Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

«Το εκκρεμές τού μουτζό»

«Το εκκρεμές τού μουτζό»Συγγραφείς: Καρολίνα Μπάνκ, Κώστας Ντουγάνης
Τίτλος: Το εκκρεμές τού μουτζό
Πρόλογος: Πλάτων Παλάμης
Εκδότης: Yahooxaxaxouxa
 

Bonus Mall τρία εικονοσημειώματα τα οποία αναρτήθηκαν για πρώτη φορά την 12η Δεκεμβρίου 2010 στο Facebook:
1. Σουηδικός Πιπικός Κώδιξ
2. Τα γαμήσια του «εμίρη»
3. Τα γαμήσια του «κακομοίρη» 


ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΠΙΠΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ 

ΑΡΘΡΟ 1ο: Το διακριτό του όρου σεξουαλική συναίνεση με κάθε άλλο όρο που παραπέμπει σε αδικοπραξία (παρενόχληση βιασμός, εξαναγκασμός κ.λπ.) επαφίεται σαν ισχυρισμός στην διακριτική ευχέρεια της γυναίκας αναλόγως πάντα των οικονομικών της αναγκών ή της εκδίκησης που θέλει να πάρει από τον άνδρα.

ΑΡΘΡΟ 2ο: Ορμητική γάμευση του θηλυκού από το αρσενικό υποκείμενο (υπο)δηλώνει θρασεία προσβολή της Αγίας και Ομουσίω, (διόρθωση: Ομοουσίου) και Ζωοποιού Τραχήλου και εγκληματική ανευθυνότητα αφού δύναται να επιφέρει διάτρηση του προφυλακτικού με πλείστους όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την υγεία και τον οικονομικό προγραμματισμό των συμμετεχόντων. Προβλέπεται τριετής φυλάκιση για τον άνδρα. Η συμμετοχή της γυναίκας με ήχους, κινήσεις και κάθε άλλο τρόπο στην πύρκαυλο επιτάχυνση του πρώτου λαμβάνεται υπόψη μόνο αν αυτό αποδειχθεί με αυτόπτες μάρτυρες.

Σουηδικός Πιπικός Κώδιξ
Σουηδικός Πιπικός Κώδιξ

ΑΡΘΡΟ 3ο: Τυχόν καταγγελία γυναίκας για παρ’ ολίγο πνιγμό της κατά την διάρκεια πεοθηλασμού αντιμετωπίζεται όπως τα αυτόφωρα αδικήματα. Σωματομετρικές ιδιαιτερότητες του δράστη, το χρώμα του, τυχόν αναπνευστικό πρόβλημα της γυναίκα και άλλες τέτοιες αιτιάσεις απορρίπτονται.

ΑΡΘΡΟ 4ο: Η χρήση από την πλευρά του άνδρα κατά την διάρκεια της συνουσίας λεκτικών φράσεων που υποτιμούν την γυναίκα (όπως π.χ. «θα σου σκίσω τον μούνο» και τα συναφή) τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα για το αδίκημα της έργω ή λόγω (αναλόγως την περίπτωση) εξύβρισης. Της ανωτέρω διάταξης εξαιρούνται φράσεις που υποδηλώνουν άμεση ή έμμεση απειλή σοδομισμού καθώς και φράσεις τις οποίες ο άνδρας εκστομίζει έχοντας το θηλυκό υποκείμενο «στην στάση του σκύλου». Ο δικαστής σε ανάλογες περιπτώσεις αποφασίζει μέχρι και ευνουχισμό.

Εξώφυλλο:

"Το εκκρεμές του μουτζό" (Εξώφυλλο)
«Το εκκρεμές του μουτζό» (Εξώφυλλο)

τα γαμήσια του «εμίρη»  

Οι αρχιδοφρουροί του βασιλιά !!!

Τρελά γαμήσια με στριπτιζούδες, τραγουδιάρες και άλλες τέτοιες ξεκωλιάρες έριχνε ο βασιλιάς της Σουηδίας, όπως γράφουν στο βιβλίο τους: «Κάρολος Γουσταύος ο ΙΣΤ’, ένας βασιλιάς παρά την θέλησή του», οι δημοσιογράφοι Τόμας Σιόμπεργκ, Ντιν Ράουσερ και Τόβε Μέγιερ. «Μου άρεσε που τον είχα πελάτη, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει έφοδο η Αστυνομία», λέει ο Μίλε Μάρκοβιτς, ιδιοκτήτης κλαμπ στην Στοκχόλμη που καθώς λένε έχει κονέ και με την Μαφία. Oι Sapo (οι μυστικές υπηρεσίες της Σουηδίας) εξαφάνιζαν πάντα τις φωτογραφίες και τα αρνητικά απ’ τα πριβέ αυτά πάρτι.

τα γαμήσια τού "εμίρη"
τα γαμήσια τού «εμίρη»
Φεμινισμός ή SEK ? SEK !!!

Μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος από το 1934 λένε ότι ήταν ο γερμανός μπαμπάκας της βασίλισσας της Σουηδίας Σύλβιας. Ο Βάλτερ Σόμερλαθ. Έβγαλε μάλιστα και έναν σκασμό λεφτά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σαν διευθυντής εργοστασίου όπλων το οποίο άρπαξε από τους νόμιμους εβραίους ιδιοκτήτες του. Έτσι υποστηρίζουν εφημερίδες στην Στοκχόλμη. Να οφείλεται άραγε στα προηγούμενα το γεγονός ότι η Σύλβια έκανε την πάπια αν και ήξερε για τα μουνιά που ξεχείλωνε ο σύζυγος της; Ποιος ξέρει… Αξίζει πάντως τον κόπο να κάνεις και λίγο τον μαλάκα άμα είσαι βασίλισσα, ε; 


Οπισθόφυλλο:
ένα βιβλίο για τον Μπερλουσκόνι
ένα βιβλίο
για τον Μπερλουσκόνι

«Βλέπονται» οι πρώην σύζυγοι του Σίλβιο; Ούτε ο ίδιος «βλέπεται», σωστά; Ναι, αλλά, τι είναι πιο εύκολο «να πετάς στον Καιάδα», τον εαυτό σου, ή, τους άλλους; Πόσες, μέχρι και χθες ανήλικες, μπορούν να βγάλουν χρήματα, ακόμη, από τον Σίλβιο; Εκτός, βέβαια, από τις πρώην συζύγους του και τις πρώην ερωμένες του, ε; Μία; Δύο, Πέντε; 10; Τι λένε οι ατζέντηδές τους; Τι επαγγέλλονται οι γυναίκες αυτές, σήμερα; Και ποιά η προσωπική τους ζωή; Ανάλογα «πάρτι» με του Σίλβιο π.χ. καλλιτέχνες, μα και άλλοι πολίτες, στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, διοργανώνουν; Ναι, μα, ούτε ένας από αυτούς δεν είναι ο Σίλβιο, ε; Είναι κρίμα, άραγε, ένας ηλικιωμένος να πληρώνει για ...να μην νιώθει ηλικιωμένος; Μήπως είναι και απρόσεχτος στην περίπτωση του Σίλβιο; Ανήκει ο Σίλβιο στην μπουρζουαζία; Στην Μαφία; Είναι ο Σίλβιο κοσμοπολίτης; Ζει, λοιπόν, με βάση τα πιστεύω του; Ή όχι; Ποιος αμφιβάλλει π.χ. για το ότι ο Σίλβιο θα παρέδιδε και μάλιστα αμέσως τον Μπράντλεϊ Μάνινγκ στις Αρχές των Η.Π.Α, ε;

"Το εκκρεμές του μουτζό" (Οπισθόφυλλο)
«Το εκκρεμές του μουτζό» (Οπισθόφυλλο)

ένα βιβλίο για τον Γουσταύο
ένα βιβλίο
για τον Γουσταύο
Οι δραστηριότητες του βασιλιά της Σουηδίας Κάρολου ΙΣΤ’ Γουσταύου, είναι, όλες, νόμιμες; Ανήκει ο Γουσταύος στην μπουρζουαζία; Είναι κοσμοπολίτης; Γιατί κι’ αυτός διοργάνωνε «πάρτι “με ούζα”», έτσι δεν είναι; Οπότε, αν μαθεύτηκε αργά αυτό, σημαίνει ότι ήταν προσεχτικός; Ή σημαίνει (και) κάτι άλλο; «-Κι’ ο Ασάνζ κύριε; δεν ήταν;» Αλήθεια, ποιες, ακριβώς, είναι οι δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Ασάνζ; Άγνοια είχε γύρω από την νομοθεσία της Σουηδίας ο Ασάνζ; Αγνοούσε ο Ασάνζ τις διακρατικές Συμφωνίες που υπέγραψε για την Ασφάλεια η Σουηδία; Γιατί, το να παγιδεύσει τις συγκεκριμένες γυναίκες ο Ασάνζ, ούτε λόγος να γίνεται, ε; Που πάει να πει, μεταξύ άλλων, ότι ήταν βέβαιοι κάποιοι γι’ αυτό; Κι’ αν ναι, γιατί; Πως ζει ο Ασάνζ; Με βάση τα πιστεύω του ζει; Ή μπας και δεν είναι κοσμοπολίτης κι’ αυτός; Είναι νόμιμες οι δραστηριότητες του Ασάνζ; Όλες; Δεν ανήκει, δηλαδή, στην μπουρζουαζία, αυτός;

τα γαμήσια του «κακομοίρη»

ΑΧ, σ’ έφαγαν οι ΑΧτιβίστριες αχτιβιστή μου, ΑΧ

Αχτιβιστής, αριστερόζ και διασημάνδρας ο Τζούλης, αχτιβίστρια, φεμινίστρια, αριστερόζ αλλά όχι και τόσο διασημούλα τ’ Αννιώ, ε τον εφιλοξένησε στο homeάκι της, τι να έκαμνε; Να τον άφηνε να πάει στα hotelια να πλερώνει τα καπιταλόσκυλα και για ύπνο και για μονί; Ανεπίτρεπτον αυτό διά επαναστάτας. Έπεσαν το λεπόν και οι σχετικοί πήδουλοι. Έσπασε όμως και μία καπότα. Κατάλαβες; Ατύχημα.

τα γαμήσια τού "κακομοίρη"
τα γαμήσια τού «κακομοίρη»

Εγγυητές των δικαιωμάτων των γυναικών οι 600 γενναίοι του Βορρά (σουηδοί) στρατιώτες στο Αφγανιστάν (!!!)

Ε μετά ο Τζούλης γνώρισε και το Σοφάκι, της ρίχνει κι’ αυτηνής δύο μανίκια, το ένα με καπότα, τ’ άλλο χωρίς, το μαθαίνει η από πάνω, ξεχνάει να φεμινιστικά της και του λέω: «όξω μαρή μπάμια απ’ το σπίτι μου». Τηλεφωνιούνται μετά μεταξύ τους οι Δαμανάκαινες κι’ αφού λυσσάνε, πάνε μία και δύο στο Police, βρίσκουν άλλη πουτσοκόφτρα αξιωματικό εκεί και το ζεμάτισαν τ’ αντρογούρουνο.Κίνημα Δεν Πληρώνου
Κίνημα Δεν Πληρώνου

   

text ©2010 facebook.com/yahooxaxaxouxa
text ©2014 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP