Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Dimitar Vlahov, Avraam Benaroya, David Ben-Gurion, Fifth column, propaganda and political dwarves

Σαν σήμερα, (30 Ιουνίου 2015), οδηγήθηκε σκόπιμα σε ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο η Ελλάδα. Πολυεθνικού -σημειωτέον- νομίσματος. Από την Πέμπτη Φάλαγγα που ανήλθε στην εξουσία την 25η Ιανουαρίου 2015. Τελειωτικό για την Ελλάδα «χτύπημα» αυτό, (το δεύτερο μετά τον Απρίλιο 2010 «χτύπημα»). Απαραίτητο όμως για την υλοποίηση των σχεδίων των εντολέων της Πέμπτη Φάλαγγας. Των οποίων, (σχεδίων), η εφαρμογή συνεχίζεται κανονικά - (βλ. Αλβανία, τώρα).

Οι πολιτικοί νάνοι 
της 29ης Δεκεμβρίου 2014


Χρυσή Αυγή
16 βουλευτές (;) της «Χρυσής Αυγής» ψηφίζουν «παρών» στο ερώτημα εάν θέλουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Προέχει το Τάγμα, ...συγγνώμη, το κόμμα π.χ. μετά το γεύμα που είχαν την Τετάρτη 26-6-2013 ο Νίκος Δένδιας με τον George Soros ή πιο απλά μετά την εξάρθρωση της «Χρυσής Αυγής» κατ’ απαίτηση τρίτων και ξένων. Κατ’ απαίτηση τρίτων και ξένων εξαρθρώθηκε π.χ. και το μεγαλύτερο «κομμάτι» της «17 Νοέμβρη» ή για την ακρίβεια το «κομμάτι» που συνέφερε τους ξένους να εξαρθρωθεί.

Benaroya_&_Ben_Gurion
Benaroya & Ben-Gurion

ΚΚΕ
12 βουλευτές (;) του ΚΚΕ ψηφίζουν «παρών» στο ερώτημα εάν θέλουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Διόλου παράδοξο για την συνήθη Πέμπτη Φάλαγγα που καλείται «ΚΚΕ». Πάντα προέχει το Τάγμα, ...συγγνώμη, το κόμμα που διαδηλώνει για ακόμη περισσότερα - μεγαλύτερα δάνεια μα μόνο για δημόσια και ιδιωτική κατανάλωση. Μάχεται και για ξένους εθνικιστές άλλωστε η διεθνής τραπεζική, οπότε...  

KKE_ND_SYRIZA
Κατεβάστε και διαβάστε από εδώ

Δημοκρατική Αριστερά
9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψηφίζουν «παρών» στο ερώτημα εάν θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Τέσσερις παράγοντες έκλασαν, ...συγγνώμη, έκλαψαν, με λυγμούς -έτσι π.χ. όπως κλαίει η 25χρονη καλλονή στην κηδεία του 80χρονου εφοπλιστή συζύγου της - μόλις «πέθανε», (= έκλεισε), η ΕΡΤ:

Ο Συ.Ριζ.Α.,

η Δημ.Αρ.,

o Martin Schulz

«Η Αυγή».

Δυστυχώς γι’ αυτούς, όμως, το πακέτο των προβληματικών ελληνικών δημοσίων επιχειρήσεων καταρτίστηκε στις Βρυξέλλες, όχι στην Αθήνα. Η Αθήνα, απλώς επέλεξε το τι ήταν κοινωνικά ωφέλιμο να παραμείνει ανοιχτό και τι να εκκαθαριστεί. Όπως και το 2013 όμως, έτσι και τώρα, δεν κρίνουμε -εμείς, τουλάχιστον- σκόπιμο να αναπαράγουμε τις σχετικές αποφάσεις των Βρυξελλών τις οποίες -εκ παραδρομής προφανώς- έφεραν από το Καλοκαίρι 2013 στην δημοσιότητα δύο εκ των ανωτέρω. Με πλήρεις μάλιστα τις αποδείξεις για το μπουκέτο, («άνθη»), που έστειλαν στην Αθήνα οι Βρυξέλλες με το ...ερώτημα: «διαλέξτε και κλείστε».

Να παραθέσουμε ωστόσο το πραγματικό λογότυπο της ρίζας, (της καταγωγής), του S.P.D. που δεν είναι άλλη από την από το 1834 League of the Just, ναι, δεν το κρίνουμε άσκοπο. Δεν αντικατοπτρίζει το λογότυπο αυτό 100% τα αποδεικτικά στοιχεία από πολιτικά Γραφεία ή από ιδιαίτερους χώρους στο ΡαδιοΜέγαρο της Αγ. Παρασκευής από το 1974 και μετά, μα, (απο)δίδει κατά το μάλλον «τα party» των δημοσίων υπαλλήλων δημοσιογράφων, (βλ. π.χ. και ...ανεξάρτητος υπάλληλος στο Γραφείο του Joseph Goebbels), με «όλα τα ούζα» πληρωμένα από τον υποθηκευμένο φορολογούμενο, (πολίτη). Το λογότυπο είναι το εξής:

Sultana
Sultana
[Θανάσης Κλάρας (Άρης Βελουχιώτης)]
Ενεργητικός κίναιδος

8 βουλευτές ανεξάρτητοι ψηφίζουν «παρών» στο ερώτημα εάν θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.

Ο προερχόμενος από το ΚΚΕ και κατόπιν από τον ΓΑΠ Μίμης Ανδρουλάκης.

Ο δικηγόρος καλλιτεχνών και άλλων Βασίλης Καπερνάρος.

Η εκτυπωτής χιλιάρικων Ραχήλ Μακρή.

Ο προερχόμενος από το Πα.Σο.Κ. Θεόδωρος Παραστατίδης.

Ο προερχόμενος από την Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας ο οποίος -υπενθυμίζεται- «εξέτιε ποινή αντιμετωπίζοντας τον Στρατηγό Άνεμο».

Ο γνωστός στο Λεκανοπέδιο Αττικής εραστής Πέτρος Τατσόπουλος.

Η προερχόμενη από το Πα.Σο.Κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία, εν συνεχεία, εντάχθηκε στον Συ.Ριζ.Α.

Η προερχόμενη από την Δημ.Αρ. Νίκη Φούντα η οποία, εν συνεχεία, εντάχθηκε στο ΠΟΥΤΑΝΙ, ...συγγνώμη, στο ΠΟΤΑΜΙ. [Ανέκαθεν οι νεοφιλελεύθεροι με ανθρώπινο πρόσωπο όπως είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και όλοι - άπαντες οι εκσυγχρονιστές του Κώστα Σημίτη μας θυμίζουν την εξαγωγή ...ελευθερίας, ...ισότητας, ...αδελφότητας στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στην Συρία, στο Αφγανιστάν κ.λπ. Ή πιο απλά την Φι.Σ. (Φιλελεύθερη Συμμαχία), με το λογότυπο του Συ.Ριζ.Α. ή το αντίστροφο. Θεωρούμε μεμπτό το να μην κόβουν αποδείξεις όσοι ηγέτες κομμάτων παράσχουν πολιτικές υπηρεσίες στον Λευκό Οίκο, στην Καγκελαρία, στην Ντάουνιγκ Στρίτ. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί, βεβαίως, να κόβεις αποδείξεις.]

Dimitar_Vlahov_&_Gjorge_Ivanov
Dimitar Vlahov & Gjorge Ivanov
45 συνολικά βουλευτές, λοιπόν, οδηγούν στις πρόωρες ...εθνικές, (= πολυεθνικές), εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και ως εκ τούτου στην εξουσία τον Συ.Ριζ.Α. με τους Αν.Ελ. Εάν οι βουλευτές αυτοί προστίθονταν στους 127 βουλευτές της Ν.Δ. και στους 18 του Πα.Σο.Κ. που υπερψήφισαν Σταύρο Δήμα, η Ελλάδα σίγουρα δεν θα είχε σωθεί, μα, εξίσου βέβαιο είναι ότι δεν θα είχε καταστραφεί κιόλας και δη πλήρως γιατί τα επίχειρα της διακυβέρνησης της χώρας από τους Συ.Ριζ.Α. - Αν.Ελ. δεν είναι μόνο πολλά και βαθιά, είναι και μακράς πνοής, (διάρκειας).

Washington_Hebrew_Congregation_and_Alexis_Tsipras
Washington Hebrew Congregation and Alexis Tsipras

Δεν συγκροτούν πολιτικά κόμματα οι πολιτικά ομοφυλόφιλοι, (οι ανεχόμενοι μόνο την δική τους κοινωνική τάξη ή μόνο την δική τους εθνική φυλή), όπως είναι το Κ.Κ.Ε. και η «Χρυσή Αυγή» έτσι ώστε να φημίζονται για το πολιτικό σκεπτικό τους. Αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο -μιας και ο λόγος για Τάγματα Θανάτου που υποδύονται τα κόμματα- το σκεπτικό τους είναι παιδαριώδες αφού π.χ. κατά τον μέγα Ναπολέοντα: «Η τέχνη του πολέμου έγκειται στο να κερδίζουμε χρόνο, όταν έχουμε κατώτερες δυνάμεις.» Η Μακεδονία, η Ήπειρος, το Αιγαίο, η Θράκη, η Κύπρος, τα Επτάνησα, θα είχαν χαθεί αν εξαρτώνταν από ηλίθιους που κάνουν τον πολιτικό, αν και είναι ακόμη και σαν στρατιωτικοί, πλήρως εξαρτημένοι απ’ έξω, (βλ. π.χ. Στυλιανό Παττακό). Πόσω μάλλον από ανθρώπους που κοιτάνε το συμφέρον του Τάγματός τους, (= του ...κόμματός τους), και όχι το συμφέρον της χώρα.

Το Κ.Κ.Ε. «δεν πιάνεται». Πάντα είναι δράκα προδοτών σε επίπεδο ηγεσίας και θάλασσα βλακών σε επίπεδο βάσης.

Αλλά και σε επίπεδο κομμάτων, (κανονικών κομμάτων) -π.χ. Δημ.Αρ.- πόσω μάλλον σε επίπεδο μεμονωμένων, (ανεξάρτητων), βουλευτών, διαφεύγει στον μέσο πολιτικό το τι κερδίζει μακροπρόθεσμα ο ίδιος «στρώνοντας το χαλί» για να έρθουν οι 1000 φορές χειρότεροι. «Πέντε λεπτά δημοσιότητας» κερδίζει. Oυδείς τον θυμάται μετά. «Τα πιο μεγάλα μίση», κατά τον Philip Adams, «δεν είναι μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, αλλά μέσα σε αυτά». Ναι, (σίγουρα), μα δεν εκδικείσαι π.χ. την σύντροφό σου με το να την αντικαταστήσεις με πόρνη και μάλιστα διεθνούς καριέρας, εσένα εκδικείσαι. Η πόρνη, δεν είναι για κυβέρνηση, είναι για αντιπολίτευση. Αν της αναθέσεις την (δια)κυβέρνηση θα πουλήσει κι’ εσένα μετά. Ή δεν περιλαμβάνεσαι κι’ εσύ στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας; Πού πολιτεύεσαι, αλλού; «Bar με πολύ χαμηλό φωτισμό» διατηρούν η Ουάσιγκτον, το Τελ Αβίβ και το Λονδίνο. Γνωρίζουν πώς να αξιοποιούν το μίσος σου για το κόμμα σου το οποίο ενίοτε φτάνει μέχρι του σημείου να μισείς και τον τόπο σου. (Βλ. π.χ. τον καραφλό παλαιό «μπλε» δημοσιογράφο που βρίσκεται σε παράκρουση τώρα πια. Οι μόνοι που δεν του φταίνε ακόμη μέσα στην Ν.Δ. είναι τα παιδιά στην ρεσεψιόν.). Κατά τα …λοιπά, λοιπόν, πως τα πας τώρα; Πως τις βλέπει τις διεθνείς πολιτικές πόρνες του George S. που εκποιούν ανά εβδομάδα ότι βρίσκουν μπροστά τους; Είναι για γέλια οι έχοντες για πολιτικό κριτήριό τους το πείσμα. Δεν είναι πολιτικό κριτήριο το πείσμα, είναι παιδιάστικο κριτήριο. Λίγοι απέμειναν στην Βουλή από τους προαναφερόμενους και ακόμη λιγότεροι -ή ίσως ούτε ένας- (θα απομείνουν), τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Άδειο το κρανίο της μάζας
γεμάτη η τσέπη του Πεμπτοφαλαγγίτη


Οι βασικοί κανόνες της προώθησης αγαθών και υπηρεσιών στην αγορά, καθώς και ιδεών και προσώπων στην κοινωνία, είναι, εδώ και αιώνες, ίδιοι, (απαράλλαχτοι). Προσαρμογή στα νέα μέσα, (προώθησης), γίνεται κάθε φορά, όχι στους σκοπούς. (Οι σκοποί, όχι μόνο παραμένουν ίδιοι, μα όσο μεγαλύτερη πρόοδος σημειώνεται στα υλικά μέσα, τόσο μεγαλύτερη οπισθοδρόμηση παρατηρείται στον λόγο, στο ήθος και εντέλει στους υλικούς σκοπούς). Συνέβαλλε αποφασιστικά από το 1991 και μετά το web στην μείωση του κόστους προώθησης. Ανακυκλώνει από μόνος του ο δέκτης και μάλιστα άμεσα και ταχύτατα - πανεύκολα τα προϊόντα που διαχέει η διαφήμιση, σε ότι αφορά στην προώθηση αντικειμένων και η προπαγάνδα, σε ότι αφορά στην προώθηση υποκειμένων. 

Μιλάνε με τον πρωκτό
αφοδεύουν με το στόμα
 

Το να σκέπτεσαι με τα πόδια και να ταξιδεύεις με τον νου, δεν περιγράφεται εύκολα. Ούτε το να αφοδεύεις με το στόμα και να ομιλείς με τον πρωκτό. Με εικόνα, ή, ακόμη καλύτερα και με ήχο, ωστόσο, ναι, μπορούμε -εμείς, τουλάχιστον- να περιγράψουμε κάπως, (στο μέτρο του δυνατού, πάντα), τα απερίγραπτα:

stupid_intellectuals
stupid intellectuals


non_governmental_organizations_of_secret_services
non governmental organizations of secret services


Bulgarian_language_Skopje
Bulgarian language Skopje


Sexual_imperialism
Sexual imperialism
materialist_with_moral_inhibitions
materialist with moral inhibitions
Αν η εθνοφοβία στις «μπανανίες» στην Δύση ήταν γνώρισμα μόνο της Αριστεράς, τότε, οι χώρες αυτές δεν θα γινόταν, ή, έστω, δεν θα παρέμεναν «μπανανίες»…

Δεν είναι της ώρας η παράθεση διευκρινίσεων σε ότι αφορά στον ως άνω τιτλο. Παρατίθεται, (ακολούθως), μία …κρατική τηλεόραση, ντουλάπι, κάμερα, με μυστροδρέπανο και γραβάτες με φούντες και ρόγες «χιαστί». Αρκεί, κατά την γνώμη μας, η συγκεκριμένη παράθεση, τώρα… Οτιδήποτε κρατικό, άλλωστε, με δάνεια συντηρείται σαν τέτοιο. (Σαν η μόνη νόμιμη συμμορία ληστών - συλλεκτών φόρων η οποία διασφαλίζει στην Παλαιά και Νέα Υόρκη, αφενός μεν μηδέν ανταγωνιστικότητα της περιφερειακής χώρας διεθνώς, αφετέρου δε μόνιμη υπονόμευση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας της...)...

✽ ✽ ✽

Dimitar_Vlahov
Dimitar Vlahov
«Ο Dimitar Vlahov είναι πολύ πιο σιωνιστής στους στόχους του. Όπως όλοι οι εβραίοι σοσιαλιστές.» David Ben-Gurion, Θεσ/νίκη 1911

➧ Αδελφός, (Τέκτονας), ο D. Vlahov(Όπως π.χ. ο Andrew Jackson μα με από Δεξιάς πλευράς στοχεύσεις ο Andrew Jackson - όπως είναι γνωστό...)...

➧ Με τρεις μήνες φυλάκιση για λιποταξία από τον Στρατό στην Βουλγαρία ο D. Vlahov.

Avraham_Benaroya
Avraham Benaroya
➧ Απέκτησε και βουλευτή η «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια μόλις ο ήδη εκλεγμένος με το Ομοσπονδιακό Λαϊκό Κόμμα D. Vlahov προσχώρησε στην «Φεντερασιόν». Μία οργάνωση των αστών Τεκτόνων της Θες/νίκης καθώς και των απανταχού βούλγαρων, σλάβων, ελλήνων ιουδαίων ήταν η «Φεντερασιόν». Με Γραφεία απέναντι από το Κτίριο Θυγατέρων της Ισραηλιτικής Ένωσης Θες/νίκης. Προάγγελος του Σ.Ε.Κ.Ε. (Βλ. Αβραάμ Πέχνα, Αλμπέρτο Αρδίττι, , Σαμουήλ Γιονά, Φραντς Πετρούσκα, Χ. Μπενρουμπή, Φραντς Τζουλάτι, Ζακ Βεντούρα, Ισαάκ Καρασσό, Αλμπέρτο Κουριέλ, Αβραάμ Λεβί, κ.α.). Που κατόπιν μετονομάστηκε σε Κ.Κ.Ε.  Φιλικά προσκείμενη στους Νεότουρκους η «Φεντερασιόν». «Η απεργία του στρατού στο μέτωπο έλυσε τη μικρασιατική τραγωδία», γράφει με περηφάνια στα Απομνημονεύματά του ο φίλος το 1922 του Βασιλέα και της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης, (Δ. Γούναρης), Αβραάμ Μπεναρόγια.


➧ Εκδιώχτηκε από την Θεσ/νίκη το 1913 ο D. Vlahov. Με την κατηγορία του κατασκόπου. 
Junta_SYRIZA
Κατεβάστε και διαβάστε από εδώ
➧ Κατόπιν έγινε πρόξενος της Βουλγαρίας στην Οδυσσό και έπειτα γ.γ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βάρνας.  

Christian_Rakovsk_by_Krasnaja_Svjetopis
Christian Rakovsk
by Krasnaja Svjetopis
➧ Συνεργάστηκε με τον αδερφό, (επίσης Τέκτονα), Christian Rakovsky, για να πετύχει υποστήριξη από την Ε.Σ.Σ.Δ. στην υπόθεση του σλαβικού εθνικισμού. [Δεξί χέρι του Τρότσκι ο Rakovsky. Τον Ιανουάριο 1938 ανακρίθηκε από τα όργανα του Στάλιν... Γνώριζε από τον Λένιν ο Στάλιν γιατί οι …πτωχοί πλην τίμιοι (;!) ιουδαίοι τραπεζίτες σοσιαλιστές στην Νέα Υόρκη κάλυπταν όλα τα έξοδα του Τρότσκι όποτε ο Τρότσκι πήγαινε Ν. Υόρκη. Μα και του Λένιν στην Γενεύη οι ίδιοι κάλυπταν όλα τα έξοδα… Με τον Στάλιν έπεσαν τα ποσοστά τους κάτι λίγο.]

Mikhail_Trilisser
Mikhail Trilisser
➧ Το 1923 πήγε ο D. Vlahov με αντιπροσωπεία στην Μόσχα. Μυστικά. Για να βρει υποστήριξη στο ζήτημα του σλαβικού εθνικισμού. Συναντήθηκε με τον ιουδαίο μπολσεβίκο Mikhail Trilisser κ.α. Την βρήκε την υποστήριξη. Έκτοτε έγινε πράκτορας των σοβιετικών.

➧ Μόνο που η «Κομιντέρν» το 1934 άρχισε να ευλογεί την απόσχιση των υποτιθέμενων μακεδόνων και από την Βουλγαρία. Κατόπιν τούτου D.Vlahov καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση στην Βουλγαρία. Διασώθηκε όμως. Παντού - πάντοτε είχε φίλους.

➧ Το 1936 αλλάζει αφεντικό ο D.Vlahov. Συνεργάζεται με τον Τίτο. Τον εδραιώνουν στην εξουσία δίπλα από τον Τίτο οι βολικές γι’ αυτόν μεταπολεμικές συνθήκες.


➧ Στην δύση του βίου του παραδέχτηκε ο D.Vlahov ότι οι υποτιθέμενοι μακεδόνες μιλάνε όλοι βουλγαρικά. Κατά κανόνα ένας Αδερφός, (Τέκτονας) και συνάμα ακραιφνής του σοσιαλιστικού σιωνισμού, (του μόνο ρεαλιστικού, συνελόντι, σιωνισμού), και τριπλός -δαδοχικά- πράκτορας, (βούλγαρων, αρχικά, σοβιετικών, μετά, σέρβων, στο τέλος), διακρίνεται για την …σταθερότητά του στο φρόνημά του, (στο …ήθος του), το οποίο συνοψίζεται στην πάγια αρχή: Ύλη - Ύλη - Ύλη. 

Trotsky_Forward
Trotsky, «Forward»

Διαβάστε επίσης:text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP