Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μένουμε Ευρώπη ή Μένουμε Σπίτι, τελικά, τί γίνεται;

Είμαστε με τα καλά μας ή είμαστε νεγκλιζέ;

Βγαίνω στην βεράντα να κλάσω χθες βράδυ και ξάφνου ακούω χειροκροτήματα. «Τί γίνεται», λέω, «ακούγομαι τόσο μακριά;» Μπαίνω μέσα, ρωτάω και μου λένε «είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού να βγούνε όλοι στα μπαλκόνια στις 9 το βράδυ να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν, λέει, αγώνα κατά του Κορονοϊού».

Δεν πάμε καλά.

➤ Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην Γερμανία την εποχή των ναζί έδιναν αγώνα υπέρ της ευγονικής.

➤ Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην Ε.Σ.Σ.Δ. έδιναν αγώνα για να κρύβουν τον αριθμό των θυμάτων από τα πυρηνικά ατυχήματα.

➤ Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στην Δύση μετά την δεκαετία του ’60 δίνουν αγώνα υπέρ των αμβλώσεων για ιδιοτελείς σκοπούς. Δίνουν αγώνα υπέρ της αναπαραγωγής με έναν και οσονούπω με μηδέν γονέα, (γενετική) και παράδοση, κατόπιν, του τέκνου ή «τέκνου» σε ομοφυλόφιλα ζεύγη. Δίνουν αγώνα υπέρ της εμπορίας οργάνων, (π.χ. νεφρού). Δίνουν αγώνα υπέρ της ευθανασίας που εξυπηρετεί το «εγώ» του ασθενούς ή την μείωση του κόστους (δαπανών) νοσηλείας του - (μηδέν ιατρική, μηδέν νομική ηθική).      

Και καλεί η σύζυγος πρωθυπουργού ο οποίος ηγείται εθνικά φιλελεύθερου «κατά τας γραφάς», (κατά τους τύπους), κόμματος, τον κόσμο, να χειροκροτήσει υπαλλήλους του κράτους;

Γιατί, υπάρχει κρατικός υπάλληλος που να σώζει ή να θανατώνει τους πολίτες τσάμπα ή έστω χωρίς να φοβάται ο ίδιος, (ο κρατικός υπάλληλος), για την ζωή του; Δεν κατάλαβα.

Μα στις χώρες «μπανανίες» στην Δύση, όπως είναι η Ελλάδα, οι κρατικοί υπάλληλοι δρουν, κατά κανόνα, για λογαριασμό της μητροπολιτικής Δύσης, οπότε, τί, θα χειροκροτήσει ο άλλος π.χ. στην Λέσβο, την Ελληνική Αστυνομία, επειδή τον βαράει για λογαριασμό του Ισραήλ, της Γερμανίας, των Η.Π.Α. και όποιου άλλου ξένου κράτους; Είμαστε με τα καλά μας ή είμαστε νεγκλιζέ; Εμ αμείβεται ο έλληνας αστυφύλακας από έλληνες φορολογούμενους για να περιφρουρεί

➤ το διεθνές παρακράτος των Μ.Κ.Ο. εδώ

➤ τις στρατιωτικές Βάσεις των Η.Π.Α. εδώ

➤ τα Γραφεία του τάδε ή του δείνα fund από το Τέξας εδώ

και θα τον χειροκροτήσει κιόλας, («από πάνω»), αυτός που τον πληρώνει εδώ για να εξυπηρετεί όσους διαμένουν σε επαύλεις με σύνορο ύψους επτά μέτρων στο Τελ Αβίβ, στην Γενεύη, στην Νέα Υόρκη, στο Στρασβούργο; Εντάξει, δεν είπαμε να μην κάνει το αλλοεθνές καθήκον του ο έλληνας αστυφύλακας μα όχι και να τον χειροκροτεί κιόλας, («από πάνω»), π.χ. ο πάμφτωχος υπερήλικας συνταξιούχος εδώ ο οποίος την περίοδο 2015 - 2019 άκουγε την «Ελληνική» Αστυνομία να του λέγει: «αν μπούνε στο σπίτι σου διαρρήκτες κάνε πως κοιμάσαι».

➤ Η Αστυνομία που λέγει π.χ. σε μία πολίτη «αν μπούνε στο σπίτι σου να σε βιάσουν κάνε πως κοιμάσαι», δεν είναι ελληνική ή γαλλική ή πολωνική αστυνομία, είναι τύποις πολυεθνική δημόσια, (υπηρεσία) και ουσία αλλοεθνής ιδιωτική, (υπηρεσία).

➤ Όχι π.χ. η Τουρκία ή όποια άλλη χώρα δεν αναγνωρίζει σύνορα σε όσους αναρωτιούνται αν έχει σύνορα η θάλασσα, μα, ουδείς αναγνωρίζει σύνορα σε οικίες, Γραφεία, χωράφια, Καταστήματα όσων δεν αναγνωρίζουν σύνορα ει μη μόνο στις ιδιωτικές (ατομικές) κτήσεις τους.  

Ουδέποτε, (μέχρι σήμερα), έχει λάβει κρατική υπηρεσία εντολή εδώ, (στην Ελλάδα), να καταστείλει π.χ. τους Αμερικανούς Χωρίς Σύνορα και έχει σημασία αυτό γιατί πανδημία είναι η Αστυνομία Χωρίς Σύνορα, δεν είναι μπιμπίκι στο αυτί το οποία σπας με το κλειδί του αυτοκινήτου σου και συνεχίζεις την ζωή σου κανονικά, (σα να μην λερώθηκες, σα μην έκαμες τα τζάμια χάλια, σα να μην τρέχει τίποτα). Ούτε η Gestapo στην Γαλλία ήταν κάτι το απλό, ούτε η N.K.V.D. στην Πολωνία, ούτε η N.S.A. παντού είναι κάτι το απλό σήμερα. Ε, ναι, δεν είναι κάτι το απλό, γιατί, δεν τάσσονται όλοι οι άνθρωποι υπέρ της καταστολής μιας βιολογικής ή νοητική ή ψυχικής πανδημίας. Πολλοί τάσσονται υπέρ. 

Τις περισσότερες φορές οι κρατικές υπηρεσίες λαμβάνουν την εντολή να σου «ανοίγουν» το κεφάλι στα τέσσερα σαν γερμά έτσι και παρεμποδίζεις την εξάπλωση ενός βιολογικού ή νοητικού ή ψυχικού νοσήματος όπως, μεταξύ άλλων, είναι ο σοσιαλισμός (= κρατισμός - φασισμός).

Σε έναν και δύο, (σε λίγους), είναι αγαπητοί οι Βρετανοί Χωρίς Σύνορα; Μα προκύπτει και από τον χάρτη ότι είναι αγαπητοί σε πολλούς. Αγαπητοί σε πολλούς είναι, επίσης, οι Ιουδαίοι Χωρίς Σύνορα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι Ναζί Χωρίς Σύνορα, οι Θεολόγοι ή οι Α-Θεολόγοι, (οι Ιδεολόγοι), Χωρίς Σύνορα, οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, πολλώ δε μάλλον τα στόματα χωρίς σύνορα, οι Φιλάνθρωποι Χωρίς Σύνορα, ο καρκίνος χωρίς σύνορα, οι Κλέφτες Χωρίς Σύνορα, ο τύφος χωρίς σύνορα, οι πρωκτοί χωρίς σύνορα, οι Πυρηνικοί Φυσικοί Χωρίς Σύνορα. 

Δεν πληρώνουν το ίδιο όλα τα κράτη που έχουν πυρηνικό οπλοστάσιο. Σ' όποιο κράτος σου δίδει τα περισσότερα θα πας να προσφέρεις στον κρατισμό, ήτοι, στην …ανθρωπότητα, στην επιστήμη, στον …πολιτισμό. Αν π.χ. «κατεβάσουν ρολά» οι ναζί στην Γερμανία ή η Ε.Σ.Σ.Δ. και είσαι πυρηνικός φυσικός, που θα πας να εργασθείς μετά, σε ιδιώτη; Υπάρχουν ιδιώτες που «κόβουν βόλτες» πλατς πλούτς πέρα δώθε με πυρηνικά υποβρύχια; Είμαστε με τα καλά μας ή είμαστε με την ρόμπα; Στο κράτος των Η.Π.Α. ή στο κράτος της Κίνας, ή στο κράτος της Γαλλίας ή σε όποιο άλλο κράτος έχει ή θέλει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα θα πας να εργασθείς.
Emmanuel Macron - Yuval Noah Harari

Τα αρχίδια μου στο γυαλί

Από το 2015 είχα να πάθω σοκ ανάλογο με αυτό που έπαθα χθες το βράδυ, (15η Μαρτίου 2020) Αργά την νύχτα της 25ης Ιανουαρίου 2015 έκαμα άνω κάτω το σπίτι για να βρω που υπάρχουν κρυμμένες κάμερες. Τα μεσάνυχτα της 25ης Ιανουαρίου 2015 είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου τα αρχίδια μου σε όλα τα εθνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Χρειάστηκα πάνω από δύο με τρεις ημέρες για να συνειδητοποιήσω ότι η κατά νόμο, (εκλογικό), πλειοψηφία ανέθεσε την σωτηρία της από το ευρώ, από το N.At.O. και από τον κρατισμό, (την διαφθορά/την διαπλοκή), στους ευρωN.At.O.κομμουνιστές. 

➤ Είναι σα να σε κυνηγά ακρίδα και να τρέχεις να κρυφτείς μέσα σε φωλιά γεμάτη μαύρες μάμπα.

➤ Είναι σα να γλίτωσες από σεισμό στην Κεφαλονιά και να μετακομίζεις στο Τόκιο «για να έχεις» (έτσι) «το κεφάλι σου ήσυχο».

➤ Είναι σα να σε έχουν σε Μ. Ε. Θ. μετά από τροχαίο και να πηδάς από το μπαλκόνι για να αποφύγεις (έτσι) την ένεση.

Μόλις «το μικρό» εν Ελλάδι «Τελ Αβίβ» (Συ.Ριζ.Α.) «πήρε το στεφάνι» από «την» εν Ελλάδι «μεγάλη Νέα Υόρκη» (Γ.Α.Π.) και το κατέθεσε το απόγευμα της αμέσως επόμενης ημέρας (26η Ιανουαρίου 2015) στο Μνημείο Πεσόντων στην Καισαριανή συνήλθα. 

Ε, ναι, γιατί, άμα βλέπεις διεθνιστές να καταθέτουν στεφάνια σε μνημεία εθνικής αντίστασης, δεν υπάρχει περίπτωση, θα αναρτηθεί και στον βράχο της Ακροπόλεως η αστερόεσσα. Όπως και έγινε: Με «Πρώτη Φορά Αριστερά» προστέθηκαν νέες Βάσεις των US Army εδώ, (στην Ελλάδα). Ευλόγως, γιατί, εφόσον η Ελλάδα και η Κύπρος συμμετέχουν στους …σωστούς αγωγούς, (EastMed) και όχι στους …λάθος, (Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη), δύο, τρεις ακόμη Βάσεις των Η.Π.Α. στην Αλεξανδρούπολη και όπου αλλού επιτάσσει το εθνικό συμφέρον του Ισραήλ, ναι, αναμφιβόλως είναι απαραίτητες. 


text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP