Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Οι 153 βουλευτές που συνυπέγραψαν την Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ

Η συνενοχή των κυβερνητικών ετέρων σε επίπεδο ηγεσίας, είναι εξίσου σημαντική με την συνενοχή των υπουργών, των υφυπουργών, των γ. γραμματέων, των συμβούλων. Όπως βεβαίως και η συνενοχή των βουλευτών σε ότι αφορά στο τρίτο, κατά σειρά, «σκαλοπάτι της πυραμίδας». Και τέλος η συνενοχή της οργανωμένης βάσης, [των εγγεγραμμένων μελών, (των κομματικών στελεχών)].


  «Αφού εγώ είμαι παλιόπαιδο, πώς εσύ είσαι κυρία;» 
Τ. Μουσαφίρης

Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να βγει, αύριο - μεθαύριο, κάποιος από τους προαναφερόμενους και να πει π.χ. «δεχόμουν διαταγές» ή π.χ. «δεν τα επικύρωσα, (δεν τα ψήφισα), διότι διαφωνούσα» ή π.χ. «δεν είχα καταλάβει» κ.λπ. Ορθώς, λοιπόν, ο πρωθυπουργός «καίει» τον έναν μετά τον άλλο τους γύρω του και μάλιστα στον αυτό ρυθμό που «καίγεται, (σαν χαρτί)», ο ίδιος. Μα δεν είναι και δυνατόν το να είναι λερωμένο «το φτυάρι» και καθαρός ο φίλος του - ο σύντροφός του - ο συνεργάτης του, ήτοι «το σκατό».

Από την 30η Ιουνίου 2015 «καμένα χαρτιά» ο Τσίπρας με τον Καμμένο

Οιοσδήποτε ηγέτης, οδηγεί σκόπιμα την χώρα του σε ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο και μάλιστα πολυεθνικού νομίσματος, «καίγεται».

«Καίγεται» διπλά μάλιστα όταν μετατρέπει κατόπιν τους θεσμούς σε παίγνιο των εσωκομματικών ισορροπιών του.

Δεν αγνοούσαν οι κ. κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος ότι το Πρόγραμμα Στήριξης της ελληνικής οικονομίας λήγει την 30η Ιουνίου 2015 και μαζί με αυτό λήγουν και υποχρεώσεις της χώρας προς ξένους πιστωτές οι οποίες εάν, (εφόσον), δεν καταβληθούν, (καλυφθούν), η χώρα θα οδηγηθεί και επισήμως, πια, σε πιστωτικό γεγονός, (χρεοκοπία). Όπως και συνέβη.

Το αν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 συνιστά παίγνιο του θεσμού της δημοκρατίας στα χέρια μίας πολυεθνικής εταιρίας ιδεολογικών συμμετοχών όπως είναι ο Συ.Ριζ.Α. και μιας καιροσκοπικής - συγκυριακής πολιτικά σύμπραξης όπως είναι οι Αν. Ελ. «Ε.Π.Ε.» -(βλ. και συχνότητα μετακίνησης βουλευτών τους από κοινοβουλευτική ομάδα σε κοινοβουλευτική ομάδα)- προκύπτει:

▆ Αφενός μεν από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν ελήφθη καν υπόψη από τον κ. Α. Τσίπρα.

▆ Αφετέρου δε από το γεγονός ότι οδηγείται και πολιτικά, πια, (όχι μόνον οικονομικά), σε διαπραγμάτευση από μηδενική βάση ο ηγέτης χώρας η οποία: 

➤ και σκοπίμως, (από πλευράς της), χρεοκόπησε επίσημα 

➤ και με δημοψήφισμα κατόπιν αποφασίζει ότι δεν χρωστά σε φορολογούμενους πολίτες ξένων χωρών, καθώς και σε ιδιώτες πιστωτές, ανά τον κόσμο, μπλοφάροντας, (αστειευόμενη), έτσι, (κατ’ αυτόν τον παιδαριώδη τρόπο), έναντι όλων. (Όχι μόνο έναντι της Ελληνικής Δημοκρατίας, μα και έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως βεβαίως και έναντι των χωρών - μελών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου).

Τα επίχειρα της ως άνω τακτικής, δεν ήταν παρά οι όροι του Γ΄και πλέον επαχθούς μέχρι σήμερα Μνημονίου το οποίο έφεραν στην Ελληνική Βουλή την 13η & 14η Αυγούστου 2015 οι κ. κ. Τσίπρας - Καμμένος. Σημειώθηκε εκμηδένιση, στο μεταξύ, όλων των εσωτερικών αξιών, (δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας), οπότε και η εξαγορά τους κατόπιν, φθηνά - πάμφθηνα, από τον διεθνή οικονομικό παράγοντα, κατέστη εφικτή. Το τι συνιστά αυτό, (το τελευταίο), σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα, ο καθένας το αντιλαμβάνεται, μα, δεν έχει πιστωθεί, (ακόμη, τουλάχιστον), πολιτικά, αυτό, το οποίο, αντιλαμβάνεται ο καθένας…

Από την 27η Ιανουαρίου 2015 μέχρι και σήμερα «καμένα χαρτιά» οι προερχόμενοι από τα Ψηφοδέλτια Επικρατείας του Συ.Ριζ.Α. και των Αν.Ελ. καθώς και οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, υφυπουργοί κ.α. «αλεξιπτωτιστές»

Από την 41μελή κυβέρνηση την οποία σχημάτισαν οι κ. κ. Τσίπρας - Καμμένος την 27η Ιανουαρίου 2015, τα 14 (μέλη) προέρχονταν από τα Ψηφοδέλτια Επικρατείας του Συ.Ριζ.Α. και των Αν.Ελ., αντίστοιχα, ή, ήταν εξωκοινοβουλευτικά.

Από την 46μελή κυβέρνηση την οποία σχημάτισαν οι κ. κ. Τσίπρας - Καμμένος, την 23η Σεπτεμβρίου 2015, τα 10 (μέλη) ήταν, επίσης, φορείς εξουσίας, (υπουργοί, αναπλ. υπουργοί, υφυπουργοί), τους οποίους ουδείς πολίτης εξέλεξε, (ψήφισε με «σταυρό» προτίμισης).

Υπενθυμίζονται ενδεικτικά σε επίπεδο υπουργών π.χ.:

Το στέλεχος του Κ.Κ.Ε. και κατοπινός σύμβουλος του κ. Γ. Α. Παπανδρέου –πρώην πρόεδρος και του ΙΣΤΑΜΕ- κ. Νίκος Κοτζιάς.

Η συνήγορος υπερασπίσεως του κ. Κώστα Αγαπίου, (βλ. τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας»), καθώς και του κ. Ηρακλή Κωστάρη, (βλ. τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη») κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Το (προ)ερχόμενο από τις Η.Π.Α. ζεύγος κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου - κ. Ράνιας Αντωνοπούλου. (Βλ. Ινστιτούτο «Levi»).  

Υπενθυμίζονται -επίσης ενδεικτικά- σε επίπεδο συμβούλων π.χ.:

Η παλαιά συνεργάτης, (μέσω ΟΟΣΑ και ΔΝΤ), του δικτάτορα του Περού Alberto Fujimori κ. Έλενα Παναρίτη η οποία διετέλεσε, τόσο σύμβουλος του κ. Γιαν. Βαρουφάκη -επί υπουργίας του- όσο και εκλεγμένη βουλευτής το 2009 με το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πα.Σο.Κ.

Ο νυν επιστημονικός σύμβουλος του κ. Νίκου Κοτζιά και πρώην στενός συνεργάτης του κ. Γ. Α. Παπανδρέου κ. Χάρης Παμπούκης. (Βλ. μεταξύ άλλων και υπόθεση κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου).

Ο νυν επιστημονικός σύμβουλος του κ. Νίκου Κοτζιά και πρώην στέλεχος, (άνευ σταυροδοσίας, πάντα), των κυβερνήσεων Σημίτη κ. Χρήστος Ροζάκης, (Ροζενστάιν).

Δεν είναι παράδοξο υπό συνθήκες διεθνούς δικτατορίας όπως είναι οι συνθήκες πλήρους, (ολοσχερούς), υποκατάστασης του εθνικού από το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο, το να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις, (θέσεις «κλειδιά»), στις κατά τόπους, (κατά χώρα), κυβερνήσεις, πεφωτισμένοι δεσπότες, (αδάμαντες του παγκοσμίου, ή, έστω, του πανευρωπαϊκού πνεύματος). Δεδομένου, όμως, ότι η κατάλυση της εθνικής και της λαϊκής κυριαρχίας, δεν είναι (επι)κυρωμένη από σχετική διακήρυξη ανεξαρτησίας, από Σύνταγμα, ή, κατόπιν σχετικού δημοψηφίσματος, ή, με οιονδήποτε άλλο τρόπο, είναι λάθος το να εκλαμβάνονται άτυποι μεν, ουσιαστικοί δε επίτροποι των Η.Π.Α. ή της διεθνούς τραπεζικής ή του Ισραήλ ή των πολυεθνικών ομίλων ή του Ηνωμένου Βασιλείου σαν φορείς εξουσίας επί τη βάση εθνικού δικαίου η πιο απλά επί τη βάση δικαίου το οποίο δεν υφίσταται, πια, κατ' ουσία.

Επισημαίνεται, (το ως άνω), γιατί:

Εθνικό ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρότερου μέσα σε μία χώρα.

Ευρωπαϊκό ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρότερου στην ευρωπαϊκή ήπειρο. (Βλ. Γερμανία μέχρι στιγμής).  

Διεθνές ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ δίκαιο είναι το δίκαιο του ισχυρότερου παγκοσμίως. (Βλ. Η.Π.Α. μέχρι στιγμής, συνεπικουρούμενων βεβαίως από το Ισραήλ και την Βρετανική Κοινοπολιτεία).

Οπότε, (κατόπιν τούτων), οι αρμοδιότητες της ελίτ, (των μη αιρετών, μα, ασκούντων εξουσία τεχνοκρατών και άλλων μοναρχών υπό συνθήκες διεθνούς δικτατορίες), αφορούν αποκλειστικά και μόνο στο διεθνές και στο ευρωπαϊκό δίκαιο. Οι υπεράριθμοι ή τρανταχτοί παράγοντες της διεθνούς δεσποτείας, («Λουδοβίκοι ΙΖ΄» και «Μαρίες Αντουανέτες»), δεν κοσμούν μόνο τις κυβερνήσεις των κ.κ. Τσίπρα - Καμμένου, κοσμούσαν και τις κυβερνήσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου, όπως βεβαίως και τις κυβερνήσεις του κ. Κώστα Σημίτη, καθώς και τις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Διευκρινίζεται, (τούτο), για να μην νομιστεί ότι μόνο στις δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής, ή της Αφρικής, ή της Μέσης Ανατολής στέλνει τους καλύτερους, (τους πλέον γνώστες - τους πλέον έμπειρους), «βοσκούς “βαζιβουζούκων”» η Ουάσιγκτον, το Τελ Αβίβ, το Λονδίνου ή όποιο άλλο κέντρο ...δίδει ...καθημερινά ...μάχες π.χ. για τις εξαγωγές του Μαρόκου.

Από την 16η Ιουνίου 2018 «καμένα χαρτιά» 153 βουλευτές του Συ. Ριζ. Α. και των Αν. Ελ.

Η από 14ης Ιουνίου 2018 «Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης» -(Άρθρα 84 παρ. 2 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής)- την οποία κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, («Νέα Δημοκρατία»), δεν έγινε μόνον από τον κ. Τσίπρα δεκτή με χαρά, (βλ. εναρκτήρια ομιλία πρωθυπουργού κατά την διάρκεια συζήτησης της σχετικής Πρότασης στην Βουλή),  έγινε και από το N.At.O. δεκτή με χαρά. Και όχι μόνο γιατί:

έγινε και από την Ουάσιγκτον

έγινε και από τις ουσιαστικές Βρυξέλλες, (= από το Βερολίνο), 

έγινε και από το Τελ Αβίβ

έγινε και από το Λονδίνο,

δεκτή με χαρά. Ανομολόγητη, βεβαίως, από το N.At.O. και από τα ως άνω κέντρα η χαρά, μα, υπαρκτή και εύλογη, γιατί, είναι άλλο το να υπογράφει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων μία Συμφωνία και είναι άλλο ο πρωθυπουργός της Ελλάδα να έχει και νωπή την συναίνεση της συμπολίτευσης, (όλων των βουλευτών των κομμάτων που τον στηρίζουν), προς υπογραφή της συγκεκριμένης Συμφωνίας.

Το επισήμανε εξαρχής άλλωστε ο κ. Τσίπρας ότι τίθεται θέμα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Οπότε, ναι, δεν φέρει μόνο την υπογραφή του κ. Τσίπρα η από 17ης Ιουνίου 2018 συμφωνία του -γραπτή, (επίσημα, πια, διακρατική), συμφωνία του- με το κ. Ζάεφ, στις Πρέσπες, φέρει και την υπογραφή, (= την κατ’ ουσία συναίνεση), 153 βουλευτών, (της πλειοψηφίας), του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η καταψήφιση από την πλειονότητα της Βουλής, της Πρότασης Δυσπιστίας της Ν.Δ. προς την κυβέρνηση, με αφορμή, ακριβώς, την σχετική Συμφωνία και μάλιστα έγκαιρα, (πριν αυτή υπογραφεί), αποτελεί αυτόχρημα συναίνεση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Συ.Ριζ.Α. και Αν.Ελ. προς υπογραφή της σχετικής Συμφωνίας. 

Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και με τις Δανειακές Συμβάσεις, («Μνημόνια»). Όχι μόνον επικυρώνονται από την πλειοψηφία της Βουλής αφότου συνυπογράφονται πρώτα μα και πριν συνυπογραφούν εννοείται ότι το ένα εκ των δύο συμβαλλομένων, (μερών) και συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, χαίρει της εμπιστοσύνης των βουλευτών της συμπολιτεύσεως. Αν μάλιστα έχει λάβει και χθες - μόλις χθες ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, ακόμη καλύτερα για την Ε.Κ.Τ., για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το Δ.Ν.Τ. Το ίδιο - ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στο N.At.O. αυτή την στιγμή. Η αυτή ευφορία επικρατεί. Ο κ. Τσίπρας, επαναλαμβάνεται, όχι μόνον υπέγραψε μία Συμφωνία με τον κ. Ζάεφ στις Πρέσπες την 17η Ιουνίου 2018 μα την υπέγραψε μία μόλις ημέρα, (16η Ιουνίου 2018), αφότου έλαβε ουσία ψήφο εμπιστοσύνης από 153 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Παρατίθενται, ακολούθως, αλφαβητικά, τόσο κατά Κοινοβουλευτική Ομάδα, όσο και κατά επώνυμο, οι 153 αυτοί βουλευτές:

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ζουράρης Γεωργίου Κωνσταντίνος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καμμένος Ηλία Παναγιώτης (Πάνος) Β' ΑΘΗΝΩΝ
Πρόεδρος Κ.Ο. Αν. Ελ.


Κατσίκης Θεοδώρου Κωνσταντίνος ΑΤΤΙΚΗΣ

Κόκκαλης Κωνσταντίνου Βασίλειος ΛΑΡΙΣΗΣ

Κόλλια - Τσαρουχά Ευστρατίου Μαρία ΣΕΡΡΩΝ

Κουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα Α' ΑΘΗΝΩΝ

Λαζαρίδης Ιωάννη Γεώργιος Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παπαχριστόπουλος Θεμιστοκλή Αθανάσιος Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
«ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»


Αθανασίου Ευθυμίου Αθανάσιος (Νάσος) ΑΤΤΙΚΗΣ

Ακριώτης Κυριάκου Γεώργιος ΕΥΒΟΙΑΣ

Αμανατίδης Γεωργίου Ιωάννης Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αναγνωστοπούλου Πέτρου Αθανασία (Σία) ΑΧΑΪΑΣ

Αντωνίου Αθανασίου Χρήστος ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποστόλου Δημητρίου Ευάγγελος ΕΥΒΟΙΑΣ

Αραχωβίτης Γεωργίου Σταύρος ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αυλωνίτου Βασιλείου Ελένη Β' ΑΘΗΝΩΝ

Βαγενά Γεωργίου Άννα ΛΑΡΙΣΗΣ

Βαγιωνάκη Νικολάου Ευαγγελία (Βάλια) ΧΑΝΙΩΝ

Βάκη Γεωργίου Φωτεινή ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Βαρδάκης Δημητρίου Σωκράτης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Βαρεμένος Βασιλείου Γεώργιος ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Βερναρδάκης Δημοσθένη Χριστόφορος Α' ΑΘΗΝΩΝ

Βέττας Φωτίου Δημήτριος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Βίτσας Αθανασίου Δημήτριος Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Βούτσης Γεωργίου Νικόλαος Α' ΑΘΗΝΩΝ

Βράντζα Αχιλλέως Παναγιώτα ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Γαβρόγλου Βασιλείου Κωνσταντίνος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Γάκης Θωμά Δημήτριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Γεννιά Σωκράτη Γεωργία Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Γεροβασίλη Βασιλείου Όλγα ΑΡΤΗΣ

Γεωργοπούλου - Σαλτάρη Ευσταθίου Ευσταθία (Έφη) ΗΛΕΙΑΣ

Γιαννακίδης Αλεξάνδρου Ευστάθιος ΞΑΝΘΗΣ

Γκαρά Γεωργίου Αναστασία (Νατάσα) ΕΒΡΟΥ

Γκιόλας Δημητρίου Ιωάννης ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Δέδες Γεωργίου Ιωάννης ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημαράς Θεοδώρου Γεώργιος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Δημητριάδης Κλεάνθη Δημήτριος ΚΟΖΑΝΗΣ

Δουζίνας Ευαγγέλου Κωνσταντίνος Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δραγασάκης Ανδρέα Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δρίτσας Παναγιώτη Θεόδωρος Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δριτσέλη Ιωάννη Παναγιώτα ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εμμανουηλίδης Ιωάννη Δημήτριος ΚΑΒΑΛΑΣ

Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν ΞΑΝΘΗΣ

Ηγουμενίδης Εμμανουήλ Νικόλαος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Θελερίτη Παναγιώτη Μαρία ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Θεοπεφτάτου Χρήστου Αφροδίτη ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Θεοφύλακτος Γαβριήλ Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗΣ

Θεωνάς Γρηγορίου Ιωάννης Β' ΑΘΗΝΩΝ

Θηβαίος Γεωργίου Νικόλαος ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Θραψανιώτης Μιχαήλ Εμμανουήλ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ιγγλέζη Αικατερίνη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Καββαδία Σωκράτη Ιωαννέτα (Αννέτα) Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καΐσας Δημητρίου Γεώργιος ΕΒΡΟΥ

Καματερός Ιωάννη Ηλίας ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν ΡΟΔΟΠΗΣ

Καραγιάννης Κωνσταντίνου Ιωάννης ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Καραγιαννίδης Γεωργίου Χρήστος ΔΡΑΜΑΣ

Καρακώστα Ελευθερίου Ευαγγελία (Εύη) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Καραναστάσης Δημητρίου Απόστολος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Καρασαρλίδου Γεωργίου Ευφροσύνη (Φρόσω) ΗΜΑΘΙΑΣ

Κασιμάτη Γεωργίου Ειρήνη (Νίνα) Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Καστόρης Νικολάου Αστέριος ΠΙΕΡΙΑΣ

Κατρούγκαλος Στέλιου - Παναγιώτη Γεώργιος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κατσαβριά - Σιωροπούλου Αθανασίου Χρυσούλα ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Κάτσης Σπυρίδωνος Μάριος ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Καφαντάρη Φωτίου Χαρούλα (Χαρά) Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κοζομπόλη - Αμανατίδη Γεωργίου Παναγιώτα ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κοντονής Νικολάου Χαράλαμπος - Σταύρος ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Κοτζιάς Άγγελου Νικόλαος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Κουράκης Στυλιανού Αναστάσιος (Τάσος) Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κουρουμπλής Ελευθερίου Παναγιώτης Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κυρίτσης Μιλτιάδη Γεώργιος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κωνσταντινέας Νικολάου Πέτρος ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κωστοπαναγιώτου Ηλίας ΦΩΚΙΔΟΣ

Λάππας Ευαγγέλου Σπυρίδωνας ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Λιβανίου Ευαγγέλου Ζωή ΕΥΒΟΙΑΣ

Μανιός Εμμανουήλ Νικόλαος ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Μαντάς Κωνσταντίνου Χρήστος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μάρδας Χρυσοβέργη Δημήτριος Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα Β ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μεϊκόπουλος Μιχαήλ Αλέξανδρος ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μηταφίδης Ανδρέα Τριαντάφυλλος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μιχαηλίδης Φραγκούλη Ανδρέας ΧΙΟΥ

Μιχελής Ιωάννη Αθανάσιος ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Μιχελογιαννάκης Δημητρίου Ιωάννης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μορφίδης Ανέστη Κωνσταντίνος ΚΑΒΑΛΑΣ

Μουμουλίδης Σταματίου Θεμιστοκλής ΚΟΖΑΝΗΣ

Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά   ΡΟΔΟΠΗΣ

Μπαλαούρας Δημητρίου Γεράσιμος ΗΛΕΙΑΣ

Μπαλάφας Περικλή Ιωάννης Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλλής Γεωργίου Συμεών ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μπαλτάς Αλεξάνδρου Αριστείδης-Νικόλαος-Δημήτριος ΑΤΤΙΚΗΣ

Μπαλωμενάκης Δημητρίου Αντώνης ΧΑΝΙΩΝ

Μπαξεβανάκης Σόλωνα Δημήτριος ΗΛΕΙΑΣ

Μπάρκας Θεοφάνη Κωνσταντίνος ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Μπγιάλας Αθανασίου Χρήστος ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μπόλαρης Ηλία Μάρκος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ντζιμάνης Δημητρίου Γεώργιος ΚΟΖΑΝΗΣ

Ξανθός Γεωργίου Ανδρέας ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Ξυδάκης Γαλάτη Νικόλαος Β' ΑΘΗΝΩΝ


Ουρσουζίδης Νικολάου Γεώργιος ΗΜΑΘΙΑΣ

Πάλλης Ευστρατίου Γεώργιος ΛΕΣΒΟΥ

Πάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος ΑΤΤΙΚΗΣ

Παπαδόπουλος Αβραάμ Νικόλαος ΛΑΡΙΣΗΣ

Παπαδόπουλος Αποστόλου Αθανάσιος (Σάκης) ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνου Χριστόφορος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαηλιού Ηλία Γεώργιος ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Παπανάτσιου Στέργιου Αικατερίνη ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Παπαφιλίππου Αντωνίου Γεώργιος ΚΑΒΑΛΑΣ

Παππάς Στυλιανού Νικόλαος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Παρασκευόπουλος Ανδρέα Νικόλαος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΚΙΛΚΙΣ

Παυλίδης Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Πολάκης Πέτρου Παύλος ΧΑΝΙΩΝ

Πρατσόλης Κλεάνθη Αναστάσιος (Τάσος) ΕΥΒΟΙΑΣ

Ρίζος Γεωργίου Δημήτριος ΕΒΡΟΥ

Ριζούλης Κωνσταντίνου Ανδρέας ΑΧΑΪΑΣ

Σαντορινιός Κωνσταντίνου Νεκτάριος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σαρακιώτης Αθανασίου Ιωάννης ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σεβαστάκης Αλεξίου Δημήτριος ΣΑΜΟΥ

Σέλτσας Κώνσταντίνος ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Σηφάκης Γεωργίου Ιωάννης ΠΕΛΛΗΣ

Σιμορέλης Βασιλείου Χρήστος ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σκουρλέτης Βασιλείου Παναγιώτης (Πάνος) Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σκουρολιάκος Λουκά Παναγιώτης (Πάνος) ΑΤΤΙΚΗΣ

Σκούφα Δημητρίου Ελισσάβετ (Μπέττυ) ΠΙΕΡΙΑΣ

Σπαρτινός Νικολάου Κωνσταντίνος ΑΧΑΪΑΣ

Σπίρτζης Παναγιώτη Χρήστος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σταθάκης Μηνά Γεώργιος ΧΑΝΙΩΝ

Σταματάκη Παναγιώτη Ελένη Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σταμπουλή Αποστόλου Αφροδίτη ΣΕΡΡΩΝ

Στέφος Θεοδώρου Ιωάννης ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στογιαννίδης Κωνσταντίνου Γρηγόριος ΞΑΝΘΗΣ

Συρίγος Δημητρίου Αντώνιος ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συρμαλένιος Ευαγγέλου Νικόλαος ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τελιγιορίδου Ιωάννη Ολυμπία ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τζάκρη Θεοδώρα ΠΕΛΛΗΣ

Τζαμακλής Γεωργίου Χαρίλαος ΠΙΕΡΙΑΣ

Τζούφη Στεφάνου Μερόπη ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τόσκας Στεφάνου Νικόλαος Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τριανταφυλλίδης Γεωργίου Αλέξανδρος Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τριανταφύλλου Κωνσταντίνου Μαρία ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ AΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τσακαλώτος Στεφάνου Ευκλείδης Β' ΑΘΗΝΩΝ



Τσίπρας Παύλου Αλέξιος ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Πρόεδρος Κ.Ο. Συ.Ριζ.Α.

Τσίρκας Δημητρίου Βασίλειος ΑΡΤΗΣ

Τσιρώνης Γεωργίου Ιωάννης Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τσόγκας Παύλου Γεώργιος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Φάμελλος Πέτρου Σωκράτης Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φίλης Αριστοτέλη Νικόλαος Α' ΑΘΗΝΩΝ

Φλαμπουράρης Γερασίμου Αλέξανδρος Α' ΑΘΗΝΩΝ

Φωτίου Βασιλείου Θεανώ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Χριστοδουλοπούλου Ζαχαρία Αναστασία ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Ψυχογιός Κωνσταντίνου Γεώργιος ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Μέχρι το 2025 το αργότερο «καμένα χαρτιά» οι 300 με 400 κορυφαίοι παρατρεχάμενοι σήμερα -μέχρι και αυτήν εδώ την στιγμή- των ανά την επικράτεια Οργανώσεων του Συ. Ριζ. Α. και των Αν. Ελ.

Ουδέποτε άλλοτε στην διάρκεια της, λεγόμενης, Μεταπολίτευσης, το σύνολο του αριθμού των ψηφισάντων σε εθνικές και ...εθνικές, αντίστοιχα, εκλογές, ήταν κατά 764.οοο+ ψηφοφόρους μικρότερο από το σύνολο του αριθμού των ψηφισάντων στις, αμέσως, προηγούμενες, εθνικές, εκλογές. Η πρώτη φορά που συνέβη αυτό -από το 1974 μέχρι σήμερα- είναι την 20η Σεπτεμβρίου 2015 που ψήφισαν συνολικά 5.566.000+ ψηφοφόροι, εν συγκρίσει με την 25η Ιανουαρίου 2015 που ψήφισαν συνολικά 6.330.000+ ψηφοφόροι. Η πρώτη κυβέρνηση που σχηματίστηκε μετά από …εθνικές εκλογές στις οποίες σημειώθηκε το μεγαλύτερο, μέσα στα τελευταία 44 χρόνια, ποσοστό αποχής, λοιπόν, είναι η παρούσα, (κυβέρνηση).

Μία κυβέρνηση απόλυτης μειοψηφίας. Η οποία σχηματίσθηκε μετά από …εθνικές εκλογές στις οποίες ο ένας στους δύο περίπου πολίτες δεν προσήλθε καν να ψηφίσει. (Αποχή 43, 43%).

Της οποίας κυβέρνησης -σημειωτέον- το ένα στα τέσσερα, κατά μέσο όρο, στελέχη της, δεν έχει εκλεγεί, (με σταυρό προτίμησης), από τους ψηφοφόρους. Ασκεί παρά ταύτα εξουσία μα υπέρ ποίου δικαίου; Του εθνικού; Ή του πολυεθνικού; Ή των πολυεθνικών; Έχεις σύνορα η θάλασσα για τις πολυεθνικές;  

Μία κυβέρνηση, τέλος, η οποία ασκεί εξουσία υπό συνθήκες πλήρους, (100%), διεθνούς δικτατορίας. (Με μηδενική στην πράξη την εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Κάνοντας χρήση του εθνικού δικαίου τύποις και μόνο).  

Μία τέτοια κυβέρνηση, δεν είναι κυβέρνηση η οποία αδυνατεί να οδηγήσει σκοπίμως την χώρα σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς πολιτικής σε αρνητικά τετελεσμένα. Δεδομένου, ωστόσο, ότι τα επίχειρα από ανάλογα τετελεσμένα στην διπλωματία, στην άμυνα, στην ασφάλεια, (τόσο την δημόσια, πόσω μάλλον την εθνική), είναι κατά πολύ μεγαλύτερα - περισσότερα από τα επίχειρα ανάλογων, (εξίσου σκόπιμων), τετελεσμένων στην οικονομία, στην κοινωνία, στον πολιτισμό, δεν είναι, απλώς, δύσκολο, είναι αδύνατον η συγκεκριμένη κυβέρνηση να μην καταστήσει, αργά, ή, γρήγορα, «καμένα χαρτιά» και τα κομματικά στελέχη της, (τα μη ασκούντα κυβερνητική εξουσία). Και τούτο βεβαίως ανεξαρτήτως έκβασης της οικονομίας, της διπλωματίας, της κοινωνίας, της άμυνας, της ασφάλειας, γιατί, από την συστηματική εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Η.Π.Α. και του Ισραήλ στην Ελλάδα, η Ελλάδα:

➤ ούτε να ωφεληθεί πρόκειται, εάν, (εφόσον), αυξηθεί εδαφικά, 

➤ ούτε να επιβιώσει πρόκειται εάν, (εφόσον), κατατεμαχιστεί, (κοσοβοποιηθεί), εδαφικά.

* * *

Οπότε, (δοθέντων τούτων), αν όλα πάνε καλά, τότε, άπαντες, (όλοι), οι ανωτέρω θα βρεθούν αγκαλιά στο μέλλον με όσους καταψήφισαν τον κ. Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο 2014 Ναι, με την «Δημοκρατική Αριστερά», με το Κ.Κ.Ε., με την «Χρυσή Αυγή» - γενικά με τους σοσιαλιστές, τόσο της διεθνούς, όσο και της εθνικής εκδοχής. Σε πολύ σφιχτή αγκαλιά μάλιστα.


«Αφού εγώ είμαι παλιόπαιδο, πώς εσύ είσαι κυρία;» Τ. Μουσαφίρης

Αν, ωστόσο, πάνε όλα κακά, τότε, άπαντες, (όλοι), οι ανωτέρω θα περιέλθουν σε δεινή θέση. Όσο παραμένουν οι μπολσεβίκοι στην Πολωνία, οι ισραηλινοί στην Παλαιστίνη, οι ναζί στην Πολωνία, οι βρετανοί στην Κύπρο κ.ο.κ. είναι κύριος, (= αξιοσέβαστος), ο μέσος τοπικός συνεργάτης, (= δωσίλογος), της Μόσχας, του Τελ Αβίβ, του Βερολίνου, του Λονδίνου, αντίστοιχα, όχι όταν φύγει. Όταν φεύγει ο ξένος εντολέας, τότε, ο τοπικός συνεργάτης του, (= ο δωσίλογος), δεν είναι πια κύριος, (= αξιοσέβαστος), είναι μόνο, («σκέτο»), δωσίλογος.

text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr





Οι 153 βουλευτές που συνυπέγραψαν την Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP