Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Συρία, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν και έτοιμη πια «η σκάλα» του Ισραήλ στη Μ. Ανατολή

Hassan_Rouani
Hassan Rouani
Δεν παραβλέπει η Millî İstihbarat Teşkilatı το ποιοι υποδύονται μετά το 2015 την ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα. Έλληνες πολίτες και τιμούν τους παλιούς φίλους τους στην Σμύρνη και θα περιφρονήσουν τούρκοι πράκτορες τους μόνιμους φίλους τους σε Κομοτηνή, Κερμεντέ, Λάρνακα, Χρυσούπολη, Σάμο; Δεν «άρχισε», ωστόσο, «να μαζεύει» μόλις προχθές «τα μπογαλάκια της» από το Incirlik η U.S.A.F. -(έχει καιρό που «τα μαζεύει»)- οπότε, η εισβολή των Η.Π.Α. (και) στο Ιράν δεν είναι μακριά, είναι κοντά.

Την αποχώρηση της Τουρκία από το N.At.O. (= την ισχυροποίηση της Ελλάδας στην περιοχή), θα αποτρέψει τυχόν ανάκτηση του ελέγχου στο εσωτερικό της Τουρκία από τις Η.Π.Α. όχι τα πάντα. Προεξοφλείται σαν αναπόφευκτη η αποχώρηση αυτή με ηγέτη στην Τουρκία τον Erdoğan μόλις προστεθεί «στην σκάλα» του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή και «το ενάμιση σκαλοπάτι» που λείπει ακόμη. «Μισή» Συρία και «ολόκληρο» το Ιράν. Και έτοιμη πια «η σκάλα»: Συρία, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν.

Syria_Iraq_Iran_Afghanistan
Syria - Iraq - Iran - Afghanistan

«Επί χάρτου», (στα σχέδια), «έτοιμη», όμως, γιατί, «για να ανεβείς, (για να φτάσεις)», εκεί (ό)που θέλεις, δεν αρκεί το να κερδίζεις μάχες, πρέπει να κερδίσεις και τον πόλεμο και η ευρείας κλίμακας γενικευμένη σύρραξη δεν έχει κηρυχθεί ακόμη. Ούτε οι πιθανότητες να αποφευχθεί είναι πολλές - μεγάλες, όμως. Οι Η.Π.Α. το τελευταίο καιρό «έχουν πάρει το καπελάκι τους και έφυγαν», (μέσα), από όλες τις Συνθήκες, (I.N.F. - Α.Β.Μ. - START). Αφού, «εσύ, (η Ουάσιγκτον)», λοιπόν, «σκοπεύεις να γεμίσεις με πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς π.χ. τα Βαλκάνια, εγώ, (η Μόσχα/το Πεκίνο), τί άλλο μπορώ να κάμω από το να σε μιμηθώ;»

Θα τα εξαλείψουν οι ως άνω δύο προσθήκες, («μισή» Συρία και «ολόκληρο» το Ιράν), τα περιθώρια της Μόσχας, της Τεχεράνης, του Πεκίνου για διάλογο με την Δύση ενώ και τα ήδη μεγάλα χάσματα μεταξύ των εταίρων του Ο.Π.Ε.Κ., της Ε.Ε., του Ο.Η.Ε., του N.At.O., του Ο.Ο.Σ.Α. θα καταστήσουν αγεφύρωτα.

Ενείχαν ρίσκο οι βομβαρδισμοί των Η.Π.Α. στην Συρία πέρυσι και πρόπερσι γιατί ναι μεν ήταν στοχευόμενοι, μα, ένας λάθος στόχος εκεί όπου επιχειρούν ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ίσως εκληφθεί σαν «λάθος» και ότι εκλαμβάνεται σαν σκόπιμη κλιμάκωση δεν «εγγράφεται» 50 φορές «στα υπόψη». [Προκαλεί απάντηση την τρίτη φορά και απάντηση με τα αυτά, (τα ίδια), όπλα που πραγματοποιήθηκαν οι προαναφερόμενοι βομβαρδισμοί].   

Πρέπει να επανακτήσει τον έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας η αμερικανοεβραϊκή συμμορία για να καταστεί κυρίαρχος στην Κασπία και στην Μαύρη Θάλασσα


Vladimir_PutinVladimir Putin Όταν προασπίζεσαι ιδιόκτητη χώρα, [χώρα που ανήκει σε μία και μόνο συμμορία, (την νόμιμη = την κρατική)], έχεις λόγο να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου. Δεν βρίσκεται τα τελευταία 19 χρόνια η Ρωσία στα χέρια της τύποις διεθνούς και ουσία αλλοεθνούς, (της αμερικανοεβραϊκής, συγκεκριμένα), συμμορίας που βρέθηκε από το 1917 έως και το 1999 Η επίσημη πολιτική εκπροσώπηση των γηγενών, (εθνικών - ρωσικών - ντόπιων), συμμοριών που ελέγχουν μετά το 2000 την Ρωσία,

➤ όχι μόνο λόγο, (= συμφέρον), δεν έχει να σπαταλά πολύτιμους, για το μέσο ρώσο υπήκοο, πόρους, (οικονομικούς), «για να σηκώνει το γάντι που» επίτηδες, (εξ επί τούτου), «της πετά κάθε τρεις και λίγο» η Ουάσιγκτον μετά το 2010 στην περιφέρεια, (π.χ. στην Συρία),

➤ μα, αφήνει και ανοιχτούς στην αμερικανική, στην ισραηλινή, στην βρετανική πολεμική αεροπορία τους αεροδιαδρόμους που ελέγχει στην Συρία, αφού, τα άλλοθι, (η υποκρισία), της Δύσης σε επίπεδο κορυφής «κουμπώνουν» απόλυτα με ότι επιθυμεί να ακούει/να βλέπει ο μέσος ουμανιστής πολίτης στην Δύση που και την βενζίνη θέλει πάντα φθηνή και τους πεζοναύτες των Η.Π.Α. θέλει πάντα να τους (καθ)υβρίζει.

Γνωρίζει, άλλωστε, η ρωσική διπλωματία ότι ο εκάστοτε πολιτικός υπάλληλος της Fed (= «ένοικος» του Λευκού Οίκου), δεν θεωρεί ρεαλιστικό το να επέμβει στο Ιράν πριν καταφέρει να αντικαταστήσει πάλι τις εθνικές συμμορίες στην Ρωσία με την τύποις διεθνή και ουσία αλλοεθνή συμμορία, (την αμερικανοεβραϊκή).

Μαύρη Θάλασσα Το Ισραήλ επείγεται για επέμβαση στο Ιράν χωρίς να θέτει ως προαπαιτούμενο αυτό που μόλις πριν αναφέρθηκε πόσω μάλλον άλλα, ακόμη πιο μακροπρόθεσμα - αβέβαια προαπαιτούμενα, όπως π.χ. είναι η ανάπτυξη πυρηνικού προγράμματος στην Σαουδική Αραβία, σαν αντιστάθμισμα του πυρηνικού προγράμματος στο Ιράν, μέσα στα πλαίσια τής αξιοποίησης, (από πλευράς Δύσης), τής πατροπαράδοτης έριδας μεταξύ:

➤ Σουνιτών, (βλ. Ριάντ),

➤ Σιιτών, (βλ. Τεχεράνη), Μουσουλμάνων.

Δικαιολογημένα επείγεται το Ισραήλ, γιατί, για να επεκταθεί, (εδαφικά), προς Συρία και προς Λίβανο προκάλεσε - υποδαύλισε το Ισραήλ εμφύλιο πόλεμο στην Δαμασκό πρόσφατα και πάμπολλες εμφύλιες συρράξεις στην Βηρυτό παλαιότερα.

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των Η.Π.Α. θεωρεί βέβαιο ότι η υπό την σημερινή ηγεσία της η Ρωσία θα καταφύγει ακόμη και στο πυρηνικό οπλοστάσιό της εάν, (εφόσον), περικλειστεί στην Κασπία. Επιχείρησαν και «στην πίσω πόρτα» της Μ. Ανατολής, (στην Μαύρη Θάλασσα), το 2014 οι Η.Π.Α., το Ισραήλ και το Ην. Βασίλειο αποκλεισμό της Ρωσίας, μα, η αντίδραση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήταν να προσαρτήσει ακαριαία στην επικράτειά της την Κριμαία, (= μία περιοχή με τις πλέον καίριες Βάσεις του ρωσικού πολεμικού ναυτικού).

Η ελεγχόμενη από ρώσους Ρωσία σήμερα

➤ δεν είναι εύθικτη σε περιφερειακό επίπεδο. Όταν παράγεις πάμφθηνο προϊόν, (προϊόν με μηδενικό εργατικό κόστος), έχεις κάθε λόγο να είσαι με το παραμικρό εύθικτος στρατιωτικά/αστυνομικά αφού είσαι ιδιοκτήτης χώρας δούλων.

➥ Από τις ράβδους χρυσού που άρχισες να μεταφέρεις και επίσημα μετά το 1991 από την τέως Ε.Σ.Σ.Δ. προς την Γενεύη, προς την Ν. Υόρκη, προς το Παρίσι και αλλού προκύπτει το πόσο προσοδοφόρα επιχείρηση είναι η εκμηδένιση του εργατικού κόστους με στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.

Open_Russia_Foundation
Open Russia Foundation

➥ Από το πόσο εύκολο ήταν την δεκαετία του ‘90 να (εξ)αγοράσεις τον προς ιδιωτικοποίηση, πια, εθνικό πλούτο της Ρωσίας με τους θησαυρούς που ενθυλάκωσες στην Gosbank καταληστεύοντας από το 1917 έως και το 1990 την Ρωσία προκύπτει το πόσο θανάσιμος εχθρός κατέστη για την αμερικανοεβραϊκή συμμορία ο Vladimir Putin ο οποίος μόλις εδραιώθηκε, (στην εξουσία), είπε: «ως εδώ» στην συμμορία αυτή, (της  Komsomol από την «Ιεριχώ» Wall Street & Western Banking).

➤ Ούτε όμως υποχωρητική είναι η σημερινή Ρωσία σε εξόφθαλμα ζωτικά γι’ αυτή πεδία. (Τέτοιοι χώροι είναι η «λεκάνη» της Μαύρης και της Κασπίας Θάλασσας).  

Δεν αποκλείεται

➤ με 5η (μετά την 9η Απριλίου 2019) φορά πρωθυπουργό στο Ισραήλ τον εκεί «Adolf Hitler», (= Benjamin Netanyahu), 

➤ και με πολιτικό υπάλληλο της Fed (= «ένοικο» του Λευκού Οίκου), αυτή την φορά, (μετά την 8η Νοεμβρίου 2016), τον Donald Trump - έναν εξόφθαλμα μη διπλωμάτη, (= απρόσεχτο), ηγέτη,

«να ριφθούν στον κάλαθο των αχρήστων» οι Αναλύσεις του U.S. Department of State και το αμερικανικό Πεντάγωνο «να θέσει μπρος από το άλογο το κάρο». (Ή δεν θα είναι αποκοτιά η εισβολή των Η.Π.Α. στο Ιράν με ηγεσία στην Μόσχα έναν ρώσο κι’ όχι έναν ιουδαίο ή έστω έναν αμερικανό ο οποίος υποδύεται τον ρώσο;). Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν έχει άλλα περιθώρια, (χρονικά), το Ισραήλ να περιμένει για «να εξαργυρώσει στο ταμείο τις μάρκες του από το παίγνιο» που σε διαδοχικές μετά το 1991 φάσεις «έστησε» στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική με αποκορύφωμα την «Αραβική» λεγόμενη «Άνοιξη».

Κασπία Θάλασσα Επιχείρησε κατ’ επανάληψη το Ισραήλ μετά το 2010 να (παρα)σύρει τις Η.Π.Α. σε μία ακόμη εξωτερική επέμβαση μα ανεπιτυχώς γιατί ο Barack Obama δεν παρέβλεπε τις εισηγήσεις των συναρμόδιων υπηρεσιών - συμβούλων.

Επέμβαση στο Ιράν θα προκαλέσει «ντόμινο» όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι παλαιότεροι, (εμπειρότεροι), πολιτικοί εκπρόσωποι της Fed στις Η.Π.Α.

Το 2022, το 2023, [η μετά Vladimir Putin εποχή και για την ακρίβεια το μεταίχμιό της, (η διάδοχη στην Ρωσία κατάσταση)], προσφέρεται για εκ του ασφαλούς δυναμικές κινήσεις της Fed και του Ισραήλ σε Κασπία και Μαύρη Θάλασσα όπως ακούραστα επαναλαμβάνει, (εισηγείται με ζήλο):

➤ «η αειπάρθενος» του Κιέβου, (= αρωγός νεοναζιστών στην Ουκρανία)

➤ και «ιερόδουλη» στην Αθήνα, (= αρωγός λενινιστών, αναρχικών, τροτσκιστών στο Λιανοκλάδι, στην Νεάπολη Εξαρχείων, στο Τσοτύλι),

χρηματοδότης της Hilary Clinton.   

Dome of the Rock Ναι μεν η εφάπαξ απαλλοτρίωση του πλανήτη από την διεθνή τραπεζική είναι εφικτή από άποψη μέσων, (τεχνολογικής δυνατότητας), στο μετά το 1986 διάστημα, (το χρονικό), μα, για να αναλάβει και επίσημα, πια, την πολιτική εξουσία σε επίπεδο υφηλίου ο εκδότης πλαστικού, οσονούπω, χρήματος/ταυτότητας, θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ή να καταστραφεί:

➤ οικονομικά η Κίνα

➤ πολιτικά κάθε πιθανός εκ των έσω, (μέσα στους κόλπους της Δύσης), υπολογίσιμος, (οικονομικά οπότε και στρατιωτικά), αντίπαλος 

➤ στρατιωτικά η Ρωσία

➤ κοινωνικά/πολιτισμικά ο μουσουλμανικός κόσμος 

Από την εξωτερική πολιτική Trump προκύπτουν τα ανωτέρω και για την ακρίβεια η βιασύνη Netanyahu. Ο νυν πρόεδρος των Η.Π.Α.:

➤ Ωθεί εξαρχής της θητείας του την εθνική οικονομία της Γερμανία σε ύφεση. (Βλ. εισαγωγικούς δασμούς στις Η.Π.Α. σε αγαθά και υπηρεσίες που εξάγουν προς Αμερική χώρες - μέλη της Ε.Ε.).

➤ Αναγνώρισε τα Υψίπεδα του Γκολάν, (έδαφος της Συρίας), στην εθνική επικράτεια του Ισραήλ την 25η Μαρτίου 2019 (Το 1967 κατέλαβε τα Υψίπεδα του Γκολάν το Ισραήλ).

➤ Ανακοίνωσε την αποχώρηση των Η.Π.Α. από την JCPOA, (Joint Comprehensive Plan of Action), την 8η Μαΐου 2018 (Από την Συμφωνία των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., της Γερμανία και της Ε.Ε. με το Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης).

➤ Αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ την 6η Δεκεμβρίου 2017 (Η Ιερουσαλήμ θα είναι η νέα έδρα στης πρεσβείας των Η.Π.Α. στο Ισραήλ, όχι το Τελ Αβίβ).

➤ Προανήγγειλε περιστολή των δαπανών στις οποίες προβαίνουν οι Η.Π.Α. για λογαριασμό των συμμάχων τους μέσα στα πλαίσια του N.At.O. αφού τις περισσότερες εξ’ αυτών, (των δαπανών), τις θεωρεί περιττή δαπάνη πια. (Οι ανταποδοτικές στον τομέα της διπλωματίας δαπάνες για τις Η.Π.Α. έχουν νόημα όταν υφίσταται έστω και τυπικά λαϊκή κυριαρχία μέσα στις περιφερειακές χώρες στην Δύση. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο σήμερα. Υπό συνθήκες ορθάνοιχτων, πια, τελωνείων και συνόρων και με μηδέν συναλλαγματικό ρίσκο, ο Λευκός Οίκος κυβερνά απευθείας την παγκόσμια περιφέρεια στην Δύση. Απλώς διατάσσει και οι σύμμαχοι υπακούν.) 

Ουδείς δυσκολεύεται να (προ)φυλαχθεί όταν έχει αντίπαλό του «λύκο που είναι και φαίνεται τέτοιος». Είναι υπέρ το δέον ευθύς στις προθέσεις του ο νυν πρόεδρος των Η.Π.Α. Συμβάλλει όσο να’ ναι μια τόσο κοινή μεταξύ Η.Π.Α. - Ισραήλ εξωτερική πολιτική στην προετοιμασία του Πεκίνου, της Τεχεράνης, της Μόσχας, πόσω μάλλον του Βερολίνου, για παν ενδεχόμενο. Αυτό ακριβώς είναι που προβληματίζει «τους προβατόσχημους μέσα σε κάθε μαντρί λύκους» όπως είναι ο George Soros, (βλ. Οίκος Rothschild). Δικαίως, γιατί, «στην αφέλεια των λαγών οφείλουν τα περιττά κιλά τους τα φίδια» τα τελευταία τριάντα - σαράντα χρόνια, όχι «στις αλεπούδες με τα κουδούνια» όπως προφανώς είναι το δίδυμο: «Netanyahu - Trump». Κατά παράδοση, άλλωστε, η Fed προτιμά:

➤ Democratic Party στην εξουσία εντός των Η.Π.Α. - (από τους 10 ιουδαίους στις Η.Π.Α. οι 9 «γάιδαροι» είναι πάντα).

➤ Σοσιαλιστές, (= κρατιστές), στην εξουσία εκτός των Η.Π.Α. - (στις περισσότερες άλλες χώρες στην Δύση).

DemocraticLogo
Democratic Logo
Σοφά «ψηφίζει» ο εκδότης νομίσματος Η.Π.Α. «Οι προβατόσχημοι λύκοι αποδεκατίζουν πρόβατα» χωρίς διαμαρτυρία, (αντίδραση), από «τα πρόβατα» και μάλιστα με τον μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. [Το να καταλαμβάνεις χώρες εκ των έσω κοστίζει λίγο, (υπόσχεται υψηλό κέρδος και σε μακροπρόθεσμη, κατά κανόνα, βάση), όχι το να καταλαμβάνεις χώρες απ’ έξω.]

«Ο κίνδυνος να πάψει η Wehrmacht να είναι των λαών και να ξαναγίνει των γερμανών». Τί θ’ απογίνει η ανθρωπότητα αν δεν περάσει ο …διεθνής φασισμός και περάσουν οι εθνικοί;  

Κάθε προοδευτική φωνή μέσα στις Η.Π.Α. - μέσα στο Ισραήλ - μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύει ότι ο νυν πρόεδρος τον Η.Π.Α. κινείται δίκην κάβουρα, (ανάποδα).

➤ Πρώτα πρέπει να εξουδετερωθεί, (να υπονομευθεί), εκ των έσω και η Ρωσία και η Κίνα και το Ιράν και η Γερμανία και μετά να εγκαθιδρυθεί και σε πολιτικό, (στρατιωτικό), πια, επίπεδο, η παγκόσμια εξουσίας του εκδότη πλαστικού, οσονούπω, χρήματος/ταυτότητας.

➤ Πρώτα «ξεδοντιάζεις αρκούδες» και ύστερα «τις δένεις με την άλυσό σου και δαύτες», μιας και «τα μικρότερου μεγέθους κτήνη τα έχεις» ήδη «στο τσεπάκι σου».

Αυτή είναι η μόνη ένσταση που σθεναρά προβάλλει η …σεμνή, (= αδήλωτη), πλην …τίμια, (= προοδευτική), «πόρνη της Βαβυλώνας» στην …άσεμνη, (= δηλωμένη), πλην …άτιμη, (= συντηρητική), «πόρνης της Βαβυλώνας».

Συνοψίζεται και στα ακόλουθα τέσσερα σημεία η προοδευτική αυτή πρόταση, (για έναν διεθνή φασισμό με ανθρώπινο πρόσωπο):

➤ Όχι στην E.E. της Γερμανίας - όχι στο N.At.O. της Βρετανίας - όχι στην N.S.A. των Η.Π.Α.

➤ Πρέπει να πρυτανεύσει η …λογική για να μην διαλυθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

➤ Ουδείς έξω από δαύτα - όλοι, (άπαντες), μέσα στο παγκόσμιο, πια, καθεστώς σοσιαλισμού, (= κρατισμού - φασισμού).

➤ Ναι στην Ε.Ε. των λαών, λοιπόν - ναι στο N.At.O. των λαών - ναι στην N.S.A. των λαών.

Γκροτέσκο, (γελοίο), το ανωτέρω τετράπτυχο, μα, αν σκεφτείς το πόσοι αγωνίστηκαν κάποτε για μια Cheka των λαών και κατόπιν τους εκτέλεσε η N.K.V.D. του ενός εργοδότη/δικαστή/τραπεζίτη, δεν είναι να απορείς για το πόσοι αγωνίζονται μετά το 1991 για μια C.I.A. των λαών προκειμένου το 2030 να ψάχνουν διαστημόπλοιο για να φύγουν από την Γη, μιας και σε αυτόν εδώ τον πλανήτη θα υπάρχει ένας και μόνον εργοδότης και αυτός ο δικαστής/τραπεζίτης. Δεν πουλάνε μόνο τώρα «θάνατο σε συσκευασία ζωής» οι μέσα κι’ έξω από την Δύση προοδευτικοί κύκλοι, ανέκαθεν θεωρούσαν σημαντικό το να (εξ)αναγκάζουν τον βραχείας ευφυΐας, (= πονηρό), ηγέτη να καταφεύγει αυτός πρώτος στα όπλα:

➤ Μόλις αποπειρώνται να απαλλοτριώσουν εφάπαξ την χώρα του.

➤ Πολλώ δε μάλλον όταν την έχουν ήδη απαλλοτριώσει σε δόσεις, (δανειακές) - όταν, δηλαδή, παίρνουν και τα σπίτια, και τα χωράφια, και τα μαγαζιά των υπηκόων του, μιας και όλα αυτά, (ο εθνικός, εν ολίγοις, πλούτος), υποθηκεύτηκαν αντί δανείων, (χρήματος), που του χορήγησαν.


text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr





"Συρία, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν και έτοιμη πια «η σκάλα»<br /> του Ισραήλ στη Μ. Ανατολή"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP