Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Σε κομμουνιστές και σε νεοναζί θα δώσει την Πόλη η Αμερική, όχι σε «γερμανοτσολιάδες» και σε «τουρκόσπορους»

Όσα φέρνει η Νόρα, δεν τα φέρνει η Νάντια: Ο Erdogan, όχι απλώς άργησε στο Αιγαίο, μα, διόλου απίθανο να αντικρίσει κάποια στιγμή, (στο μέλλον), τον Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο αντάμα, («χέρι χέρι»), πάνω στο ίδιο αμερικανο/ισραηλινό άρμα μάχης έξω από την Αγία Σοφία, (στην Κωνσταντινούπολη).

Ο Τσίπρας, άλλωστε, ούτε π.χ. για την Novartis κ.α. «τέτοιες», απαραίτητες για πατριώτες των Η.Π.Α. από την Άρτα, «στάχτες στα μάτια των χαχόλων», παραπέμπεται και ορθώς, γιατί, αφού, πια, ο Τσίπρας, δεν κυβερνά, τί λόγο έχει ο Μητσοτάκης να τον κρατά στην επικαιρότητα με «τις στάχτες» τις οποίες «με την σέσουλα πέταγε» ο Τσίπρας όσο κυβερνούσε; [Αλλά ναι, πάντα η προσοχή της κοινής γνώμης πρέπει να στρέφεται αλλού όταν γίνεσαι θυσία από την θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδα για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του άνεργου Barack Obama, του άπορου, (χαμηλοσυνταξιούχου), George Soros, του άστεγου Benjamin Netanyahu - γενικά κάθε ξένου τον οποίο η μοίρα χτύπησε αλύπητα. Αριστερά, άλλωστε, αυτό σημαίνει: κοινωνισμός - ουμανισμός.]

Αλλά κι’ ο Μιχαλολιάκος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Απ’ ότι φαίνεται, θα «βγει» και με δικαστική απόφαση «λάδι» για την απροσεξία ορισμένων να πηγαίνουν και να ...πέφτουν πάνω σε μαχαίρια μελών ή οπαδών ή φίλων της «Χρυσής Αυγής».

Οπότε, (κατόπιν τούτων), τί αποκλείει να βρεθούν οι ανωτέρω δύο στην Πλατεία Συντάγματος μα αυτή την φορά αγανακτισμένοι με τον Erdogan? Όσα φέρνει η Νόρα, δεν τα φέρνει η Νάντια: Οι άνθρωποι που έδωσαν την Μάγχη, …συγγνώμη, την μάχη για να γλιτώσουν τις Η.Π.Α. και την Γερμανία από τον Σαμαρά, θα δώσουν την Μάγχη, …συγγνώμη, θα δώσουν την μάχη, για να γλιτώσουν την Ουάσιγκτον και από τις ...κακές παρέες που άρχισε να κάνει στην Μόσχα ο Καραμανλής, …συγγνώμη, ο Erdogan.      

✽ ✽ ✽

Ο Κύκνος ερρίφθη, ανακατεύουμε την μανέστρα: «Τα» από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια μαζί με τους επιγόνους τού «ταξίαρχου» Δημήτρη Ιωαννίδη ήταν οι μόνοι …πολιτικοί φορείς που κατέφυγαν στον πατριωτισμό την περίοδο 2010 - 2014 εδώ, (στην Ελλάδα). Υπέρ Fed έναντι Deutsche Bank, (υπέρ των εξαγωγών των Η.Π.Α. έναντι των εξαγωγών της Γερμανίας). Το ίδιο θα κάμουν αύριο μεθαύριο για εδάφη υπέρ Η.Π.Α., Ισραήλ, Ην. Βασιλείου.   

Αγρία Γραφή - ΠΟΡΔΗ ΘΗΡΙΟΥ
Αγρία Γραφή - ΠΟΡΔΗ ΘΗΡΙΟΥ

➤ Και το Αρχείο της εφ. «Η Αυγή» να περιδιαβείς διακρίνεις τον πατριωτισμό της Fed. Ή δεν ήταν ναζί ο μόλις ενός έτους το 1942 Wolfgang Schäuble? Μα και οι πλέον ένθερμοι πατριώτες το 2015 εδώ, (στην Ελλάδα), οι υπέρμαχοι της εγκατάλειψης του δραχμικού πλαισίου προ του 2010 ήταν.

Χρυσή «Η Αυγή»
Χρυσή «Η Αυγή»

➤ Και το Αρχείο της εφ. «Ελεύθερη Ώρα» να ξεφυλλίσεις διακρίνεις την Παναγία της Σιων. Ή δεν ήταν τιμωρημένος από τον θεό ο ανάπηρος Wolfgang Schäuble σύμφωνα με τον Α, Β, Γ ιερωμένο της Ελληνικής (;) Βασιλικής Χωροφυλακής; Μα και οι πλέον ένθερμοι Μακεδονομάχοι μετά το 2015 εδώ, (στην Ελλάδα), δεν ήταν παρά αυτοί οι οποίοι τάσσονταν υπέρ της γιγάντωσης, (διεύρυνσης της βάσης), του N.At.O., αφότου το Warsaw Pact διαλύθηκε.

Είμαστε συνάδελφοι
Είμαστε συνάδελφοι,
διαβάζουμε εφημερίδες.

«Πάλι με χρόνια με καιρούς», λοιπόν, «πάλι» των Η.Π.Α. θα’ ναι.

Χώρα που παρέδωσε εθνική κυριαρχία, ούτε χάνει, ούτε κερδίζει εθνικό έδαφος

Όπως δεν θυμούνται πολλοί ότι η Τράπεζα της Ελλάδος μετά το 2002 είναι υποκατάστημα της Ε.Κ.Τ., έτσι δεν θυμούνται πολλοί ότι η Λέσβος, η Χίος, η Κως, η Σάμος, η Ελλάδα εν γένει, δεν είναι εθνικό έδαφος μετά την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας για συμμετοχή της Ελλάδας σε μορφώματα επιβολής διεθνούς φασισμού όπως είναι το σοβιέτ (= υπερεθνικό διευθυντήριο) της Ε.Ε. Πολλώ δε μάλλον όπως είναι το N.At.O. της μεταΣοβιετικής εποχής - (δες το μετά το 1991 δόγμα του N.At.O.). Δοθέντων τούτων, όχι μόνον εύκολα - γρήγορα λανσάρεται σαν προάσπιση ελληνικού εθνικού εδάφους το έδαφος στο οποίο ανενόχλητα «αλωνίζουν» πέντε και πλέον χρόνια τώρα αστυνομικά και στρατιωτικά τμήματα τύποις πολυεθνικής, ουσία αλλοεθνούς σύνθεσης, καθώς και το μεταμφιεσμένο σε Μ.Κ.Ο. U.S. Department of State, μα και τυχόν εδαφική επέκταση των Η.Π.Α. στα Δαρδανέλια λανσάρεται εξίσου εύκολα - γρήγορα σαν εδαφική επέκταση της Ελλάδας.

Η Λέσβος της Frontex Δεν είναι έθνος - κράτος η Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα έχει υποκαταστήσει το εθνικό με το τύποις διεθνές/ευρωπαϊκό και ουσία αλλοεθνές δίκαιο. Για να χάσει εθνικό έδαφος μία χώρα πρέπει να έχει εθνικό έδαφος.

Tο ορατό έδαφος των όπου Γης στρατιωτικών Βάσεων, (των Ενόπλων Δυνάμεων), των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και το μη ορατό έδαφος της N.S.A., δεν είναι ελληνικό ή γερμανικό ή ιταλικό έδαφος. Είναι έδαφος των δυνάμεων οι οποίες μετά το 1991 καθιστούν ανέκδοτο, όχι μόνο τον ελεύθερο διεθνή εμπορικό ανταγωνισμό, μα και τις κατά τόπους, (κατά χώρα), εκλογές. Όταν οι Η.Π.Α. έχουν π.χ. στην Γερμανία «ανά πέντε μέτρα» στρατιωτικές Βάσεις και την δυνατότητα τους να παρακολουθούν τα μέλη της κυβέρνησης της Γερμανίας ακόμη κι’ όταν κάμουν την σωματική ανάγκη τους, (στο WC), η έννοια «γερμανικό έθνος - κράτος» είναι ταμπέλα, δεν είναι ουσία. «Ολλανδική ή ελληνική ή γερμανική ή ιταλική κ.ο.κ. λαϊκή κυριαρχία - εθνική αυτοδιάθεση» επί χάρτου, όχι στην πραγματικότητα.

Δεν είναι μόνο π.χ. στην Γερμανία ή στην Γαλλία, πόσω μάλλον στην Ελλάδα, σχετικός τα τελευταία 20 με 30 χρόνια ο όρος «εθνική ασφάλεια». Στις Η.Π.Α. ήταν και προ του 1989/1991 σχετικός ή μάλλον ανυπόστατος ο συγκεκριμένος όρος γιατί οι Η.Π.Α. είναι κράτος εθνών, δεν όχι έθνος κράτος, οπότε, η αυτονόμηση εθνικών θυλάκων στις κρατικές υπηρεσίες εκεί είναι από πολύ παλιά εύκολη και συνάμα επισφαλής κατάσταση για τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών στις Η.Π.Α.

Τα Δαρδανέλια των I.D.F. Για να κερδίσει εθνικό έδαφος μία χώρα πρέπει να είναι έθνος κράτος. Χώρες μέλη σοβιέτ, (= υπερεθνικού διευθυντηρίου), όπως ήταν π.χ. η Αρμενία την εποχή της Ε.Σ.Σ.Δ. ή όπως είναι η Ελλάδα εντός της Ε.Ε. δεν είναι έθνη - κράτη.

➤ Θα ήταν μύθος η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ σε ότι αφορά στην Μεσόγειο χωρίς τα ανδρείκελα του Henry Kissinger το 1974 (Κύπρος). ΑκροΔεξιά ήταν τα ανδρείκελα αυτά.
Σε κομμουνιστές και σε νεοναζί θα δώσει την Πόλη η Αμερική,  όχι σε «γερμανοτσολιάδες» και σε «τουρκόσπορους»
Σε κομμουνιστές και σε νεοναζί θα δώσει την Πόλη η Αμερική
όχι σε «γερμανοτσολιάδες» και σε «τουρκόσπορους».

➤ Θα ήταν μύθος η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ σε ότι αφορά στα Βαλκάνια χωρίς τα ανδρείκελα του George Soros το 2019, (Σκόπια). Αριστερά/ΑκροΑριστερά ήταν τα ανδρείκελα αυτά.

Όπως είναι ανέκδοτο ο όρος «εθνική οικονομία» σε χώρες με τύποις πολυεθνικό, ουσία αλλοεθνές νόμισμα, έτσι είναι ανέκδοτο ο όρος «εθνική ασφάλεια» ή ο όρος «εθνική άμυνα» σε κράτη με τύποις διεθνές/ευρωπαϊκό και ουσία αλλοεθνές δίκαιο. Αλλοεθνές δίκαιο κάπου, (οπουδήποτε), ισχύει σε όλους τους τομείς, δεν ισχύει μόνο π.χ. στην οικονομία - (οπουδήποτε παύει να υφίσταται εθνική οικονομία παύει να υφίσταται και εθνική άμυνα). 

Η Παρθένος Μαρία είχε έναν γιό, όχι η …Παρθένος Mafia

Είναι εκ των προτέρων βέβαιο ότι θα βροντοφωνάξουν «νυν υπέρ πάντων ο αγ(κ)ών - κινδυνεύει η παρτίς μας» οι σοσιαλιστές, (= κρατιστές - φασιστοειδή), της όποιας, (δήθεν εθνικής ή δήθεν διεθνούς), ετικέτας, εδώ, (στην Ελλάδα), εάν, (εφόσον), απειληθούν τα συμφέροντα του «διεθνούς/ευρωπαϊκού» (συγκαλυμμένα εθνικού) δικαίου/εδάφους των αεροπλανοφόρων των Η.Π.Α. Το ίδιο, επαναλαμβάνεται, έκαμαν το 2015 Για τις εξαγωγές των Η.Π.Α. τότε, για την εδαφική επέκταση των Η.Π.Α. αύριο.

Οπουδήποτε - οποτεδήποτε δρουν βρετανοί ή ιουδαίοι ή γάλλοι χωρίς σύνορα, δρουν και γερμανοί, δρουν και ιάπωνες, δρουν και αυστριακοί χωρίς σύνορα. Σε αγαστή μάλιστα συνεργασία, (μεταξύ τους), αφού, «κατά τα σκατό και το φτυάρι, (που το ανακατεύει)»:

➤ Η Ε.Σ.Σ.Δ. ήταν πατρίδα του εν Ελλάδι Παραρτήματος της N.K.V.D. (Ε.Α.Μ. - Ε.Λ.Α.Σ.) μετά το 1941 εδώ, (στην Ελλάδα), δεν ήταν η Ελλάδα.  

➤Το Γ΄ Ράιχ ήταν πατρίδα των Ταγμάτων Ασφαλείας μετά το 1941 εδώ, (στην Ελλάδα), δεν ήταν η Ελλάδα.

➤ Από το 1950 και μετά έγινε πατρίδα των προαναφερόμενων φασιστοειδών, (= κρατιστών), η Τράπεζα της Ελλάδος, μα, διακριτικά.

➤ Δεν συντρέχει λόγος διακριτικότητας μετά το 1991, (μία είναι η Fed τώρα, το Υποκατάστημα στην Μόσχα καταργήθηκε).

Οι σύντροφοι, (kamerad), της Wehrmacht απελευθέρωσαν κατόπιν σχετικού αιτήματος της συμμάχου τους Βουλγαρίας το 1941 από την Ακροναυπλία -εποχή τριεθνούς, (Ιταλικής, Γερμανικής, Βουλγαρικής), Κατοχής, εδώ- μεταξύ άλλων, τον βούλγαρο πράκτορα και κατόπιν Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Ανδρέα Τσίπα, όχι π.χ. οι πρόσκοποι. Σοφά έπραξαν οι γερμανοί, γιατί, αν δεν επιδίδονταν, (κατόπιν), σε εθνική αντίσταση οι διεθνιστές, (βλ. π.χ. δολοφονία συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρού), τότε ποιοι θα επιδίδονταν σε εθνική αντίσταση;


Turkey Vs Greece
μελλοθάνατοι
εναντίον
νεκρών
Και βέβαια θα υποδεχθούν με ανθοδέσμες τον Τουρκικό Στρατό στα Δωδεκάνησα οι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας αν η ηγεσία στην Άγκυρα είναι ελεγχόμενη από την Fed. (Βλ. π.χ. και ιστορικές θέσεις του Κ.Κ.Ε. για τα Δωδεκάνησα στο επίσημο Αρχείο του). Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η ηγεσία στην Άγκυρα δεν είναι ελεγχόμενη από την Fed, οπότε, αν προκύψει στρατιωτική εμπλοκή, (σύγκρουση), στο Αιγαίο, αναμφίβολα θα αναχθεί σε μέγα θέμα από τον μέσο άθρησκο εδώ, (στην Ελλάδα), «το δάκρυ της Παναγίας στα κρινάκια του Πέραν». Μα και οι νέες, (μετά το 2015), Στρατιωτικές Βάσεις των Η.Π.Α. εδώ, στην Ελλάδα, (βλ. Αλεξανδρούπολη) -οι γνωστές και σαν «Πρώτη Φορά Αριστερά» Βάσεις- θα λειτουργήσουν, (ήδη, άλλωστε, εξασκούνται να λειτουργούν):

➤ Σαν δαγκάνες κάβουρα στα Δαρδανέλια για τον Ρωσικό Στόλο.

➤ Σαν μοχλός εδαφικού κατατεμαχισμού της νοτίου Βαλκανικής, (εάν κριθεί απαραίτητη η χερσαία προς το Αιγαίο δίοδος του κρατιδίου «ζόμπι» της C.I.A. στην πρώην Γιουγκοσλαβία).       
 
Έφυγαν οι αμερικανοί και οι τούρκοι το πίστεψαν

Η εισβολή της Τουρκίας στην Συρία με ανοιχτό, (σε εκκρεμότητα), από πλευρά της ακόμη το δυτικό μέτωπό της, (Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη), ελλοχεύει θανάσιμους, για την Άγκυρα, κινδύνους. Χωρίς βάρη ισορροπείς δύσκολα αν «πατάς σε δύο βάρκες», πολλώ δε μάλλον αν «κρατάς κι’ από δύο καρπούζια σε κάθε μασχάλη σου». Ο στενός προσεταιρισμός της Μόσχας από πλευράς Άγκυρας λαμβάνει χώρα με την Τουρκία εντός, όχι εκτός N.At.O. και αυτό, (σαν κατάσταση), ούτε μακρά, ούτε αδιατάρακτη ρωσο-τουρκική συνεργασία εγγυάται.

➤ Τα περί «στενού προσεταιρισμού της Μόσχα από πλευράς Άγκυρας» είναι σχετικά, αν όχι αβάσιμα, σε καιρό που η ρωσο-τουρκική σύγκρουση, (η στρατιωτική), στην Β. Συρία κρύβεται, (ακόμη), μόλις και μετά βίας.

➤ Δεν είναι η Μόσχα αυτή που κινείται σπασμωδικά - άνευ ρεαλισμού. Π.χ. και σε ότι αφορά στους αεροδιαδρόμους στην Συρία, χρόνια τώρα η Μόσχα συνεργάζεται με το Τελ Αβίβ και με την Ουάσιγκτον. Αντιθέτως, η Άγκυρα κινείται σπασμωδικά, τόσο στα δυτικά, όσο και στα νοτιοανατολικά σύνορά της. Να μην βλέπει η τουρκική αντικατασκοπεία π.χ. την ισραηλινή «φάκα» στο αμερικανικό «τυρί» που σερβιρίστηκε (και) στην Άγκυρα με την αποχώρηση των πεζοναυτών των Η.Π.Α. από τα επίμαχα εδάφη, (Συρία), τον Δεκέμβριο 2018 είναι απίθανο. Το πιθανότερο είναι η M.I.T. να εισηγείται ρεαλιστικά χωρίς να εισακούγεται, (από το τουρκικό Πεντάγωνο), ή, να εισηγείται ότι αρέσει στους επιτελείς στην Άγκυρα να διαβάζουν με το τσάι τους ή με τον καφέ τους.  Ποιος ξέρει... Θα δείξει... Ίσως ο τούρκος πρόεδρος να κάνει κάνα «γεμιστό» (καλαματιανό), από τα καλά, (μεταλαβιά - ανάμα - κοινωνιά) και να χάνεται κάπου, (να αφαιρείται).


text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr



"Σε κομμουνιστές και σε νεοναζί θα δώσει την Πόλη η Αμερική, <br /> όχι σε «γερμανοτσολιάδες» και σε «τουρκόσπορους»"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP