Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

ΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ποιός κυβερνά αυτόν εδώ τον τόπο όμως τώρα;

Fifth_column_1

Τώρα, (στις μέρες μας), είναι συνώνυμη η υπογραφή «Κ.Κ.Ε.» με την υπογραφή «Γενικός Γραμματέας N.At.O.» ή με την υπογραφή «τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα», πόσω μάλλον με την υπογραφή «Kissinger» ή «Soros». Τα παλιά χρόνια ήταν συνώνυμη με την υπογραφή «Adolph Hitler», «βασιλεύς της Βουλγαρίας», «Benito Mussolini», «πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα» κ.ο.κ. Η μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη Πέμπτη Φάλαγγα μέσα σε κάθε χώρα η οποία διακρίνεται για την συνέπειά της σε πράξεις εσχάτης προδοσίας και εθνικής μειοδοσίας είναι, αναμφίβολα, (αποδεδειγμένα), η Αριστερά.

Και ο τρίτος, κατά σειρά, παγκόσμιος πόλεμος, από αναβολή σε αναβολή πάει, μα, «καράβι που αργεί…»…


Δεν συγκαταλέγεται η Τουρκία στις «μπανανίες» της Δύσης που είναι και μέλη της Ε.Ε. Ούτε αυτοί που κυβερνούν αυτήν την στιγμή στην Τουρκία είναι Πεμπτοφαλαγγίτες. Όχι μόνον ο «Kissinger» της παρούσας εποχής, [ο George Soros στου οποίου την «επικράτεια» (!) περιήλθαν μετά τον Φεβρουάριο 2015 η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, η Κως η Λέρος], μα, ουδείς δύναται «να βάλει το χέρι του στην φωτιά» για το αν και κατά πόσο η ισχυροποίηση του τουρκικού παράγοντα υπό την ηγεσία Erdoğan δεν θα αποβεί αργά, ή, γρήγορα επ’ ωφελεία της Μόσχας, πόσω μάλλον της Τεχεράνης.

✽✽✽

✎ Επένδυσε και η Tansu Çiller -μία αμιγώς νεοφιλελεύθερη τούρκος πρωθυπουργός- στις βραχονησίδες των Ιμίων:

➤ Την 25η Δεκεμβρίου 1995 που ο μεν «αναντικατάστατος», (ο Ανδρέας Παπανδρέου), αν και ημιθανής, επέμενε να εγκλωβίζει την χώρα σε κατάσταση ουσία ακυβερνησίας, οι δε ακραιφνείς πολιτικοί εκπρόσωποι της trilateral. org, (Σημίτης, Παπαδήμος), βιαζόταν να «ευνουχίσουν» την χώρα. (Να της αποστερήσουν το βασικό εργαλείο άσκησης πολιτικής που δεν είναι άλλο από το εργαλείο της νομισματικής πολιτικής). Όχι βέβαια όσο βιαζόταν π.χ. η κ. Μαρία Δαμανάκη κ.α. συνεπέστεροι στον δημόσιο λόγο και έργο τους πολιτικοί εκπρόσωποι της διεθνούς τραπεζικής, εδώ, αλλά, εν ευθέτω χρόνω, ναι, η χώρα έπρεπε, κατά τους ως άνω, να χάσει την λαϊκή της κυριαρχία και ως εκ τούτου την εθνική της ανεξαρτησία.

➤ Δεν υφίστατο «Το Τρίγωνο Του Διαβόλου: “Μόσχα, Τεχεράνη, Πεκίνο”» την εποχή εκείνη, ωστόσο. Aπό το 2000 και μετά σχηματίστηκε το «ως εδώ και μη παρέκει» αυτό «μπλοκ», ή, απλούστερα, οι πρώτες και πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις αναχαίτισης της επικυριαρχίας της Δύσης και του Βορρά σε ολόκληρη, πια, την υφήλιο.

✽✽✽

✎ Τι λόγο έχει στην παρούσα φάση η Ουάσιγκτον να εμπιστευθεί την Άγκυρα αν η Μόσχα συμφωνήσει σε διαμελισμό του Αιγαίου; Ανάλογη συναίνεση από πλευράς Μόσχας (θα) σημαίνει ότι η Μόσχα έλαβε προκαταβολικά εγγυήσεις, (από την Άγκυρα), για την μεταξύ Μαύρης Θάλασσας και Θάλασσας Μαρμαρά ρωσο-κινεζική αποτροπή των επιχειρήσεων «δαγκάνας - στραγγαλισμού», (αποκλεισμού). Προβλέπονται ΓΕΝΙΚΑ (ΚΑΙ στην Κασπία Θάλασσα - ΚΑΙ στην Βαλτική Θάλασσα) οι επιχειρήσεις αυτές από πλευράς N.At.O. [Από την στρατιωτική θα υποκατασταθεί η οικονομική και πολιτισμική «πολιορκία» της Ρωσίας, (εκ μέρους της Ουάσιγκτον), «μόλις ο κόμπος φτάσει στο χτένι».]:

Geopolitical Conditions 2010 - 2018
Geopolitical Conditions 2010 - 2018

➤ Ούτε λίγες, ούτε αμελητέας ισχύος είναι οι σχετικές διακλαδικές «πρόβες» του N.At.O. μετά το 2010 στην Ουκρανία, στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας κ.α.

➤ Κατόπιν σχετικής προτροπής τους Τελ Αβίβ αναπτύχθηκαν το Καλοκαίρι 2012 κατά της Τεχεράνης τα υποβρύχια των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου, μα, έτυχαν φανερής, από τα υποβρύχια της Ρωσίας και της Κίνας, παρακολούθησης, σε μία σειρά ενδιάμεσους σταθμούς όπως π.χ. οι λιμένες της Κύπρου.

 ➤ Αποτελούν από την δεκαετία του ‘50 φυσικά «σκαλοπάτια» απεγκλωβισμού του Ισραήλ:

η, πλούσια σε Βρετανικές Βάσεις, Κύπρος, πρώτη,

η, πλούσια σε Βάσεις των Η.Π.Α. Κρήτη, δεύτερη

το, πλούσιο σε μόνιμους πια σταθμούς της C.I.A., της Mossad, της ΜΙ6, Αιγαίο, τρίτο. (Βλ. «ελεύθερη», μέσω του διεθνούς παρακράτους των Μ.Κ.Ο., «ζώνη, “Soros”» π.χ. στην Μόρια).

Ρόλο φυσικών προγεφυρωμάτων θα παίξουν τα προαναφερόμενα ορμητήρια μόλις το πετρέλαιο πάψει να κινεί τα πάντα.

Έως ότου επαληθευτεί η ορθότητα του …αφορισμού: «no oil, no love» θα παραμένει ευρύ το περιθώριο για το Ισραήλ να εκμεταλλεύεται προς όφελός του «την κόντρα» ανάμεσα στην παγκόσμια μητρόπολη του Σουνιτικού Ισλαμ, (το Ριάντ) και στην επίσης παγκόσμια μητρόπολη του Σιιτικού Ισλάμ, (την Τεχεράνη).

Ή, πιο απλά, «την κόντρα» μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πετρελαιοπαραγωγών χωρών, παγκοσμίως. Εκ των οποίων -σημειωτέον- η δεύτερη, (το Ιράν), είναι η πλουσιότερη -μετά την Ρωσία- χώρα, στον κόσμο, σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων, (φυσικού αερίου). Βλ. South and North Pars, Kish, Golshan στον Περσικό ΚόλποΤα κοιτάσματα αυτά εποφθαλμιά η χώρα με τις 400 και πλέον πυρηνικές κεφαλές στην Ντιμόνα, στην έρημο Νεγκέβ. Ναι, το Ισραήλ. Με πρόσχημα, ακριβώς, το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν (!)

✑ «Προίκα» από τους ηθικούς αυτουργούς της μαζικής δολοφονίας του άμαχου πληθυσμού του Ναγκασάκι και της Χιροσίμα, (J. Robert Oppenheimer, Albert Einstein), καθώς και της Πέμπτης Φάλαγγας μέσα στο Πεντάγωνο των Η.Π.Α. (βλ. π.χ. Nuclear Materials and Equipment Corporation το 1965 και πλείστα όσα άλλα τέτοια και ανάλογα …κρούσματα), είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ.

Mordechai Vanunu
Mordechai
Vanunu
✑ Δολοφονεί και ιρανούς φυσικούς εντός της Τεχεράνης καθώς και μέσα στην επικράτεια τρίτων χωρών, (π.χ. σε πρωτεύουσες χωρών της Ευρώπης), το Τμήμα Εξωτερικών Ειδικών Επιχειρήσεων της Mossad το οποίο παλαιότερα ασκούσε, μεταξύ άλλων, χρέη κυνηγού κεφαλών ναζί ανά την υφήλιο. Ο Mordechai Vanunu, ωστόσο, σε ποια SS Panzer Division υπηρετούσε;

Masoud_Alimohammadi
Masoud Alimohammadi
✑ Δεν στερούνται σοβαρότητας αυτά καθαυτά τα μαζικά εγκλήματα, πόσω μάλλον οι προθέσεις προς διάπραξη μαζικών εγκλημάτων, τα άλλοθι και δη τα …ηθικά, (άλλοθι), στερούνται σοβαρότητας. Η τελευταία χώρα που δύναται να κάμει τον επί παντός επιστητού κήνσορα της ηθικής έναντι του Ιράν, το Ισραήλ είναι.

Θα αξίζουν και οι υδάτινοι πόροι του Τίγρη και του Ευφράτη «χρυσάφι» στην διόλου μακρινή εποχή του «no oil, no love» σύμφωνα π.χ. (και) με τις από το 1990 εκτιμήσεις του Πεκίνου. Και όχι, μόνο, (του Πεκίνου), γιατί π.χ. και για την Μόσχα είναι δεδομένο από παλιά αυτό. Αναφέρεται το Πεκίνο, ωστόσο, γιατί, η Κίνα παράσχει στο Ιράν κάλυψη όταν - όποτε η Ρωσία αντιμετωπίζει πρόβλημα στην Κασπία εξαιτίας των «τρυπών» που ανοίγει με τις «βιτρίνες» του, (βλ. π.χ. Soros), η Πέμπτη Φάλαγγα του Πενταγώνου των Η.Π.Α., βορείως του Ιράν. (Βλ. Γεωργία, Καζακστάν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και συναφή «πόστα» της C.I.A. στο μετα-σοβιετικό «El Dorado»).

…Φίλος σήμερα «η κόμπρα» του 1974
(Του εαυτού της, βεβαίως, φίλος)

Προκύπτει π.χ. και από την ακόλουθη δήλωση Benjamin Netanyahu σε τι χρησιμεύει από παλιά στο Ισραήλ η Κύπρος, η Κρήτη, το Αιγαίο: 

«A man who sends thousands of Turkish soldiers to maintain the occupation of Northern Cyprus and invades Syria will preach to us as we defend ourselves from infiltration attempt by Hamas». 

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan προέβη στην ως άνω δήλωση ο πρωθυπουργός του Ισραήλ. Την 15ης Μαϊου 2ο18 σύμφωνα π.χ. με την εφημερίδα «Timer of Israel» (βλ. ομώνυμη ιστοσελίδα).


Netanyahu to Erdogan for Cyprus
Netanyahu to Erdogan 
for Cyprus
▶ Δεν έχουν αλλάξει τα σύνορα από το 1974 μέχρι σήμερα στην Κύπρο όσες φορές άλλαξαν στην Παλαιστίνη, όμως. 

▶ Ούτε καθεστώς απαρτχάιντ επικρατεί στην Κύπρο.

▶ Εξίσου γνωστός είναι ο ρόλος τον οποίο έπαιξε την δεκαετία του ‘70 το Ισραήλ και προπαντός οι Η.Π.Α. πόσω μάλλον το Ηνωμένο Βασίλειο στην Λευκωσία και στην Αθήνα. Ποιόν εξυπηρέτησε το 1974 ο Henry Kissinger? Δεν είναι π.χ. Μονακό τα τελευταία 44 χρόνια το βόρειο τμήμα της Κύπρου. Ο μέσος τούρκος φορολογούμενος πολίτης χρηματοδοτεί την συνεχιζόμενη Κατοχή εκεί. Ναι, μα, έτσι, (δια της διχοτόμησης), διασφαλίστηκε η συνέχιση του ελέγχου της Δυτικής Μεσογείου από το N.At.O. καθώς και η ασφάλεια του Ισραήλ στο πρώτο και κρισιμότερο στρατηγικά επίπεδο - (στον θαλάσσιο χώρο).

Τι διατείνεται, λοιπόν, σήμερα, ο ηγέτης του Ισραήλ και προπαντός πού, (σε ποιόν), απευθύνεται; Ο Γ.Α.Π. ή ο Τσίπρας ή η Ντόρα Μπακογιάννη, πολλώ δεν μάλλον ο Δημήτρης Χριστόφιας, είναι πρόεδρος στην Τουρκία αυτή την στιγμή; Ή δεν έχει σημασία αυτό;   

Δηλαδή τί, ο ακόμη πιο στενός εναγκαλισμός της Κύπρου, πόσω μάλλον της Ελλάδα, από το Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, συνιστά λύση για την Κύπρο και για την Ελλάδα και αν ναι σε τί;

Μα το ποιόν θα ωφελούσε τυχόν ομοσπονδοποίηση της Κύπρου, δεν προκύπτει μόνο από τα όσα ισχυριζόμαστε εμείς εδώ - τώρα, προκύπτει από τις δηλώσεις που κατά καιρούς κάμει ο B. Netanyahu.

Μα και η Ελλάδα έχει μετατραπεί, (ήδη), σε «αποθήκη» των περιφερειακών θυμάτων του Ισραήλ ήτοι σε κράτος με μηδενική πια εθνική κοινωνική συνοχή:

▷ Ο διαμελισμός της αλά Κύπρος με μια υποτακτική προς την Δύση κυβέρνηση στην Άγκυρα «αύριο - μεθαύριο», είναι από τώρα δεδομένος, (σαν απόρροια του μη συνεκτικού πια κοινωνικού ιστού της).

▷ Ή η μετατροπή της σε αντίβαρο της Τουρκίας, μα, με μηδενική από πλευράς της δυνατότητα να ισχυροποιηθεί στο μέλλον.

Συμφέρον της Ελλάδας, την Κύπρου, της Τουρκίας, πόσο μάλλον των Η.Π.Α., δεν είναι ότι συμφέρει το Ισραήλ. Οι Η.Π.Α. ειδικά έχουν πληρώσει όχι μόνο σε χρήμα μα και σε αίμα το Ισραήλ. Και θα το πληρώσουν με βαρύτερο φόρο αίματος στο μέλλον, καθώς φαίνεται: Ο νυν πρόεδρος των Η.Π.Α. εξάλλου είναι περισσότερο πολιτικό όργανο του Ισραήλ, λιγότερο πολιτικό όργανο των Η.Π.Α.

Όχι μόνο τώρα, (στην παρούσα συγκυρία), μα, ανέκαθεν, η Τουρκία ήταν για το Ισραήλ πολύ πιο χρήσιμος εταίρος - σύμμαχος στο N.At.O. H Τουρκία είναι εγγύτερα στις άμεσης επιθετικής στόχευσης του Ισραήλ χώρες, (Συρία, Ιράν), όχι η Ελλάδα. Μόνο που το Ισραήλ τα θέλει όλα δικά του. 

Και κουρδικό κράτος στο «μαλακό υπογάστριο» της Τουρκίας. 

Και «παζάρια» με την Άγκυρα με σκοπό την αποχώρηση της Τουρκίας από την Συρία με αντάλλαγμα π.χ. ένα, δύο, τρία ελληνικά νησιά στο Αιγαίο. 

Απευθύνεται η μάλλον απευθυνόταν, (μέχρι και προ μίας δεκαετίας), σε αφελείς το Τελ Αβίβ. Δεν υπάρχουν πολλοί ή μεγάλοι «αφελείς», (= δωσίλογοι με το αζημίωτο), στην Άγκυρα. Άλλο στην Λευκωσία, πόσω μάλλον στην Αθήνα. Στον ελληνόφωνο χώρο, δεν πλειοψηφούν οι μουσουλμάνοι, ενώ και οι χριστιανοί δεν είναι δύναμη επιρροής σήμερα. Εύκολα - γρήγορα, βρίσκεις στην Αθήνα περήφανους σαν αυνανιστές ή σαν αδήλωτες πόρνες ή σαν κίναιδους με έντονες τις περί κοινωνικού ...δικαίου ανησυχίες. Αυτοί/ές είναι σαν αιρετοί οι πλέον φθηνοί, (συμφέροντες), υπηρέτες της διεθνούς τραπεζικής και των πολυεθνικών ομίλων. 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟΙ
Και τα αδαμαντορυχεία στην Αφρική, επί παραδείγματι, καλά ήταν, μα, μετά το '60 που το Ηνωμένο Βασίλειο διένειμε, (sic), ...ανεξαρτησίες, χρειάστηκαν πολλοί ντόπιοι κίναιδοι, πόρνες, αυνανιστές αιρετοί, ή, δικτάτορες, για να συνεχίσει να κονομά η Αμβέρσα. Γνωρίζει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στο Λονδίνο, ...συγγνώμη, στο Τελ Αβίβ, το ...θέμα αυτό, ή, μάλλον και το ...θέμα αυτό. Αρκετά καλά ή μάλλον άριστα.

Αναμφίβολα το Τελ Αβίβ θα «δώσει» στην κυριολεξία «τα ρέστα του» προκειμένου να αλλάξει χέρια η εξουσία στην Άγκυρα. Έχει κάθε λόγο, (συμφέρον), να το κάμει. Δεν φαίνεται ωστόσο -μέχρι και αυτήν εδώ την στιγμή, τουλάχιστον- να είναι εφικτό θεσμικά αυτό. Μόνο με την πρόκληση κρίσης στο εσωτερικό της Τουρκίας είναι δυνατό. Ίδωμεν.

Θα βρεθεί και στο μέλλον «στα δίκλινα του Blair House» ο όψιμος τουρκογάμης από το Τελ Αβίβ
με τον από το 1974 «τουρκογάμη» από την Αθήνα μα ο δεύτερος θα μείνει έγκυος και πάλι από θέσει ανήλικο πατέρα

Netanyahu's son
Netanyahu's son
✎ Θα ήταν λάθος το να εκληφθεί π.χ. ο γιός του νυν ισραηλινού πρωθυπουργού σαν τον μέσο έλληνα φαιό φασίστα, (ΑκροΔεξιό).

➤ Ο μέσος έλληνας φαιός φασίστας, (ΑκροΔεξιός), ήταν, άλλωστε, ο στενότερος, έως και το 1989, συνεργάτης του Κέντρου που απαλλοτρίωσε εφάπαξ την Ρωσία το 1917 (Ναι, του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.). Πάσχισε μάλιστα έως το 1989 ο μέσος έλληνας φαιός φασίστας, (ΑκροΔεξιός), να καταστήσει την Ελλάδα πλήρως, (100%), εξαρτημένη από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. (Άπαντες, άλλωστε, οι σοσιαλιστές -εθνικοί και μη- είναι κρατιστές = φασιστοειδή). Ο Στυλιανός Παττακός, μάλιστα, σε συνέντευξή του σε αμερικανό δημοσιογράφο, είχε πει, μεταξύ άλλων: «Αν δεν είχαμε κάμει εμείς πραξικόπημα το 1967 θα έπρεπε να είχατε εισβάλλει εσείς, (οι αμερικανοί), στην Ελλάδα! Είχατε υποχρέωση να επέμβετε!!»

➤ Αλλά και τώρα, (μετά το 1989), κατά των λαθρομεταναστών και των λαθροπροσφύγων καταφέρεται ο μέσος έλληνας φαιός φασίστας, (ΑκροΔεξιός), όχι κατά του ως άνω Κέντρου, (του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.), το οποίο μετέτρεψε ακριβώς (και) την Ελλάδα σε «αποθήκη» των όπου Γης θυμάτων του Ισραήλ, των Η.Π.Α. και της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Ή ήρθαν από μόνοι τους οι λαθρομετανάστες, λαθροπρόσφυγες (και) εδώ; Οπότε πόθεν, (από πού), προκύπτει η πολιτική σου ειλικρίνεια όταν «βαράς τον σκύλο και όχι τον αφέντη του»;


➤ Η Τουρκία, επίσης, πως ισχυροποιήθηκε; Από μόνη της;

Το 1974 επί παραδείγματι ποιοι έφραξαν τον δρόμο στα ελληνικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη προς την Κύπρο, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ; Ή ο Αρχάγγελος Γαβριήλ; Χρησιμοποιεί και αρχαγγέλους η R.A.F. και το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό; 

Το να δρα σε ανάλογες, («ενδοοικογενειακές»), κρίσεις, το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό, επισήμως εΚτός και ανεπισήμως εΝτός N.At.O., αρκεί, (σαν απόδειξη), για να θεωρούμε το N.At.O. «σοβιέτ, (= κονκλάβιο)» και όχι συμμαχία.

Οι θέσεις του N.At.O. σήμερα, (πάλι), ποιες είναι όσον αφορά π.χ. στο Αιγαίο; Οι θέσεις του «Ριζοσπάστη» από την δεκαετία του ‘30 και της «Αυγής» δεν είναι;


Αν ναι, τότε, τι νόημα έχουν οι λεονταρισμοί του μέσου έλληνα φαιού φασίστα, (ΑκροΔεξιού), έναντι της πρόθεσης της Άγκυρας να επεκταθεί και άλλο προς Δυσμάς, (π.χ. προς το Αιγαίο ή και προς την Θράκη); Και προπαντός ποιόν έχουν σαν τελικό αποδέκτη οι λεονταρισμοί αυτοί, την Άγκυρα, ή, το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα;  

ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΙΑΝΟΥ ΤΕΞΑΣ
Αν οι πράκτορες της C.I.A. με στολές ελλήνων αξιωματικών διέφεραν έστω και στο παραμικρό από τους σοβιετικούς ή βούλγαρους πράκτορες - ηγέτες του Κ.Κ.Ε. τότε θα διακρίνονταν π.χ. και οι ιερόδουλες σε ανιδιοτελείς και μη. Δεν γνωρίζουμε, (δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής), ωστόσο, να υπάρχει ανιδιοτελής ιερόδουλη. Αυτοί που μας διαβάζουν γνωρίζουν κάτι άλλο; Το να εργάζεσαι για το ίδιο ακριβώς ξένο Κέντρο αποφάσεων, (για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.), για το οποίο η Αριστερά εργάζεται από τότε που εφευρέθηκε, δεν είναι εθνικά ωφέλιμο, ατομικά ωφέλιμο είναι, (εσύ ωφελείσαι). «Το μαντρόσκυλο του καταστήματος», κατόπιν, λοιπόν, γιατί, (για ποιόν λόγο), το κάνεις; Για να σε διακρίνουν, (έτσι), από την Αριστερά; Τυπικά ναι, με βάση «το γαύγισμα» διακρίνεσαι από την Αριστερά, μα, ουσιαστικά σε τι διαφέρει ο διεθνιστής καπιταλιστής, (ο νεοφιλελεύθερος), ή, ο σοσιαλιστής εθνικής εκδοχής, (ο φασίστας = ο κρατιστής «λοχίας»), από την Αριστερά; «Στο πανταλόνι; Ή στο πουκάμισο;» Δεν υπάρχει Αριστερός που να μην είναι διεθνιστής ή (και) σοσιαλιστής.


Флоракис_Харилаос
Флоракис Харилаос
Δόκιμος Στρατιωτικής Ακαδημίας
Γενικός Γραμματέας Κ.Κ.Ε.
 1972 - 1989
✎ Όχι, δεν είναι π.χ. σαν τον «ταξίαρχο» Δημήτριο Ιωαννίδη, πόσω μάλλον σαν τον Νίκο Σαμψών το κέντρο εξουσίας στο Ισραήλ. Ούτε π.χ. σαν τον Νίκο Ζαχαριάδη ή σαν τον Χαρίλαο Φλωράκη είναι. Σαν τους εντολείς των ως άνω, ωστόσο, ναι, ανέκαθεν ήταν και παραμένει, οπότε, ο πόλεμος που θα δεχθεί ή μάλλον ήδη δέχεται σε κάθε επίπεδο -προπαντός στο επίπεδο της τουρκικής λίρας, (της τουρκικής οικονομίας)- ο Recep Tayyip Erdoğan, (θα) είναι άνευ προηγουμένου και από κάθε πλευρά του Ατλαντικού, (τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις Η.Π.Α.). Ήδη «άρχισαν τα όργανα».

➤ Η Αριστερά είναι ο ένας πρωταγωνιστής του πολέμου αυτού στο εσωτερικό της Τουρκίας. Η Αριστερά απαρτίζει «το μικρό» και «μεγάλο Ισραήλ» μέσα σε κάθε χώρα.

➤ Εξίσου αν όχι πιο επίφοβοι αντίπαλοι του Erdoğan ωστόσο είναι και οι τούρκοι «Γκαστ Αβρακότος» και «William G. Basil» σε ότι έχει να κάνει με την αντεθνική, (την νεοφιλελεύθερη), ή, την αντιφιλελεύθερη, (την κρατικιστική), …Δεξιά εκεί. «Μπανανία» της Δύσης είναι άλλωστε (και) η Τουρκία. Μόνο μία από τις ως άνω δύο …Δεξιές, (η πρώτη ή η δεύτερη), είναι πάντα ισχυρή, (πριμοδοτούμενη από την Ουάσιγκτον), στο εσωτερικό κάθε «μπανανίας» στην Δύση. Αν γινόταν ανεκτή σε επίπεδο εξουσίας από πλευράς Ουάσιγκτον μέσα στην τάδε ή στην δείνα «μπανανία» των Η.Π.Α. η μόνη Δεξιά που δεν είναι κατ’ όνομα και μόνο Δεξιά, ήτοι η φιλελεύθερη Δεξιά, τότε, η χώρα αυτή θα έπαυε προ πολλού να είναι «μπανανία».

Η μεν Τ.τ.Ε. «φιλιππινέζα» της Ε.Κ.Τ.
η δε Ε.Υ.Π. «φιλιππινέζα» της Mossad

Η αντιφιλελεύθερη, (η κρατικιστική), …Δεξιά εκδηλώνεται επτά στις 10 φορές παντού, (βλ. χώρες Λ. Αμερικής, Αφρικής, Μ. Ανατολής κ.λπ.), όπως π.χ. εκδηλώθηκαν οι επίδοξοι τούρκοι «Παττακοί» οι οποίοι ούτε με αντάλλαγμα την απελευθέρωση του ανθυπολοχαγού κ. Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία κ. Δημήτρη Κούκλατζη παραδίδονται στην Άγκυρα από «την δεύτερη», (μετά το 1973), «φορά Mossad» των Αθηνών.

Ας σε παραχώσει κάποιος
Ας σε παραχώσει κάποιος
«Ένα καράβι για την» μάζα, (βλ. για την Γάζα), είναι αυτό το οποίο έχει σημασία για την Easte Med «δεύτερη», (μετά το 1973), «φορά Mossad» Αθηνών, όχι κάτι άλλο. Κατά τα λοιπά, το μόνο για το οποίο φροντίζουν οι ηγέτες των αγωνιζόμενων για μιας Γη δίχως σύνορα, (άβατα), μαζοχιστών, είναι για την έξωθεν καλή μαρτυρία τους, ήτοι π.χ.:

⚫ υποστήριξη καλλιτεχνικών καριέρων πάνω στα πτώματα (και) των αράβων και δη με την δισκογραφική και όποια άλλη προώθηση των ιουδαίων

⚫ και συναφή happenings τα οποία πείθουν τους χαχόλους να ψηφίζουν κατά τον αυτό τρόπο που πείθουν τους χαχόλους να ακολουθούν π.χ. στο Twitter …ανιδιοτελή «τσόλια», (βλ. «τσόλια» με πάππου προς πάππου χρυσή Diner και χόμπι τους την προστασία των αδυνάτων).

Ολόκληρη η ιστορία της Αριστεράς είναι η ιστορία π.χ. ενός τύπου ο οποίος τις καθημερινές τρώει και πίνει με τους ναζί και τα Σαββατοκύριακα δίδει συναυλίες προς τιμήν των πεσόντων στο Δίστομο. 

«ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ» Ε.Π.Ε.
Αντικαθίσταται π.χ. και με 500 ονόματα οπλιτών από το Παράρτημα N.K.V.D.Ελλάδας η λέξη «ναζί». Τι Gestapo τι N.K.V.D. ένα και το αυτό. Όποιον κομμουνιστή σκοτώνουν οι κομμουνιστές του κάνουν μεγαλοπρεπή μνημόσυνα μετά μέσα από τις στήλες του «Ριζοσπάστη» και της «Αυγής». Ή δεν είναι εκτεταμένες πάντα οι εκκαθαρίσεις μέσα στην Mafia? Μετά, ωστόσο, ναι, ευγενέστατοι. Ο μαφιόζος στέλνει το πλουσιότερο στεφάνι στην κηδεία του θύματός του. Οι κομμουνιστές, οι μαφιόζοι και οι έλληνες έχουν αυτό το, ...έθιμο να το πεις; …παράδοση να το πεις; …χούι να το πεις; Αλλά ναι, κύριοι σε όλα τους σαν Ιούδες. Και π.χ. από την Ιεριχώ να ήταν όλοι τους, τέτοια συνέπεια έναντι όσων προδίδουν, όχι, δεν θα την είχαν. Και 800 συμφωνίες να υπογράψει με ισραηλινούς ο κομμουνιστής της τάδε ή της δείνα χώρας για να πάρει, (έτσι) και 16η βίλα στην κόρη του, την συναυλία για τον νεκρό άραβα θα την δώσει. Εξ αυτού του λόγου νόμιζε παλιά ένας οχτάχρονος ότι οι κομμουνιστές, οι μαφιόζοι και οι έλληνες ήταν παιδιά του «Ακατονόμαστου». Μετά που μεγάλωσε έμαθε την αλήθεια. Του την είπε ο Τζίμης Πανούσης: «Ο Hitler δεν είχε παιδιά.»

Το γεγονός, πάντως ότι η «δεύτερη», (μετά το 1973), «φορά Mossad» Αθηνών δεν φέρει και πάνω στο κεφάλι της το οικόσημο Rotchlids έτσι ώστε να την ξεχωρίζουν και οι πιλότοι των ελικοπτέρων, δεν σημαίνει ότι δεν έχει θέσεις και μάλιστα από παλιά.  

▮Ή δεν είναι από παλιά για το γέννημα της κόκκινης «οχιάς», (της διεθνούς Τραπεζικής), ήτοι για την όπου Γης Αριστερά, μια χαρά λύση η …λύση: «δύο έθνη, (παλαιστινιακό - ισραηλινό), ένα κράτος, (ισραηλινό)»; 

Εμείς, μονάχα, έχουμε υπόψη μας γύρω στους 2.780 λενινιστές, τροτσκιστές, μαοϊκούς, από 80 και πλέον χώρες, να εμφανίζουν, μετά το 1948, σαν λύση (και) για την Παλαιστίνη ότι εμφανίζουν σαν λύση π.χ. για την Κύπρο. Ναι μα το ίδιο υποστηρίζει και η Mossad. Προπαντός αν γίνεται λόγος για τους «Αβραάμ Μπεναρόγια» κάθε μα κάθε χώρας, (στον κόσμο). «Μάλλιασε η γλώσσα» των πρωθυπουργών στο Ισραήλ να υποστηρίζουν επί χρόνια το ίδιο. Γιατί δεν κατατάσσεται π.χ. στην C.I.A. όποιος/α μάχεται για μια Γη δίχως σύνορα, (άβατα), λοιπόν, έτσι ώστε να λύσει το Παλαιστινιακό με μία ομαδική ευθανασία ή έκτρωση (sic) των αράβων;

«Όσα ράσα και να βάλει ο ραβίνος, δεν γίνεται παπάς αφ ης στιγμής είναι ραβίνος», σε μόνιμη βάση, μέσα σε κάθε χώρα. Δεν τυλίγεται μόνο στα πόδια των αράβων με …αγάπη η κόκκινη «οχιά», σε όλων τα πόδια τυλίγεται με ...αγάπη.

Την τύχη των ελλήνων στρατιωτών που πολέμησαν στην Κύπρο το 1974
έχουν και σήμερα τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Και βέβαια είναι ήσσονος σημασία θέμα για την Πέμπτη Φάλαγγα των Αθηνών η τύχη των δύο προαναφερόμενων ελλήνων στρατιωτικών υπαλλήλων.

✎ Μα και οι πτώσεις των ελληνικών μαχητικών, (αεροσκαφών), τον τελευταίο καιρό, σε πλημμελή συντήρηση οφείλονται, κατά κανόνα, όπως καλύτερα από το καθένα γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στις Βάσεις Τεχνικής Υποστήριξης των Μοιρών της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Μα π.χ. κλείνουν τα Παραρτήματα Ασφαλείας των Αστυνομικών Τμημάτων, στο Λεκανοπέδιο Αττικής, την τελευταία τριετία, με το που πηγαίνει 10 η ώρα το βράδυ. Λόγω έλλειψης κονδυλίων για συντήρηση οχημάτων και προσωπικού. «-Σε βίασαν; Έλα αύριο. Πως κάνεις έτσι; Κι’ αύριο μέρα είναι. Δολοφόνησαν την μητέρα σου; Έλα αύριο.» Ναι, σαν να επρόκειτο, όχι για αστυνομικά καταστήματα, μα π.χ. για περίπτερα διανομής παγωτών και αναψυκτικών σε εμπορικές εκθέσεις.


Αλλά και ποιος ο λόγος δαπανών για την συντήρηση περιπολικών, καταδιωκτικών αεροσκαφών, ασθενοφόρων, αρμάτων μάχης και γενικά πρώτης ανάγκης δημοσίου υλικού;

➤ Την εσωτερική, (την δημόσια), …ασφάλεια, εξάλλου, εδώ, την έχει αναλάβει το Open Society Foundations και «τα αδερφάκια του».

➤ Την δε εξωτερική, (την …εθνική), την έχουν αναλάβει οι φρουρούμενες από το N.At.O. πολυεθνικές των «καλών» αγωγών φυσικού αερίου:

Ναι, των …οικολογικών. Των αμερικανικών υπέρ των οποίων τάσσεται αναφανδόν ο Γ.Α.Π. και π.χ. η «Φιλελεύθερη Συμμαχία». (Δεν είναι αστείο το να είσαι ερωτευμένος με το σελφοκόνταρό σου και το σελφοκόνταρό σου επίσης ξετρελαμένο μαζί σου. Είναι 150 και πλέον χρόνια τώρα ότι το πλέον σοβαρό να κραδαίνει ο «Αβραάμ» αγκαζέ με τον «Μπεναρόγια» πότε την ελληνική, πότε την γαλλική, πότε την ισπανική σημαία, αναλόγως πάντα του ποια σημαία έχει την καλύτερη απόδοση, …συγγνώμη, το καλύτερο χρώμα. Έτσι γίνονται οι πολλοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι ακόμη λιγότεροι και ως εκ τούτου πιο ακριβοθώρητοι.)

Αλλά και των επίσης …οικολογικών, μα, ισραηλινών, αυτή την φορά, αγωγών φυσικού αερίου, του Α.Κ.Ε.Λ. και του Συ.Ριζ.Α. 

[Μα πάνε αγκαζέ ακόμη και αυτοί που τους χωρίζει πολιτικό …χάος, (μεταξύ τους), όπως προκύπτει από τα όσα επισημαίνονται στην αμέσως προηγούμενη παράγραφο. Οι σύντροφοι της Κύπρου με τους συντρόφους της Ελλάδας δεν θα πήγαιναν αντάμα; Οι σύντροφοι, άλλωστε, δεν έχουν εστία, (= πατρίδα), είναι π.χ. σαν την γεννημένη κουρασμένη, μα, εμφανίσιμη η οποία διακρίνει τα πέη: 

✓ σε ευρω-πέη, (π.χ. γιέν, ευρώ, δολάριο και συναφή σκληρά νομίσματα)

✓ και π.χ. σε σελίνια Ουγκάντας ή π.χ. σε ρουπίες Ινδίας, ήτοι, σε αρκούντως μαλακά ραντίσματα - ποτίσματα - ραπίσματα, …συγγνώμη, νομίσματα.

Ας σε παραχώσει κάποιος
να αποσυντεθείς
Δεν είναι μεμπτό το να επιδιώκεις το καλύτερο για σένα. Κι’ εμείς, επί παραδείγματι, το συμφέρον μας κοιτάζουμε. Φιλελεύθεροι είμαστε, άλλωστε, δεν είμαστε «Φαρισαίοι». Για το δικό μας καλό πασχίζουμε, δεν πασχίζουμε για το καλό π.χ. του γείτονα. Ουδέποτε, ωστόσο, υπήρξαμε εκπρόσωποι και δη κατ’ επάγγελμα εκπρόσωποι των αδυνάτων, (των πολλών). Ούτε λιτανείες με δολοφονημένους κάνουμε για να τα κονομάμε και για να έχουμε, (έτσι), άλλοθι, (…ηθικό), να δολοφονούμε μετά.

Τί σχέση έχει το δικό σου το καλό για το οποίο νυχθημερόν …πασχίζεις, με το καλό των αδυνάτων, (των πολλών); Εσύ τρως, οι πολλοί, (οι αδύνατοι), χορταίνουν;

Εσύ «βαράς τα ντέφια» κάθε φορά που π.χ. τον εννιάχρονο γιο του τάδε η του δείνα άραβα τον συνθλίβει ερπύστρια άρματος μάχης. Κάνεις εσύ καριέρα «χορεύοντας πάνω σε τάφους» και αγαλλιάζουν, (έτσι), οι «κοιμώμενοι»;]

Apartheid_Wall_in_Bil'in_2005_photo_by_ Mburnat
Apartheid Wall in Bil'in 2005
photo by Mburnat
Το πρόβλημα των παλαιστινίων είναι πρόβλημα εθνικής αυτοδιάθεσης, δεν είναι πρόβλημα διεθνούς (!) αυτοδιάθεσης για να αφορά το γέννημα της κόκκινης «οχιάς», (της διεθνούς τραπεζικής), ήτοι την Αριστερά. Γενικά το πρόβλημα των αράβων είναι πρόβλημα το οποίο δημιουργούν η διεθνής τραπεζική και οι πολυεθνικοί όμιλοι που προσπαθούν να ελέγξουν ασφυκτικά το πεδίο, (γεωπολιτικά). Ισχύει και με την Ελλάδα το ίδιο. Αυτό, ωστόσο, που αφορά την «δεύτερη», (μετά το 1973), «φορά Mossad» εδώ, (στην Ελλάδα), δεν είναι το εθνικό πρόβλημα, είναι το αμερικανο-ισραηλινό πρόβλημα, καθώς βεβαίως και το «τι θα φάει, τι θα πιεί και τι θα αρπάξει ο κ… της» τής «δεύτερης», (μετά το 1973), «φοράς Mossad» εδώ, (στην Ελλάδα).

Ας σε παραχώσει κάποιος
χωρίς να αναδύεις
Δεν πασχίζουν να λύσουν εθνικά προβλήματα οι διεθνιστές. Για το διεθνές κέντρο εμπορίου εργάζονται 150 και πλέον χρόνια «τώρα» (Για την Παλιά Υόρκη έως το 1950 και για την Νέα έως σήμερα). Η Wall Street ανέλαβε και την Μόσχα το 1917, δεν την ανέλαβαν εθνικιστές, πόσω μάλλον εθνικιστές φιλελεύθερης εκδοχής. 


Ας σε παραχώσει κάποιος
μπόχα
Ούτε νοείται υλιστής - ηθικό πτώμα - αμοραλιστής που να εργάζεται υπέρ της εξυπηρέτησης συλλογικού συμφέροντος. Μόνο για την εξυπηρέτηση του ατομικού του συμφέροντος πασχίζει. Ειδάλλως δεν θα λάνσαρε σαν ηθικό το υλικό δικαίωμα. (Το δικαίωμά μου π.χ. να σε ληστέψω ή να σε βιάσω ή να σε δολοφονήσω για έναν καλύτερο κόσμο!).

Πρώτα αφήνεις κάποιον να χτίσει προς τα κάτω, (τον τάφο του) και μετά τον εκτελείς, (μπρος από δαύτον), όχι πριν

Και πολιτικό όργανο της διεθνούς τραπεζικής, 
(= Αριστερή), ή, των πολυεθνικών ομίλων, 
(= νεοφιλελεύθερη), να ήταν αυτή την στιγμή η κυβέρνηση στην Άγκυρα θα καλούνταν από το U. S. State Department να περιμένει στο Αιγαίο. Γιατί και στην περίπτωση αυτή θα ήταν ασύμφορο για τις Η.Π.Α. ο μεν έλληνας πεμπτοφαλαγγίτης να «χτίζει», ο δε τούρκος πεμπτοφαλαγγίτης να «γκρεμίζει»:

Θα συνιστούσε παραλογισμό το μεν πολιτικό όργανο της διεθνούς τραπεζικής στην Αθήνα να «ανοίγει» τον έναν μετά τον άλλο «τους λάκκους»,

[➤ να προσπαθεί να αναγνωρίσει σαν κρατική οντότητα το κατεχόμενο τμήμα, (το βόρειο), της Κύπρου,

Андрей_Чипов
Андрей Чипов
Πράκτορας Κρατικής Υπηρεσίας
Πληροφοριών 
Βουλγαρίας
& Γενικός Γραμματέας Κ.Κ.Ε. 

από Ιούλιο 1941 έως Ιανουάριο 1942 
➤ να επιχειρεί να εντάξει την π.Γ.Δ.Μ. στο Ν.At.O. και μάλιστα με τον ονοματολογικό γεωγραφικό προσδιορισμό που ονειρευόταν οι πράκτορες της βουλγαρικής κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών οι οποίοι χρημάτισαν Γ.Γ. του «μεγάλου» εν Ελλάδι «Ισραήλ», (του Κ.Κ.Ε.

➤ «και πάει λέγοντας» σ’ ότι έχει να κάνει με την Θράκη, με τις Βάσεις των Η.Π.Α. στην Κρήτη, με το επίσης ανδρείκελο του Soros, Edi Rama, (στην Αλβανία), με τις Βάσεις του N.At.O. σε Λάρισα, Άκτιο κ.α.],

ο δε «έτερος Καπαδόκης, (η άλλη μαριονέτα)», των Η.Π.Α. στην Άγκυρα -(εάν, επαναλαμβάνεται, υποτεθεί ότι ήταν τέτοια η κυβέρνηση στην Άγκυρα σήμερα)- να βιάζεται να αξιοποιήσει «τους λάκκους αυτούς», θέτοντας, έτσι, σε κίνδυνο την Πέμπτη Φάλαγγα των Αθηνών.

Η διεθνής του φασισμού δια των κατά τόπους αντιπροσώπων της στους οποίους άπαντες πειθαρχούν αν και ουδείς εξέλεξε

«“Γρηγορείτε” λένε» οι μηχανές των τουρκικών ακταιωρών με το που μπήκε η νέα χρονιά, (το 2018). Σε ποιους, (το λένε); Σε πολλούς, μα, πρωτίστως στους εξωκοινοβουλευτικούς και ουσία εξωχώριους παράγοντες οι οποίοι συμμετέχουν μονίμως -(ανεξαρτήτως «θεατρικού» πολιτικού «κοστουμιού»)- στην εξουσία των χωρών «μπανανιών» στην Δύση. Είτε σαν υπουργοί, είτε σαν σύμβουλοι. Προπαντός μετά την κατάρρευση της Ε.Σ.Σ.Δ.

Δεν είναι ένας και δύο, (λίγοι), αυτοί, είναι πολλοί:

Ενδεικτικά και μόνον αναφέρεται π.χ. ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη και νυν σύμβουλος του κ. Νίκου Κοτζιά κ. Χρήστος Ροζάκης, (Ροζενστάιν), του οποίου η αποστολή είναι πάντοτε της αυτής στόχευσης με την αποστολή π.χ. του Pierre Moscovici στην Γαλλία.

Όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις στις «μπανανίες» στην Δύση μετά το 1991 στελεχώνονται ως ένα ποσοστό με «μπαλαντέρ τα οποία» ουδείς εξέλεξε, (ψήφισε). Αλίμονο άλλωστε αν η ουσία εξουσία στις «μπανανίες» στην Δύση, σε καιρό αφανούς μεν, αποτελεσματικής δε, διεθνούς δικτατορίας, αφήνονταν στα χέρια αιρετών και δη γηγενών αιρετών.

Από το 1991 μέχρι και σήμερα, ωστόσο, μόνον η συγ-κυβέρνηση Συ.Ριζ.Α. - Αν.Ελ. «έσπασε ρεκόρ» σε επίπεδο ποσόστωσης αναφορικά με τους εν λόγω «αλεξιπτωτιστές». Ακόμη κι’ εν σχέση με τις κυβερνήσεις Γ.Α.Π. πόσω μάλλον με τις κυβερνήσεις Κωνσταντίνου Σημίτη και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι περισσότερα και πιο ευρύχωρα «τα στασίδια» για «τις Μαρίες Αντουανέτες», (= μη αιρετούς - …γαλαζοαίματους), της Ουάσιγκτον, του Τελ Αβίβ, του Λονδίνου στο κυβερνητικό σχήμα Τσίπρα - Καμμένου.

Απορίας άξιο είναι το πως και το εν Ελλάδι «μικρό Ισραήλ», (Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού κάποτε - Συ.Ριζ.Α. σήμερα), δεν έχει αναθέσει ακόμη τα μισά και πλέον χαρτοφυλάκια απευθείας στον διευθυντή της C.I.A. ή της Mossad. Ακόμη και την φαιή χούντα π.χ. στην Ονδούρα ή στην Χιλή ή την ερυθρή π.χ. στην Κούβα ή στην Βενεζουέλα θα μπορούσε να εκλάβει σαν αντιπροσωπευτικό, (προκύπτον μετά από εκλογές!), σχήμα, (κυβερνητικό), όποιος - όποια αγνοεί τι εστί, (τι σημαίνει), να συμμετέχεις τόσο ένθερμα στον Ν.At.O. και στην Ε.Ε., απουσία αντιπάλου δέους στην παγκόσμια κονίστρα.      

Η ανά την υφήλιο περιφερόμενη «σκατίλα» των προδοτών όλων των εθνών (Προδότες «όλων των εθνών ενωθείτε»)

Η Ελλάδα και χώρες όπως είναι η Ελλάδα, ούτε έγιναν, ούτε παραμένουν «μπανανίες» εξαιτίας των πολλών - μεγάλων εξωτερικών εχθρών τους. Οι πολλοί και μεγάλοι εχθροί των χωρών «μπανανιών» βρίσκονται στο εσωτερικό τους πάντα και είναι κατά κανόνα ακριβοί με τους ντόπιους και φθηνοί με τους ξένους.

Захариадис_Никос
Захариадис, Никос
Πρώτα έγινε Μέλος του Κόμματος των Μπολσεβίκων
και μετά έγινε μέλος του Κ.Κ.Ε.
Σπούδασε στο КУТВ της Comintern και όχι μόνο, (...).
Ο Φάκελός του δεν έχει ανοίξει ακόμη προς το κοινό, (...).
Πράκτορας της σοβιετικής Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών
& Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε.
την περίοδο 1931 - 1936 και την περίοδο 1945 - 1956
Απεβίωσε εξόριστος από τον διεθνή εντολέα του - δεσμοφύλακά του
στο Сургут στην Δυτική Σιβηρία, (στα Ουράλια).
Ο μεγαλύτερος στην ελληνική ιστορία εθνικός μειοδότης
και συνάμα ο πλέον συνεπής ηθικός αυτουργός της δολοφονίας
εκατοντάδων κομμουνιστών με ελληνική καταγωγή.
Διακρίθηκε για το θράσος του κατά την διάρκεια της παντοδυναμίας του 
και για την δειλία του μετά «την αποκαθήλωσή του» στην Τασκένδη.
◣ Η ιθαγένεια, δεν είναι επίκτητο χαρακτηριστικό όπως είναι η υπηκοότητα, ο γονικός ρόλος, η σεξουαλική προτίμηση, οι θρησκευτικές, οι πολιτικές, οι ποδοσφαιρικές και όποιες άλλες πεποιθήσεις. Η ιθαγένεια είναι φυσικό χαρακτηριστικό, όπως είναι π.χ. το φύλο, (το αρσενικό ή το θηλυκό), ο σωματότυπος, (π.χ. κοντός ή ψηλός) κ.ο.κ. 

Ασκούν και στην φύση, βέβαια, παρεμβατισμό τα όποιας εκδοχής, (εθνικής ή διεθνούς), φασιστοειδή, μα, δεν γίνεται, στ’ αλήθεια, π.χ. νέγρος ο λευκός ή π.χ. γυναίκα ο άνδρας ή π.χ. αρτιμελής ο ανάπηρος, δια νόμου, (δια σχετικού προεδρικού ή βασιλικού διατάγματος). Τύποις, ναι, άνετα πολιτογραφείται π.χ. βρετανός ο ζουλού, μα, πολιτογράφηση σημαίνει «ένδυμα», (= τύπος - φαίνεσθαι), δεν σημαίνει ουσία. Και το πέος σου δύνασαι να αφαιρέσεις δια παρεμβατισμού, (με χειρουργική επέμβαση), μα, το φύλο, είναι εκ γενετής χαρακτηριστικό, δεν αποκτάται στην πορεία και ούτε, βέβαια, με το να κόψεις π.χ. το αυτί σου παύεις, (έτσι), να είσαι αρσενικού ή θηλυκού φύλου άνθρωπος.


Κι’ εμείς σοσιαλιστές θα ήμασταν αν ήμασταν και θέσει, (όχι μόνο φύσει μα και θέσει), σιωνιστές, ήτοι, τραπεζίτες με δικαίωμα έκδοσης νομίσματος, πόσω μάλλον υπάλληλοι εκδοτών νομίσματος. Ο σιωνισμός χωρίς τους ιουδαίους τραπεζίτες με δικαίωμα έκδοσης νομίσματος, εξάλλου, είναι όπως είναι π.χ. ο γερμανισμός ή π.χ. ο σλαβισμός ή π.χ. ο ελληνισμός: «Κενό γράμμα», (= ουτοπία). Οπότε, ναι, αν ήμασταν ομοεθνείς τραπεζιτών με δικαίωμα έκδοσης νομίσματος, διεθνοφασίστες θα μας συνέφερε να είμαστε. Το μόνο πρόσφορο πολιτικά πλαίσιο για να απαλλοτριώνεις χώρες εφάπαξ, ή, έστω σε δόσεις, (δανειακές), ο σοσιαλισμός, (ο κρατισμός = ο φασισμός), είναι. Αν δεν είσαι πρωινός κτηνοτρόφος (κερδοσκόπος), άλλωστε, τι λόγο έχεις να είσαι απογευματινός φιλόζωος, (φιλάνθρωπος); Είναι δυνατόν να ξοδεύεσαι π.χ. για να εκδίδεις εφημερίδα για τα δικαιώματα των εργατών, αν δεν εκτρέφεις εργάτες με δάνεια; Είναι δυνατόν να εκμηδενίσεις το εργατικό κόστος αν δεν φιλελευθεροποιήσεις τον εργάτη σε επίπεδο κατανάλωσης πλούτου, πείθοντάς τον, ταυτοχρόνως, να σε καταστήσει τον μόνο εργοδότη - αστυνόμο του, έτσι, ώστε, κατόπιν, να πάψει, μια για πάντα, να είναι ελεύθερος σε επίπεδο παραγωγής πλούτου;  Αλίμονο αν οι κοινωνιστές - ουμανιστές ίδρυαν και λειτουργούσαν μεγάλες και δη οργανωμένες μονάδες εκτροφής, με δάνεια, ομιλούντων βοοειδών, μόνο και μόνο, (απλώς και μόνο), για να ανταλλάσσουν, (έτσι), απόψεις π.χ. περί του εξπρεσιονισμού με τους φλύαρους μόσχους. Ο σοσιαλισμός, [η εκτροφή υλιστών, (ομιλούντων ινδικών χοιριδίων), με δάνεια, μέσα σε κόμματα - κράτη, ή, με το μαχαίρι, μέσα σε γκουλάγκ - σφαγεία], είναι λειτούργημα, δεν είναι χόμπι. «Εδώ», δεν υπάρχει άνδρας που να γίνεται θεολόγος δωρεάν και θα υπήρχε γυναίκα, πόσω μάλλον ενεργητικός κίναιδος, που θα γινόταν αντι-θεολόγος, (ιδεολόγος = πόρνη), τσάμπα;

◣ Αλλά και σε ότι αφορά στα επίκτητα χαρακτηριστικά ισχύει το ίδιο και μάλιστα υψωμένο εις την νιοστή, κατά το κοινώς λεγόμενο, δύναμη. Τί πάει να πει λ.χ. χριστιανός; Τί, επειδή «γράφει η ταμπέλα: “χριστιανός”», αποκλείεται να είναι π.χ. κατά συρροή δολοφόνος ο φέρων την σχετική ένδειξη, («ρουχαλάκι - τεμπέλα - ράσο»); Τι σημαίνει π.χ. «Νέα Δημοκρατία» ή π.χ. Ο.Σ.Φ.Π.;  Το αν είσαι λ.χ. εθνικά φιλελεύθερος προκύπτει από το τι κάνεις και ποιος είσαι, όχι από το τι λες και ποιος δείχνεις, (ότι είσαι). Δεν αγγίζουν απλώς την γελοιότητα οι διευκρινίσεις επί των αυτονόητων, όπως προδήλως είναι οι προϊούσες διευκρινίσεις, την υπερβαίνουν, κιόλας, μα, είναι αναπόφευκτες σε εποχή σαν την σημερινή που π.χ. κραδαίνει «και η κουτσή Μαρία» στα κατ’ επίφαση social και κατ’ ουσία capital network π.χ. την σημαία της Αυστραλίας ή της σημαία του Ισλάμ ή την σημαία του φιλελευθερισμού ή την σημαία του βουδισμού ή την σημαία της Α.Ε.Κ. ή την σημαία του κομμουνισμού ή την σημαία του ειρηνισμού κ.ο.κ. θέλοντας, (έτσι), να πείσει ως προς το γεγονός ότι είναι ορκισμένη στην ως άνω σημαία. Δύναμαι π.χ. κι’ εγώ να κραδαίνω π.χ. ένα πιστοποιητικό γάμου ή συμβιώσεως μα το αν π.χ. είμαι ευνούχος ή πιστός ή οτιδήποτε άλλο, (π.χ. κατά συρροή βιαστής του ανήλικου γιου μου), δεν προκύπτει από την «φόδρα», (σημαία), που «ανεμίζω». 

Το αν και σε τι βαθμό εργάζεται ο τάδε η ο δείνα: 

υπέρ της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του έθνους καταγωγής του και όχι του κράτους παραμονής του, 

ή, υπέρ των ατομικών του συμφερόντων και μόνο,

ή, κατά της δημοκρατίας ενός έθνους - κράτους και υπέρ της διεθνούς τραπεζικής, ή, υπέρ των πολυεθνικών ομίλων, ήτοι υπέρ του διεθνούς φασισμού, 

προκύπτει:

από την φυσική ιθαγένειά του, πρωτίστως, 

από το ποιος στ’ αλήθεια είναι, (κυρίως από το τι έχει και πως απόχτησε το βιός του), 

καθώς και από τα έργα του, 

δεν προκύπτει: 

από το λόγο του, 

από το τι δείχνει, 

πόσω μάλλον από το ποιο «μαντρί», (π.χ. χώρα ή εταιρία ή κόμμα ή οργανισμό ή θεσμό ή συνδικάτο ή ναό κ.λπ.), χρησιμοποιεί σαν την πλέον βολική γι’ αυτόν εστία - προκάλυμμα.

Fifth_column_2
Δεν υπάρχει άτυπο σταθμαρχείο της C.I.A. ή της Mossad ή της MI6 στο μετα-σοβιετικό τοπίο ήτοι Μ.Κ.Ο. που να μην την εκφράζουν οι θέσεις της Αριστεράς. Καθημερινά άλλωστε το U.S. Department of State κάνει πράξη τα τελευταία 25-30 χρόνια τις θέσεις της Αριστεράς. Όχι βέβαια μέσα στις Η.Π.Α. - μόνο μέσα στις χώρες «μπανανίες» των Η.Π.Α. Στην περιφέρεια της Δύσης είναι πάντα χρήσιμο εργαλείο η Αριστερά, άλλωστε, όχι στην μητρόπολη. Τόσο σαν μοχλός πίεσης για λήψη δανείων προς δημόσια και ιδιωτική κατανάλωση και μόνο, (βλ. τόνωση των εισαγωγών), όσο και σαν στρατιωτική -πέρα από οικονομική- Πέμπτη Φάλαγγα. Δεν θα ήταν καν αυτή την στιγμή απτή πραγματικότητα ο διεθνής φασισμός, (η επικυριαρχία της διεθνούς τραπεζικής και των πολυεθνικών ομίλων και σε πολιτικό επίπεδο στις περισσότερες χώρες της υφηλίου), χωρίς το διεθνές παρακράτος του οποίου κύριος κορμός είναι η δύναμη του διεθνούς κρατισμού, (σοσιαλισμού = φασισμού).
Επιδέχονται και επαλήθευσης τα ως άνω και μάλιστα διαρκούς, (επαλήθευσης): Ουδέποτε η Τουρκία υπήρξε έναντι της Ελλάδας πρόβατο το οποίο θρέφονταν με παϊδάκια, (= κρυφός εχθρός). Πάντοτε η Άγκυρα ήταν φανερός, (απροκάλυπτος), εχθρός των Αθηνών. Τουναντίον, οι Η.Π.Α., το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ιστορικά τα θρεφόμενα με παϊδάκια πρόβατα, (= οι κρυφοί εχθροί), μέσα στις περιφερειακές χώρες της Δύσης. Ναι, και μέσα στην Τουρκία - από παλιά, (καθ’ έξι).


text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP