Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Θεσσαλονίκη ανήκει στην Mossad

Μετά:

την Κύπρο το 1974, (βλ. N.At.O. & Δημήτριος Ιωαννίδης),

και το Αιγαίο το 1995 - 1996, (βλ. Ε.Ε. & Σημίτης), 

ανοίχτηκε και άλλο οίδημα, (= τρύπα), στο κορμί του ελληνισμού την 17η Ιουνίου 2018 - (βλ. N.At.O. & Τσίπρας - Μεγάλη Πρέσπα).

MacedoCIA_MacedoKGB
MacedoCIA - MacedoKGB
Το ΠΩΣ θα αξιοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά αυτή τρύπα είναι από παλιά γνωστό:

Από τότε που «τα ορφανά» του Αβράαμ Μπεναρόγια, (Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού κάποτε - Συ. Ριζ. Α. σήμερα), μαζί με τους επιγόνους του, (Κ.Κ.Ε.), επιχείρησαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο GULAG με μία Πηγάδα του Μπούλκες στην μέση. Από τότε δηλαδή που αποπειράθηκαν να απαλλοτριώσουν για λογαριασμό της διεθνούς τραπεζικής (και) την Ελλάδα -(όπως Ρωσία, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία κ.ο.κ.)- εφάπαξ.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το ΠΟΤΕ και προπαντός το ΑΝ θα αξιοποιηθεί η τρύπα αυτή από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. (Fed), ή, πιο απλά, από τον εντολέα τής εν Αθήναις Πέμπτης Φάλαγγας η οποία  την 20η Σεπτεμβρίου 2015 ανανέωσε την θητεία της στην εξουσία.    

Η διαμόρφωση των συσχετισμών δυνάμεων (και) στα Βαλκάνια (και) στην Μεσόγειο την αμέσως επόμενη πενταετία - 10ετία εξαρτάται:

από τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή

από την συγκρουσιακή πια σχέση μεταξύ Η.Π.Α. - Γερμανίας

από τις κινήσεις «δαγκάνας» του N.At.O. γύρω από την Ρωσία, (βλ. κυρίως Κασπία και Μαύρη Θάλασσα), καθώς και έναντι της Κίνας, (βλ. κυρίως Θάλασσα Νότιας Κίνας).

Πάντως η εν Αθήναις Πέμπτη Φάλαγγα αναμένεται να ολοκληρώσει την αποστολή που της ανατέθηκε από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. Έγκαιρα, (από την 8η Ιανουαρίου 2017), αφήσαμε να εννοείται αυτό. (Βλ. σχετικό χρονοδιάγραμμά μας: «2017 +-+2019»). Από εκεί ακριβώς που άφησε ξηλωμένο το πουλόβερ ο Γ.Α.Π. το έπιασαν και συνεχίζουν το ξήλωμα «τα ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια.

Δεν είναι πολλές ακόμη οι τρύπες στο κορμί του ελληνισμού που παραμένουν μισάνοιχτες:

Θράκη

Ήπειρος - Ιόνιο

Έως τον Αύγουστο 2018 θα έχει ολοκληρωθεί και η διευθέτηση των θαλάσσιων συνόρωνΕλλάδας - Αλβανίας με γνώμονα τα συμφέροντα του N.At.O. τυπικά, των Η.Π.Α. ουσιαστικά, στην περιοχή - (Δυτικά - Νότια Βαλκάνια). Εκτός απροόπτου, βεβαίως.

Σε ότι αφορά στην Θράκη, η επανεκλογή του Recep Tayyip Erdoğan την 24η Ιουνίου 2018 ναι μεν δίδει ελπίδες «στο τουρκικόν όλο» Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ροδόπης, Ξάνθης, μα, δεν είναι θετική εξέλιξη για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. η επανεκλογή Erdoğan. Δύσκολα, λοιπόν, θα κοπάσουν οι επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της Τουρκίας από πλευράς «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. όσο, (για όσο ακόμη), ο Erdoğan θα εμμένει να μην εναρμονίζεται με την πολιτική του Ισραήλ έναντι της Συρίας, του Ιράν, του Λιβάνου.


Umdiaspora_org2018062070_PrtScn
Κεφάλαιο διατριβής από το τάδε ή το δείνα Πανεπιστήμιο στο Ισραήλ για την αγαπημένη Θεσ/νίκη θυμίζει το ως άνω κείμενο. Ή σχετικές οδηγίες της διεύθυνσης Ασφαλείας του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ για ανάλογα θέματα. Τα οποία κατά σύστημα ανακινούνται μετά το 1991 Η γκάμα των προσφιλών στο Τελ Αβίβ αυτών θεμάτων αυτών φτάνει έως το 1821 ή και πιο πριν, μα, …τέλος …πάντων…

ΑΓΚΥΡΑ: Τον Erdoğan το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. τον θέλει έτσι όπως ακριβώς θέλησε και τελικά έκαμε -κατάφερε στις από 24ης Σεπτεμβρίου 2017 εκλογές στην Γερμανία να κάμει- την Angela Merkel: ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ/Η

Ένας Αριστερός - ένας γνήσιος εκπρόσωπος της διεθνούς τραπεζικής στην Τουρκία όπως ήταν π.χ. Bülent Ecevit θα ήταν ιδανικός για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. Ο εποικισμός νήσων του Αιγαίου από μουσουλμάνους (δια)μέσω George Soros μετά τον Φεβρουάριο 2015 ναι μεν είναι χρυσή ευκαιρία για την Τουρκία μα όπως και το 1974 στην Κύπρο, (ξαναδές Bülent Ecevit), έτσι και τώρα, οι όπου Γης «γραμμές» του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α., είτε από Ρεπουμπλικάνο «χαράσσονται», (βλ. Henry Kissinger), είτε από Δημοκρατικό, (βλ. G. Soros), μόνον εάν, (εφόσον), παράσχεις εχέγγυα στο «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. μπορείς να τις αξιοποιήσεις. Τέτοια εχέγγυα μέχρι στιγμής -τουλάχιστον- ο Erdoğan δεν παράσχει. Είναι απαραίτητο αυτό από πλευράς του για να κάμει (= για να του επιτραπεί από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. να κάμει), την «Τρίτη Τουρκική Δημοκρατία» στο Αιγαίο και την «Τέταρτη» στην Θράκη. [Η Β. Κύπρος είναι η «Δεύτερη, (Τουρκική Δημοκρατία)»].

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Διασφαλίστηκαν και «προχθές», (21η Ιουνίου 2018), τα συμφέροντα της Γερμανία σε ότι έχει να κάμει με το ελληνικό δημόσιο χρέος.

[Βλ. σκληρή λιτότητα για άλλα πέντε χρόνια συν επιπρόσθετη μείωση αφορολογήτου και συντάξεων καθώς και πρωτογενή πλεονάσματα «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», (έως το 2060 Ενισχυμένα «Μνημόνια», (επιτήρηση), συνελόντι, με 10ετή επιμήκυνση χρέους έτσι ώστε να προλάβει η εν Αθήναις Πέμπτη Φάλαγγα να ανοίξει όσες ακόμη τρύπες απομένουν στην δημόσια και στην εθνική ασφάλεια -(αυτή την εντολή έχει άλλωστε από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.)- μεταθέτοντας «την καυτή πατάτα», (της οικονομίας), στις επόμενες δύο τετραετίες].

Σίγουρα, μα, π.χ. ο Wolfgang Schäuble και γενικά τα υψηλόβαθμα στελέχη του C.D.U. νιώθουν ήδη, (από τον Σεπτέμβριο 2017), «καυτή στους σβέρκους τους την ανάσα» του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. Σε κάθε τομέα πολιτικής. Οπότε το λάθος του Βερολίνου να συμμετάσχει στο δυτικού τύπου «κολχόζ» που καλείται «ευρώ» θα πληρωθεί αργά η γρήγορα ακριβά - πανάκριβα από την Deutsche Bank και κατ’ επέκταση από την εθνική οικονομία της Γερμανίας.

Καθιστά και η προοπτική αυτή «γραφές πάνω στο χιόνι», (πρόσκαιρες γραφές), τις Συμφωνίες που υπογράφουν με ορίζονται το 2060 (!) οι εν Ελλάδι νεοφιλελεύθεροι με χόμπι την προστασία του αδυνάτου, γνωστοί και σαν ευρωN.At.O.κομμουνιστές. Πέρα από τους λαιμοδέτες, (γραβάτες), βεβαίως, οι οποίοι, επίσης, είναι πλεονασμός.


Stop_Soros
Πιστοποιητικά Διεθνοφροσύνης

Alexis K.N.E. Texas: Το εν λόγω αξεσουάρ επίσημου ενδύματος, εξάλλου, παραπέμπει σε νυφικό πόρνης η οποία νυμφεύεται ως παρθένα, (επίσημα), αυτόν με τον οποίο διατηρεί σχέση ως μη παρθένα, (ανεπίσημα), 50 χρόνια. Εξαρχής, (από το 1968), ο κύριος κορμός του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου διατηρεί στενή σχέση με το N.At.O. με την διεθνή τραπεζική, με την Ε.Ε. με τους πολυεθνικούς ομίλους. Το να ντυθεί νυφούλα η Alexis K.N.E. Texas και 40 παρθένες της C.I.A. να την ραίνουν στο γάμο της με στάχτες: 

νεκρών μακεδονομάχων,

νεκρών αφελών στην Πηγάδα του Μπούλκες,

νεκρών ελλήνων στρατιωτών από το μαχαίρι του Παραρτήματος N.K.V.D. Ελλάδα, (βλ. Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ.),


δεν είναι είδηση - (δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο).


text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP