Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΕυρωΤουρκικά (πρώην ΕλληνοΤουρκικά) ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βάρκες Αντίπαλος (= εχθρός) της Ελλάδας η Τουρκία στο, λεγόμενο, προσφυγικό - μεταναστευτικό; “Και ποιός είναι” σύμμαχος (= φίλος) της Ελλάδας στο, λεγόμενο, προσφυγικό - μεταναστευτικό; 

Οι Η.Π.Α. που οργάνωσαν - υλοποίησαν από κοινού με Ισραήλ και Ην. Βασίλειο την Επιχείρηση “Arab Spring” προκαλώντας (έτσι) εμφύλιο (πόλεμο) και στην Συρία; “Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τί τους θέλεις τους εχθρούς;”

Το αναμενόμενο κάμει η Άγκυρα στο Αιγαίο:

Αξιοποιεί (προς όφελός της) το χάος που δημιούργησαν μετά την 17η Δεκεμβρίου 2010 στην Μέση Ανατολή και στο Κέρας της Αφρικής το Τελ Αβίβ με την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο.

➤ Δεν είναι η Τουρκία η δύναμη, (ο κραταιός παράγοντας), που τάσσεται υπέρ των ανοιχτών συνόρων όλων των άλλων, (χωρών), πλην των δικών της, (συνόρων), το Ισραήλ είναι…

➤ Η Ε.Ε. είναι, κατά δεύτερο λόγο, άλλοτε κοινή, (ενός συνόρου), άλλοτε μη κοινή, (πολλών συνόρων), επικράτεια...

Πρέσπες Την ορθότητα της παροιμίας: “Άμα έχεις τέτοιους φίλους τί τους θέλεις τους εχθρούς” επαλήθευσαν, επίσης, όσα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου επικύρωσαν την λεγόμενη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και τον κεφαλλονίτη, που λέει ο λόγος, να παριστάνει ο βούλγαρος ή αλβανός ή τούρκος κάτοικος Σκοπίων, αυτοί που τον αναγνωρίζουν π.χ. σαν συγκληρονόμο τους στην Κεφαλλονιά είναι εχθροί της από 21ης Μαΐου 1864 Συμφωνίας, (βλ. Ένωση Επτανήσων με την Ελλάδα).

Αν τα τείχη της οικίας σου τα ρίξει ο γονέα σου ή το τέκνο σου ή ο συνάδελφό σου ή ο φίλος σου, (αν το κάστρο σου πέσει εκ των έσω), ο εχθρός σου και μάλιστα ο εξωτερικός, (π.χ. ο γείτονά σου), εισέρχεται ανεμπόδιστα, κατόπιν, π.χ. στο σαλόνι σου. (Ούτε φράχτη από κοτετσόσυρμα, κατά το λαϊκώς λεγόμενο, δεν βρίσκει μπροστά του, για να το κόψει με την τανάλια).

➤ Αναγνωρίζουν π.χ. και “Βόρεια Κύπρο” όσοι - όσες αναγνωρίζουν “Βόρεια Μακεδονία”. Εκεί όπου υπάρχει νότια νοείται, εξάλλου, βόρεια Κύπρος, ενώ, το ίδιο ισχύει π.χ. και με την Ήπειρο ή π.χ. με την Θράκη αν η διάκριση “Βόρεια - Νότια” αντικατασταθεί με την διάκριση “Ανατολική - Δυτική”…

➤ Τα επίχειρα, (οι συνέπειες), σχετικών αναγνωρίσεων, ωστόσο, ούτε πρόσκαιρες, (π.χ. μιας γενιάς), είναι, ούτε φθηνές.(Δεν ανέρχονται π.χ. στο ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης μιας σεζόν ή π.χ. στο ύψος των προνομίων που απολαμβάνουν σαν πράκτορες των Η.Π.Α. ή του Ισραήλ “πέντε” έλληνες ή ελληνοποιημένοι πολίτες στην Αθήνα…)…

✽ ✽ ✽

Negev Είναι όντως, (στ’ αλήθεια), εχθρός των Η.Π.Α. όποια χώρα, (π.χ. το Ιράν), δείχνουν (“με το δάχτυλο”) σαν τέτοια οι ιουδαίοι βουλευτές, (μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων), καθώς και οι ιουδαίοι γερουσιαστές, (μέλη της Γερουσίας), στις Η.Π.Α.; 

Ή …μήπως είναι εχθρός τού Ισραήλ;

Jewish Members of the 116 Congress

Ιστορικά μηδενικός ή μικρός ο αριθμός των μουσουλμάνων -προπαντός των αράβων μουσουλμάνων- αιρετών στις Η.Π.Α. Σύμπτωση (!) Είναι και η πίεση προς τον εκάστοτε -από το 2010 και μετά- πρόεδρο των Η.Π.Α. να αναλάβει στρατιωτική δράση κατά του Ιράν, σύμπτωση; Γιατί, όλοι οι ιουδαίοι αιρετοί στις Η.Π.Α. πίεζαν - πιέζουν προς την κατεύθυνση αυτή! Τόσο οι Δημοκρατικοί, όσο και οι Ρεπουμπλικανοί!! Κατά σύμπτωση, (πάλι);


Στο κόμμα των Δημοκρατικών είναι οι περισσότεροι/ες εξ αυτών, (των αιρετών ιουδαίων στις Η.Π.Α.), μα, δεν έχει σημασία, γιατί κι’ ο μέσος ιουδαίος ρεπουμπλικανός, υπέρ όσων έκλεβαν πυρηνικό υλικό από τις Η.Π.Α. για να καταστήσουν πυρηνική δύναμη το Ισραήλ τάσσεται, οπότε, (κατόπιν τούτου), τί υπονομεύει, κατά σύστημα, (εκ θεμελίων), την ασφάλεια - σταθερότητα, στην Μ. Ανατολή, τα τελευταία 50 χρόνια, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν; 

Red Scare Με το που ιδρύθηκε κιόλας, (το 1919), το Communist Party USA άρχισε στα ιδιοκτησίας ιουδαίων μεγάλα studio (παραγωγής) στο Hollywood η συστηματική - αδιάκοπη προπαγάνδα κατά π.χ. του Douglas MacArthur, κατά π.χ. του J. Edgar Hoover (βλ. π.χ. Hollywood blacklist) - γενικά κατά των λεγόμενων αντι-κομμουνιστών.

Σε τί διαφέρει, ωστόσο, ο αντι-κομμουνισμός από τον 
αντι-φασισμό από την στιγμή που σοσιαλισμός ίσον κρατισμός, (= φασισμός); Ε; Διαφέρει σε κάτι; Σε τί;

Ή …μήπως είναι δυνατόν σήμερα - αύριο το να επιβληθεί και επίσημα, (πια), παγκόσμια απολυταρχία χωρίς έλεγχο του fiduciary money στην σημαντικότερη, ίσως, πηγή του, (στην Fed)?

Digital fiat Με απαρχή της κατάργησης της ιδιοκτησίας (= της ελευθερίας) και στις Ηνωμένες Πολιτείες (θα) ισοδυναμεί, κατ’ ουσία, η δυνατότητα κεντρικού, (= παγκόσμιου), ελέγχου του πλαστικού, λεγόμενου, χρήματος, (βλ. κάρτες).

Μόλις τα digital fiat (= ψηφιακά εθνικά νομίσματα) καθιερωθούν, θα έχει ολοκληρωθεί ο χωρίς προηγούμενο, (ιστορικό), συγκεντρωτισμός, στον έλεγχο του συναλλακτικού μέσου.

Αν υποτεθεί ότι η η Γη, (ο πλανήτης Γη), γλιτώνει έως και τον 22ο αιώνα από φυσική καταστροφή, σε τί άλλο εκτός από τον χρόνο θα διαφέρει π.χ. από την Μόσχα του 1950 η Ουάσιγκτον του 2050, (θα διαφέρει στην ουσία);

Islam Αναμφισβήτητα είναι τέχνη η προπαγάνδα, μα, δεν συγκαταλέγεται στις λεγόμενες “Καλές Τέχνες”.

Να τον εμφανίσεις μπορείς σαν εχθρό όλων τον εχθρό σου αν έχεις στην ιδιοκτησία σου πολλά ή μεγάλα, (παγκόσμιας εμβέλειας), μέσα ενημέρωσης - ψυχαγωγίας, όχι να τον κάμεις εχθρός όλων.

Ούτε π.χ. της Ελλάδα είναι σε κάθε περίπτωση εχθρός όποια χώρα διάκειται εχθρικά έναντι του Ισραήλ, (εξαρτάται…), ούτε το συμφέρον των Η.Π.Α. π.χ. στην Μ. Ανατολή είναι σε όλους -ανεξαιρέτως- τους τομείς ταυτισμένο, (ίδιο), με το συμφέρον του Ισραήλ, (εκεί).

Έχει για περισσότερες από μία 
εθνότητες στις ΗΠΑ 
αντίκρισμα 
ο όρος “εθνικός, 
γιά τις ΗΠΑ, κίνδυνος”;

Antony Blinken Όπως π.χ. στο πολυεθνικό κράτος των Η.Π.Α., έτσι π.χ. και στην πολυεθνική, μετά το 2014, Σάμο, φίλοι ή εχθροί όσοι έρχονται από θάλασσα ή από αέρα εκεί είναι με βάση το ποιός είσαι εσύ εκεί (!)

Αν είσαι π.χ. ιουδαίος υπουργός των Εξωτερικών στις Η.Π.Α., (ο Henry Kissinger ή η Madeleine Albright ή ο Antony Blinken ή όποιος/α άλλος/η), όσοι έρχονται ένοπλοι στις Η.Π.Α., δεν είναι όλοι εχθροί του Ισραήλ, (κάποιοι είναι φίλοι σου - μερικοί μάλιστα είναι συγγενείς σου)!

Ι Οπότε, κριτήριο εθνικού κινδύνου για μία χώρα -π.χ. για την Ελλάδα- είναι π.χ.:

➤ Ο μισθός που λαμβάνει από την Mossad ο τάδε έλληνας ιδιοκτήτης Μ.Κ.Ο.; 

➤ Ή η εντολή που λαμβάνουν από τα κεντρικά καθοδηγητικά όργανά τους “τα” κάθε μορφής “πρόβατα”, (π.χ. οι μουσουλμάνοι ή οι ιουδαίοι ή οι χριστιανοί ή οι όποιοι άλλοι εθνικιστές ή …διεθνιστές);

➤ Ή ο μισθός που λαμβάνει από την Citigroup ο δείνα έλληνας επιστήμονας;

➥ Ποιού έθνους συμφέρον είναι το ιδιοτελές συμφέρον ενός π.χ. κλέφτη; Υπάρχει κλέφτης που να κλέβει τους πάντες εκτός από τους ομοεθνείς του; 

➥ Ή είναι συγκεκριμένο, (π.χ. βρετανικό), το εθνικό συμφέρον π.χ. του “ιουδαίου” που υποκρίνεται με τυπικά αποδεικτικά στοιχεία, (με “χαρτιά”), τον “ρωμαίο”, (πολίτη), “στην Σικελία”; Είτε στο Παρίσι βρίσκεται αυτός που είναι π.χ. από την Λαμία, είτε στο Λονδίνο, έλληνας είναι, δεν είναι γάλλος στο Παρίσι, άγγλος στο Λονδίνο.

ΙΙ Συνιστά π.χ. και για τον ελληνισμό απειλή ότι συνιστά απειλή π.χ.: 

➤ Για όσους μουσουλμάνους υποδύονται τους έλληνες στην Κομοτηνή και στην Κώ;

➤ Για όσους ιουδαίους υποδύονται τους έλληνες στην Θεσ/νίκη και στην Αθήνα;

➤ Για όσους έλληνες στρατιωτικούς εργάζονται για την C.I.A.?

➤ Για όσους έλληνες οικονομολόγους εργάζονται για την Goldman Sachs?

Και έλληνες και δημοσιογράφοι δηλώνουν, (ότι είναι), “τα σκυλάκια σαλονιού” του εκάστοτε πρέσβη των Η.Π.Α. εδώ, (στην Ελλάδα) Εφικτό είναι το να εμφανίζεται (με προπαγάνδα) π.χ. σαν εθνική για την Ελλάδα απειλή ότι απειλεί την τσέπη του τάδε ή δείνα έλληνα πράκτορα π.χ. της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ην. Βασιλείου ή την τσέπη όσων “παπάδων” κυκλοφορούν π.χ. στην Δράμα με ελληνικό “ράσο” (= με ελληνική υπηκοότητα), μα, αληθές - ακριβές είναι ότι ισχύει όντως, (π.χ. ότι συμβαίνει πράγματι), όχι ότι είναι εφικτό να εμφανίζεται σαν γεγονός.

Γεγονός είναι:

➤ ότι συμβαίνει στ’ αλήθεια, (στην πραγματικότητα),

➤ όχι ότι εμφανίζεται, (σαν γεγονός), να συμβαίνει.

Τα όσα εμφανίζονται να συμβαίνουν ενώ δεν συμβαίνουν είναι …γεγονότα δίχως μάρτυρες ή…γεγονότα με μάρτυρες τα οποία, ωστόσο, δεν στέκουν βάσει λογικής, (οι μάρτυρες γύρω από δαύτα είναι ψευδομάρτυρες - προπαγανδιστές).

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP