Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Covid-19 by Kissinger, Juncker, Žižek

1989 - 1991: Η CIA στην Μόσχα

Από το 1986 κατέστη «αόρατο» «το» παγκόσμιο «μπουντρούμι». Τότε, (από τότε), «νυμφεύτηκε ο δούλος του θεού “ηλεκτρονικές συναλλαγές στις διεθνείς χρηματαγορές” την δούλη του θεού ΑνασταCIA». Δεν λύνεται «ο γάμος αυτός», (δεν αλλάζει αυτό). Δεν έχει γυρισμό, (δεν έχει επιστροφή), η κατάσταση τύπου: «πήρα όλα τα κεφάλια και τα έχω μέσα στην σακούλα μου». 35 σχεδόν χρόνια, τώρα, «κρατά αυτή η …κολόνια». Συγκεκριμένα από τον καιρό που επιλέχθηκε σαν πιο ρεαλιστική λύση το κλείσιμο των κατά τόπους στρατοπέδων συγκέντρωσης μηδενικού, σχεδόν, εργατικού κόστους, (βλ. π.χ. ΕΣΣΔ).

Ορθώς, (επιλέχθηκε η λύση αυτή):

➤ Με ελεύθερο, (παγκοσμίως), π.χ. το YouTube, είναι αδύνατον να σταθούν παραβάν μπρος από κανάλια μεταφοράς εθνικού πλούτου στις τράπεζες του Λουξεμβούργου, των Ολλανδικών Αντιλών, της Γενεύης.

Karl Marx & Jean Claude Juncker
Τόσο η εφάπαξ απαλλοτρίωση χωρών, (π.χ. Ρωσία 1917), 
όσο και οι σε δόσεις (δανειακές) απαλλοτρίωση χωρών,
εκ των έσω, από την διεθνή τραπεζική,

με το αίτημα για τόνωση της ζήτησης επιτυγχάνεται 
ή πιο απλά με την πλήρη κοινωνική απελευθέρωση.  

➤ Άραβα με πολλά έξοδα, (π.χ. με δύο ερωμένες στο Άμστερνταμ και τρείς στο Λίβανο οι οποίες βλέπουν διαμάντι σε βιτρίνα και στάζουν …έρωτα), πληρώνεις μόλις και μετά βίας για να βάζει καμία μπόμπα εκεί όπου θες - τότε που θες, (…), όχι να κρατήσεις παραβάν αφαίμαξης π.χ. σε Αγκόλα, Ρουμανία, Κονγκό και όπου αλλού πήρες από μέσα, (με σφυροδρέπανα), βωξίτη, διαμάντια, ουράνιο «και της Παναγίας τα μάτια, μαζί με τα γυαλιά της μυωπίας της».

Πράγματι, ο σοσιαλισμός, (= κρατισμός - φασισμός), σε ευρεία κλίμακα, (παγκοσμίως), είναι ο μόνος δρόμος, για την διεθνή τραπεζική, μετά την δεκαετία ‘80 Πώς θα φτάσεις και επίσημα στο τέρμα του δρόμου αυτού, όμως, όσο «το» από 1986 παγκόσμιο «μπουντρούμι» παραμένει «αόρατο»;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εκκρεμεί, (αυτό απομένει να γίνει ακόμη): Να πάψει το «δίχτυ» του συμπλέγματος «εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ - διεθνείς οικονομικές συναλλαγές» να είναι «αόρατο». Να αρχίσει δηλαδή από κάποια στιγμή και μετά να ισχύει και στην επίσημη πολιτική σκηνή ότι ισχύει ήδη, (30 και πλέον χρόνια, τώρα), στο σύμπλεγμα οικονομία/ασφάλεια. Μόνο με παγκόσμια κυβέρνηση είναι δυνατόν να γίνει, (πράξη), αυτό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καταστεί και επίσημα πολιτικός ηγέτης, (φορέας πολιτικής εξουσίας), η διεθνής τραπεζική. Οπότε; Είναι δυνατόν να κηρύξεις παγκόσμια τραπεζική, (= κομμουνιστική), δικτατορία «αόρατα, (με το σεις και με το σας)»; Κι’ όχι πως δεν είναι καλή, (αποτελεσματική/χρηστική), η διακριτικότητα, μέχρι σήμερα -(όχι, μια χαρά είναι)- μα, πόσο, (για πόσο), ακόμη; Μέχρι πότε θα είσαι διακριτικός; έως «τον αιώνα τον άπαντα»;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ (η διακριτικότητα) λήγει, (τελειώνει), όπου να’ ναι: Μόλις «τα κοτέτσια» τύπου π.χ. ΕΕ καταστούν αυτό που φιγουράρουν τα τελευταία πέντε - 10 χρόνια στο επίσημο site της CIA «θα πέσουν οι μάσκες». Σαν κράτος, (ξεχωριστό κράτος), φιγουράρουν. Ούτε Ολλανδία, ούτε Γερμανία, ούτε Ιταλία κ.λπ. ΕΕ (ένα «πράμα»). Πώς λέμε ΕΣΣΔ; Πώς λέμε Γ΄ Ράιχ; Έτσι. Ενιαία επικράτεια: Ένας αρχηγός - μία τράπεζα - ένας λαός. Αυτά των SS ή της NKVD μα στο πιο εκσυγχρονισμένο, (στο πιο μοντέρνο). Του Σημίτη, το λεγόμενο. Ή των νεοφιλελεύθερων. Το ευρωNAtOκομμουνιστικό: 

➤ NSA με …ανθρώπινο πρόσωπο. 

➤ CIA με πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και στίγματα. 

Αυτά, της … L'Oreal…

Δεν κρύβεται η βιασύνη των άμεσα ενδιαφερόμενων

Υπό τον τίτλο «Μένουμε Ευρώπη ή Μένουμε Σπίτι, τελικά, τί γίνεται;» υπενθυμίζαμε μέσα από εδώ την 16η Μαρτίου 2020 μεταξύ άλλων:

➤ τα καθήκοντα των γιατρών στην ναζιστική Γερμανία…

➤ τα καθήκοντα των γιατρών μετά από πυρηνικά ατυχήματα στην ΕΣΣΔ...

➤ τα καθήκοντα των γιατρών στην Δύση που το «δωρεάν» δημόσιο αγαθό της υγείας είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές ακριβότερο όταν είναι τέτοιο, (δήθεν δωρεάν)...

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλυθεί ο ρόλος των συντεχνιών στους κλάδους, τόσο της Επιστήμης, όσο και της Τέχνης, υπό συνθήκες ολοκληρωτισμού. Οιοσδήποτε γνωρίζει πως λειτουργεί π.χ. η Mafia γνωρίζει ότι η Mafia είναι «παιδική χαρά» εν σχέση με την συντεχνία των ιατρών, των νομικών κ.λπ. Προπαντός σε καιρό - τόπο όπου η συμμορία είναι μία και αυτή η μόνη νόμιμη, (η κρατική)...

Δεν είναι αντικειμενικά τα κριτήρια με τα οποία κρίνονται άξιοι ζωής, (επιβίωσης), οι άνθρωποι, σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Είναι υποκειμενικά, (ότι αποφασίσει ο μόνος εργοδότης όλων και δικαστής τους).

avriani protomagia
Πόσες Πρωτομαγιές θα ζήσουμε ελεύθεροι/ες ακόμη;
Πέντε, 10; Μακάρι. Το ευχόμαστε.  

Μόνο που η παρούσα εποχή, καθώς και αυτή που «ανατέλλει», (η εποχή που έρχεται), είναι εποχή αυτοματισμού, (ρομποτικής). Αν, κατά συνέπεια, επιβληθεί καθεστώς παγκόσμιου ολοκληρωτισμού την επόμενη πενταετία, 10ετία, θα περισσέψει «κόσμος και κοσμάκης».

avrianos syntrofos
Θα διευκολύνει πολύ η τεχνολογία στο μέλλον
τις σταλινικές με αιδοίο και τους χιτλερικούς με πέος
που ψάχνουν για στρατιώτες. 

Όπως π.χ. η κλιματική αλλαγή, έτσι και οι πανδημίες -ο κοροναϊός «κακή ώρα»- προσφέρονται κάλλιστα σαν άλλοθι για επιβολή και επίσημα, πια, παγκόσμιας δικτατορίας. Ούτε λίγοι είναι, το τελευταίο δίμηνο, ούτε ασήμαντοι είναι οι …άνθρωποι που βιάζονται να εξοικονομήσουν φυσικούς πόρους για την φάρα τους ή για τον εργοδότη τους.

Τρεις «λαγοί»: KissingerJuncker, Žižek

Μόνο σε τρεις (εξ αυτών) θα αναφερθούμε σήμερα. Δεν «έχουν» μόνο «το όνομα» οι συγκεκριμένοι, «έχουν και την χάρη». Πρόκειται, άλλωστε, για «χαρτιά τα οποία είναι» εδώ και δεκαετίες «καμένα», δηλαδή, γνωστοί για τις θέσεις τους, οπότε, (κατ' επέκταση), για τα οικονομικά συμφέροντα, καθώς και για τα συμφέροντα του έθνους ή των εθνών που εξυπηρετούν. (Δεν ανησυχούν μη τυχόν και «καούνε» τώρα):

Covid-19 by Kissinger
Covid-19 by Kissinger
Henry Kissinger Πρώτος και καλύτερος «λαγός» ο έμπειρος πολιτικά «λαγός» -(παλιός πράκτορας, άλλωστε)- Henry Kissinger. Εξέφρασε συγκεκριμένη άποψη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, συγγνώμη, των ΗΠΑ, για την κρίση σχετικά με τον COVID-19

Covid-19 by Juncker
Covid-19 by Juncker
Jean-Claude Juncker Δεύτερος «λαγός» ο πρώην, (έως και την 3οη Νοεμβρίου 2019), πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker. Όπως ο συνονόματός του, (ο Jean-Claude Trichet), έτσι κι' ο Juncker, την Trilateral Commission εκφράζει.

Covid-19 by Žižek
Covid-19 by Žižek  
Slavoj Žižek Τρίτος «λαγός» ο διόλου έμπειρος πολιτικά και συστηματικά απρόσεκτος σλοβένος δάσκαλος φιλοσοφίας. Διόλου παράδοξο μιας και «ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι». «Ευκαιρία για εφαρμογή παγκόσμιου κομμουνισμού» ο κορωναϊός κατά τον S. Žižek. Δηλαδή και να υποθέσεις ότι τον πλήρωσαν για να επιβεβαιώσει, (για να επαληθεύσει), εμάς ή όποιους άλλους/ες δεν θα περίμενες ότι θα το έκανε με τόσο αφοπλιστικό τρόπο. Όπως προαναφέρθηκε, ωστόσο, «ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι» και όντως, ο δρόμος προς την άνευ προηγουμένου, (ιστορικού), απανθρωπιά, (προς ένα, παγκόσμιο, αυτή την φορά, «GULAG/Auschwitz»), ανοίγει, («στρώνεται») από «καμένους “με το χαίρω πολύ - με το καλημέρα σας”». Ή δεν είναι τέτοιοι οι ουμανιστές και δη οι κατ’ επάγγελμα ανθρωπιστές;

«Ένας ανθρωπιστής, είναι πάντα ένας υποκριτής.» George Orwell

➤ Ιστορικό «εξαπτέρυγο» του ΣυΡιζΑ ο Žižek. Δεν θα ήταν και επικοινωνιακά ορθό άλλωστε η Κουμουνδούρου να έφερνε, (εδώ), π.χ. τον πρόεδρο της Κνέσετ ή να έβαζε π. χ. τον Προκόπη Παυλόπουλο να ομιλεί περί του Μινώταυρου του νεοφιλελευθερισμού.

➤ Με εύλογες, (δικαιολογημένες), αντιπάθειες, στον ελληνισμό ο Žižek. [Όχι μόνον εδώ, (στην Ελλάδα), μα π.χ. και στην Κύπρο].

perifora epitameiou
Ή επαγγελματίας θεολόγος ή επαγγελματίας α-θεολόγος (= ιδεολόγος)
 γίνεται παντού - πάντοτε ο οκνηρός. Η περιφορά λειψάνων, δεν αφήνει μόνο καλά λεφτά, είναι και ξεκούραστη. Εμπνέεις και τον σεβασμό στους πελάτες σου έτσι. (Στους πιστούς αν είσαι ιερέας - στους οπαδούς αν είσαι αν-ιερέας). 

Όπως λειτουργεί π.χ. το ΕΚΑΒ στις περιπτώσεις των τροχαίων λειτουργούν πολιτικά οι τύποι τύπου Žižek. Ή όπως λειτουργεί π.χ. «μια καραφλή χαφιές την οποία στέλνουν σε όποια χώρα κρίνεται αναγκαίο, έτσι ώστε να συνδράμει στον εκεί αγώνα για μία Ευρώπη των λαγών, συγγνώμη, των λαών». Οπουδήποτε - οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαία η παρουσία ανθρώπου ο οποίος λανσάρει κατ’ επάγγελμα και κατά το μάλλον επιτυχημένα την παναπάνθρωπη ιδέα για ένα παγκόσμιο, πια, «GULAG/Auschwitz», δίνει το παρών ο άνθρωπος αυτός, εκεί - τότε, ως προσκεκλημένος. «Η δουλειά», άλλωστε, «δεν είναι ντροπή». Πολλώ δεν μάλλον η δουλειά των κατ’ επάγγελμα σοσιαλιστών, (= κρατιστών - φασιστοειδών), οι οποίοι μάχονται τον φασισμό. Είναι αυτό που λέμε «ναι μεν είναι εθνικοσοσιαλιστής, μα, στο σωστό έθνος, όχι στο λάθος, οπότε σαφώς και απεχθάνομαι δικτατορίες που επιβάλλουν άλλοι κι' όχι εγώ ή έστω οι εργοδότες μου». 


text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP