Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΕυρωΤουρκικά (πρώην ΕλληνοΤουρκικά) THRACE

Blacksummit Financial Group, Inc. and Goldair Cargo etc Δεν είναι η Ελλάδα “ο ομφαλός της Γης”. Η σημαντικότερη στρατηγικά περιοχή, μεταξύ Νοτίου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, είναι…


Τζ. Πάιατ
Στην Αλεξανδρούπολη
ο πρέσβης των Η.Π.Α. (στην Ελλάδα) Τζ. Πάιατ
την 3η Οκτωβρίου 2018

…Χωριατίλα …κοσμοπολιτών Στον εθνικισμό των άλλων (των ξένων) και κυρίως των γύρω (των γειτόνων) επενδύουν οι αλλοεθνείς που υποδύονται τους διεθνιστές μέσα σε κάθε χώρα.

70 - 1947 μ. Χ. Κυρίως οι πλέον έμπειροι εξ αυτών: Αυτοί που περιπλανώνται αιώνες, (ανά τα έθνη). Οι παράγοντες του μόνου ακόμη (ως τις μέρες μας) θεοποιημένου εθνικοσοσιαλισμού, (του ιουδαϊκού, σύμφωνα με τον 100% εθνικό μεσσιανισμό του).

Ποντάρουν, όχι μόνο σε υπαρκτούς εθνικισμούς, μα και σε εθνικισμούς τού εργαστηρίου τους, (σε εθνικισμούς που “σκαρώνουν” οι ίδιοι). Πόσοι ή για πόσο είναι δυνατόν ωστόσο π.χ. να εκλάβουν σαν ξεχωριστή εθνική γλώσσα μία βουλγαρική διάλεκτο - μία σλαβική ντοπιολαλιά;

Για να υπάρχει εθνική μειονότητα κάπου, πρέπει, καταρχήν, να υπάρχει εθνική πλειονότητα κάπου αλλού. Την εποχή π.χ. του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρχαν μακεδόνες, όχι σήμερα. Έθνος - κράτος στην επίμαχη περιοχή τα, λεγόμενα, νεότερα, χρόνια, είναι η Ελλάδα, δεν είναι το Βασίλειο της Μακεδονίας ή όποιο άλλο τέτοιο, (αρχαίο), βασίλειο ή δημοκρατία, (π.χ. το Βασίλειο της Σπάρτης, η Δημοκρατία της Αθήνας, το Βασίλειο των Θηβών).

Έλληνες είναι οι πιο πολλοί κάτοικοι στην Ελλάδα μετά το 1821, δεν είναι π.χ.
 
➤ μακεδόνες


➤ ή επτανήσιοι


➤ ή ηπειρώτες


➤ ή θρακιώτες


➤ ή μικρασιάτες


➤ ή πελοποννήσιοι


➤ ή πόντιοι


➤ ή κρητικοί…

Και οι κύπριοι, για παράδειγμα, την γλώσσα, τον ηθικό κώδικα, (= θρήσκευμα), τα έθιμα π.χ. του Μάρκου Μπότσαρη έχουν:

➤ Την ελληνική (γλώσσα) ομιλούν.

➤ Τον ηθικό κώδικα που πρότεινε ο Ιησούς επικαλούνται.

➤ Ίδια με τους έλληνες έθιμα τηρούν.

✽ ✽ ✽

ΚΟΙΝΗ Η ΠΗΓΗ
ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ

Είναι γνωστή η παροιμία “ρωμιών καυγάς, τούρκων χαλβάς”. Το ποιοί, μεταξύ άλλων, βγαίνουν κερδισμένοι εκεί όπου - όταν σφάζονται χριστιανοί με μουσουλμάνους δεν είναι και τόσο γνωστό. Ιστορία είναι αυτό, (το τελευταίο) -που δεν είναι και τόσο γνωστό- δεν είναι θυμοσοφία. Οι ιουδαίοι, μεταξύ άλλων, βγαίνουν κερδισμένοι όπου - όποτε σκοτώνονται χριστιανοί με μουσουλμάνους.

Ίδια η κοιτίδα (Ι) Ή, για την ακρίβεια, προπαντός οι ιουδαίοι. Τρείς είναι οι Αβρααμικές, λεγόμενες, θρησκείες: Ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός…

1821 Ιουδαίοι ήταν, μεταξύ άλλων, αυτοί που χαίρονταν με την φυγή των τούρκων το 1821 από την Ελλάδα, πόσω μάλλον αυτοί που χρηματοδότησαν, μεταξύ άλλων, την Ελληνική Επανάσταση…

1922 Ιουδαίοι ήταν, μεταξύ άλλων, αυτοί που χαίρονταν με την φυγή των ελλήνων το 1922 από την Τουρκία, (από την Μικρά Ασία)…

Ίδια η κοιτίδα (ΙΙ) Σαν συνώνυμος του 
Αντι-Χριστιανισμού είναι γνωστός στην Δύση ο Ιουδαϊσμός, μα, είναι και του Αντι-Ισλαμισμού συνώνυμος ο Ιουδαϊσμός, (όχι μόνον του Αντι-Χριστιανισμού). Στους λαούς της Ανατολής είναι πιότερο γνωστό αυτό, (το δεύτερο. Π.χ. οι άραβες το έχουν πάντοτε κατά νου).

Επισημαίνονται τούτα, γιατί, όπως π.χ. τα κόπρανα ή η βλέννα, έτσι και οι αναρχικοί, οι σοσιαλιστές, (= κρατιστές 
- τα φασιστοειδή) και οι νεοφιλελεύθεροι, στην υφή, στο χρώμα, στην ποσότητα, (στους τύπους), διαφέρουν, όχι στην οσμή, όχι στην γεύση, όχι στην ποιότητα, (όχι, εντέλει, στην ουσία).

✽ ✽ ✽

Η 5η Ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δεν υπάρχει π.χ. μακεδονική πλειονότητα στην τάδε ή δείνα χώρα έτσι ώστε να υποτεθεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα εδώ (στην Ελλάδα) ή π.χ. στην Βουλγαρία ή στην Σερβία ή στην Αλβανία. Μόνο “στα συρτάρια” του αυθεντικού εν Ελλάδι πολιτικού εκπροσώπου της διεθνούς τραπεζικής, (του Κ.Κ.Ε.), υπάρχει, (λόγος να προσαρτήσει έδαφος από την Ελλάδα η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αλβανία, οπότε 
- αναπόφευκτα- συντρέχει, αυτομάτως, λόγος και για το αντίστροφο).

Και το 1949 προδότες όλων των εθνών και το 2019 προδότες όλων των εθνών Ποιός προσβάλλει την εδαφική ακεραιότητα του άλλου σε εποχή σαν την τωρινή που τα έθνη - κράτη υφίστανται μόνο τυπικά, όμως - έ; Το τάδε έθνος - κράτος, (την προσβάλλει), ή, το τάδε προτεκτοράτο π.χ. των Η.Π.Α.; Είναι εξαρχής, (από το 1989, από το 1990, από το 1991), προτεκτοράτο των Η.Π.Α. η “Βόρεια Μακεδο”C.I.A. Τουναντίον, η Ελλάδα, με το που εντάχθηκε και στον λεγόμενο στενό πυρήνα της Ε.Ε. (στην “Ευρωζώνη”) έπαψε να είναι και ουσιαστικά έθνος - κράτος. Ποιός θα εισβάλλει -αν εισβάλλει- στην περιοχή του άλλου, αύριο - μεθαύριο, λοιπόν, επικαλούμενος μακεδόνες που καταπιέζονται; Τα Σκόπια σαν αυτόνομο πολιτικό κέντρο, (θα εισβάλλουν); Ή η Ουάσιγκτον μέσω Σκοπίων; Η Αθήνα σαν αυτόνομο πολιτικό κέντρο, (θα εισβάλλει); Ή, μέσω του Μεγάρου Μαξίμου, ο Λευκός Οίκος;

Κάνουν από το 1917 π.χ. στην Θεσσαλονίκη λόγο για μακεδονική μειονότητα οι προδότες όλων των εθνών. [Η μερίδα της “φάρας” π.χ. του Αβραάμ Μπεναρόγια που συντηρεί με δάνεια, κρατισμό (= φασισμό), όπου Γης]. Προνοούν, (έτσι), γιατί:

➤ Με αποσχιστικές κινήσεις επιτυγχάνεται προσάρτηση εδαφών, (διχοτόμηση χωρών).

➤ Με εποικισμό αλλοεθνών παύει να είναι π.χ. αράβων η γη εδώ ή εκεί ή παραπέρα…

➤ Με υπονόμευση της εθνικής ενότητας συρρικνώνεται ή καταστρέφεται κιόλας ένα έθνος - κράτος.

Οι όπου Γης πολιτικοί εκπρόσωποι της Fed (CIA) Τα άτομα ή οι ομάδες που τάσσονται υπέρ της κατάργησης π.χ. της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας για χάρη της Ε.Ε. (!) και συνάμμα (ταυτόχρονα) προασπίζονται π.χ. καταλανούς, “μακεδόνες”, σκωτσέζους κ.α. (!) αν δεν είναι άτομα ή ομάδες, αντίστοιχα, που εργάζονται π.χ. για την C.I.A., είναι εκούσιοι ή ακούσιοι βοηθοί υπαλλήλων της C.I.A.

Η Συμφωνία των Πρεσπών Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αναπόφευκτου “ν’ ακούσεις και να πάθεις (αύριο) ότι είπες κι’ έκαμες (χθές)”, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Είτε σαν ένα ακόμη όργανο εδαφικού κατατεμαχισμού της Βαλκανικής χρησιμοποιηθεί από τις Η.Π.Α. κι’ από το Ισραήλ η “Βόρεια Μακεδο”C.I.A. είτε, απλώς, σαν μόνιμη, προς το σκοπό αυτό, απειλή, με την ίδια υπογραφή θα επιτευχθεί, τόσο το χειρότερο, όσο και το δεύτερο:

Με την υπογραφή όσων πρωταγωνίστησαν στα διαδοχικά χρεοστάσια που εξυπηρέτησαν το N.At.O. στην περιοχή μας

➥ θα κατατεμαχιστεί, (εδαφικά), η Βαλκανική, περαιτέρω

➥ ή απλώς (!) θα εγερθούν αξιώσεις (εδαφικές) από τα Σκόπια π.χ. στην Ελλάδα, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία, στην Σερβία ή το αντίστροφο, (π.χ. από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Σερβία στα Σκόπια).

Σόφια Vs Σκόπια Εμμένει η Βουλγαρία στο να μην αναγνωρίζει, (ακόμη), έθνος και γλώσσα της επικράτειας με το όνομα “Βόρεια Μακεδο”C.I.A. ή πιο απλά την ταυτότητα του εν λόγω “ζόμπι” αφού περί αυτού πρόκειται κι’ όχι για χώρα - όχι για κράτος. 

Σοφή η σχετική πρόνοια της Σόφιας γιατί το τάδε βουλγαρικό φύλο και το δείνα βουλγαρικό ιδίωμα (το γλωσσικό) ήταν για την K.G.B. έως το 1989, για την C.I.A. από το 1991 και μετά αρκετά για να “στηθεί” κράτος, (= για να κατασκευαστεί χώρα), στην Νότια Βαλκανική.

➤ Με ποιό σκοπό;

➤ Αν κίνητρο, (πρόθεση), όσων φτιάχνουν “πιόνια” δεν είναι η κίνηση ή έστω η δυνατότητά τους γι’ αυτό, (για να τα κινούν), τότε, τί είναι;

Ε.Α.Μ. 1949, Ν.At.O. 2019 (Δι)έξοδο στο Αιγαίο και στην Αδριατική θα βρει “το πιόνι” Σκόπια αν δεν αποτελέσει, απλώς, μόνιμη δημιουργία απειλής για κάτι τέτοιο, από πλευράς, πάντα, των δημιουργών του 
- (απειλής, δηλαδή, για περαιτέρω αναδιάρθρωση των συνόρων στην Βαλκανική). Απ’ το αν θα “πέσει” κι’ η Δαμασκός κι΄η Τεχεράνη θα εξαρτηθεί κι’ αυτό:

■ Αν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ ελέγξουν πλήρως (100%) την Μ. Ανατολή, τότε, η ζωή στην Μεσόγειο και κατ’ επέκταση στα Βαλκάνια θα κυλήσει πληκτικά… Έτσι (βαρετή θα) είναι η ζωή στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και δη τα αχανή και ανοιχτά (υπό την εποπτεία της N.S.A.)…

■ Αν, ωστόσο, στην Μ. Ανατολή δεν “πάνε” όλα σύμφωνα με το σχέδιο της Ουάσιγκτον και του Τελ Αβίβ, τότε, οι λαοί γύρω από τον Περσικό Κόλπο και την Κασπία αποκλείεται να πλήξουν, οπότε, το ίδιο θα συμβεί -αναπόφευκτα- στους πολίτες των χωρών πέριξ της Μαύρης Θάλασσας και της Μεσογείου… Σε αλληλοεξόντωση θα υποχρεωθούν, (από “τον Καίσαρα”), όσοι “μείνουν έξω από τα συρματοπλέγματα των σπιτιών τους”…

“Château Mouton Rothschild” Για να πεις από πριν, (από τώρα), ότι η “Βόρεια Μακεδο”C.I.A. θα αποδειχθεί και σαν μέλος της Ε.Ε. (όχι μόνο σαν μέλος του N.At.O.), χρήσιμη, (αποτελεσματική), για την Ουάσιγκτον και για το Τελ Αβίβ, θα πρέπει, καταρχήν, να ξέρεις από πριν, (από τώρα), ποιά θα είναι τα σύνορα της “Βόρειας ΜακεδοC.I.A.”την επόμενη 10ετία - 20ετία.

Η συγκεκριμένη “χώρα”, εξάλλου, ούτε έθνος - κράτος είναι, ούτε πολυεθνικό κράτος είναι με την πραγματική, (την αληθινή), έννοια που έχει ο όρος “πολυεθνικό κράτος”. (Για κράτος “του σωλήνα” πρόκειται).

✽ ✽ ✽

ΣόΦΙΑ, ΤίΡΑΝΑ, ΑΓΚΥΡΑ

➤ 65% βούλγαροι,

➤ 4% αλβανοί,

➤ 3% τούρκοι,

➤ 28% διάφοροι, (γύφτοι, σέρβοι, βόσνιοι, βλάχοι κ.α.),

το “μωσαϊκό” εθνοτήτων που “κάνει” (συγκροτεί) κοινωνικό σώμα στην “Βόρεια Μακεδο”C.I.A.

Προφανώς - προφανέστατα πρόκειται για “σαλάτα” 
(= ανομοιογενές εθνικά μείγμα), μα, δεν είναι ασύνηθες στις μέρες μας αυτό. Όλα τα πολυεθνικά κράτη, (π.χ. οι Η.Π.Α.), εξάλλου, έτσι είναι.

Ναι, (σίγουρα), μα, πόσο σύνηθες είναι το να παριστάνουν αρχαίο (λαό) οι μισοί και πλέον πολίτες κάπου ο οποίος (αρχαίος λαός) ομιλεί νέα διάλεκτο και μάλιστα κατασκευασμένη (διάλεκτο); Βούλγαροι που υποδύονται τους μακεδόνες οι οποίοι ομιλούν όχι απλώς μία από τις σλαβικές διαλέκτους μα μία από τις σλαβικές διαλέκτους “του σωλήνα (του εργαστηρίου)” είναι οι δύο στους τρεις κατοίκους στην “Βόρεια Μακεδο”C.I.A.

● Δεν είναι κλασικό θέατρο αυτό, (είναι σπάνιας μορφής μάσκαρα - υποκριτική - κάμωμα). Υπόσχεται εκ των προτέρων και σε κάθε περίπτωση, όμως, στους εμπνευστές του, (δηλαδή, στην Ουάσιγκτον, στο Τελ Αβίβ, στο Λονδίνο), “παιχνίδι” στην ευρύτερη περιοχή, (με Σόφια, Τίρανα, Άγκυρα).

● Οπότε, (αναπόφευκτα), εγγυάται και στους ανθρώπους αυτούς, (στον πληθυσμό π.χ. των Σκοπίων), δυνατές συγκινήσεις, γιατί, το να είσαι “κουμπί στα χέρια” των Η.Π.Α., πόσω μάλλον του Ισραήλ, δεν διαφέρει σε πολλά π.χ. από το να κοιμάσαι, (πάνω), σε σχεδία. Ή δεν είναι “κομμένη” στα επτά σήμερα η, γνωστή έως το 1989 σαν Γιουγκοσλαβία, περιοχή;

1. Σερβία

2. Κροατία

3. Βοσνία Ερζεγοβίνη

4. Σλοβενία

5. Σκόπια

6. Κόσοβο

7. Μαυροβούνιο

Γιατί να μην κοπεί π.χ. στα εννιά, αύριο - μεθαύριο, λοιπόν;

Ή, γιατί να μην επανενωθούν κομμάτια της, αφού, το πλαίσιο για “τέτοια ανακατέματα, (της τράπουλας)”, έχει τεθεί, (ήδη) - έ;

✽ ✽ ✽

Παράγοντας αποσταθεροποίησης είναι κάθε “έκτρωμα” τύπου “Βόρεια Μακεδο”C.I.A. ή Κόσοβο. Προσωρινές, σε κάθε περίπτωση, περιφράξεις.

Ουδείς γνωρίζει προς ώρας, (2019/2020), το αν θα υπάρχει επικράτεια της “Βόρειας ΜακεδοC.I.A.” π.χ. το 203ο, π.χ. το 2040 και μέχρι που θα εκτείνεται αυτή.

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP