίζουν. Οι όμοιοί του, όχι, απλώς, τον γνωρίζουν, μα, επειδή, ακριβώς, τον γνωρίζουν, δεν θεωρούν καν ανθρωποκτονία την εκτέλεση ομοίων τους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται επειδή το μόνο που αλλάζει ανά 100 χρόνια είναι τα μέσα, όχι ο σκοπός. Ο σκοπός πάντοτε ίδιος είναι, (παραμένει). Από τους ομοίους τους θανατώνονται όσοι εφαρμόζουν την αρχή «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», όχι από τους ανόμοιούς τους. Είτε αλλοεθνής είναι ο ανταγωνιστής σου, είτε άλλης τάξης, (κοινωνικής), όμοιός σου είναι, πάντοτε, εάν, (εφόσον), σου κάμει ότι κάμεις, δεν είναι ανόμοιός σου. Οι προβατόσχημοι λύκοι ξέρουν καλά τους προβατόσχημους λύκους, όχι τα αρνιά που υποδύονται τους λύκους. (Δεν παραμένει ζωντανό πάνω από πέντε λεπτά το αρνί για να σε μάθει αν είσαι λύκος. Οι άλλοι λύκοι που κυνηγούν μαζί σου επί χρόνια σε ξέρουν καλά).  


__________________
* Δεν είναι μία οικογένεια όλοι οι άνθρωποι στην Γη. Ημιυπόγειο στο Χαλάνδρι και κληροδοτεί στον γιο του ή στην κόρη του ο τάδε ή η δείνα και θα κληροδοτήσουν οι έχοντες και κατέχοντες:

➤ εργοστάσια,
➤ τράπεζες, 
➤ καράβια, 
➤ πολυεθνικές, 
➤ πόσω μάλλον κόμματα, 
➤ μέσα μαζικής ενημέρωσης/ψυχαγωγίας ευρείας, (διεθνούς), απήχησης,
➤ χώρες, (δημόσιες υπηρεσίες),

όλο αυτόν τον πλούτο τους, (την ισχύ τους), σε ξένους; Πενταροδεκάρες, που λέει ο λόγος, έχει ο άλλος και τις αφήνει μόλις «κλείσει τα μάτια του» στα τέκνα του και θα αφήσει ο τάδε ή η δείνα που έχει παγκόσμιο πλούτο, (παγκόσμια ισχύ), τον τεράστιο αυτό πλούτο του, (την δυσθεώρητη αυτή ισχύ του), σε ανθρώπους που δεν είναι εξ αίματος ή έστω εξ αγχιστείας συγγενείς του; Αποδεδειγμένα όχι, οπότε, σαφώς και δεν είναι μια οικογένεια όλοι οι άνθρωποι στην Γη.  

Μόνο που παλιά χρειαζόταν άλλοθι και αφορμές «οι κληρονόμοι της Γης» για να επιδίδονται σε παγκόσμιο «οικογενειακό» προγραμματισμό προκειμένου, (έτσι), να τους περισσεύει χρόνος, (χρήμα) και χώρος. Τουναντίον, σήμερα, ή, για την ακρίβεια, από την δεκαετία του ‘60 και μετά, ούτε άλλοθι χρειάζονται, ούτε αφορμή χρειάζονται, γιατί, έχουν πείσει τους πάντες, σχεδόν, να κάμουν το ίδιο. Φαινομενικά, ωστόσο, το ίδιο, γιατί:

➤ είναι άλλο η εξοικονόμηση χρόνου, (χρήματος) και χώρου με αύξηση των εσόδων, ήτοι με μαζικές μεταγεννητικές «εκτρώσεις», ( = πολέμους της κάθε μορφής).

➤ και είναι άλλο η εξοικονόμηση χρόνου, (χρήματος) και χώρου με περιστολή των εξόδων, ήτοι με μαζικές εκτρώσεις, (προγεννητικές θανατώσεις) - δεν είναι το ίδιο.

Δεν νοείται τράπεζα ή πολυεθνική, πόσω μάλλον στρατός που να παρελαύνει και δη υπερηφάνως αναφωνώντας:

earth belly
earth belly
➤ «χειροκροτήστε με, αφοδεύω σε «τάφους», (= κάδους απορριμμάτων), αγέννητων»,

➤ ή, «δοξάστε με, παρήγγειλα παιδί στην Amazon σε 48 άτοκες δόσεις».

Ναι μεν «ουδείς αναμάρτητος», μα, είναι άλλο το να δρας στον ιδιωτικό βίο σου σαν τράπεζα ή σαν πολυεθνική, πόσω μάλλον σαν στρατός, ήτοι σαν υστερόβουλος αμοραλιστής, (σαν κίναιδος ή σαν αδήλωτη ιερόδουλη ή σαν αυνανιστής) και είναι άλλο το να βγαίνεις όντας υπουργός σε πλατεία ή σε στάδιο, (ποδοσφαιρικό), για να γιορτάσεις με καμάρι, [μαζί με 3 000 κόσμο ανοιχτά, («φόρα παρτίδα»)], για τις μίζες που διασφάλισες:

➤ φέτος από την τάδε εισαγωγική, (εταιρία),

➤ πέρυσι από την ανταγωνίστριά της

➤ και πρόπερσι από την τράπεζα η οποία ήταν ανάδοχος της εισαγωγής των ως άνω δύο, (εταιρειών), στον NASDAQ.

Ε, ναι, δεν είναι το ίδιο. Αν ήταν το ίδιο, τότε, θα χρειαζόταν να εφεύρουν και σήμερα, (στην παρούσα φάση), οι «εκλεκτοί» - οι «περιούσιοι» - οι «ευλογημένοι κληρονόμοι της Γης» μία «καλή», (= πειστική), κατά το μάλλον, αφορμή, για να επιδοθούν σε παγκόσμιο «οικογενειακό» προγραμματισμό προκειμένου, (έτσι), να τους περισσέψει και πάλι -(για τρίτη συνεχόμενη φορά, στην σύγχρονη, λεγόμενη, ιστορία)- χρόνος, (χρήμα) και χώρος, μα, δεν χρειάζεται. Έχουν ήδη δημιουργήσει, εξάλλου, την ιδανική για έναν τέτοιο προγραμματισμό μάζα.

«Μια φορά κι’ έναν καιρό», (κάποτε), σκεφτόσουν μία και δύο φορές πριν απολύσεις ακριβό, οκνηρό και τύποις καταρτισμένο υπάλληλο για να προσλάβεις φθηνό, παραγωγικό και ουσία καταρτισμένο υπάλληλο, από την θέση σου σαν εργοδότης στον ιδιωτικό τομέα μιας και ο υπάλληλος είχε στόματα να θρέψει, όχι τα τελευταία 20 - 30 χρόνια που οι επτά στους 10 «απολύουν» την μάνα τους, τον γιό τους, την αδερφή τους, τον πατέρα τους για να εξοικονομήσουν, (έτσι), χρόνο, (χρήμα) και χώρο για τους ίδιους. Είναι εδώ και καιρό έτοιμοι και προπαντός πρόθυμοι οπλίτες ταγμάτων διεθνούς ή εθνικού σοσιαλισμού, (= κρατισμού - φασισμού), τα τέως μέλη της κοινωνίας που έμαθαν -(γαλουχήθηκαν, για την ακρίβεια, από τους προαναφερόμενους διακεκριμένους δασκάλους τους), να εξοικονομούν χρόνο, (χρήμα) και χώρο στις οικίες τους με τον φαινομενικά, επαναλαμβάνεται, ίδιο τρόπο που επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, (χρήματος) και χώρου στις επιχειρήσεις. Ποιοί θα εκλάβουν, λοιπόν, αύριο - μεθαύριο, την εξαέρωση, πόσω μάλλον την αλληλοεξόντωση εκατομμυρίων αμοραλιστών σαν κάτι άλλο πέρα από απαραίτητη εξοικονόμηση πόρων;

➤ Οι χορηγοί επικοινωνίας τους;
➤ Οι μέντορές τους;
➤ Οι πρυτάνεις του ατομισμού;

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr




"Χωρίς άλλοθι ο Γ΄ Παγκόσμιος οικογενειακός* προγραμματισμός"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP