Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Βηρυτός του ‘80 η Ευρώπη του μέλλοντος

Τουρκία

Το μόνο θετικό για την Άγκυρα είναι ο «λάθρα», (στην ζούλα μεν, φόρα παρτίδα δε), εποικισμός της Ελλάδας με αλλοεθνείς. Εκ του αποτελέσματος, (από την προδιαγεγραμμένη κατάληξη), πρόκειται περί αυτού, αφού, ουδέν άλλο κράτος στον ευρωπαϊκό χώρο θέλει έστω και λίγους από τους ανθρώπους αυτούς και οι εν λόγω αποκλείεται να επιστρέψουν στις χώρες τους.

➤ Ή είναι αόριστες (μη συγκριμένες) και υλοποιούμενες χωρίς χρονοδιάγραμμα οι στοχεύσεις της επιχείρησης «Αραβική Άνοιξη» που ξεκίνησε το Ισραήλ με τις Η.Π.Α. το 2010 προκαλώντας, (έτσι), Εμφύλιο Πόλεμο στην Συρία;

➤ Δηλαδή τί, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν σύριοι στην Συρία μόλις το Ισραήλ εισβάλλει από νότο εκεί και προσαρτήσει την μισή, σχεδόν, Συρία; Μα αν οι Η.Π.Α. «χτυπήσουν» από κοινού με το Ισραήλ και το Ιράν, οι πρόσφυγες θα υπερβούν τα 30 με 50 εκατομμύρια. Η μητροπολιτική Δύση μετά το 2010 δεν αποσκοπεί, απλώς, στον έλεγχο ολοκλήρου της Μ. Ανατολής, αποσκοπεί στην κατάληψη εδαφών εκεί - αποσκοπεί στην καταλήστευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στον Περσικό Κόλπο. Οπότε; 

Ο χρόνος που θα μείνει μετέωρο, (εκτεθειμένο), «το Αριστερό χέρι», (η Πέμπτη Φάλαγγα), της Ουάσιγκτον, μέσα σε κάθε χώρα στην Ευρώπη -μιας και «το Δεξί χέρι της» είναι απασχολημένο με την προετοιμασία πρόκλησης τετελεσμένων σε Συρία, Λίβανο, Ιράν- θα αποφασιστεί στην Ουάσιγκτον. Στην Άγκυρα; Ποιοι συγχέουν στην Τουρκία την εκκένωση της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής από «το περιττό» εκεί «κρέας» για τις Η.Π.Α., για το Ισραήλ, για το Ηνωμένο Βασίλειο την οποία εργολαβικά ανέλαβε «το Αριστερό χέρι», (η Πέμπτη Φάλαγγα), των τριών ανωτέρω δυνάμεων, μέσα σε κάθε χώρα στην Ευρώπη; Συγκρίνεται μια τέτοια, (ευρείας κλίμακας), επιχείρηση, με την κλασική επιχείρηση άδηλου, (αφανούς), ιμπεριαλισμού, όπως είναι ο από πλευράς της Άγκυρας παλιός, (δοκιμασμένος, άλλωστε), συστηματικός εποικισμός της Κύπρου και της Θράκης με μουσουλμάνους, κατά τον αυτό τρόπο που π.χ. το Ισραήλ εποικίζει τα εδάφη των παλαιστινίων;

Σωστό Το να αξιοποιεί ο πρόεδρος της Τουρκίας προς όφελος της χώρας του τον γενικό, (παγκόσμιο), σχεδιασμό των Η.Π.Α., του Ισραήλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν είναι απλώς θεμιτό, (από πλευράς του), είναι καθήκον του. Προπαντός αν στην Αθήνα κυβερνά π.χ.:

➤ όποιος εγκαλούσε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για έλεγχο στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας

➤ όποιος ρωτούσε δημοσιογράφους αν έχει σύνορα η θάλασσα

➤ γενικά, όποιος επαληθεύει λόγω και έργω, ανά πέντε, σχεδόν, λεπτά της ώρας, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη: «Χειρότεροι από τους Τούρκους είναι οι Φράγκοι».


Collage-by-Yahooxaxaxouxa-21-3-2020
κατέβασέ το από εδώ

Λάθος Αν, ωστόσο, ο πρόεδρος της Τουρκίας εκλαμβάνει εαυτόν π.χ. σαν τον εκάστοτε πολιτικό υπάλληλο της Fed, (πρόεδρο των Η.Π.Α.), τότε, ο τούρκος ηγέτης εκδηλώνει ψευδαίσθηση μεγαλείου. Τέτοια αυταπάτη από πλευράς Recep Tayyip Erdoğan, όχι μόνο το εθνικό συμφέρον της Τουρκίας, (του τουρκικού λαού), δεν εξυπηρετεί, μα, θα βλάψει και του Μουσουλμανικού Κόσμου, συνολικά, το μακροπρόθεσμο συμφέρον. Αλλά και το γενικότερο συμφέρον, (του Κόσμου στον πλανήτη), θα ζημιώσει, γιατί, αν η μητροπολιτική Δύση ελέγξει στο σύνολό της την Μ. Ανατολή, τότε, η υφήλιος θα μεταβληθεί σε Ανατολική Γερμανία. Ηγέτης π.χ. της Δανίας ή π.χ. της Πορτογαλίας εάν «κουβαλά νερό στον μύλο» των Η.Π.Α. και του Ισραήλ μετά το 2010 «σκάβει τον λάκκο του», πόσω μάλλον ηγέτης μουσουλμανικής χώρας.

15η - 16η Ιουλίου 2016 Από το 2016 βρίσκεται (και) επίσημα ο Erdoğan μεταξύ «Σκύλας και Χάρυβδης»: Μεταξύ της Πέμπτης Φάλαγγας των Η.Π.Α. και του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη και του N.At.O. στο εξωτερικό. «Αδερφή» των Εξαρχείων η «The New York Times» Istanbul. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ο τούρκος πρόεδρος «κάνει οχτάρια» στην διπλωματία και στην άμυνα/επίθεση που ακολουθεί. Δεν πρόκειται, άλλωστε, για άπειρο πολιτικό ή π.χ. για διακεκριμένο καθηγητή -[= για ξακουστό βλάκα, ή, για μη φημισμένο προδότη, (για κακομοίρη υπαλληλάκο της C.I.A.)]- έτσι ώστε να υποτεθεί ότι ο Erdoğan αγνοεί ή κάνει, (με το αζημίωτο), πως αγνοεί το τι ακριβώς διακυβεύεται τόσο για το Ισλάμ, όσο και για τον Κόσμο γενικότερα, (στην οικουμένη). Όχι, (τουναντίον, μάλιστα), ο τούρκος ηγέτης γνωρίζει «από πρώτο χέρι» ότι:

➤ Το U.S. Department of State είναι η διεύθυνση «Τροχαίας Κινήσεως Πολυεθνικών Οδών», (αποσυμφόρησης της Μ. Ανατολής και του Maghreb από το περιττό, για το Ισραήλ, εκεί «κρέας»). Πράγματι, η Ουάσιγκτον είναι «η Μ.Κ.Ο. των Μ.Κ.Ο., (η μητέρα» του διεθνούς παρακράτους των Μ.Κ.Ο.).

➤ Συμβάλλοντας από πλευράς της η Άγκυρα στην αμερικανο-ισραηλινή αυτή επιχείρηση τί ακριβώς «βλέπει»; Το Καστελόριζο, («το δέντρο»); Τα Δαρδανέλια, ή, έστω, «τον κενό χώρο δίπλα από την Σούδα» τον βλέπει; Ή δεν είναι «αυτό το δάσος»;

μελλοθάνατοι
εναντίον
νεκρών
Σε καιρό που οι Η.Π.Α. αποχωρούν από την Τουρκία, (μεταφέρουν τις στρατιωτικές Βάσεις τους δυτικότερα…), το Ισραήλ εξυπηρετεί σε κάθε περίπτωση, (ότι και να συμβεί στο μέλλον), η διόγκωση «του μουσουλμανικού όλου» (sic) σε Σάμο, Χίο, Λέσβο και γενικά στην Ελλάδα, όχι την Τουρκία. Όπως κάθε τι θετικό για την Ουάσιγκτον, έτσι και ο «λάθρα», (στην ζούλα μεν, φόρα παρτίδα δε), εποικισμός της Ελλάδας με αλλοεθνείς, μόνο κατά τα φαινόμενα είναι θετικός για την Άγκυρα.

1974 ≠ 2020 Το δύσκολο σήμερα δεν είναι το να καταλάβει η Τουρκία π.χ. την Λήμνο, μα να την κρατήσει. Εξαρτάται από την στάση της στην Συρία, (βλ. Κουρδιστάν), αυτό. Αντίθετα, η κατάληψη π.χ. της Κωνσταντινούπολης, ναι μεν δεν είναι εύκολη, μα, αν επισυμβεί, η ανακατάληψή της, (από την Τουρκία), είναι αδύνατη. Αυτό που καλείται «Ελλάδα» σήμερα, είναι, όχι, απλώς, όργανο των Η.Π.Α. και του Ισραήλ, μα, Βάση - Ορμητήριο των δυνάμεων που επιχειρούν να επιβάλλουν παγκόσμια αυτή την φορά τραπεζική δικτατορία. Ο μέσος έλληνας πολίτης, δεν τελεί μόνο μετά το Απρίλιο 2010 υπό Κατοχή, τελεί υπό Κατοχή από τότε που οι εκπρόσωποί του παρέδωσαν εθνική κυριαρχία «στις οχιές» της διεθνούς τραπεζικής και των πολυεθνικών ομίλων, (Ε.Ε. και ως εκ τούτου Η.Π.Α.). Η ελληνική εθνική οικονομία και κατ’ επέκταση άμυνα και ασφάλεια, (εθνική άμυνα και εθνική ασφάλεια), «πέθανε» και τυπικά, (επίσημα), μόλις η Ελλάδα εντάχθηκε με 100% επίπλαστα στοιχεία στην «Ευρωζώνη». Το να αγνοεί αυτή την στιγμή ο μέσος έλληνας πολίτης ότι ο εχθρός του βρίσκεται τρεις σχεδόν δεκαετίες τώρα στην Αθήνα και όχι στην Άγκυρα ή στα Τίρανα ή στην Σόφια, δεν είναι παράδοξο, είναι επιτυχία της συστηματικής - αδιάκοπης πλύσης εγκεφάλου. Οιοσδήποτε «ρίξει μία ματιά» στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων 25 ετών θα διαπιστώσει ότι οι δύο στους τρεις έλληνες πολίτες τάσσονται και υπέρ της ελληνικής εθνικής ανεξαρτησίας και υπέρ της κατάργησης του έθνους - κράτους τους από την Ε.Ε. ή πιο απλά από την μετατροπή της Ε.Ε. σε κράτος! Η προπαγάνδα είναι το μόνο εργαλείο με το οποίο καθίσταται πολιτικά σχιζοφρενής ο μέσος πολίτης μέσα σε κάθε χώρα. Άμα του κάμεις το μυαλό «σούπα», είναι ικανός να πιστεύει ότι π.χ. η έννοια εθνική άμυνα έχει νόημα εκεί όπου δεν υφίσταται, πια, εθνική οικονομία, εξ ου και π.χ. «πόδια δεν έχω, (πια), ποδήλατο (θα) κάμω από Δευτέρα». Πέρυσι, πρόπερσι επισημάνθηκε μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο ότι πιθανή εδαφική επέκταση της «Ελλάδας» (= Η.Π.Α./Ισραήλ) θα γίνει μόνο με κατακερματισμένο εθνικά τον κοινωνικό ιστό στο εσωτερικό της Ελλάδας. Κίνδυνος ενδυνάμωσης χώρας «πιονιού» σε εδαφική «σκακιέρα» συντρέχει μόνον εάν ο εθνικός κοινωνικός ιστός της είναι αρραγής.

Ευρώπη

Η μετατροπή του ευρωπαϊκού χώρου π.χ. σε Βηρυτό της δεκαετία του ‘80 ή π.χ. σε Γιουγκοσλαβία της δεκαετίας του ‘90 και κατόπιν η εδαφική ανακατανομή του μέσα από λουτρά αίματος, (π.χ. 10, 20, 30 «Σρεμπρένιτσες» αλά «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»), είναι, όχι, απλώς, δυνατή, μα, μία από τις βασικές προϋποθέσεις επιβολής καθεστώτος παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Και επείγει γιατί η Ε.Ε. θα διαλυθεί. Είτε υπάρξει στην Γερμανία καγκελάριος πρόθυμος να ακυρώσει το Σύνταγμα της χώρας του για να (δια)σώσει έτσι το ευρώ, θανατώνοντας την εθνική οικονομία της Γερμανίας, (βλ. π.χ. το τι επιχειρούσαν να επιτύχουν το 2015 τα υποπόδια των ποδών της Fed εδώ στην Ελλάδα), είτε όχι, δεν αλλάζει το «δια ταύτα». Έρεβος, (χάος), θα επέλθει. Το χάος μέσα σε χώρες όπου τα κοινωνικά σώματα είναι κατακερματισμένα εθνικά και η οικονομία τους είναι κατά παράδοση πλήρως εξαρτημένη ή «έχει» καταστραφεί, (= θα καταστραφεί - επιδιώκεται να καταστραφεί), πλήρως, (ολοσχερώς), δεν είναι απλώς ευκαιρία για πολλά - μεγάλα οικονομικά μα και για πολλά - μεγάλα πολιτικά οφέλη - κέρδη. Σε κάθε γειτονιά «στήνεις» κι’ από ένα «κράτος», (= μαριονέτα σου) έτσι. Κοσσοβοποιείς τους πάντες: Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία...

➤ Η αρχή «μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», (ελέγχω την Μ. Ανατολή πλήρως και μ’ ότι «κρέας» μου περισσεύει από εκεί, επενδύω στο αίμα στον ευρωπαϊκό χώρο), δεν είναι πρωτοφανής για την Δύση αρχή, είναι πάγια: Είναι η ιστορίας της. Η ιστορία, τόσο της παλιάς, (έως την δεκαετία του ’50), όσο και της νέας, (από την δεκαετία του ’60 και μετά), αποικιοκρατίας.

Κανείς δεν πάει χαμένος Όπως δεν πετάγεται το παραμικρό, (ούτε ρούχα, ούτε χρυσά δόντια, ούτε παπούτσια), στα κρατικά κοινόβια εκμηδένισης εργατικού κόστους, (π.χ. στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας των βρετανών αποίκων, ή των σοβιετικών, ή των γερμανών εθνικοσοσιαλιστών, ή των ιαπώνων, ή των κινέζων κομμουνιστών), έτσι μετατρέπεται κάλλιστα σε ακούσιο όργανό μου π.χ. στην Μαδρίτη, στην Φρανκφούρτη, στο Παρίσι, πολλώ δε μάλλον στην Θράκη, αυτός τον οποίο ξεσπίτωσα το 2010 στην Δαμασκό και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αυτοί των οποίων τον εθνικό πλούτο καταληστεύω επί δεκαετίες π.χ. στην Αγκόλα, στο Αφγανιστάν, στην Νιγηρία, στο Ιράκ, στο Μαρόκο και όπου αλλού.

➤ Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά ότι επίκειται επέμβαση στο Ιράν από την Δύση. Τονίζεται για μία ακόμη φορά ότι επίκειται εισβολή του Ισραήλ στην Συρία, (από νότο), με σκοπό την κατάληψη, (από το Ισραήλ), συριακού εδάφους και πέρα από τα Υψίπεδα του Γκολάν. «Μιλάμε» για «πολύ περίσσιο κρέας» (πρόσφυγες), λοιπόν. Εκατονταπλάσιο από το σημερινό. Θα υπερβούν τα 50 εκατομμύρια οι ανέστιοι αν τελικά οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ ολοκληρώσουν στην Μ. Ανατολή και στην Β. Αφρική ότι ξεκίνησαν με την «Αραβική Άνοιξη» το 2010 Κρίμα δεν είναι «να πάει χαμένο τόσο κρέας»; Γιατί να μην το επενδύσεις στο αίμα στον ευρωπαϊκό χώρο;

➤ Το μένος του μουσουλμανικού στοιχείου έναντι της …πολιτισμένης Δύση, (των πρωινών ληστών του πλούτου των εθνών και βραδινών φιλάνθρωπων), είναι, από παλιά δίκαιο, (αιτιολογημένο), μα, είναι και κεφάλαιο για την Δύση μετά το 1991, πόσω μάλλον μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Θα αποδειχθεί και πάλι «βούτυρο πάνω στο ψωμί “της δικέφαλης κόμπρας”» το από κάθε άποψη, επαναλαμβάνεται, δικαιολογημένο αυτό μένος.  

Η δικέφαλη κόμπρα Οι νεοφιλελεύθεροι, αφενός, οι κομμουνιστές, αφετέρου, στην Δύση, δεν «ξερνάνε» μόνο με τον Μωάμεθ, «ξερνάνε» και με τον Ιησού, «ξερνάνε» με κάθε ηθικό κώδικα, (= θρήσκευμα), αφού, πρόκειται για υλιστές με …ηθικό πλεονέκτημα, (βλ. και λέοντες …φανατικούς στην δίαιτα με αντίδια). Οι αμοραλιστές - ατομιστές, (τα νοητικά και ψυχικά πτώματα/λείψανα), στην Δύση, δεν είναι πλειοψηφία σήμερα, είναι από παλιά πλειοψηφία σε κάθε γειτονιά στο Λονδίνο, στην Μαδρίτη, στο Άμστερνταμ, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι. Από την εποχή π.χ. που κάρφωναν κεφάλια μαύρων πάνω σε πασσάλους στο Κονγκό. Αλλά και κατόπιν, (αφότου έπαψαν να ληστεύουν π.χ. την Αφρική με τα μηδενικού, σχεδόν, κόστους χέρια των γηγενών εκεί), αστυφύλακα στο LA ή πιλότο βομβαρδιστικών στην USAF, («γενίτσαρο»), έκαμαν τον μέσο απόγονο των μαύρων δούλων της Καραϊβικής, δεν τον έκαμαν «κάτι άλλο». Προκύπτει και διαχρονικά από το μέσο κατά κεφαλή εισόδημα των χωρών στην Αφρική το τι σημαίνει μηδέν ανθρώπινοι πόροι υψηλής ειδίκευσης σε περιοχές στις οποίες ληστεύτηκε όχι μόνο το άψυχο μα και το έμψυχο κεφάλαιο. Η πρώτη ληστεία γίνεται με στρατό, όχι η δεύτερη. Η δεύτερη γίνεται με θεολόγο ή με α-θεολόγο, (= ιδεολόγο), ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, είναι ειδικός στις υποθήκες γαιών ιθαγενών αντί δανείου χρήματος τα πρωινά και φιλάνθρωπος τα απογεύματα.    

«Τα λουλούδια» της Δύσης, δεν είναι μόνον οι λευκοί οι οποίοι υπερέχουν στην φαντασία τους έναντι όλων των άλλων φυλών. (Βλ. π.χ. τους ευρωπαίους αποίκους/εποίκους στη Αμερική ή πιο απλά τους δράστες της μεγαλύτερης γενοκτονίας στην Ανθρωπότητα: της γενοκτονίας των ινδιάνων της Αμερικής). Εξίσου «…πανέμορφα λουλούδια» στην Δύση είναι οι υλιστές/αμοραλιστές του Διασκοταδισμού, (γνωστού σαν Διαφωτισμού), οι οποίοι επιδιώκουν να επιβάλλουν σε όλους, ανεξαιρέτως, (μουσουλμάνους, χριστιανούς, βουδιστές, ινδουιστές - στους πάντες), σαν ηθικό τον υλικό κώδικα του …πολιτισμού τους. Η ιδεολογία «των μπουμπουκιών αυτών» είναι η κυρίαρχη. Σαν Δίκαιο (νόμο) όλων των εθνών την λανσάρουν οι κατά κόσμο ουμανιστές, μιας και το «υποκριτές» δεν είναι εύηχο.

Το Ισλάμ που στην Μ. Ανατολή η Δύση το σφάζει και στην Ευρώπη το περιθάλπει, θα βρεθεί -ήδη βρίσκεται- στην Φρανκφούρτη, στο Μιλάνο, στην Λισαβόνα μπροστά ακριβώς από αυτή, (την διπρόσωπη), Δύση: Νεοφιλελεύθερη είναι πάντα σαν επιλοχίας η Δύση και κομμουνίστρια σαν νοσηλεύτρια.

Αντικρατιστές με αστυνομική φρουρά Αν ο νιόφερτος μουσουλμάνος στον …πολιτισμό αυτό, («της Γκιλοτίνα του Ροβεσπιέρου» για απαλλοτριώσεις χωρών με εκλογές, ήτοι, με δανειακές δόσεις, ή, του σφυροδρέπανου αν γίνεται λόγος για εφάπαξ απαλλοτριώσεις χωρών), αντιδράσει δυναμικά, θα συντριβεί από τους θιασώτες της βρετανικής αποικιοκρατίας. Από τους νεοφιλελεύθερους δηλαδή. Από τους χιουμορίστες, οι οποίοι, μολονότι ουδέποτε τόλμησαν να μεταφέρουν χρυσό από τις αποικίες στο Λονδίνο χωρίς στρατιωτική/αστυνομική φρουρά, εντούτοις τάσσονται κατά του κρατισμού. Είναι αυτό που λέμε «με φρουρεί η αστυνομία μα δέον είναι να την πληρώνεις εσύ μέσω των δανείων που βάζω την Αριστερά να σου πουλά με εγγύηση τους φόρου σου». Μα και μετά το 1989/1991 σαν εθνικό/ευρωπαϊκό δίκαιο λανσάρει το δίκαιο των αεροπλανοφόρων των Η.Π.Α. μέσα σε κάθε «μπανανία» στην Δύση ο μέσος νεοφιλελεύθερος παρέα με τον μέσο κομμουνιστή.

Κε.Φι.Μ. Δεν είναι μόνο π.χ. φυτικό το κεφάλαιο, είναι και ζωικό και το πλέον πολύτιμο ζωικό κεφάλαιο είναι οι φτωχοί στο μυαλό, οπότε και στην τσέπη: Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των θέσεων του Κε.Φι.Μ. (Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών), ή των θέσεων της Φι.Σ. (Φιλελεύθερης Συμμαχίας), με τις θέσεις της Αριστεράς, σε ότι αφορά στην πλήρη κοινωνική απελευθέρωση ή πιο απλά στην πλήρη απελευθέρωση της ζήτησης - κατανάλωσης από την οποία, ακριβώς, εξαρτάται η, εξίσου, πλήρης απελευθέρωση της προσφοράς - της παραγωγής, (της αγοράς/της οικονομίας).

Αντιφασίστες με εργάτες κρατούμενους Αν, πάλι, ο μουσουλμάνος δεν αφομοιωθεί από την ...συντηρητική εκδοχή της ...πολιτισμένης Δύσης, θα συντριβεί από «το στέμμα» της Τράπεζας της Αγγλίας: Από τους ουμανιστές, την Αριστερά, τους φιλάνθρωπους από την Χάιφα κ.α. «τέτοιους ασβεστωμένους απ’ έξω, γεμάτους σκουλήκια μέσα τάφους». Από τους χιουμορίστες οι οποίοι καταλαμβάνουν χώρες εκ των έσω και κατόπιν πουλάνε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στην διεθνή αγορά ότι παράγουν με μηδέν εργατικό κόστος στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας της Αγκόλας, της Ε.Σ.Σ.Δ., του Κονγκό, της Κίνας και όπου αλλού κατέστη μοναδικός εργοδότης όλων ο δικαστής τους. Να έχει να φορά φθηνό διαμάντι και η μέση προοδευτική κυρία που έκαμε τέσσερις εκτρώσεις και θρηνεί πολύτεκνους μουσουλμάνους, τώρα, μιας και αυτό που κοστίζει είναι το να ανατρέφεις εσύ ξένα τέκνα και όχι το να θρηνείς έγκλειστους στα όπου Γης, πια, «GULAG/ Auschwitz» του Ισραήλ, των Η.Π.Α., της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Το να θρηνεί αναξιοπαθούντες π.χ. η τάδε ή η δείνα ιδιωτική επιχείρηση η οποία επιδίδεται σε μαζικές «μεταγεννητικές εκτρώσεις», (σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων), προκειμένου, (έτσι), να διατηρεί την κερδοφορία της σε ικανοποιητικά, (υψηλά), πάντοτε, επίπεδα, όχι μόνο πρωτοφανές δεν είναι, μα, υπόψη, ότι χορηγοί, (δωρητές), σε πολλά Κέντρα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, στις χώρες του συμπλέγματος της Καραϊβικής, είναι έμποροι ναρκωτικών, εξ ου και ο …θαυμασμός πολλών στελεχών της D.I.A. και του F.B.I.: «τι φιλάνθρωπος!»

Διάκριση εθνικοσοσιαλιστών 1) Όσοι θεωρούν την οικογένεια αστικό κατάλοιπο, όχι μόνον οικογένειες και δη πολύτεκνες (οικογένειες) μουσουλμάνων δεν θρηνούν στ’ αλήθεια (όντως), μα, περιγράφουν τα ίδια τα τέκνα τους την γρηγοράδα - ευκολία με την οποία διέλυσαν την τρίτη, κατά σειρά, η καθεμία απ’ αυτές, ο καθένας απ’ αυτούς, οικογένεια, την οποία δημιούργησαν. 2) Όσοι θεωρούν τον τάδε ή τον δείνα ηθικό κώδικα, (το θρήσκευμα του μωαμεθανισμού, εν προκειμένω), περιττό κώδικα, όχι μόνο στην, με κάθε μέσο, αφομοίωση μουσουλμάνων, χριστιανών, βουδιστών επενδύουν, μα, μετά χαράς θα διώξουν όσους δεν αφομοιωθούν με το καλό στον υλικό κώδικα του …πολιτισμού της Δύσης, (στον κώδικα του αμοραλισμού/ατομισμού). 3) Όσοι θεωρούν απαράδεκτο το δικαίωμα στην εθνική αυτοδιάθεση, (στην πατρίδα, στο έθνος - κράτος: στην κοινή γλώσσα - στο κοινό θρήσκευμα - στο κοινό έδαφος), όχι μόνο «ρίχνουν» σύνορα απ’ έξω, (με στρατιωτικά άρματα μάχης), ή, από μέσα, (με τραπεζικά άρματα μάχης), μα, είναι οιονεί επίδοξοι εγκληματίες και απόδειξη, μεταξύ άλλων, το γεγονός, ότι διακρίνουν τα εγκλήματα σε παραδεκτά και μη, ενώ, πολλοί απ' αυτούς θεωρούν ότι δεν έχουν γίνει καν εγκλήματα τα οποία αποδεδειγμένα έγιναν, ή, θεωρούν ότι δεν είναι ακριβής ο αριθμός των θυμάτων κ.λπ.

Όποιο από «τα» προαναφερόμενα «δύο κεφάλια της κόμπρας» που καλείται …πολιτισμένη Δύση και να «δαγκώσει» τον μουσουλμάνο στην Ρώμη ή στην Νέα Υόρκη ή στην Λυών, «θα πάει άκλαυτος» ο άνθρωπος. Ναι, μα, «άκλαυτοι θα πάμε» κι’ εμείς, γιατί, έτσι θα καταστεί και η Ευρώπη ότι κατέστησαν οι Η.Π.Α. μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001: Ένα απέραντο αστυνομικό κράτος, (μία απέραντη «Ανατολική Γερμανία» με την Interpol, το F.B.I., την N.S.A. σε ρόλο Stasi). 

➤ Τί καλύτερο απ’ αυτό για όσους επιδιώκουν να επιταχύνουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, (ολοκληρωτισμό), αναγορεύοντας, (έτσι), την Ε.Ε. σε κράτος; 

➤ Τί καλύτερο απ’ αυτό για όσους επιδιώκουν να επιβάλλουν παγκόσμια τραπεζική δικτατορία;   

Ελλάδα

Σε συνθήκες χάους, οι χώρες σε κομβικά γεωγραφικά σημεία, (τέτοια είναι η περίπτωση της Ελλάδας), κινούνται αυτοβούλως.

➤ Επιχειρούν να αξιοποιήσουν τις φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές τους με όποιον μεγάλο «παίχτη» βρούνε πρόθυμο.

➤ Εντάσσονται σε όποιον συνασπισμό, (δυνάμεων), επιθυμούν.

Το να συμμαχήσει η Ελλάδα «μ’ όποιον της κατέβει στο κεφάλι», ενώ, στο μεταξύ, έχει βρεθεί, ή, για την ακρίβεια, την τοποθέτησαν θυρωρό στα Δαρδανέλια, δεν είναι ήσσονος σημασίας κίνδυνος για τους πάτρωνές της, (Ισραήλ, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο).

➤ Η Ελλάδα δεν πλεονεκτεί μόνο σε γεωγραφική θέση ή μόνο σε υδρογονάνθρακες.

➤ Η Ελλάδα πλεονεκτεί και σε πηγές χρυσού του μέλλοντος αφού η ερημοποίηση πολλών περιοχών κάτω από τον Ισημερινό είναι βέβαιη σε κάποια, (όχι πολλά), χρόνια από σήμερα. Το νερό, (οι υδάτινοι πόροι), είναι ο χρυσός του μέλλοντος και η Ελλάδα έχει απ’ αυτό, (το πολύτιμο- ακριβό κάποια στιγμή στο μέλλον).

Στην Shin Bet ο καλός Δρούζος, στην Δαμασκό ο καλύτερος Το νερό θα είναι άλλωστε και η μία από τις αφορμές για να γίνουν όλα χειρότερα γύρω από τον Τίγρη και τον Ευφράτη. Όποια χώρα πάσχει από έλλειψη νερού και συνάμα διακρίνεται για την απληστία της σ’ ότι αφορά στα αποθέματα φυσικού αερίου και όχι μόνο, (…), ψάχνει εδώ και χρόνια αφορμές να λύσει το πρώτο πρόβλημά της, εκτονώνοντας, ταυτοχρόνως, την απληστία της σ’ ότι έχει να κάμει με την πράσινη ανάπτυξη, …συγγνώμη, με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειες. Και πρέπει να σπεύσει, γιατί, αν δεν σπεύσει, τότε, θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Η Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, όσο, (ακόμη), ο μαύρος χρυσός, (το πετρέλαιο), θα έχει ψωμί θα είναι φίλη - σύμμαχος, (χώρα), των Η.Π.Α., όχι μετά, οπότε, θα πρέπει να αναδιαταχτεί «η τράπουλα» στην Μ. Ανατολή για να διατηρηθεί, πόσω μάλλον για να αυξηθεί η κυριαρχία των …πολιτισμένων αμερικανών, ιουδαίων, βρετανών εκεί πέρα κάτω. Η απληστία κάποιων, δεν είναι μόνον ιδιοτελής, (δεν θέλουν να φάνε μόνον οι ίδιοι, θέλουν να ταΐσουν και τους φίλους τους, γιατί, αν δεν τους ταΐσουν, πώς θα τους κρατήσουν φίλους τους;) Απαραίτητη η διευκρίνιση αυτή γιατί π.χ. ορισμένοι …κακοήθεις πιστεύουν ότι όποιος κάμει ληστείες και παραμένει επί δεκαετίες ασύλληπτος είναι πράκτορας. Nαι, ισχύει αυτό, μα, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δρα για το κοινό καλό και όντως, το δημόσιο συμφέρον εξυπηρετούν και οι αφανείς κρατικοί λειτουργοί, όχι μόνο το δικό τους, (το προσωπικό συμφέρον). Μα είναι και αδύνατον άλλωστε π.χ. το να στοχοποιήσεις μια ομάδα ανθρώπων αν δεν προκαλέσεις εξ ονόματός της αιματοχυσία σε άλλη ομάδα ανθρώπων.


Με εδαφικό κατατεμαχισμό, (βλ. νότια Βαλκανική), ή, με μετατροπή των εννοιών «εθνική ενότητα = κοινωνική συνοχή» και «εθνική συνεννόηση» σε κενές έννοιες αντισταθμίζεται ο κίνδυνος να αποδειχθεί για την Ελλάδα ευκαιρία το χάος που θα επικρατήσει αρχικά στην Μ. Ανατολή, εν συνεχεία στον ευρωπαϊκό χώρο, κατόπιν παγκοσμίως. 

text ©2020 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP