Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

A λα καρτ εθνικά σύνορα, α λα καρτ ευρωπαϊκή οικονομία - (Γλίτωσαν από τον Κορωναϊό, πέθαναν από την πείνα)

Κλειστή δομή των ΗΠΑ η Ελλάδα

JINSA, 30/1/2020
JINSA, 30/1/2020
JINSA Το μέλλον της Ελλάδας σαν προτεκτοράτο του Ισραήλ και των Η.Π.Α. -(βλ. και Κύπρο σε ότι αφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο)- είναι δεδομένο σύμφωνα και με την από 30ης Ιανουαρίου 2020 Έκθεση με τίτλο «Η.Π.Α. & Ελλάδα: Τονίζοντας μια στενότερη στρατηγική εταιρική σχέση» την οποία συνέταξε το Εβραϊκό Ινστιτούτο Εθνικής Ασφάλειας της Αμερικής, [Jewish Institute for National Security of America (JINSA)]. 

ΓΑΠ & Τσίπρας Η Ελλάδα σαν χώρα μετά τον Γ.Α.Π. (2010), πολλώ δε μάλλον μετά τους «Βλαντάδες» του N.At.O. (2015), είναι από κάθε άποψη «κλειστή δομή» των δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν να επιβάλλουν παγκόσμια, πια, τραπεζική δικτατορία. 

Ευρωπαϊκά τα σύνορα της Ελλάδας έως ότου εκκενωθεί η Μ. Ανατολή, εθνικά τα σύνορα της Ελλάδας για να μην γεμίσει η Β. Ευρώπη

Ψυκτικοί
Ψυκτικοί
Χρήσιμος «Τα Air Condition τοποθετεί στις δομές αυτές», (τις έτοιμες εδώ και μία πενταετία), ο πολιτικός που «βγήκε» πρώτος μέσα στην Ν.Δ. αφότου χάλασαν (;) τα τερματικά. «Ποινή» ψυκτικού «εκτίει» όπως θα έλεγε ο Βύρων Πολύδωρας.

Έβρος 3η Μαρτίου 2020 «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης» δήλωσε την 3η Μαρτίου 2020 από τον Έβρο (όπου μετέβη) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενδιαφέρουσα θέση η άποψη π.χ. «τα σύνορα της Ουγγαρίας το 1979 είναι σύνορα της Ε.Σ.Σ.Δ.» ή η άποψη π.χ. «τα σύνορα της Γαλλίας το 1943 είναι σύνορα του Γ΄ Ράιχ». Την ίδια θέση εξέφρασαν και αξιωματούχοι της Ε.Ε. Προπαντός η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen η οποία συνόδευε τον πρωθυπουργό στην ακριτική Θράκη.

DPA 28η Μαρτίου 2020 Χωρίς το ανωτέρω να σημαίνει ότι όσοι …Δεξιοί υποδύονται τον Soros και ως εκ τούτου τον Τσίπρα δύνανται να ελπίζουν σε μία Ευρώπη δίχως σύνορα. Αναφορικά με το αίτημα για έκδοση ευρωομολόγου η Ursula von der Leyen υπήρξε σαφής στην συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPΑ: «Δικαιολογημένες οι επιφυλάξεις οι οποίες υπάρχουν στη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες ως προς αυτό, (το θέμα). Όχι, επ’ αυτού υπάρχουν πολύ σαφή νομικά όρια, δεν είναι αυτό το σχέδιο. Δεν δουλεύουμε πάνω σε αυτό. (…)»

Βερολίνο 4η Μαρτίου 2020 Εξίσου ενδιαφέρουσα θέση είναι π.χ. η Απόφαση της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας η οποία έγινε γνωστή εδώ, (στην Ελλάδα), ένα 24ωρο μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο. Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, «η Γερμανία, δεν θα δεχθεί 5.000 μετανάστες/πρόσφυγες από την Ελλάδα». (495 βουλευτές στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας ψήφισαν κατά της αποδοχής μεταναστών/προσφύγων από την Ελλάδα και μόνον 117 υπέρ. Πρώτοι και καλύτεροι στα υπέρ οι «Πράσινοι». Αναμενόμενο: Οι «Πράσινοι» είναι το σύγχρονο «πόδι» της Πέμπτης Φάλαγγας μέσα στην Γερμανία αφού το παραδοσιακό είναι - παραμένουν οι κομμουνιστές κι’ εκεί.)

Επικερδής η περιφορά «των επιτάφιων “Τεμπονέρα” και “Γρηγορόπουλου”» γύρω από «το κτίριο της “Lockheed Martin”»

30 Χρόνια (1989 - 2019) Η διακυβέρνηση χώρας με τύποις διεθνή/ευρωπαϊκή και ουσία αλλοεθνή εργαλειοθήκη παραπέμπει π.χ. «στον Μήτσο τον κουτσό, στον οποίο, κάθε χρόνο του Αγίου Δημητρίου τού κάνουν δώρο ένα, (από ένα), ποδήλατο οι …εταίροι του, …συγγνώμη, οι …σύμμαχοί του, …συγγνώμη, οι φίλοι του»:  

1996 Με το που άλλαξε το διεθνές status το 1989/1991, («“με το καλημέρα σας”, που λένε»), προκλήθηκε κρίση στα Ίμια (1996) και κατέστη «γκρίζα» η ζώνη πάνω στην οποία αποτυπώθηκε μετά την 25η Ιανουαρίου 2015 η ζώνη Soros εκεί. Υποθήκη για το μέλλον, α λά «ζώνη» Kissinger στην Κύπρο το 1974, η από το 2015 ζώνη Soros στο Αιγαίο. Το πόσο άμεση σχέση έχει η από το 2015 ζώνη Soros στο Αιγαίο με την Θράκη αφενός, με τα Σκόπια αφετέρου, ναι μεν προκύπτει από την στάση της Άγκυρας στο λεγόμενο προσφυγικό, μα, τυπικά, γιατί, η σημερινή ηγεσία στην Άγκυρα δεν είναι αρεστή σε Ουάσιγκτον, Τελ Αβίβ, οπότε, ουσιαστικά προκύπτει από κάπου αλλού: Από τις νέες Βάσεις τις οποίες παραχώρησε στον US Army στην Βόρεια Ελλάδα, (βλ. π.χ. Αλεξανδρούπολη), η «Πρώτη Φορά Αριστερά». Τα Δαρδανέλια για λογαριασμό του Ισραήλ και των Η.Π.Α. (έναντι της Ρωσίας) στοχεύουν οι Βάσεις αυτές. (Δεν το «λέμε» εμείς αυτό, οι διακλαδικές Ασκήσεις του ΒορειοΑτλαντικού Συμφώνου το «φωνάζουν». Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας το αφήνει να εννοείται.)

2009 Αυταπόδεικτα είναι μύθος ο ελεύθερος διεθνής εμπορικός ανταγωνισμός όταν σε «ρίχνουν» από την εξουσία επειδή επιχειρείς να συνεργαστείς με την Ρωσία στο ενεργειακό πεδίο. Ή δεν «έπεσε» γι’ αυτόν τον λόγο από την εξουσία ο Κώστας Καραμανλής;

Επιχειρεί και ο Recep Tayyip Erdoğan τα τελευταία δύο τρία χρόνια να προσεταιριστεί την Μόσχα. Όπως διαπιστώνει κι’ αυτός, όμως, ούτε στην αγορά οπλικών συστημάτων είναι ελεύθερος ο κατά τους νεοφιλελεύθερους και μόνον «ελεύθερος διεθνής εμπορικός ανταγωνισμός».

Αλληλέγγυοι Η Αριστερά μάχεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη για την πλήρη απελευθέρωση των κοινωνιών, (της ζήτησης) και οι νεοφιλελεύθεροι για την πλήρη απελευθέρωση των αγορών, (της προσφοράς). Υπό την αίρεση, ωστόσο, ότι όλοι, (άπαντες), είναι ελεύθεροι να υποβάλλουν τα σέβη τους -μαζί, βεβαίως, με τις παραγγελίες τους- μόνο, (αποκλειστικά και μόνο), στην Αστερόεσσα ή στο Άστρο του Δαβίδ ή στον Βρετανικό Λέοντα.

1991 & 2015 Όταν αρνείσαι να ακολουθήσεις σε Κύπρο, Αιγαίο, Σκόπια την πολιτική που απαιτεί να ακολουθήσεις η Ουάσιγκτον και η μεν Ουάσιγκτον επείγεται να σε αντικαταστήσει για τον λόγο αυτό, το δε Βερολίνο επείγεται να σε αντικαταστήσει για τους δικούς του λόγους, τα εργαλεία πολιτικής άμυνά σου στο εσωτερικό, πολλώ δε μάλλον στο εξωτερικό, είναι ανύπαρκτα εάν, (εφόσον), κυβερνάς σε χώρα που δεν έχει, πια, εθνική εργαλειοθήκη. Ή δεν «έπεσε», (από την εξουσία), για τους προαναφερόμενους λόγους ο Αντώνης Σαμαράς το 2015; Μα το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι «πως και δεν έπεσε» νωρίτερα. Γνωρίζει από την δεκαετία του ‘90 όσο λίγοι ο Σαμαράς τις κοινές διαδρομές της C.I.A. και των «Βλαντάδων» του N.At.O. στα Βαλκάνια.

Την περίοδο 2012 - 2014 ο Α. Σαμαράς έλεγε, στην μεν Ουάσιγκτον «όχι» σε ότι αφορά στα εθνικά θέματα, στο δε Βερολίνο «ίσως» σε ότι αφορά στα θέματα της οικονομίας. Βρέθηκε ανάμεσα σε δύο «βουβάλια» στο εξωτερικό. Τί όπλα είχε στα χέρια του, «νεροπίστολα» και «σφεντόνες»; Μα ουδείς, (ούτε ένας), πρωθυπουργός εδώ, (στην Ελλάδα), έχει εθνική εργαλειοθήκη από το 2002 και μετά, ο Σαμαράς θα είχε;

Δεν είναι πρόβλημα η έλλειψη εθνικής εργαλειοθήκης για αχυρανθρώπους της Ουάσιγκτον ή του Τελ Αβίβ οι οποίοι έχουν υποδυθεί τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας. Ένα πρώτης τάξεως άλλοθι για να «λιγδώσουν το άντερό τους» είναι. Δεν ισχύει το ίδιο με πολιτικούς. Πολιτικός είναι ο Σαμαράς, δεν είναι «μπλοκ παροχής υπηρεσιών» προς την Ουάσιγκτον ή προς το Βερολίνο ή προς το Τελ Αβίβ. Δεν είναι μόνο μέσα στην Ν.Δ. «διαφορετικό το ένα δάχτυλο από το άλλο», ισχύει και αλλού αυτό. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Όπως π.χ. μέσα σε κάθε νοσοκομείο υπάρχουν γιατροί και σκιτζήδες, έτσι και μέσα σε κάθε πολιτικό χώρο υπάρχουν πολιτικοί και «πολιτικοί». Ή είχε σχέση π.χ. ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Γ.Α.Π.; Μα κι’ εκεί που δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα όπως είναι τα πολιτικά όργανα «διεθνών» ομίλων, (π.χ. η Γ΄, η Δ΄ κ.ο.κ. διεθνής τραπεζική), διαφέρουν, (μεταξύ τους), οι «κλητήρες» και όντως: Π.χ. ο Αλέκος Αλαβάνος «δεν φορά το ίδιο νούμερο μπλούζα» με τον Αλέξη Τσίπρα. Ούτε όλοι είναι ίδιοι μέσα σε κάθε κλάδο, ούτε όλοι είναι ίδιοι στον δημόσιο βίο κάθε χώρας.  

Γερμανικά όπλα και τουρκικές θέσεις Τον όγκο εξαγωγών από πλευράς γερμανικής βιομηχανίας όπλων προς της Τουρκία αν συγκρίνει κάποιος με τις θέσεις του Βερολίνου σήμερα για κάθε τι που λέγει η Άγκυρα αντιλαμβάνεται το «πως παίζεται το παιχνίδι» στην διπλωματία οπότε και το «τι σε περιμένει» αν λες «όχι» σε δύο μεγάλους ξένους «παίχτες» χωρίς να έχεις εθνική εργαλειοθήκη στα χέρια σου.

Ο υπονομευτής της εθνικής ασφάλειας ΓΑΠ διαδέχθηκε τον υπονομευτή της εθνικής οικονομίας Σημίτη

Σημίτης 1996/Δραγασάκης 2015: «Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Η.Π.Α.» Υπόψη, ωστόσο, ότι «τα χέρια» της Αθήνας, «δεν κόπηκαν με ξένο σπαθί, κόπηκαν» από την ίδια την Αθήνα. (Η Ελλάδα παραχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής και της λαϊκής κυριαρχίας της για να συμμετέχει στην Ε.Ε. και μάλιστα με 100% επίπλαστα δημοσιονομικά στοιχεία). Για την ακρίβεια, «κόπηκαν» από τον Κώστα Σημίτη «από τον καρπό» - από τον Γ.Α.Π. «από ρίζας (από τους ώμους)».

«Το δαχτυλίδι» της διαδοχής Μόλις την 31η Οκτωβρίου 2011 …θυμήθηκε να αιτηθεί δημοψηφίσματος ο Γ.Α.Π. με ερώτημα, επί της ουσίας, την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην «Ευρωζώνη», όχι προ της εντάξεως. Την περίοδο 1999 - 2004 που ο Γ.Α.Π. ήταν υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Σημίτη, ουδέποτε εισηγήθηκε στον Κ. Σημίτη δημοψήφισμα. Αλίμονο άλλωστε εάν λάμβανε μία τέτοια θέση π.χ. το 2000 Ένα σκοπό είχε μετά την υπαγωγή της Τράπεζας της Ελλάδος στην Ε.Κ.Τ. «το δαχτυλίδι» διαδοχής στο Πα.Σο.Κ. «από το Βερολίνο/E.E. του “κινέζου” στην Ουάσιγκτον/N.At.O. του George»: Την διευθέτηση των θεμάτων σε Σκόπια, Αιγαίο, Κύπρο, Θράκη κατά τρόπο που διασφαλίζει απόλυτα την θέση των Η.Π.Α. σε Βαλκάνια, Μεσόγειο.

«Grexit απέτυχε, Bremain το ζητούμενο τώρα» 6-6-2015 Ανησύχησε μεταξύ άλλων κι’ ο George Soros το 2011, εξ ου και η αντίδραση Τσίπρα στην πρόταση Γ.Α.Π. για δημοψήφισμα τότε: «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε απελπισία. (…) Πρόκειται για ένα τρικ με απώτερο στόχο να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο στην εξουσία. (…) Ο κ. Παπανδρέου θέλει να αποφύγει την άστατη πτώση. (…) Θέλει να αποφύγει να πάει σε εκλογές άμεσα και να βρεθεί μπροστά στην οργή του λαού. (… Γιατί) θα πάρει ένα εξαιρετικά χαμηλό και εξευτελιστικό ποσοστό για τον ίδιο και για το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.(…)». Α. Τσίπρας, Alter TV, 31η Οκτωβρίου 2011

Μόνιμος στόχος το ευρωομόλογο - Εναλλακτική λύση η κοσοβοποίηση Το ίδιο ακριβώς δημοψήφισμα διενήργησε αρχές Ιουλίου 2015 ο Τσίπρας. Δεν πρέπει, ωστόσο, να παραξενεύει αυτό, γιατί, το ευρωομόλογο είναι μετά το 2008 η κύρια στόχευση της Fed. Το 2015 εξάλλου ήταν και αβέβαιο το αν και σε τι βαθμό θα προχωρήσει ο σχεδιασμός όσον αφορά στα Σκόπια κ.λπ. οπότε δεν ήταν εναλλακτική «στον αέρα» η κοσσοβοποίηση της Ελλάδας. Τελικά, όμως, ο Λευκός Οίκος έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος «να φτάσει στον επίλογο, πριν ολοκληρώσει, (πρώτα), το κύριο θέμα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου» κι’ έτσι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 «το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων».

Ποιος πήγε μετά το 2001 για μαλλί
και δεν γύρισε γουλί;

2001 Έως το 2001 εξαρτιόνταν κι’ από τον πρωθυπουργό η πορεία της χώρας, όχι έκτοτε. Όταν δεν έχεις στην διάθεσή σου εθνική εργαλειοθήκη στην νομισματική πολιτική, στην εθνική και στην δημόσια ασφάλεια, στην κοινωνική πολιτική και γενικά σε κάθε τομέα άσκησης κυβερνητικής πολιτικής, ο χρόνος παραμονής σου στην εξουσία, καθώς και το τι θα σε βρει, (στην πορεία), εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από τις τρεις «αδερφές» πρεσβείες στην Αθήνα, καθώς και τα εδώ όργανά τους, (την Πέμπτη Φάλαγγα).

Πέμπτη Φάλαγγα σε καιρό παγκοσμιοποίησης μέσα σε χώρα «μπανανία» στην Δύση όπως είναι η Ελλάδα συγκροτούν οι «βοσκοί»:

➤ Εισαγόμενων ποινικών

➤ Ντόπιων οι οποίοι «τα έφαγαν όλα στις πουτά… και στα ναρκωτικά» -(βλ. π.χ. Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα)- «κι’ έμειναν στον άσσο, (Πα. Σο. Κ. σώσε μας)»

➤ Πρακτοράκων «της συμφοράς», (με ενδεικτικό Δημοτικού και καταναλωτικές συνήθεις εφοπλιστή)

➤ (Απο)γόνων όσων αγωνίστηκαν έως και το 1949 για να γίνει (και) η Ελλάδα ένα απέραντο στρατόπεδο μηδενικού εργατικού κόστους, (GULAG), με αποτέλεσμα, κατόπιν, «να φάνε το πικρό ψωμί της ξενιτιάς» σε ρόλο χαφιέ των σοβιετικών π.χ. στην Ρουμανία



➤ (Απο)γόνων δωσίλογων της Κατοχής και χαφιέδων της Χούντας που τους πλήγωναν στο σχολείο τα άλλα παιδάκια, («ρουφ, ρουφ, ρουφ»)

➤ Στρατολογημένων από πανεπιστήμια της αλλοδαπής στο Τμήμα «Μαρξιστών Συνδικαλιστών Εργαζομένων» C.I.A. Νοτίου Βαλκανικής

➤ Πολυέξοδων υλιστών/αμοραλιστών με ηθικό πλεονέκτημα, (βλ. και «πόρνες με παρθενικό υμένα», ή, απλούστερα, υλιστές/αμοραλιστές …υπεράνω χρήματος, …υπεράνω ηδονής, …υπεράνω δόξας)

➤ Διεθνών γυρολόγων/τυχοδιωκτών, γενικώς, (κερδοσκόπων εκδοχής «ύαινα»)

Μετρημένα στα δάχτυλα των δύο χεριών τα προφίλ των νοητικά και ψυχικά «γενίτσαρων» μέσα σε κάθε χώρα. Π.χ.: «Όλοι χαζό με λέγανε μέχρι να μπει η Wehrmacht στην Αθήνα. Θα σας δείξω εγώ τώρα ποιόν λέγατε χαζό. Μάνα με γέννησε και μένα.» Αυτό είναι το παράπονο κάθε δωσίλογου, κάθε πεμπτοφαλαγγίτη, πολλώ δε μάλλον κάθε άνδρα (;) της Αστυνομίας Πόλεων, …συγγνώμη, κάθε αγωνιστή της Ο.Π.Λ.Α.

Προβοκάτσιες Αρκεί και μόνο μία προβοκάτσια π.χ. στην Λέσβο σήμερα - αύριο ή ο υπερβάλλον ζήλος του τάδε κρατικού οργάνου ή οτιδήποτε άλλο εκεί πέρα, (βλ. π.χ. φωτιές σε εγκαταστάσεις του διεθνούς παρακράτους των Μ.Κ.Ο.), για να αντιμετωπίσεις έναν δεύτερο «Δεκέμβριο 2008». Εάν, βεβαίως, είσαι «Καραμανλής», πόσω μάλλον «Σαμαράς», γιατί, αν είσαι «γειά σου Κύρκο, καλώς τον Μητσοτάκη, (1989)», τότε, όχι, δεν διατρέχεις κίνδυνο. Ουδέποτε κομμουνιστής ή «αδερφός» του, [διεθνιστής «Δεξιός», (= νεοφιλελεύθερος)], λέγει «όχι» στην Ουάσιγκτον, στο Βερολίνο, στο Τελ Αβίβ. Ή δεν εισηγήθηκε έκδοση ευρωομολόγου (και) ο Μητσοτάκης της 26η Μαρτίου 2020; Μα το θεωρεί την μόνη λύση και δεδομένου ότι δεν είναι η μόνη λύση, όχι, ο Μητσοτάκης δεν διαφοροποιείται από τον Τσίπρα (και) στο θέμα αυτό.

Μόνο που οι απαιτήσεις των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. υπονομεύουν συστηματικά το εθνικό συμφέρον κάθε χώρας και 100% τα συμφέροντα της αστικής τάξης μέσα σε κάθε «μπανανία» στην Δύση. Αν κατά συνέπεια υποδύεσαι τον Δεξιό, (τον εθνικά φιλελεύθερο), ενώ, δεν είσαι τέτοιος, τότε, διόλου απίθανο να βρεθείς «στις Συμπληγάδες». Π.χ. να γλιτώσεις από τον Κορωναϊό και να πεθάνεις από την πείνα. Π.χ. να ελεγχθεί η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκία από το Ισραήλ και να χάσεις νησί στο Αιγαίο.  

«Οι Συμπληγάδες» σήμερα, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με «τις Συμπληγάδες» της προ του 1994 περιόδου. Το μόνο εύκολο μέσα σε χώρα στην οποία το εθνικό δίκαιο έχει υποκατασταθεί από το δήθεν διεθνές/ευρωπαϊκό και στην πραγματικότητα αλλοεθνές δίκαιο είναι:

➤ οι προβοκάτσιες

➤ η εκ των έσω υπονόμευση της εθνικής και της δημόσιας ασφάλειας

➤ η αποσταθεροποίηση

Γεγονός η ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές 1 χώρας, συνωμοσιολογία η ανάμειξη Soros στις εκλογές 10, 20, 30 χωρών

Αν πρόκειται για τον Putin είναι γεγονός Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι για τα προοδευτικά διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης -όπως καθιερώθηκε να λέγονται τα δημοσιογραφικά όργανα της διεθνούς τραπεζικής- π.χ. η ανάμειξη της Ρωσίας στις τελευταίες εκλογές των Η.Π.Α.

Αν πρόκειται για τον Soros είναι συνωμοσιολογία Τουναντίον, η εξαγορά/εκμίσθωση ή η ανατροπή κυβερνήσεων τα τελευταία 25 χρόνια π.χ. στην Ουκρανία, στο Αζερμπαϊτζάν, στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Αρμενία, στο Καζακστάν και όπου αλλού, από πλευράς του πλέον πιστού «ηχείου» της διεθνούς τραπεζικής (του George Soros), είναι θεωρία συνωμοσίας ή fake news για τα προοδευτικά διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως, επαναλαμβάνεται, καθιερώθηκε να καλούνται οι έμμισθες δημοσιογραφικές πένες/πληκτρολόγια, μικρόφωνα, κάμερες της διεθνούς τραπεζικής.

✽ ✽ ✽

Απαιτεί Ακόμη και την αλλαγή των διευθυνόντων συμβούλων της Google και του Facebook απαιτεί το πλέον πιστό «ηχείο» της διεθνούς τραπεζικής (ο George Soros), μετά το Brexit, μετά την νίκη Trump στις τελευταίες εκλογές στις Η.Π.Α. - γενικά μετά από κάθε ήττα, προσφάτως, της Επιχείρησης: «επιβολή παγκόσμιας», πια, (μετά το 1991), «τραπεζικής δικτατορίας». 

 Τα σύγχρονα όργανα της αδιάκοπης - συστηματικής πλύσης εγκεφάλου είναι καλά και άγια μόνον όταν χρησιμοποιούνται από παράγοντες τους οποίους ουδείς, ουδέποτε ψήφισε, (εξέλεξε), έστω και σε μία χώρα. Ναι, από τους βασιλείς/μονάρχες της διεθνούς τραπεζικής οι οποίοι, σημειωτέον, τυγχάνουν οι μόνοι εργοδότες αναρχικών, κομμουνιστών, νεοφιλελευθέρων μέσα σε κάθε χώρα εξ ου και π.χ. «εγώ είμαι κομμουνιστής, μόνο γαλαζοαίματους, (πρίγκιπες), υπηρετώ». Πράγματι, όπως π.χ. η τυπογραφία παλιά, έτσι και το διαδίκτυο, σήμερα, είναι καλό και άγιο, μόνον όταν οδηγεί στα αποτελέσματα που επιδιώκουν όσοι αποσκοπούν στην επιβολή παγκόσμιας πια τραπεζικής, (κομμουνιστικής), δικτατορίας. 

 Τουναντίον, όταν το Twitter, η Google, το Facebook, το Bing, το Instagram κ.α. (πλατ)φόρμες χρησιμοποιούνται από αιρετούς, (εκλεγμένους), ή από εθνικά φιλελεύθερους ή από σοσιαλδημοκράτες, πολλώ δε μάλλον από παράγοντες εθνών - κρατών, τότε, οι εν λόγω (πλατ)φόρμες είναι σατανικές/διαβολικές. Βλαπτικές για το κοινό. Προπαντός αν οι αντιδρώντες στην επιβολή παγκόσμιας τραπεζικής δικτατορίας κατορθώνουν να αναβάλλουν ή να «χαλάνε» την υλοποίηση του …ωραίου αυτού σχεδίου, [για μία Γη, (έναν πλανήτη), με «Ein Volk, ein Reich, ein Führer»], των σεμνότυφων πλην …τίμιων βρετανών, ιουδαίων, αμερικανών εθνικοσοσιαλιστών. Σε ανάλογες περιπτώσεις, (αναβολής ή υπονόμευσης του …καλοπροαίρετου αυτού σχεδίου), η διεθνής τραπεζική, όχι μόνο χάνει αυτό το οποίο ουδέποτε είχε και γι’ αυτό πάντοτε το υποδύονταν, (πίστη στην δημοκρατία - πίστη στον φιλελευθερισμό - πίστη στην ιδιοκτησία), μα, απαιτεί, κιόλας, τον έλεγχό των εταιριών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από τους πιστούς υπηρέτες/εισπράκτορές της, (τις εφορίες/κράτη). Οπότε, (κατ’ επέκταση), θα απαιτήσει και τον αστυνομικό/δικαστικό έλεγχο, εάν, (εφόσον), «παραγίνει το κακό», έτσι δεν είναι;

✽ ✽ ✽ 

✎ Ομιλούν περί διανομής προσωπικών δεδομένων σε διαφημιστικές και σε εταιρίες προπαγάνδας της τάδε ή δείνα προεκλογικής καμπάνιας αυτοί οι οποίοι αξιοποιούν εξαρχής, (από την δεκαετία του ‘90), την παράδοση «των κεφαλών» των κατοίκων της Γης στην κρατική υπηρεσία πληροφοριών «της πόρνης της Βαβυλώνας». Ναι, την παράδοση από πλευράς των εταιριών παρόχων υπηρεσιών δικτύωσης, (ηλεκτρονικής). «Αντί ενοικίου» (sic) μάλιστα. «Αντί ενοικίου» παραχώρησης διαστημικού χώρου (στρατιωτικού χώρου). Δεν είναι ιδιωτική περιουσία το διάστημα, κρατική είναι.

✎ Ομιλούν περί επηρεασμού με αθέμιτα μέσα των εκλογικών σωμάτων κατά χώρα αυτοί οι οποίοι έως το ‘90 έκαμαν συστηματική χρήση της εσωτερικής πληροφόρησης στις χρηματαγορές της υφηλίου, ενώ, μετά το ’90 έχουν «στο πιάτο τους» με εικόνα και ήχο τις συνομιλίες του προέδρου ή πρωθυπουργού κάθε χώρας. Με εξαίρεση, οπωσδήποτε, δύο τρεις χώρες οι οποίες διαθέτουν τεχνολογία και εμπειρία δεκαετιών στο «να φυλάνε τα νώτα» των ηγετών τους.

01 Σε ράλι τρέχω, με νεκροφόρα, 13 ΜαυρΗΠΑcia - ΜαυρητταCIA, 14 Google and olive, 05 Ο Πουσταντίνος - Γιαβασικλίδο Βοσπόρου, 20 Η <div>α τού Άουσβιτς, 06 Είσαι πουτάνα μ’ άποψη (ή The think tank), 16 Την σύφιλη παντρεύτηκα (ή Η Διαθήκη του Ιούδα - Κληρονομιά), 07 Κλάσε μου τον πύθωνα (ή Στου κώδικά σου τα σκαμπό) κ.λπ. (http://zino.gr/users/yahooxaxaxouxa 10-9-2012)

✎ Ομιλούν «οι όνοι» και λέγουν, (αποκαλούν), «τους πετεινούς, κεφάλες».

✎ Ομιλούν αυτοί οι οποίοι κληροδοτούν στον γιόκα τους ή στην κορούλα τους π.χ. επτά παρατραπεζικούς, …συγγνώμη, τραπεζικούς μύλους, …συγγνώμη, ομίλους «ζόμπι», (με έδρα π.χ. τα Cayman Islands ή π.χ. τις Netherlands Antilles), μαζί με τους εισπρακτικούς μηχανισμούς τους, (τις εφορίες/κράτη), ήτοι, μαζί με τις «δημόσιες» υπηρεσίες, (αστυνομία/δικαιοσύνη), μα, κατά τα λοιπά είναι κατά των διακρίσεων και βεβαίως δεν είναι εθνικοσοσιαλιστές, [όχι, κάθε άλλο, απλώς, είναι σοσιαλιστές, (= κρατιστές - φασιστοειδή), μα, στο σωστό έθνος, (στο δικό τους)].

Ιός Αλήθεια, π.χ. η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση 2007 - 2008 πώς προκλήθηκε; Και από ποιους; Ποιους είχαν σπόνσορες π.χ. οι πολιτικοί πρωταγωνιστές της αλλαγής του νομικού πλαισίου στις Η.Π.Α. όσον αφορά στην εποπτεία της κεφαλαιαγοράς εκεί, (από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα); Ε;

2 τρισ. $ τα αμερικανικά εταιρικά ομόλογα το 2008

6,6 τρισ. $ τα εταιρικά αμερικανικά εταιρικά ομόλογα το 2020*
(*Επιβίωσαν από τον Κορωναϊό και πέθαναν από την πείνα)

Financial Stability Report Fed, Nov 2019
Financial Stability
Report
Fed, Nov 2019
Financial crisis of 2007 - 08 Λίγους μήνες μετά το 2008 κήρυξαν και επίσημα τον πόλεμο κατά της διαφθοράς οι «νταβάδες» της οικουμένης με έδρα της Ν. Υ. Γιατί να πληρώνουν πολιτικούς μεσάζοντες αφού πουλάνε απευθείας, πια, (χωρίς εθνικούς φραγμούς: σύνορα, τελωνεία, συνάλλαγμα κ.λπ.), υποβρύχια, οθόνες, μίξερ, κανόνια κ.α. στην περιφέρεια; Γιατί να μην «εκδίδονται τσάμπα» εφεξής στις Η.Π.Α. οι κατά τόπους, (κατά χώρα), «πολιτικές ιερόδουλες»; Ή δεν είναι η εκμηδένιση του κόστους της εξάρτησης ο στόχος του πολέμου κατά της διαφθοράς; Θα τα παράγω όλα εγώ, θα τα εισάγεις όλα εσύ και το ενεργό εργατικό δυναμικό της χώρας σου στείλε το για μεροκάματο έξω μέχρι να σας «δέσω» όλους και να σας δίδω συσσίτιο.

Αμφιβάλλεις ότι θα σας «δέσω» όλους;

➤ Αν π.χ. υποτεθεί ότι η παρούσα παγκόσμια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οξυνθεί, (αν, δηλαδή, η πανδημία καταστεί ανεξέλεγκτη), τότε, το πρόβλημα του παγκόσμιου πληθυσμού λύεται, (οι φυσικοί πόροι εξοικονομούνται).

➤ Αν, (από την άλλη πλευρά), υποτεθεί ότι η παρούσα παγκόσμια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ελεγχθεί επιτυχώς, τότε, η οικονομία, (η αγορά), «πέθανε», οπότε, η υλοποίηση του σχεδίου «παγκόσμια κυβέρνηση» επιταχύνεται.

Δύο μόλις χρόνια, (2010), μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση 2007 - 2008 εισήλθε «στο τάφο» (και) η Ελλάδα. 

➤ Ποιοι πιέζουν το Βερολίνο από το 2007 - 2008 για το Ευρωομόλογο; Άλλοι, (διαφορετικοί), από τους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης 2007 - 2008; 

➤ …Μήπως αυτοί, (οι άλλοι), είναι άσχετοι και με την εκ θεμελίων αποσταθεροποίηση της Μ. Ανατολής, (βλ. «Arab Spring»)? Γιατί από εκεί ή με το συγκεκριμένο άλλοθι από οπουδήποτε αλλού, (π.χ. από την Β. Αφρική), μεταφέρουν αυτοί (οι άλλοι) και εδώ, (στην Ελλάδα), μαζικά αλλοεθνείς τα τελευταία χρόνια. Γιατί, για να απασχοληθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε «κρανίου τόπο»; Ή για καταστεί κι’ εδώ, (στην Ελλάδα), ανέκδοτο ο όρος «εθνική ενότητα/εθνική συνεννόηση»; Ή δεν κυβερνάται ευκολότερα κάθε χώρα έτσι αφού η προοπτική εγκαθίδρυσης καθεστώτος παγκόσμιου, πια, ολοκληρωτισμού «μπαίνει σαν ηλιαχτίδα», τον τελευταίο καιρό, «από όλα τα παράθυρα» - ε;

Πόσο ανθεκτικά θα αποδειχθούν «τα κράματα “Σημίτης/Κουμουνδούρου”» μέσα στην Ν.Δ.;

Frankenstein Όποιος θέλει να αντιληφθεί το τι σημαίνει «κράμα “Σημίτης/Κουμουνδούρου”» μέσα στην Ν.Δ. δεν έχει παρά να διαβάσει π.χ. το από 2ας Μαρτίου 2020 Άρθρο του Κώστα Σημίτη στην εφ. «Η Καθημερινή» με τίτλο: «Κώστας Σημίτης: Ευρωπαϊκή ενοποίηση: Πραγματικότητα, επιδιώξεις και δυνατότητες». (Μολονότι το συγκεκριμένο Άρθρο δεν συνοδεύεται από φωτό με την σημαία της Ε.Σ.Σ.Δ. ή έστω του Γ΄ Ράιχ, εντούτοις, αποτυπώνει το όνειρο των συντρόφων Lenin και Hitler για μία Ευρώπη των λαών - για μία N.K.V.D. του μεροκαματιάρη - για μία Gestapo του άστεγου - για έναν Ατλαντικό του Χάρου.)

Έως το τέλος του Α΄ Εξαμήνου 2020 («εκεί, γύρω» στον Μάιο με Ιούνιο, φέτος) θα αποδειχθεί, σε πρώτη φάση, το πόσο ανθεκτικά είναι «στις υψηλές» γερμανικές ή αμερικανικές ή ισραηλινές «θερμοκρασίες τα κράματα “Σημίτης/Κουμουνδούρου”» μέσα στην Ν.Δ. Ο τίτλος «γλίτωσαν από Κορωναϊό και πέθαναν από πείνα», πάντως, μόνον υπερβολικός δεν είναι για όσους έχουν υπόψη τους το αιώνιο, σχεδόν, (60 και πλέον έτη), καθεστώς επιτήρησης στα δημοσιονομικά το οποίο παρέλαβε ο Μητσοτάκης από τις συγκυβερνήσεις των εθνικών μειοδοτών και των πολιτικά ηλιθίων της περιόδου 2015 - 2019

Βασ. Σοφίας 1 Οι όροι επιτήρησης μετά από ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο όπως ήταν το από 30ης Ιουνίου 2015 είναι κατά πολύ πιο επαχθείς εν σχέση με τους όρους εντός ελεγχόμενοι χρεοστασίου. Τρέφουν πολλοί την ψευδαίσθηση ότι επειδή π.χ. «είναι εύκολη η κλοπή, είναι εύκολη και η απόκρυψη των κλοπιμαίων». Επειδή π.χ. «είναι εύκολος ο φόνος, είναι εύκολη και η εξαφάνιση των στοιχείων». Δεν ισχύει αυτό. Ούτε η είσοδος της Ελλάδας στην «Ευρωζώνη» με 100% επίπλαστα δημοσιονομικά στοιχεία «έκλεισε», ούτε η αποδεδειγμένα σκόπιμη ολιγωρία Γ.Α.Π. από Οκτώβριο 2009 έως Απρίλιο 2010 «έκλεισε». Ούτε η επίσης αποδεδειγμένα σκόπιμη ολιγωρία Τσίπρα από Φεβρουάριο έως Ιούνιο 2015 «έκλεισε». Κεφάλαια που κλείνουν είναι τα λάθη, όχι τα …κατά λάθος εξεπίτηδες. Τα …κατά λάθος εξεπίτηδες είναι π.χ. σαν την φωτιά που κατακαίει τα πάντα έως ότου φτάσει (και) στα σωστά σπίτια...

Έχει παραλάβει και σε άλλους τομείς, (όχι μόνο στην οικονομία), τετελεσμένα ο Μητσοτάκης. Κατά τα προβλεπόμενα από το δήθεν διεθνές και ευρωπαϊκό και ουσία αλλοεθνές δίκαιο, με βάση το οποίο έκαναν - κάνουν καριέρα οι πεμπτοφαλαγγίτες, τα αντιμετωπίζει και αυτά.

➤ Ή δεν είναι γερμανικό το κατ’ επίφαση ευρωπαϊκό δίκαιο;

➤ Ή δεν είναι αμερικανικό το κατ’ επίφαση διεθνές δίκαιο;


Socialism is like cancer
Κατέβασα το original size από εδώ

Με το κατ’ επίφαση ευρωπαϊκό και ουσία γερμανικό δίκαιο έχει μόνιμο πρόβλημα η Αριστερά, όχι με το δίκαιο της Fed. Ο Μητσοτάκης;

➤ Το ίδιο τύποις διεθνές/ευρωπαϊκό και ουσία αλλοεθνές, (αμερικανο-ισραηλινό), δίκαιο που επέβαλλαν τα Μ.Α.Τ. στις νήσους στο Αιγαίο την περίοδο 2015 - 2019 αποπειράθηκαν να επιβάλλουν στην νησιωτική χώρα και τέλη Φεβρουαρίου 2020, όχι άλλο. Να ικανοποιήσει ο πρωθυπουργός και τις απαιτήσεις του διεθνούς παρακράτους και τις ενστάσεις του 70 - 80 % της βάσης την Ν.Δ. είναι εφικτό για βραχύ χρόνο, σύμφωνα με τα σχέδια της «Τροχαίας Κινήσεως» δουλεμπορικών σκαφών και πλοιαρίων.      

➤ Θα εμπλακούν π.χ. και γάλλοι, γερμανοί, ιταλοί, ισπανοί στρατιώτες σε περίπτωση τουρκικής απόβασης σε νήσο στο Αιγαίο; Αν όχι τότε βάσει ποιού δικαίου ασκούν μετά τον Ιανουάριο 2015 αστυνομικά καθήκοντα (π.χ. καθήκοντα ακτοφυλακής) πολυεθνικά ένοπλα σώματα εκεί; Βάσει του εθνικού, (δικαίου); Τα σύνορα της Ελλάδας, δηλαδή, είναι σύνορα της Ευρώπης όταν απειλείται π.χ. η Ολλανδία, ενώ, όταν απειλείται η Ελλάδα είναι (ξαναγίνονται) σύνορα της Ελλάδας; Συνέδραμε και στον Έβρο προσφάτως πολυεθνική αστυνομική δύναμη την Ελληνική Αστυνομία. Με ποιό σκοπό; Την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας στην Ελλάδα; Ή την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας στο Αμβούργο, στο Παρίσι, στην Πράγα; 

Ή εθνικό έδαφος είναι η Λέσβος ή πολυεθνικό, (ευρωπαϊκό/διεθνές), δεν είναι «πίτα σουβλάκι απ’ όλα»


Turkey_Vs_Greece
μελλοθάνατοι
εναντίον
νεκρών
Τύποις διεθνές ή ευρωπαϊκό και κατ’ ουσία αμερικανο-ισραηλινό έδαφος π.χ. η Λέσβος όταν καταπλέουν στην Λέσβο δουλεμπορικά και αίφνης, (ξάφνου), ελληνικό εθνικό έδαφος η Λέσβος όταν καταπλέουν στην Λέσβο τουρκικές φρεγάτες; Μόνον ανδρείκελα των Η.Π.Α. που παριστάνουν τον πρωθυπουργό στην Ελλάδα έχουν τέτοια, (επιλεκτική), όραση. Δεν υπάρχουν οικίες, Γραφεία, αμπέλια που είναι κάθε Φεβρουάριο ιδιωτικά και κάθε Ιούνιο δημόσια, έτσι ώστε να υποτεθεί ότι υπάρχουν χωριά, πόλεις, χώρες που είναι κάθε Φεβρουάριο εθνικό και κάθε Ιούνιο «διεθνές» ή «ευρωπαϊκό» (= αλλοεθνές) έδαφος.

➤ Αν η Ελλάδα είναι εθνική επικράτεια, το ποιος θα εισέλθει στην Ελλάδα είναι αρμοδιότητα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας, δεν είναι αρμοδιότητα του Ο.Η.Ε. ή της Ε.Ε. ή του N.At.O., πόσω μάλλον του διεθνούς παρακράτους των Μ.Κ.Ο. το οποίο άλλοτε δρα σαν διαμεσολαβητής δουλεμπόρων και άλλοτε σαν τμήμα εξωτερικών επιχειρήσεων κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών τρίτης χώρας.

1821 - 2021: 200 Μέτρα Φίδια
Κατέβασε το original size από εδώ
➤ Αν από την άλλη, (πλευρά), η Ελλάδα δεν είναι εθνική επικράτεια, τότε, όχι μόνον η Τουρκία, μα, κάθε χώρα που συνορεύει με την Ελλάδα είναι εχθρός ή φίλος π.χ. των Η.Π.Α. και όχι της Ελλάδας.

Ή καμΠύλη του Βρανδεμβούργου

Ουάσιγκτον, 3-11-2020 Ουδείς γνωρίζει από τώρα ποιος θα είναι ο 59ος πρόεδρος των Η.Π.Α. Την 3η Νοεμβρίου 2020 θα είναι γνωστό αυτό. Ο Μητσοτάκης, πάντως, «έχει μπει ήδη στο μάτι» του Βερολίνου.  

Η καμΠύλη τού Βρανδεμβούργου
Κατέβασε το original size από εδώ

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ 26-3-2020 Υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου τάχθηκε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μαζί με άλλους επτά ηγέτες χωρών - μελών της Ε.Ε. Τάσσεται από παλιά υπέρ της έκδοση ευρωομολόγου η Ουάσιγκτον και ως εκ τούτου ο Τσίπρας με τον Γ.Α.Π. «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα» του Gorge Soros μετά το 2007, 2008 να αιτείται «κάθε τρεις και λίγο» την έκδοση ευρωομολόγου. Φρονεί και ο Μητσοτάκης ότι μία ακόμη ευκαιρία για να επιταχυνθεί η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, (= ολοκληρωτισμός), είναι η βαθιά ύφεση στην οποία, αναμφίβολα, θα οδηγήσει τυχόν παράταση της καραντίνας για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19;

✽ ✽ ✽

Article 125 TFEU Maastricht Treaty Έκδοση ευρωομολόγου σημαίνει αναδοχή χρέους του συνόλου των χωρών μελών της «Ευρωζώνης» από την Ε.Κ.Τ. Τυπικά, όμως, γιατί, στο μάρκο στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, το ευρώ, οπότε, ο ουσιαστικός εγγυητής ενός τέτοιου (γιγαντιαίου) χρέους θα είναι η Deutsche Bank. Δεν ισοδυναμεί μόνο θεωρητικά, ισοδυναμεί πρακτικά με καταστροφή της εθνικής οικονομίας της Γερμανίας ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Για τον λόγο αυτόν είναι αδύνατον να λάβει μία τέτοια, (πολιτική), απόφαση το Βερολίνο χωρίς πρώτα να έχει σχετική έγκριση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας. Θα αλλάξει άρδην μία τέτοια απόφαση τους μέχρι τώρα νομικούς όρους με τους οποίους η Γερμανία εγκατέλειψε το εθνικό νόμισμά της και εντάχθηκε στην «Ευρωζώνη». (Βλ. μεταξύ άλλων όρων το Article 125 TFEU Maastricht Treaty). Κατ’ ουσία θα ακυρωθεί το Γερμανικό Σύνταγμα. Θα γίνει κι’ αυτό όπως έγινε π.χ. το Ελληνικό Σύνταγμα, (κουρελόχαρτο). 

Φιλελευθερισμός είναι η κατάλυση της λαϊκής και της εθνικής κυριαρχίας; Γιατί εμείς έχουμε την εντύπωση ότι είναι σοσιαλισμός, (= κρατισμός - φασισμός). Κάνουμε λάθος; 

➤ Εγγυητής π.χ. η Ελλάδα του χρέους άλλων 18 χωρών μαζί με το ελληνικό; 

➤ Εγγυητής π.χ. η Ολλανδία του χρέους άλλων 18 χωρών μαζί με το ολλανδικό; 

➥ Αυτό, επί της ουσίας, είναι ίδρυση νέου κράτους, δεν είναι απλώς μετατροπή της Ε.Κ.Τ. σε κεντρικό σχεδιαστή όλων των πολιτικών, (βιομηχανικής, γεωργικής κ.λπ. πολιτικής), 19 χωρών. 

➥ Αυτό, κατά βάση, είναι η κατάργηση της Ολλανδίας, της Ιταλίας, του Βελγίου κ.ο.κ.

 ✽ ✽ ✽

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο Τσίπρα«Η χθεσινή, (26-3-2020), σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπήρξε κατώτερη των περιστάσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός. Και πρόσθεσε: «Η συζήτηση για τα Ευρωομόλογα Ειδικού Σκοπού (corona bonds) θα ανοίξει αργά η γρήγορα. Όμως, η Ευρώπη οφείλει να μην βρεθεί πίσω από τις εξελίξεις.»

Ποιος δρομολογεί τις εξελίξεις; Αυτός που θα ανοίξει αργά ή γρήγορα την συζήτηση για τα corona bonds? Δεν είναι θέση, (πολιτική θέση), πρωθυπουργού χώρας αυτή. Αυτή είναι θέση πολιτικού οργάνου της διεθνούς τραπεζικής. Παρατίθενται ακολούθως οι πανομοιότυπες θέσεις δύο εγνωσμένου κύρους πολιτικών «ηχείων» της διεθνούς τραπεζικής:

                                          
Jacques Delors* «Το κλίμα που φαίνεται να επικρατεί ανάμεσα στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων και η έλλειψη ευρωπαϊκής αλληλεγγύης κάνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση να διατρέχει έναν θανάσιμο κίνδυνο.» 
*[Πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, 
πρώην πρόεδρος (1985 - 1995) της Κομισιόν].

"Βρομόλογα" για τα ευρωομόλογα
Κατέβασ το original size από εδώ

Τί σχέση έχει το ευρωομόλογο με την αντιμετώπιση της ύφεσης λόγω της καραντίνας για την πρόληψη πανδημίας; Αν το Βερολίνο υποχωρήσει στο θέμα αυτό θα υποχωρήσει για πάντα, όχι για να αντιμετωπίσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πού απευθύνονται οι προαναφερόμενοι, στους πολιτικά ανόητους ή αφελείς στους οποίος απευθυνόταν π.χ. ο Βαρουφάκης; Το ευρωομόλογο έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με την προσπάθεια καταστροφής της εθνικής οικονομίας της Γερμανίας.

LTROs & TLTROs Εργαλείο αντιμετώπισης κρίσεων με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. είναι το Ευρωσύστημα. Για την ακρίβεια είναι το LTROs & TLTROs Το Ευρωομόλογο είναι εργαλείο για τις Η.Π.Α., όχι για την αντιμετώπιση κρίσεων στην Ε.Ε. Τυπικά, βέβαια, γιατί, ο Λευκός Οίκος είναι της Fed, όχι η Fed του Λ. Οίκου. Με παραπλήσια εργαλεία, (σαν το ευρωομόλογο), επιτεύχθηκε η μεγάλη ληστεία της Ρωσίας μετά το 1917, της Κίνας μετά το 1948 κ.α. χωρών που «έπεσαν στα νύχια …αγγέλων»…

Ένα και μόνο από τα θεμέλια του εθνικού φιλελευθερισμού να γκρεμιστεί ανοίγει ο δρόμος στον κρατισμό (φασισμό)

Αυριανό Eurogroup (7/4/2020) Το αν θα αρνηθεί και αύριο το Βερολίνο να υποχωρήσει είναι γερμανική υπόθεση, (πολιτική). Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Γερμανία θα πιέζεται φορτικά και με κάθε αφορμή, (Κορωναϊό κ.α.), εφεξής, για να «δώσει», με την σειρά της κι’ αυτή, «την χαριστική βολή» στην εθνική δημοκρατία της. Το τι θα πράξει αφορά την ίδια, (την ηγεσία της - τους πολίτες της). Εμάς μας αφορά το γεγονός ότι «το δωμάτιο» που καλείται «Ευρωζώνη» δεν έχει ούτε για την Γερμανία «πίσω πόρτα, (έξοδο κινδύνου)». Πρόκειται για «δωμάτιο» κλωβό, (παγίδα). Είτε επιμείνει μέχρι τέλους η Γερμανία να προασπίζεται την εθνική δημοκρατία της, (το Σύνταγμά της), είτε όχι, «ένα και το αυτό», (είναι αργά, τώρα, πια).

1945 - 1990 Η μόνη κραταιή, στην Ευρώπη, χώρα, με Δεξιά, την κρίσιμη εποχή, ήταν η Αγγλία. Η μακαρίτισσα
Margaret Thatcher «κράτησε» την στερλίνα εκτός «Ευρωζώνης» διασώζοντας
έτσι, τόσο το Ην. Βασίλειο, όσο και την Βρετανική Κοινοπολιτεία. Το ίδιο θα έκαμε και η Γερμανία αν είχε Δεξιά την δεκαετία του ‘90 μα ως γνωστόν οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Γερμανία μετά την Ένωση, (Ανατολικής με Δυτική Γερμανία), το 1990, αυξήθηκαν (δεν μειώθηκαν), και ανέλαβαν σύγχρονο ρόλο. (Βλ. κυρίως τηλεπικοινωνίες...). Δεν υπάρχει Δεξιά σε τέτοιες χώρες (προτεκτοράτα) και τούτο ανεξάρτητα αν πρόκειται για μεγάλες οικονομικές δυνάμεις ή για «μπανανίες».

«Λόλα, να ένα μήλο» Για «Δεξιούς» (= δήθεν Δεξιούς), πολιτικούς χωρών προτεκτοράτων των Η.Π.Α., πόσω μάλλον για «Δεξιούς» (= δήθεν Δεξιούς), πολιτικούς χωρών «μπανανιών» στην Δύση, δεν έχουν νόημα οι επισημάνσεις - υπομνήσεις τύπου: «Λόλα, να ένα μήλο», (= αυτό εδώ που κρατάω στα χέρια μου είναι ένα φρούτο που λέγεται μήλο). Με το αζημίωτο υποδύεται κάθε «Δεξιός» (= δήθεν Δεξιός) πολιτικός ότι δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται τι είναι Δεξιά. Για πολίτες, ωστόσο, οι οποίοι αγνοούν ή ξεχνούν τι είναι Δεξιά, αξίζει τον κόπο να παρατεθούν δύο τρεις επισημάνσεις τύπου π.χ. «αυτό εδώ είναι ένα πέος, αυτό εκεί είναι ένα αιδοίο». 

➤ Δεν είναι ρατσισμός να διακρίνουμε π.χ. τα φύλα.

➤ Δεν είναι ρατσισμός να διακρίνουμε π.χ. τις δυνάμεις ωθήσεως, (π.χ. τους εκσκαφείς), από τις δυνάμεις έλξεως, (π.χ. τα φορτηγά).

Έτσι ξεχωρίζουν οι «λύκοι» που μιλάνε από «τα πρόβατα» τα οποία επίσης μιλάνε και έχει σημασία αυτό γιατί 

➤ οι μόνοι «λύκοι» που υποδύονται «τα πρόβατα» είναι οι «λύκοι» που μιλάνε

➤ οι μόνοι «λύκοι» που αποδεικνύουν με χαρτιά το τι είναι, είναι οι «λύκοι» που μιλάνε

➤ οι μόνοι «λύκοι» που «είναι παπάδες επειδή φοράνε ράσα» είναι «οι λύκοι» που μιλάνε

Δεν είναι Δεξιός το φασιστοειδές, (ο κρατιστής - σοσιαλιστής). Ούτε ο διεθνιστής είναι Δεξιός και δεν είναι Δεξιός γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν διεθνιστές. (Στο τέκνο του αφήνει την περιουσία του ο καθένας και το τέκνο του είναι της φάρας του, δεν είναι άνθρωπος που προέρχεται π.χ. από 89 έθνη. Δεν κληρονομείται από αγνώστους όποιος υποδύεται τον διεθνιστή επειδή είναι π.χ. εξαγωγέας βιομηχανικών προϊόντων.) Δύναμαι π.χ. κι' εγώ να ντυθώ παπάς μα «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά». Αρκετοί παπάδες φοράνε ράσα για το οφέλιμο (= για τον μισθό) ενώ είναι π.χ. παιδόφιλοι για το τερπνό. Άλλοι τόσοι ασκούν το επάγγελμα Δεξιός για το οφέλιμο, (= για τον μισθό), ενώ, είναι κρατικοδίαιτοι και μάλιστα σε χώρες που δεν εξάγουν ει μην μόνον ελιές και μπρόκολα...

Όλοι οι πολίτες που αμφιβάλλουν για το γεγονός ότι «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» θα συλληφθούν εξ απήνης. Το πλαίσιο στο οποίο θα βρεθούν θα είναι σε ευρεία κλίμα, (π.χ. σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο), σοσιαλιστικό. Σοσιαλισμός σημαίνει κράτος και κράτος σημαίνει φασισμός όταν γίνεται λόγος για έθνος - κράτος, οπότε, όταν γίνεται λόγος για έθνη υποταγμένα σε ένα και μόνο έθνος, τότε, γίνεται λόγος για κράτος τύπου Ε.Σ.Σ.Δ. ή Γ΄ Ράιχ. Για έθνη υπό Κατοχή δηλαδή και υπόψη ότι η Κατοχή σήμερα δεν ασκείται με υλικά μέσα, (τεχνολογία), π.χ. του 1930

1. Δεξιά, (εθνικός φιλελευθερισμός), σημαίνει ορθώνω σύνορα, (άβατα)

➤ σε ατομικές ή εταιρικές ιδιοκτησίες,

➤ σε χωριά ή πόλεις,

➤ σε χώρες,

δεν σημαίνει «ρίχνω» σύνορα απ’ έξω, (με στρατιωτικά άρματα μάχης), ή, από μέσα, (με τραπεζικά άρματα μάχης), σε όλα τα προαναφερόμενα εδάφη/κτήσεις.

2. Τα θεμέλια του εθνικού φιλελευθερισμού είναι:

➤ το έθνος - κράτος, (π.χ. η Ιταλία, η Τσεχία, η Αυστρία κ.λπ.)

➤ η ατομική ιδιοκτησία/η ιδιωτική περιουσία, (= η ελευθερία λόγου και έργου της κοινωνικής μονάδας ή ομάδας)

➤ ο σεβασμός στην αρχή της πλειοψηφίας

Όποιο από τα τρία αυτά θεμέλια και να πέσει, είναι έτοιμο, (πανέτοιμο), κατόπιν, το καθεστώς ολοκληρωτισμού. Έστω και ένα από «τα αγκωνάρια» αυτά «να τραβηχτεί» ανοίγει ο δρόμος, («στρώνεται το χαλί»), για δικτατορία ή για πόλεμο. Αν η Ε.Ε. «ρίξει» το πρώτο, εξ αυτών το θεμελίων, είναι θέμα χρόνου, (απ’ εκεί και πέρα), το να «πέσουν» και τα άλλα δύο.

3. Ότι φράζει τον δρόμο στον σοσιαλισμό, (= κρατισμό - φασισμό), είναι Δεξιά, όχι ότι ανοίγει τον δρόμο:

➤ Στον απροκάλυπτα εθνικό σοσιαλισμό, (βλ. π.χ. γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές δεκαετίας ‘30)

➤ Στον συγκαλυμμένα εθνικό σοσιαλισμό. [Τον γνωστό σαν διεθνή σοσιαλισμό αφού το «διεθνής τραπεζική», πόσω μάλλον το «δημοκρατία/κοινωνία» (= αγορά), πολυεθνικών, (ομίλων), είναι όροι που αρμόζουν σε γκάγκστερ και δεν ενδείκνυνται για χρήση.]

-Τί κάνετε, πώς είστε, καλά; -Μια χαρά, ταΐζω βόες. Η Δεξιά που υποδύεται μετά το 1989/1991 σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης την Δεξιά, ενώ, δεν είναι Δεξιά, θα θυμηθεί αργά ότι και η Ε.Ε. δεν είναι Ε.Ο.Κ. Μα και το N.At.O. μετά το 1991 δεν έχει την αποστολή πού είχε έως τότε. Εμείς, εξ όσων γνωρίζουμε, ο κομμουνισμός, καθώς και ο εθνικοσοσιαλισμός, ούτε Δεξιά είναι, (ούτε εθνικός φιλελευθερισμός είναι), ούτε σοσιαλδημοκρατία είναι. Όποιος «ταΐζει, (θρέφει), τέρας», κατασπαράζεται, κάποια στιγμή, από «το τέρας». Θα επιμείνει μέχρι τέλους η διεθνής τραπεζική σε παγκόσμια δικτατορία ή σε διάλυση των «σοβιέτ» τύπου Ε.Ε. και πόλεμο. Σημειωτέον δε ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά. Θα είναι η νιοστή.

Εκεί όπου η εθνική ενότητα είναι ανύπαρκτη, 
το πιστόλι γίνεται όργανο …κοινωνικής συνοχής

ΗΠΑ Η κοινωνική συνοχή χωρίς εθνική ενότητα είναι ακόμη και σε χώρες με κραταιή οικονομία, (βλ. Η.Π.Α.), μύθος. Πόσω μάλλον σε χώρες «μπανανίες» τραπεζών, (εφοριών), στην Δύση, όπου η διάκριση κράτους - κόμματος είναι, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης, δύσκολη. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το πολυεθνικό κράτος των Η.Π.Α. δεν κατέρρευσε λίγο αφότου ιδρύθηκε, (συστάθηκε), είναι ο νόμος περί του δικαιώματος οπλοκατοχής, οπλοφορίας, οπλοχρησίας των πολιτών.

«Ριζοσπάστης» …Αναρωτιέται και το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του Κ.Κ.Ε. π.χ. για την αποστολή της SEEBRIG (Παραπλήσια με την αποστολή των SS στο Παρίσι το 1943 καθώς και της K.G.B. στην Βαρσοβία το 1960 είναι η αποστολή της SEEBRIG Όποια ένοπλη δύναμη ασκεί αστυνομικά/στρατιωτικά καθήκοντα π.χ. σε επτά έθνη - κράτη είναι δύναμη που παραπέμπει σε αποικιοκρατία.) Η Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρία) είναι η μορφή (εταιρίας) που αρμόζει σε εθνικά φιλελεύθερους, όχι τα κολχόζ και δη τα σοβιέτ (= υπερεθνικά διευθυντήρια), τύπου Ε.Ε. Ο εθνικός στρατός και οι συνασπισμοί εθνικών στρατών, (στρατών εθνών - κρατών), είναι τα σχήματα που ταιριάζουν σε εθνικά φιλελεύθερους, όχι π.χ. ο «Κόκκινος Στρατός» ή τα Waffen-SS foreign volunteers and conscripts, (με εθελοντές από κάθε χώρα), ή οι μισθοφόροι πολυεθνικών τραπεζών/βιομηχανιών όπως ήταν π.χ. η Λεγεώνα των Ξένων ή όπως είναι π.χ. η SEEBRIG (South-Eastern Europe Brigade), ή η Frontex. Τα Τάγματα Εφόδου καταστολής του δικαιώματος στην εθνική αυτοδιάθεση και στην λαϊκή κυριαρχία μέσα σε κάθε έθνος - κράτος, δεν είναι απλώς όργανα των ορκισμένων εχθρών της κοινωνικής συνοχής, (της εθνικής ενότητας), είναι όργανα επιβολής αλλοεθνούς δικαίου το οποίο λανσάρεται, πότε με τον μανδύα του διεθνούς, πότε με τον μανδύα του ευρωπαϊκού δικαίου.

Ευρώπη Δεν είναι Βόρεια Αμερική η Ευρώπη. Δεν κατοικείται από ινδιάνους/ιθαγενείς για να έχει την κατάληξη που είχε στα χέρια των λευκών αποίκων - εποίκων/ληστών. Το πιστόλι σαν όργανο …κοινωνικής συνοχής στον ευρωπαϊκό χώρο δύσκολα θα αποδειχθεί χρηστικό. Κι’ όχι τόσο επειδή ο ευρωπαϊκός χώρος έχει ιστορία κανονιών, μα, επειδή στο μέλλον θα καταργηθεί και στις Η.Π.Α. το δικαίωμα οπλοκατοχής, οπλοφορίας, οπλοχρησίας των πολιτών. Στις Η.Π.Α. εξάλλου ήδη, (από το 2001 και μετά), έχει γίνει κενό γράμμα το Σύνταγμα σε ότι έχει να κάμει με συλλήψεις, κράτηση, προφυλάκιση κ.λπ., οπότε, το να αφοπλιστούν, κιόλας, οι πολίτες εκεί, μόλις επιβληθεί και επίσημα καθεστώς παγκόσμιου ολοκληρωτισμού, δεν θα είναι κάτι που θα παραξενέψει. 

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP