Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Να σάς ζήσει, να σάς ζήσει

Τρόμαξε

Δεν θα συνεχίσουν, τελικά, οι ευρωN.At.O.κομμουνιστές, μετά την 7η Ιουλίου 2019, να …σώζουν τον μέσο έλληνα πολίτη, από το ευρώ, από το N.At.O. και από τον μόνο νόμιμο και γι’ αυτό μόνιμο ληστή του, (το κράτος), ε; Δεν είναι μόνο για γέλια όσοι ανεγκέφαλοι κι’ όσοι κουτοπόνηροι έκαμαν με την ψήφο τους και μάλιστα δύο, μέχρι σήμερα, φορές, πρώτο κόμμα την πολυεθνική εταιρία ιδεολογικών συμμετοχών η οποία καλείται «Συ.Ριζ.Α.», είναι και κρίμα, γιατί, θα μεγαλώσουν, (θα αναθρέψουν), θέλοντας και μη, «τις κόμπρες που γέννησε», σε όλους, ανεξαιρέτως, τους τομείς, στο μεταξύ 2015 - 2019 διάστημα, η πολιτική του «πολυώροφου», (πολυιδεολογικού), «αυτού, οίκου ανοχής, (αλά Άμστερνταμ)». Και τούτο, βεβαίως, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα είναι στην εξουσία σήμερα, ή, ποιο κόμμα θα είναι στην εξουσία αύριο, (το 2021, το 2025, το 2028).  

Κατά τα λοιπά, ωστόσο, ναι, όποιος και να ήταν απέναντι στα από το 1968 «ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια, φέτος, θα τα κατάφερνε. Τεσσεράμισι χρόνια, 
(2015 - 2019), συγκυβερνήσεις - κυβερνήσεις πολιτικών απατεώνων και εθνικών μειοδοτών είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Τρόμαξε, προφανώς, ο μέσος θέσει ανήλικος, (μωρός), πολίτης, (φορολογούμενος - ψηφοφόρος), έχοντας, επί πέντε, σχεδόν, χρόνια, «τώρα», για γονέα του, (επιμελητή του), έναν εκατό φορές πιο ανήλικο, (μωρό) 
- χίλιες φορές πιο ανεύθυνο από δαύτον. Αλλά και πιο αδίστακτο, γιατί, αυτό που προέχει για κάθε ατομιστή, ο εαυτός του είναι, δεν είναι οι κόρες του, ή, οι γιοί του. (Δεν είναι ο λαός. Και προπαντός δεν είναι οι πλέον αδύνατοι οικονομικά και γι’ αυτό αφρούρητοι αστυνομικά). Κάθε υλιστής - αμοραλιστής μπαμπάς, ή, μαμά - π.χ. ένας κίναιδος, π.χ. μία αδήλωτη πόρνη, (φεμινίστρια), π.χ. ένας πορνοβοσκός- βάζει το δικό του/το δικό της συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τέκνου του/της.

Οι συμπολίτες μας

Αλλάζει άρδην η ζωή των επιβαινόντων σε Volkswagen Golf αφότου συγκρουστούν με νταλίκα Volvo και μάλιστα δύο φορές, όμως. Η κατόπιν εορτής πολιτική ωριμότητα, πόση σημασία μπορεί να έχει, λοιπόν; Όταν μάλιστα είναι δεδομένη από πριν η ευθύνη τού οδηγού τού Volkswagen? Ή δεν «παίρνει» ο οδηγός «στον λαιμό του» τους συνεπιβάτες του μετά από μετωπική με νταλίκα; Και ποιος «τους παίρνει στον λαιμό του»; η συνοδηγός του; ή οι άνθρωποι που κάθονται στο πίσω κάθισμα;

➤ Σε ποιόν ανέθεσε ή κατά τον εκλογικό νόμο πλειοψηφία το 2009 την διακυβέρνηση της χώρας; στον Γ.Α.Π.; Δηλαδή στις Η.Π.Α. Ε;

➤ Και το 2015; Σε ποιόν ανέθεσε ή κατά τον εκλογικό νόμο πλειοψηφία την σωτηρία της από το ευρώ, από το N.At.O. κι’ από τον μόνο νόμιμο και γι’ αυτό μόνιμο ληστή της, (το κράτος); στους ευρωN.At.O.κομμουνιστές; Αποφασίζοντας μάλιστα και με δημοψήφισμα την 5η Ιουλίου 2015 ότι δεν χρωστά κεφάλαιο και τόκους σε ξένες τράπεζες, σε φορολογούμενους ξένων κρατών, σε επενδυτές ομολόγων 
κ.λπ.; 

Με μια διαφορετική ψήφο σαν αυτή της 7ης Ιουλίου 2019 γυρνά ο χρόνος πίσω;

SYRIZA-7-July-2019
Έχουν ανάγκη και οι πολιτικοί απατεώνες ξεκούρασης,
έχουν ανάγκη και οι εθνικοί μειοδότες ραστώνης. 

Η φίλη μου ο Ανδρέας

Πιστεύουν πολλές ότι τους τάζει, (υπόσχεται), ο τάδε ή ο δείνα πριν συνευρεθεί, (ερωτικά), μαζί τους, για πρώτη φορά. Όχι επειδή αγνοούν ότι αυτά που τους λέγει δεν ευσταθούν, μα, επειδή θεωρούν ότι οι «κυρίες» με όρχεις έχουν μόνον όρχεις. Όχι, έχουν και ανασφάλειες, έχουν και «στήθος», έχουν και ωραιοπάθεια. Έτσι βρίσκονται πολλές από τις κυρίες αυτές, «μετεκλογικά», δέσμιες, (να αναθρέφουν «τις κόμπρες» που απέκτησαν με «την» οιονεί πεντάχρονη αρσενική «φίλη» τους).

Με τον Adolf Hitler, για παράδειγμα, o οποίος δήλωνε λίγους μήνες πριν το 1933: «Και βέβαια το τάγμα μας, συγγνώμη, το κόμμα μας, θα σεβαστεί την αρχή της πλειοψηφίας, (την δημοκρατία), μόλις ανέλθουμε στην εξουσία». Πράγματι, ουδέποτε ευσταθούσαν, (βάσει λογικής),

➤ οι προγαμιαίοι όρκοι, (π.χ. «θα σε κάμω βασίλισσα»),

➤ οι προεκλογικές υποσχέσεις, (π.χ. «θα διώξω τις Βάσεις», «θα σκίσω τα “Μνημόνια”», «λεφτά υπάρχουν»),

➤ πόσω μάλλον τα στοιχεία εισόδου των εταιριών στις αγορές κεφαλαίου, (χρηματιστήρια),

➥ τα στοιχεία εισόδου χωρών «ανέκδοτων» στην «Ευρωζώνη»,

➥ τα στοιχεία εισόδου του μέσου «Γκρούεζα» από την Κ.Ν.Ε., από το Πα.Σο.Κ., από τον Ε.Κ.Ο.Ν. «Ρήγας Φεραίος» στη τσέπη μας, μέσω Δ.Ε.Η., Ε.Ρ.Τ., Ο.Τ.Ε. κ.ο.κ.

Προπαντός αν γίνεται λόγος για διαβεβαιώσεις προερχόμενες από πολιτικά ομοφυλόφιλους, (σοσιαλιστές διεθνούς ή εθνικής εκδοχής). Η έννοια μπέσα, (φιλότιμο), όμως, είναι σε όλους άγνωστη μέσα σε τέτοιες δράκες, οπότε, οι εκκαθαρίσεις με το πιστόλι, (βλ. π.χ. Stalin), ή, με το βαμβάκι, (βλ. π.χ. Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης κ.α.), μετά, δεν διαψεύδουν, τουναντίον, επαληθεύουν την ορθότητα της …παροιμίας: «πες μου με ποιόν» 
…τεκνοποίησες, «να σου πω τι γέννησες».

Είναι αργά τώρα πια

Αναμφίβολα, (αποδεδειγμένα, άλλωστε), η αρχή: «το μη χείρον βέλτιστο» είναι η μόνη πάγια αρχή πολιτικής ωριμότητας για έναν - καθέναν πολίτη, (φορολογούμενο 
- ψηφοφόρο). Πρακτικό αντίκρισμα η αρχή αυτή, ωστόσο, θα είχε αν η κρίσιμη, (βάσει του εκλογικού νόμου), πλειοψηφία, την εφάρμοζε τότε που έπρεπε, (στον κρίσιμο χρόνο).

➤ Την 4η Οκτωβρίου 2009

➤ Ή, τουλάχιστον, την 25η Ιανουαρίου 2015 

Τώρα, (Καλοκαίρι 2019), είναι αργά και είναι αργά σε όλους, πια, τους καίριους τομείς. Η ζωή του ζωντανού ή του αρτιμελή, εξάλλου, δεν είναι ίδια με την …ζωή του νεκρού, ή, του, δια βίου, πια, ανάπηρου, μετά από διπλή μετωπική, (σύγκρουση), με νταλίκα. 

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.com




"Να σας ζήσει, να σας ζήσει"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP