Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΕυρωΤουρκικά (πρώην ΕλληνοΤουρκικά) ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

“Ε9” Όχι τούρκος ή γερμανός ή έλληνας μα ουδείς δύναται να φέρει στο σπίτι σου π.χ. 80 ξένα (άγνωστα σε σένα ή αλλοεθνή) άτομα. Εκτός κι’ αν το σπίτι στο οποίο διαμένεις δεν σου ανήκει (πια).

Βάσει του Συντάγματος η κατάλυσή του!

Η Ελλάδα σαν μέλος και της λεγομένης Ευρωζώνης, (πέραν του N.At.O.), κατέστη από κάθε άποψη, (πλευρά), τέως έθνος - κράτος. Τα τελευταία 15 - 20 χρόνια η Αθήνα είναι μηδενικής, σχεδόν, εξουσίας, κέντρο, (πολιτικό).

Βάσει του Αναθεωρημένου Συντάγματός της, (βλ. Άρθρο 28, Παράγραφος 3), κατέλυσε το Σύνταγμά της η Ελλάδα! Ακύρωσε το έθνος - κράτος της, (παραχωρώντας διαρκώς και σε κάθε τομέα εθνική κυριαρχία)!! Χάρη της ολοκλήρωσης του σοβιέτ, (= υπερεθνικού διευθυντηρίου), της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο, εξαρχής, (από το 1993), συμμετέχει. Έτσι (με Σύνταγμα που ακυρώνει το Σύνταγμά της!) συμμετέχει (κι’) η Ελλάδα σε σοβιέτ το οποίο νομοθετεί (= ασκεί εξουσία) δίχως Σύνταγμα!!!

Ποιά η αποστολή του ΝΑΤΟ μετά το 1991;

Αφενός, γιατί, αφετέρου, η συμμετοχή της Ελλάδας (και) στο N.At.O. δεν έπαψε μετά το 1991, (μετά την διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας). Όπως κι’ άλλες χώρες στον δυτικό, λεγόμενο, κόσμο, έτσι κι’ η Ελλάδα, εξακολουθεί να συμμετέχει στο N.At.O.

Γιατί, ωστόσο; Ποιά η αποστολή του N.At.O. σήμερα;

➤ Η Αριστερά δεν συγκυβέρνησε με την Δεξιά το 1989, εδώ, (στην Ελλάδα);

➤ Η Αριστερά δεν ήρθε πρώτη, (σε ψήφους), το 2015, εδώ, (στην Ελλάδα), σχηματίζονταν, (κατόπιν), κυβέρνηση με κομματίδιο της λαϊκιστικής ακροΔεξιάς;

Αν ναι, τότε, με ποιό σκοπό “ανήκουμε στην Δύση” σε καιρό που δεν υπάρχει “Ανατολή”, (= αντίπαλο, παγκοσμίως, δέος); “Έτσι, (για πλάκα);”

Αν δεν είναι το N.At.O. απειλή για την ελεύθερη αγορά και κατ’ επέκταση κοινωνία, (= για την δημοκρατία της αγοράς), σε καιρό που το N.At.O. δεν έχει αντίπαλο, τότε, τί είναι απειλή για τον λεγόμενο δυτικό (ελεύθερο) κόσμο, σήμερα; Δεν είναι εύλογη η …απορία;

Σε ποιόν αντίπαλο εφαρμόζεται το δόγμα του N.At.O. σε καιρό που π.χ. η N.S.A. παρακολουθεί τα μέλη της κυβέρνηση της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας; Στους πιγκουίνους π.χ. στην Ανταρκτική (εφαρμόζεται); 

“Ein Volk, ein Reich, ein Führer” Παρακολουθούσαν π.χ. και την δεκαετία του ΄60 οι πάντες τους πάντες, μα, τα εθνικά εμπόδια, (συνοριακά, δασμολογικά, συναλλαγματικά κ.α.), ήταν υπαρκτά τότε. Τα περισσότερα υλικά μέσα, (π.χ. τα τεχνολογικά), υπονόμευσης του όποιου, (εσωτερικού ή εξωτερικού), αντιπάλου, π.χ. το 1962, βρισκόταν στην διάθεση των κυβερνήσεων, όλων, σχεδόν, των εθνών - κρατών. Ουδείς στον ελεύθερο, (γνωστό σαν Δυτικό), Κόσμο, π.χ. το 1964, έκαμε λόγο για ευρωπαϊκό ή για διεθνή χώρο τον οποίο (χώρο), ωστόσο, εποπτεύει μόνον ένα, δύο, τρία, το πολύ έθνη. Ουδείς π.χ. το 1966 έκαμε λόγο στην Δύση για ευρωπαϊκό ή για διεθνές δίκαιο, μα, με δυνατότητα επιβολής αυτού, (του δικαίου), μόνο σε χώρες μικρής και μεσαίας ισχύος. Την αρχή “Ein Volk, ein Reich, ein Führer” εφαρμόζεις όταν θίγεις ανάλογα ζητήματα στην πράξη. Δεν είναι ελεύθερος ο κόσμος στον οποίο αφήνεσαι ελεύθερος να επιβάλεις την αρχή αυτή, γιατί, οι λαοί, τα έθνη, οι αρχηγοί είναι πολλοί, (π.χ. 100, π.χ. 200), στην οικουμένη.

Π.χ. η νήσος Λέσβος μετά το 1993, (ξαναδές Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση), δεν είναι όπως ήταν π.χ. η νήσος Κύπρος το 1974, είναι σε πιο δεινή θέση: Η Μυτιλήνη, σήμερα, δεν είναι μόνο “διεθνές” (= Ν.At.O.ικό), είναι και “ευρωπαϊκό” (= της Ε.Ε.) έδαφος.

Αμερικανο-ισραηλινο-βρετανικό, δηλαδή. Το μπλοκ των συγκεκριμένων δυνάμεων επιβάλλει (= δια των όπλων) παγκόσμιο δίκαιο (δίκαιο μεταξύ των εθνών) τα τελευταία 25 - 30 χρόνια: Η.Π.Α., Ισραήλ, Ην. Βασίλειο εμφανίζουν σαν κοινό (ευρωπαϊκό ή διεθνές) το έδαφος στο οποίο “αλωνίζουν”.

✽ ✽ ✽

Υπό ένα τέτοιο (αφανούς Κατοχής) καθεστώς, ακόμη και 1.000.000 π.χ. μαροκινούς ή π.χ. πακιστανούς δύναται να (μετα)φέρει π.χ. στην Κω ο τάδε άγγλος ή ο δείνα ιουδαίος. Δίκην Μ.Κ.Ο. βεβαίως ο πολιτικός εξυπηρετητής των σύγχρονων δουλεμπόρων μιας κι’ ο όρος “Πέμπτη Φάλαγγα” αντενδείκνυται, (για χρήση). 

➤ Ή δεν συγκροτούν εθνικές μειονότητες όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατόπιν;

 Ή δεν είναι ο εδαφικός κατατεμαχισμός χωρών η αποστολή των ανά τα έθνη κατ’ επίφαση διεθνιστών και κατ’ ουσία αλλοεθνών ή πρακτόρων;
 
➤ Για τα εθνικά δίκαια των αλλοεθνών μέσα σε κάθε χώρα δεν μάχεται η δράκα “προδότες όλων των εθνών ενωθείτε”;

➤ Για την διεθνή του φασισμού, (= κρατισμού), δεν εργάζεται;

Παγκόσμιος έλεγχος χρόνου (= χρήματος) Και π.χ. στην H.S.B.C. στην Ταϊβάν αν εργάζεσαι μπορεί να καταλάβεις τι επιδιώκουν όσοι προασπίζονται το δικαίωμά τους να έχουν κοινό έδαφος, (π.χ. Γραφεία), σε κάθε χώρα, ενώ, ταυτοχρόνως, χλευάζουν το δικαίωμα, όσων έχουν κοινή γλώσσα και κοινό ηθικό κώδικα, (= θρήσκευμα), να έχουν κοινό έδαφος στον πλανήτη. Αυτό, ωστόσο, τί, ανάμεσα στ' άλλα, σημαίνει, ότι ο διευθυντής με τον κλητήρα, στο τάδε ή δείνα υποκατάστημα τράπεζας, έχουν κοινή, (= ίδια), μοίρα; 

Όχι, (δεν επιβιώνουν όλοι όσοι δημιουργούν χάος σε μία περιοχή): Μόνον οι εμπνευστές του χάους κι’ όσοι από τους οπαδούς των εμπνευστών, (του χάους), είναι πλούσιοι ή, τουλάχιστον, ρωμαλέοι.

National City Bank, Petrograd, 1917 Αλλάζοντας την μοναρχία με δικτατορία απαλλάχθηκαν από τους χριστιανούς (και) οι ιουδαίοι στην Ρωσία το 1917 Όποιος προδότης όλων των εθνών κι' εγκληματίας, (π.χ. ο Trotsky - διάβασε “Terrorism and Communism: A Reply to Karl Kautsky”), διασώζεται από τον Τσάρο, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι γλιτώνει κι’ από τον Stalin. Ότι εθνικότητας και να είσαι, αν τελείς υπό καθεστώς δικτατορίας, ούτε στο εξωτερικό είσαι ασφαλής…

Βιαστής είναι παντού ο βιαστής, (δεν είναι εδώ βιαστής κι' εκεί εραστής) Αλλά και στην μέση του δρόμου αν είσαι δεν είσαι ασφαλής, γιατί, όπως έλεγε η Margaret Thatcher, θα σε χτυπήσουν όλα τα οχήματα. (Όχι μόνον αυτά που κατέρχονται από το αριστερό μα κι’ αυτά που ανέρχονται από το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας). Οι αρχές της λεγόμενης μέσης οδού -π.χ. η αρχή “ουδείς αναμάρτητος” (= ουδείς αλάνθαστος)- αυταπόδεικτα ισχύουν, μα, π.χ. στην Βηρυτό, ουδείς συμπαθεί όσους τάσσονται υπέρ όλων (υπέρ και των μουσουλμάνων και των ιουδαίων και των χριστιανών) και ορθώς (δεν τους συμπαθεί), γιατί, όποιος τάσσεται υπέρ όλων στα λόγια, ενώ, σιτίζει μόνο π.χ. τα τέκνα του, (ενώ, δηλαδή, στα έργα, τάσσεται μόνον υπέρ του αίματός του και υπέρ των φίλων του):

➤ είναι “Φαρισαίος” (= υποκριτής),

➤ αν δεν είναι πράκτορας, (έμμισθος χαφιές/ρουφιάνος = προδότης)...

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP