Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Μέλος της ΕΕ η Βόρεια ΜακεδοCIA θα γίνει μόνο αν το ΝΑΤΟ δεν την χρειάζεται για τον λόγο που την ίδρυσε (χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια)

Σαν μέλος του ΝΑΤΟ είναι χρήσιμη η Β. ΜακεδοCIA στο Ισραήλ, όχι σαν μέλος της ΕΕ

Αχ Μαφία
Αχ Μαφία
27η Μαρτίου 2020 - Ένταξη Σκοπίων στο NATO Θα ήταν και άνευ αντικειμενικού σκοπού το κρατίδιο «φάντασμα» της C.I.A. στην πρώην Γιουγκοσλαβία αν δεν συνέτρεχε λόγος καθόδου προς το Αιγαίο, (βλ. λιμάνια Θεσ/νίκης, Καβάλας, Αλεξ/πολης). Αλίμονο αν ο «ανθός» της διεθνούς τραπεζικής Emmanuel Macron δεν έθετε βέτο σε ότι αφορά στην ένταξη τού εν λόγω «ζόμπι» στην Ε.Ε. Ένταξη του συγκεκριμένου «ζόμπι» στην Ε.Ε. «κόβει», καταρχήν, «τα χέρια» του N.At.O.

Sergey Lavrov Είναι από την δεκαετία ‘90 γνωστά στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τα εναλλακτικά σχέδια του U.S. Department of State για την Νότιο Βαλκανική. Τα υπονοούμενα που αφήνουν κατά καιρούς, σχετικά με το θέμα αυτό, ρώσοι διπλωμάτες, δεν είναι «κοινά καρφιά», είναι «ταβανόπροκες». «Tο τυρί με το οποίο σέρβιρε» στο Κρεμλίνο επεκτατισμό, (ιμπεριαλισμό), ο μέσος, κατά «τα ράσα», (κατά την υπηκοότητα και μόνο), ρώσος μπολσεβίκος «από την Ιεριχώ» πριν το 1991, η πρόσβαση της Ε.Σ.Σ.Δ. και προς την δεύτερη, (πέραν της Αδριατικής), «λεκάνη», (προς το Αιγαίο, μέσω Θεσ/νίκης), ήταν. Έως και την δεκαετία του ‘50, άλλωστε, ανάλογη ήταν και η επίσημη θέση της μητροπολιτικής Δύση: «Προσοχή, η σοβιετική Μόσχα θέλει να βγει προς Μεσόγειο από Σερβία “μεριά”».

➤ Δεν είναι, (ακόμη), κράτος η Ε.Ε. για να δύναται να καλύπτει υβρίδια/κρατίδια «βιτρίνες» της C.I.A.

➤ Ούτε έχει αποφασιστεί, (ακόμη), το αν θα διανεμηθεί τελικά «αυτό το πράμα», (κάτω από την Σερβία), μεταξύ Αλβανίας και μονάδων προελάσεως προς τον λιμένα Θεσ/νίκης.

Οι σχετικές με «το πράμα αυτό» αποφάσεις θα ληφθούν στο μέλλον. Με γνώμονα, πάντοτε, την τελική νίκη στον …ωραίο αγώνα για εδραίωση καθεστώτος παγκόσμιου ολοκληρωτισμού:

➤ Με ανοιχτό, (προς το Αιγαίο), ορίζοντα, (με «πλέρια» Β. ΜακεδοCIA), όσον αφορά στην γειτονιά μας. Εάν, τελικά, επιλεγεί το Σχέδιο «χάραξη νέων συνόρων».

➤ Αν δεν επιλεγεί το Σχέδιο «χάραξη νέων συνόρων» στα Βαλκάνια, τότε, στον ασφυκτικό οικονομικό έλεγχο της περιοχής θα περιοριστούν οι Η.Π.Α. Βλ. π.χ. (και) το Κανάλι Moravaκαι Vardar/Axios, (Δούναβης - Πρέσεβο - Σκόπια- Θεσσαλονίκη).

Παγκόσμια δικτατορία που δεν ολοκληρώνεται με οικονομικό, ολοκληρώνεται με στρατιωτικό πόλεμο

Εάν, (εφόσον), τα Σκόπια ενταχθούν στην Ε.Ε. έχει περισσότερες πιθανότητες το σενάριο «αρκούμαι», (σαν Η.Π.Α.), «στον ασφυκτικό οικονομικό έλεγχο της περιοχής».

Κι’ αυτό να συμβεί (και να ενταχθούν στην Ε.Ε. τα Σκόπια), όμως, δεν είναι βέβαιο  ότι η Ε.Ε. θα καταστεί «Γ΄ Ράιχ/Ε.Σ.Σ.Δ.» (= ενιαία κρατική οντότητα). Αν ήταν βέβαιο αυτό, τότε, δεν θα υπήρχαν ακόμη, (μέχρι σήμερα), στο συρτάρι της C.I.A. οι εναλλακτικές μεταξύ Αλβανίας, Βουλγαρία και ενός τρίτου «παίχτη», (…), σε ότι αφορά, πάντα, στα Σκόπια...

US Embassies in the Balkans Το πώς χορεύει ο καθένας, (τα βήματά του), από τον σκοπό, (τον μουσικό), που του παίζουν προκύπτει, δεν προκύπτει π.χ. από τις καιρικές συνθήκες, (από το αν βρέχει ή αν έχει ηλιοφάνεια). Η πολιτική που ασκούν σε κάθε επίπεδο, (εμπορικό, στρατιωτικό κ.λπ.), μετά το 1991, οι διπλωματικές αντιπροσωπείες των Η.Π.Α. σε Τίρανα, Σκόπια, Βελιγράδι, Σόφια, δεν είναι πολιτική οργάνων τα οποία «έχουν στο πανί δεμένο», (σίγουρο), το σενάριο «πήραμε το Βερολίνο». Πρέπει, (πρώτα), να «πάρει» την Deutsche Bank η Fed για να πεί, (κατόπιν), η Ουάσιγκτον, «πήρα το Βερολίνο». Αν δεν την πάρει, τότε, το σενάριο παγκόσμια κομμουνιστική (= τραπεζική) δικτατορία, «μπαίνει στο ράφι», (λήγει ο οικονομικός, αρχίζει ο στρατιωτικός πόλεμο).

Deutsche Bank Προκύπτει και από είδηση της τελευταίας στιγμής το πόσο προσεκτικό είναι το Βερολίνο έναντι των πολιτικών οργάνων της Fed όπως κατά παράδοση είναι το κόμμα των Δημοκρατικών στις Η.Π.Α. «Deutsche Bank refuses to give U.S. senators information on recent Trump dealings» μετέδωσε το Reuters χθες, (25/4/2020) Αν μάλιστα γίνεται λόγος για περιφερειακούς «διανομείς» π.χ. της «The New York Times», (βλ. π.χ. «κάτι κακομοίρες που πάνε στην Αίγινα για φιστίκια»), είναι και «καμήλα», (δεν ξεχνά), το Βερολίνο. Ορθώς, γιατί, έτερον «εργάζομαι για την Γαλλία ή για την Ολλανδία ή για την Πορτογαλία, εκάτερον εργάζομαι για μια N.S.A./Fed/C.I.A. του εργάτη - του φοιτητή - του αγρότη - του υπάλληλου».

Συγκαλυμμένος εθνικοσοσιαλισμός Δεν ισοδυναμεί με κάτι άλλο η επιδιωκόμενη παγκόσμια κομμουνιστική (= τραπεζική) δικτατορία. Άλλο πράμα «καταργώ μετρητά π.χ. το 1950, άλλο πράμα καταργώ μετρητά σε εποχή που έχω προσωπικά, οικονομικά, υγειονομικά δεδομένα στην κάρτα ενός εκάστου, (πολίτη)», δεν είναι το ίδιο. Ότι ονειρευόταν π.χ. ο Hitler - ότι ονειρευόταν π.χ. ο Stalin είναι το δεύτερο. Δεν διακρίνουμε όλοι τα φασιστοειδή, (= τους κρατιστές), σε κακούς γερμανούς και σε καλούς αμερικανούς ή ιουδαίους ή άγγλους εθνικοσοσιαλιστές. Μόνον οι έμμισθοι πολιτικοί ή «πολιτικοί» υπάλληλοι τραπεζών ή πολυεθνικών. Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι, (γεννημένοι κατάκοποι ή πολυέξοδοι).

Το μεταξύ Αδριατικής και Θάλασσας Μαρμαρά «τουρκικόν» και …μακεδονικόν «όλον»

Madeleine Albright, 1997 - 2001 Το μείζον ήταν να θεμελιωθούν οι βλέψεις και προς νότο, (προς Φλώρινα, Έδεσσα, Κιλκίς κ.λπ.). Οπότε, (αναπόφευκτα) και αντιστρόφως - προς βορά, (προς Σκόπια). Αφ ης στιγμής θεμελιώθηκαν, απ’ εκεί και πέρα, «το βάζεις στο συρτάρι το θεμελιωμένο» και «το βγάζεις» εάν, (εφόσον), κρίνεις απαραίτητο «να το βγάλεις».

Θράκη Ι
Θράκη Ι
Το ίδιο ισχύει π.χ. με την Θράκη σε πρακτικό επίπεδο, (σε ότι αφορά βλέψεις). Όπως κάποιοι στην Ανατολική Θράκη θεωρούν ότι δύνανται να επεκταθούν δυτικά, έτσι κάποιοι άλλοι στην Δυτική Θράκη θεωρούν ότι δύναται, με την σειρά τους κι’ αυτοί, να κινηθούν αντίστροφα, (να επεκταθούν ανατολικά). Τόσο οι μεν, όσο και οι δε, χρήσιμοι α λα καρτ, (κατά το δοκούν), είναι στην Ουάσιγκτον.

Έχουν από την εποχή της πολυεθνικής Ε.Σ.Σ.Δ. ειδίκευση οι «διεθνιστές», (οι αλλοεθνείς μέσα σε κάθε χώρα), στην καλλιέργεια εθνικισμών και μάλιστα εθνικισμών «του σωλήνα», (του εργαστηρίου), όπως, αποδεδειγμένα, είναι η Βόρεια ΜακεδοCIA

➤ Διαιρώντας δια της βίας όσα έθνη κράτη δεν της επιτρέπεται να απαλλοτριώσει εφάπαξ, βασιλεύει η δράκα «προδότες “όλων των εθνών ενωθείτε”».

➤ Ή  (συν)ενώνοντας, επίσης, δια της βίας, όσα έθνη κράτη της επιτρέπεται να απαλλοτριώσει εφάπαξ.

Θράκη ΙΙ
Θράκη ΙΙ
Και στην Κύπρο, άλλωστε, ο συστηματικός εποικισμός της Μεγαλονήσου από μουσουλμάνους αποσόβησε τον κίνδυνο να καταστεί και κυριολεκτικά, (στην πραγματικότητα), ανεξάρτητη από το Ηνωμένο Βασίλειο η Κύπρος μετά το 1959 Με την διχοτόμηση της Νήσου της Αφροδίτης το 1974 κατοχυρώθηκε η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ και η περιφερειακή ασφάλεια της Παλιάς & Ν. Υόρκης, (Ηνωμένου Βασιλείου & Η.Π.Α.), στην Μεσόγειο. Οπουδήποτε - οποτεδήποτε δρουν και δη ανενόχλητοι όσοι μοχθούν για μία γη δίχως σύνορα, ορθώνονται, (κατόπιν), εκεί, σύνορα, «ανά πέντε μέτρα».

«Όλα τα είχε η Φατμέ», ο Κορωναϊός «τής έλειπε»

Turkey_Vs_Greece
μελλοθάνατοι
εναντίον
νεκρών
Όσο η Άγκυρα είναι ανεξέλεγκτη από τις Η.Π.Α. είναι χρήσιμες στην Ουάσιγκτον η Ελλάδα και η Κύπρος. Κάθε αναφορά τώρα, (το 2019, το 2020, το 2021), σε Χάγη, ή, σε συνεκμετάλλευση με την Τουρκία ελληνικών και κυπριακών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, έχει σαν δεύτερη σκέψη την πιθανότητα να μπει στην θέση του Erdoğan ένας «υποκόμης» του Τελ Αβίβ. Δύσκολο αυτό. Μέχρι (και) χθες, όμως, γιατί, το «ποτέ μην λες ποτέ», δεν επαληθεύεται μόνο στα ιδιωτικά, επαληθεύεται και στα δημόσια πράγματα.

➤ Θα αντέξει η τουρκική λίρα «την θύελλα» Covid-19? Ή η επιδημία του Κορωναϊού θα «τσακίσει» την τουρκική οικονομία;

➤ Θα ξεπεράσει κι’ αυτή την κρίση ο Recep Tayyip Erdoğan? Ο Erdoğan είναι ο πολιτικός, (ηγέτης), που «έβγαλε» την Τουρκία ξανά «στο φως», (έξω από τα Προγράμματα του Δ.Ν.Τ.). Υπό τις παρούσες, (έκτακτες, παγκοσμίως, υγειονομικά), συνθήκες, ενδέχεται να υποχρεωθεί να προστρέξει στο Δ.Ν.Τ. Είναι η θέση ηγετών με ισχυρή οικονομία επισφαλής τώρα. Η θέση Erdoğan δεν θα ήταν;

Ο ιός του «Adolf Lenin» (= NSA) σαν …αντίδοτο στον Coronavirus Δέχεται από παντού επιθέσεις ο πρόεδρος της Τουρκίας τον τελευταίο καιρό. Το πιθανότερο είναι να σταθεί όρθιος. (Δύσκολα «τρώγεται» όποιος έχει αποτρέψει πραξικόπημα εναντίον του). Πέραν του Ατλαντικού, πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που εύχονται να «φάει» ο Covid-19, τελικά, τον Erdoğan. Είτε αιτιολογημένο και μάλιστα απόλυτα είναι το αστυνομικό κράτος ευρείας, (παγκόσμιας), κλίμακας, (βλ. πρόληψη πανδημίας), είτε όχι, ευκαιρίες προσφέρει. Ακόμη και σ’ αυτό εδώ , πόσω μάλλον σ’ αυτό εδώ να «ρίξει μία ματιά» κάποιος/α, αντιλαμβάνεται τις χαρές που κάνουν το τελευταίο δίμηνο οι όπου Γης «προβατόσχημοι λύκοι». Ότι είναι η αντάρα, (η ομίχλη), για τους λύκους είναι ο υγειονομικός τρόμος, (π.χ. η πανούκλα, ο Κορωναϊός, ο καρκίνος), για τα όπου Γης ψευτοσεμνότυφα φασιστοειδή, (= κρατιστές - σοσιαλιστές). Ατράνταχτο άλλοθι για αναγωγή και επίσημα, («φόρα παρτίδα», πια), της διεθνούς τραπεζικής σε παγκόσμιο «“μπάτσο” = Φύρερ/Πατερούλη».

«Οχιά γέννησες; οχιά θα σε φάει!»

«Μετά Χριστόν πας προφήτης γάιδαρος» Το «τι θα ξημερώσει» στον Erdoğan ή σε όποιον άλλον, «ένας θεός το ξέρει». Άγνοια μέλλοντος, ωστόσο, δεν σημαίνει και άγνοια παρελθόντος. Εκτός κι’ αν γίνεται λόγος για υποκείμενα τα οποία γνωρίζουν ή θυμούνται από το χθες ότι θέλουν. Δεν έχει σημασία αυτό. Οι δωσίλογοι, πόσω μάλλον οι πεμπτοφαλαγγίτες, δύο καταλήξεις έχουν παντού - πάντοτε:

➤ Όταν ο ξένος εντολέας τους τούς διαψεύδει, (τους προδίδει), τότε, καταπνίγονται στο αίμα.                     

➤ Όταν ο ξένος εντολέας τους τούς δικαιώνει, (εκθέτοντάς τους, έτσι), τότε, καταπνίγονται στο φλέμα.                    

Να σας ζήσει, να σας ζήσει Ουδείς γνωρίζει τι από τα ανωτέρω, (δύο), θα συμβεί και πότε. Για το γεγονός, ωστόσο, ότι θα συμβεί, κάποια στιγμή, ένα από τα ανωτέρω δύο, εμείς, τουλάχιστον, όχι, δεν αμφιβάλλουμε. Παντού, (σε κάθε χώρα) και πάντοτε, (κάθε εποχή), συμβαίνει.

Ουράνιο Τόξο Ι
Ουράνιο Τόξο Ι
To «Rosemary's Baby (1968)» -χρονιά, …ω της συμπτώσεως, (!), κατά την οποία συστάθηκε για πρώτη φορά εδώ, (στην Ελλάδα»), το πολιτικό ανέκδοτο που καλείται «ευρωN.At.O.κομμουνισμός»- είναι ένα …αγγελούδι το οποίο προσέλαβε πολλές σάρκες και οστά μετά την 25η Ιανουαρίου 2015 Μία εξ αυτών είναι η Βόρεια ΜακεδοCIA. Όπως όλα τα άλλα …αγγελούδια που γεννήθηκαν την περίοδο αυτή, (2015 - 2019), έτσι και το συγκεκριμένο, όσοι το έκαμαν θα το αναθρέψουν.

Ουράνιο Τόξο ΙΙ
Ουράνιο Τόξο ΙΙ
Και το Κυπριακό, για παράδειγμα, όσοι το έκαμαν το ανέθρεψαν - το αναθρέφουν. (Όπως σε όλες τις άλλες χώρες, έτσι κι’ εδώ στην Ελλάδα, ούτε όλοι οι πολιτικοί είναι ενεργούμενα της Ουάσιγκτον, του Τελ Αβίβ, του Λονδίνου, ούτε όλοι οι πολίτες είναι κλακαδόροι ξένων δυνάμεων και μάλιστα δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν, σε καθημερινή, μετά το 1989/1991, βάση, να επιβάλλουν καθεστώς παγκόσμιου ολοκληρωτισμού).

Επιβεβαιώνει και ο  Matthew Nimetz τον Αντώνη Σαμαρά

Έρχεται κι’ από απρόσμενες μεριές η επιβεβαίωση της ορθότητας της πολιτικής στάσης Σαμαρά σε ότι αφορά στην υπόθεση των Σκοπίων. Από τον Matthew Nimetz τώρα. Στο από 3ης Απριλίου 2020 μακροσκελές Άρθρο - Παρέμβασή του με τίτλο «The Macedonian “Name” Dispute: The Macedonian Question-Resolved?» το οποίο δημοσιεύτηκε στο Cambridge University Press, παραθέτει ο αμερικανοεβραίος Εδικός Διαπραγματευτής, τα όσα ο έλληνας πολιτικός επεσήμαινε σαν κινδύνους.    

Matthew Nimetz Ι
Matthew Nimetz Ι
Matthew Nimetz Ι «(…) πρώτον, οι Έλληνες δεν θα υποχωρούσαν στο erga omnes. Δεύτερον, έχοντας δύο ονόματα θα οδηγούσε σε χρόνιες διαμάχες για το πότε η χρήση τους θα γινόταν στο εσωτερικό και πότε διεθνώς. Τρίτον, δεδομένης της φιλοδοξίας των Σκοπίων να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν προφανές ότι εντός ΕΕ δεν υπάρχει πραγματική διάκριση για το τι εφαρμόζεται σε εθνικό και τι σε ευρωπαϊκό επίπεδο (π.χ. άδειες οδήγησης, ιατρικά αρχεία, πτυχία πανεπιστημίων  διπλώματα κ.α.). Αυτή ήταν μια σκληρή παραχώρηση για τα Σκόπια, αλλά τελικά συμφώνησε με την erga omnes εφαρμογή της νέας ονομασίας, η οποία απαιτούσε εκτενείς συνταγματικές αλλαγές που σχεδόν σκότωσαν την αποδοχή της συμφωνίας Πρεσπών κατά την διάρκεια επικύρωσής της. (…)»

Matthew Nimetz ΙΙ
Matthew Nimetz ΙΙ
Matthew Nimetz ΙΙ «(…) Τί πήραν σε αντάλλαγμα τα Σκόπια; H Αθήνα συμφώνησε να αποσύρει ουσιαστικά το βέτο στις αιτήσεις των Σκοπίων για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και υποστήριξε ενεργά την είσοδό τους. Ίσως ακόμα πιο σημαντικό ως στόχος των διαπραγματευτών των Σκοπίων ήταν η καθολική  αποδοχή της ταυτότητας του λαού τους, και αυτό σήμαινε ότι κανείς δεν θα αμφισβητούσε,- συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας - ότι ήταν Μακεδόνες και ότι η γλώσσα τους ήταν μακεδονική. Τα Σκόπια ικανοποιήθηκαν για αυτό το κρίσιμο ζήτημα, αλλά για την επίλυσή αυτού του θέματος χρειάστηκαν να γίνουν πάρα πολλές διαπραγματεύσεις. (…)»

Ο μόνος εχθρός του βλάκα, ο εαυτός του είναι

Όπως καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου 2015 - 2019, έτσι και φέτος, μπαίνουν πολλοί και τακτικά, (συχνά), στον πειρασμό να πολεμούν λεκτικά τους ευρωΝ.At.O.κομμουνιστές. Επιδιώκοντας, προφανώς, (έτσι), να καταδικάσουν «τα έργα και τις ημέρες» των εθνικών μειοδοτών της Αθήνας σε επίπεδο ηγεσίας και των πολιτικά ηλιθίων της Ελλάδας σε επίπεδο βάσης, την περίοδο, (από την περίοδο), αυτή, (2015 - 2019). Κάνουν λάθος και κάνουν λάθος για πολλούς λόγους, μα, θα παρατεθούν, (ακολούθως), μόνο δύο, (εξ αυτών):

ΚΚΕ
Το K.K.E. λέγει όσα αδυνατεί να πει
η νεοφιλελεύθερη πτέρυγα στην Ν.Δ. 
(π.χ. το liberal.gr.)

➤ Η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - Συ.Ριζ.Α. παραμένει μία από τις εναλλακτικές της Ουάσιγκτον. Το Κανάλι επικοινωνίας/συνεργασίας μεταξύ της μειοψηφίας των νεοφιλελεύθερων μέσα στην Ν.Δ. καθώς και των ευρωN.At.O.κομμουνιστών από την άλλη πλευρά, (βλ. Κουμουνδούρου), είναι από την δεκαετία του ‘90 ανοιχτό. Όλοι οι παλιοί κοινοβουλευτικοί το γνωρίζουν...

liberal.gr.
Η νεοφιλελεύθερη πτέρυγα στην Ν.Δ. (π.χ. το liberal.gr.)
λέγει όσα αδυνατεί να πει το Κ.Κ.Ε.

➤ Δεν συμφέρει το να μην περιμένεις να φτάσει στο κατάλληλο βάθος ο λάκκος που έσκαψαν και εξακολουθούν να σκάβουν κάποιοι με τα χέρια τους, τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στα τέκνα τους. Ο πολιτικός αντίπαλος που χτίζει την φυλακή του με τα χέρια του, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος: Σοσιαλιστής, (= κρατιστής - φασιστοειδές), ή, παράφρονας είναι. Αμελητέες οι διαφορές...

Υπ.Εξ.
Υπ.Εξ.
Βλέπεις και τώρα, (αυτή την στιγμή), «κόσμο και κοσμάκη» να σχολιάζει αρνητικά την στάση π.χ. του Νίκου Δένδια σε ότι αφορά στην ένταξη των Σκοπίων στο N.At.O.

Δεν δημιούργησαν απλώς τετελεσμένα οι «Βλαντάδες» του N.At.O., εγκαλούν και όσους παρέλαβαν τα τετελεσμένα αυτά. Λες και υπήρχε περίπτωση π.χ. «να δώσεις την μάνα σου στην C.I.A. και μετά να πάρεις πίσω την μάνα σου». Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, τότε, θα ήταν αβάσιμες, (έωλες), οι …εκτιμήσεις π.χ. της Έκθεσης με τίτλο «North Macedonia: What Is Next?» την οποία εξέδωσε την 14η Ιανουαρίου 2019 το Open Society Foundations (= George Soros). Δεν είναι αβάσιμες, (έωλες), όμως, γιατί, όπως π.χ. «το ξύλο, έτσι και το γαμήσ…, δεν βγαίνουν». Το θέμα είναι να μην σε γαμήσ… ή να μην σε δείρουν. Έτσι και γαμήσ… ή σε δείρουν, δεν το παίρνεις πίσω ότι έδωσες/ότι σου πήραν. Κυκλοφορούν π.χ. πολλοί αποφυλακισμένοι σαν λεβέντες, μα, οι επτά στους 10 εξ αυτών είναι «λεβέντισσες», (δεν είναι λεβέντες). Έτσι θα είναι και όσοι κρύβουν, (ακόμη), «την μικρή κόμπρα που γέννησαν», (την ΜακεδοCIA). Όπως όλα «τα ζωντανά», (π.χ. κότες, λαγοί, γαλοπούλες), έτσι και τα φίδια, μεγαλώνουν κάποια στιγμή, (δεν μένουν για πάντα «μαμά σέλω πιπίλα»). 

ΝΑΤΟ I Δεν διακρίνονται τώρα για την θρασυδειλία τους οι πεμπτοφαλαγγίτες και οι δωσίλογοι, από παλιά διακρίνονταν. Δεν υπάρχει σήμερα - αύριο π.χ. Ρουμανία ή Βουλγαρία ή άλλη εναλλακτική διαφυγής, όμως. Δεν λέει το παραμικρό αυτό σε όσους αγνοούν ή λησμονούν τι σημαίνει «να μου κάνεις την χάρη» να καταργήσεις και έργω επίσημα την εθνική ενότητα. Όσοι ξέρουν ή θυμούνται τι σημαίνει αυτό, ωστόσο, καταλαβαίνουν πόσο ελεύθερα είναι «τα χέρια μου» σήμερα. Πράγματι, «όποιος και να εισβάλλει στο σπίτι σου, στο Γραφείο σου, στο χωράφι σου», σήμερα - αύριο, «είναι φίλος μου, δεν είναι εχθρός μου». Ή υπήρχαν σύνορα στην επικράτεια π.χ. του Γ’ Ράιχ ή της Ε.Σ.Σ.Δ.; Ο «σερίφης» σε όλη, σχεδόν, την Ευρώπη, ένας θα είναι, αργά ή γρήγορα, οπότε, το μετά το 1949 «τοπίο» θα μοιάζει παράδεισος μπροστά στο αυριανό, («τοπίο»).

«North Macedonia: What Is Next?»
«North Macedonia: What Is Next?»

ΝΑΤΟ II Το N.At.O. μετά το 1991, δεν είναι φορέας αποτροπής δυνάμεων οι οποίες αποπειρώνται να απαλλοτριώσουν χώρες εφάπαξ. Είναι ότι ακριβώς ήταν το Γ΄ Ράιχ ή η Ε.Σ.Σ.Δ. Το να είναι ανόητοι ή προδότες οι σοσιαλιστές, (= οι κρατιστές - τα φασιστοειδή), δεν είναι είδηση. (Πάντα - παντού ήταν τέτοιοι και γι’ αυτό εκτελούνταν από τους ηγέτες τους μόλις έπαυαν να είναι χρήσιμοι σε αυτούς). Επαναλαμβάνεται, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει π.χ. Αλβανία ή Ουγγαρία α λα 1950 στην τρέχουσα και αυριανή εποχή. «Όπου και να καταφύγεις θα σε τσακώσει ο “σερίφης”». Δεν είναι δικός μας ηγέτης, (πολιτικός ηγέτης), ο «σερίφης» αυτός, «τενεκέ» πεμπτοφαλαγγίτη/δωσίλογε, δικός σου είναι. Κατάλαβες; Αποκλείεται να κατάλαβες. (Μετά θάνατον καταλαβαίνουν οι βλάκες όσα αν καταλάβαιναν προ του θανάτου τους, θα ήταν ακόμη ζωντανοί).

Όσοι έχουν πάντα κατά νου τον σχεδιασμό του US Department of State έχουν κάθε λόγο να περιμένουν να διαψεύσει ή να δικαιώσει πρώτα η Ουάσιγκτον τους «Βλαντάδες» του N.At.O. Είτε το πρώτο συμβεί, είτε το δεύτερο, «ένα και το αυτό»:

➤ Τυχόν χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια, αίμα υπόσχεται…

➤ Επιβολή καθεστώτος παγκόσμιου ολοκληρωτισμού, φλέμα υπόσχεται...

Από μαχαίρι «πάει» πάντα ο προδότης που δεν «πάει» από φλέμα κι’ από φλέμα «πάει» πάντα ο προδότης που δεν «πάει» από μαχαίρι. Το θέμα ήταν «να μην (ξανα)πάρεις πτυχίο πεμπτοφαλαγγίτη/δωσίλογου, αφού το πήρες, “κορνιζάρισέ το” και περίμενε…»...

«Εξάρχεια, αλητεία»

Δεν υπάρχει «τενεκές» που να μην διακρίνει τους «τενεκέδες» σε Αριστερούς και σε Δεξιούς. Αν είσαι «τενεκές», σε Αριστερούς και σε Δεξιούς διακρίνεις π.χ. τους σκιτζήδες γιατρούς. Δεν στέκεσαι καν στην …λεπτομέρεια ότι πρόκειται για σκιτζήδες. Θα κάναμε π.χ. κι’ εμείς το ίδιο αν βγάζαμε εκείνο τον χαρακτηριστικό ήχο που βγάζουν οι «τενεκέδες» όταν τους «βαράνε», (= όταν ασχολούνται μαζί τους και μάλιστα στα σοβαρά), μα, όπως προκύπτει (και) από το Αρχείο μας, (βλ. δεξιά):

➤ Ούτε μονομερή πολιτική σάτιρα ασκούμε.

➤ Ούτε όταν συντάσσουμε μη σατιρικό κείμενο διακρίνουμε τους «τενεκέδες» με βάση το χρώμα τους.  

Όχι επειδή είμαστε ή θέλουμε να δείχνουμε αντικειμενικοί -(μόνον οι νεκροί είναι αντικειμενικοί)- μα, για να μην εκτεθούμε. Και να θέλεις να (απο)κρύψεις τον τάδε «τενεκέ» ή τον δείνα αμοραλιστή, θα αποκαλυφθεί μόνος του, οπότε, (τότε), τί κάνεις; σβήνεις τα όσα έγραψες; ή γράφεις άλλα; Είναι μάταιο. Αν ταυτιστείς με «τενεκέ» ή με αμοραλιστή, «σε πήρε και σένα η μπάλα». Κι’ όχι άδικα γιατί είσαι σίγουρα «τενεκές» ή αμοραλιστής κι’ εσύ. «Κατά το σκατό και το φτυάρι».

Ότι και να δηλώνει ένας νοητικά υστερών, (ένας «τενεκές ξεγάνωτος»), ή, ένας ψυχικά, (συνειδησιακά/αισθητικά), υστερών, «φόδρα, (ύφασμα) ανεμίζει». Κάθε άνθρωπος μπορεί να κάμει το ίδιο. (Δύναμαι π.χ. κι’ εγώ να φορέσω ράσα και να παριστάνω τον παπά. Παπάς είναι όποιος έχει χειροτονηθεί ιερέας, όμως, όχι όποιος κυκλοφορεί με ράσο). Όπως όλες οι ταμπέλες, έτσι και η κομματική ταμπέλα «είμαι φιλελεύθερος», δεν σημαίνει το παραμικρό αν την ταμπέλα αυτή την φέρει «τενεκές, (μπούφος)», ή, υλιστής/αμοραλιστής - ατομιστής, (= φέρε κι’ εσύ ένα 10% να σου κάμω την δουλειά - φέρε κι’ εσύ ένα 10% να σου κάνω την δουλειά - φέρε κι’ εσύ ένα 10% να σου κάμω την δουλειά…»)... 

✽ ✽ ✽

4 Δεκεμβρίου 1991 Τρεις ήταν οι όροι της Αθήνας, (της τότε κυβέρνησης της Ελλάδας), για να αναγνωρίσει η Ελλάδα σαν κράτος, (ανεξάρτητο κράτος), τα Σκόπια:

1) Να αλλάξουν τα Σκόπια την ονομασία «Μακεδονία»

2) Να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ότι δεν έχουν εδαφικές βλέψεις νοτίως, (προς την Ελλάδα) 

3) Να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται, (δεν υπάρχει), «μακεδονική μειονότητα»

7 Απριλίου 1993 Μη αναγνώριση καθενός από τους τρεις ανωτέρω όρους, τις βλέψεις των ξένων πατρόνων του κρατιδίου αυτού επιβεβαιώνει. Όταν μάλιστα δεν αναγνωρίζονται και οι τρεις αυτοί όροι, τότε, οι βλέψεις των ξένων πατρόνων του συγκεκριμένου κρατιδίου είναι 100% δεδομένεςΔεν αναγνωρίστηκαν οι όροι αυτοί. Υπερψήφισε και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την 7η Απριλίου 1993 κράτος στα Σκόπια με το όνομα «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Αναγνωρίζοντας, (έτσι), αυτό που η κυβέρνηση της Ελλάδα το 1991 είχε αποφασίσει να μην αναγνωρίσει/ότι δεν θα αναγνώριζε.

Αχ Μαφία
Αχ Μαφία

➤ Πολιτική του πολιτικού πατρός του Πάνου Καμμένου - πολιτική Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, (προσωπική πολιτική), ήταν η συγκεκριμένη αναδίπλωση, δεν ήταν πολιτική φιλελεύθερου κόμματος και μάλιστα εθνικά φιλελεύθερου κόμματος. Δεν νοείται εθνικά φιλελεύθερο κόμμα που να μην προασπίζεται εθνικό συμφέρον, πόσω μάλλον το συμφέρον της αστική τάξης του έθνους - κράτους που εκπροσωπεί.

➤ Μα και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, πόσω μάλλον των Η.Π.Α., εξυπηρέτηση αλλοεθνών συμφερόντων είναι. Με την σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας πρότειναν η Γαλλία, το Ην. Βασίλειο, η Ισπανία, την  24η Ιανουαρίου 1993, να αναγνωριστούν τα Σκόπια από την Γ.Σ. του Ο.Η.Ε. σαν ΠΓΔΜ (FYROM).

➤ Δεν ήταν ο Σαμαράς υπουργός Εξωτερικών το 1993 Την 13η Απριλίου 1992 παύτηκε από το Υπ.Εξ. ο Σαμαράς.

✽ ✽ ✽

Αν αγνοούσαν ή λησμονούσαν όλοι ποιο είναι το ζητούμενο των κατά τόπους, (κατά χώρα), πολιτικών υπαλλήλων της διεθνούς τραπεζικής ή των πολυεθνικών ομίλων, θα ανάγαμε, μεταξύ άλλων, π.χ. κι’ εμείς, σε μείζον ζήτημα την κραυγή αγωνίας του μέσου πεμπτοφαλαγγίτη/δωσίλογου της περιόδου 2015 - 2019: «Μα οι άλλοι, (οι προηγούμενοι), έδωσαν αυτά. Ή, παραχώρησαν εκείνα». Δεν αγνοούσαμε, ωστόσο, ούτε λησμονούμε, το υψηλό κόστος διαβίωσης του μέσου χαφιέ, πολλώ δε μάλλον του μέσου άχρηστου.

«Πουλημένα τομάρια» Αναμενόμενο είναι αν π.χ. «εγώ έχω δώσει τον γείτονά μου στην “Gestapo”, επειδή δεν άντεξα τα βασανιστήρια, να πετάγεται ο “λαδέμπορας”» το 2016, το 2018 και να μου λέγει: «ντροπή σου, έπρεπε να δώσεις και την μάνα σου, έπρεπε να δώσεις και την αδερφή σου, έπρεπε να δώσεις και τον φίλο σου - όλους έπρεπε να τους δώσεις». Δεν έγινε μόνον μία φορά επίκληση την περίοδο 2015 - 2019 από «το μέσο πουλημένο τομάρι» πολιτικό ή δημοσιογράφο ή παράγοντα στο «ο τάδε υπουργός ή πρωθυπουργός από το παρελθόν έδωσε αυτό ή εκείνο», έγινε 800 φορές και με κάθε αφορμή, (π.χ. αναγνώριση γλώσσας κ.λπ.), επίκληση. Όσο για το αν είναι υπερβολή «τα βασανιστήρια», κάθε διπλωμάτης γνωρίζει ότι η Ουάσιγκτον μετά το 1991 διατάσσει και δεν διαπραγματεύεται. Είναι του μέλλοντος, ωστόσο, υποθέσεις, (θέματα), οι επικλήσεις αυτές, (δεν είναι του παρόντος…)…

Καταλαβαίνουμε, όμως - και βέβαια καταλαβαίνουμε: Δεν είναι όλοι «οι κλητήρες στην C.I.A. για το μεροκάματο, υπάρχουν και κλητήρες που έχουν φιλοδοξίες, (= θέλουν να κάμουν περιουσία, καριέρα κ.λπ.)». Δεν μιλάμε γι’ αυτούς. Είναι από πολύ παλιά θύλακας συγκεκριμένου έθνους οι φιλελεύθεροι μαρξιστές στο Λονδίνο, (αρχικά), στην Ουάσιγκτον, (κατόπιν).

Για πολιτικούς, (για κανονικούς πολιτικούς), γίνεται λόγος, εδώ - τώρα, όχι για «τσόλια», (= όχι για πολιτικούς υπαλλήλους τραπεζών και πολυεθνικών): 

Όλοι, (άπαντες), οι άνθρωποι έχουν υλικές ανάγκες, (έξοδα, φιλοδοξίες κ.λπ.). Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τις καλύπτουν όλοι με κάθε τρόπο, (με κάθε μέσον). «Έχω υλικές ανάγκες», δεν πάει να πει ότι θα χτίσω και ναό αφιερωμένο π.χ. στο μπριάμ. Ναό αφιερωμένο στο μπριάμ χτίζουν μόνον όσοι είχαν παππού δωσίλογο στην Gestapo ή στην N.K.V.D. - πατέρα χαφιέ της Χούντας - πέντε, 10, 30 Μ.Κ.Ο. σήμερα. Οι φιλελεύθεροι, καθώς επίσης και οι σοσιαλδημοκράτες, δεν είναι κοπάδια ομιλούντων βοοειδών, (π.χ. Τάγματα Θανάτου εθνικοσοσιαλιστών ή κομμουνιστών), έτσι ώστε να συμπεραίνει ο τάδε ή η δείνα ότι όλοι οι φιλελεύθεροι ή όλοι οι σοσιαλδημοκράτες είναι ίδιοι. Τα μοσχάρια και εν προκειμένω τα ομιλούντα βοοειδή είναι όλα ίδια, όχι οι άνθρωποι, (οι άνθρωποι διαφέρουν).

Β. Αφρική Στο αμέσως επόμενο κείμενο που θα αναρτηθεί εδώ η άλλη άκρη του νήματος «Βαλκάνια». Ή Μεσόγειος είναι αυτή σε ότι αφορά πάντα στην Περιφερειακή Ασφάλεια των Η.Π.Α. δυτικά της Μ. Ανατολής. Εξίσου κρίσιμη για την Ελλάδα άκρη. Είναι και για τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας σηματωρός, γιατί, από το τι κάμεις, (εσύ), εξαρτάται το αν διαφέρεις π.χ. από τον πατέρα σου, όχι από τα τετελεσμένα που παρέλαβες τον Ιούλιο 2019 από τους «Βλαντάδες» του N.At.O.


text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP