Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Οι υποψήφιοι της καρδιάς μας

«Λεφτά υπάρχουν»

Εξυπηρετεί από διαφορετικό «μετερίζι», (κόμμα), εδώ, (στην Ελλάδα), ο καθένας από τους ακόλουθους τρεις υποψηφίους:

➤ την διεθνή τραπεζική, σε ότι αφορά στον τομέα της οικονομικής πολιτικής
ΚΙΝΑΛ by yahooxaxaxouxa 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ΚΙΝΑΛ
by yahooxaxaxouxa
6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

➤ τα συμφέροντα των Η.Π.Α. και του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων, σε ότι αφορά στον τομέα της διπλωματίας - (της εξωτερικής πολιτικής).

«Έχει σύνορα η θάλασσα;»

Δεν είναι οι μόνοι υποψήφιοι της καρδιάς μας οι συγκεκριμένοι, (τρεις υποψήφιοι), μα, είναι, κατά το μάλλον, ή, ήττον, οι πλέον εμβληματικοί σήμερα. Το γεγονός δε ότι είναι της καρδιάς μας οφείλεται

➤ όχι τόσο στην ζημία που επιφέρουν και μάλιστα σε κάθε επίπεδο στον μέσο έλληνα ή ελληνοποιημένο πολίτη,
 
ΣΥΡΙΖΑ by yahooxaxaxouxa 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια την αμερικανική κυβέρνηση και τον κ. Ομπάμα, καθώς, χωρίς τη δική τους βοήθεια και την επιμονή ότι η συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει το ζήτημα του χρέους, ίσως να μην είχαμε πετύχει.» Γιάννης Δραγασάκης

➤ μα, προπαντός, (κυρίως), σε όσους από τους έλληνες ή ελληνοποιημένους πολίτες υπερψηφίζουν τα συγκεκριμένα κόμματα, πόσω μάλλον τους συγκεκριμένους υποψήφιους.

Όντως, η συμβολή του Αλέξη Τσίπρα, της οικογένεια Παπανδρέου και του Γ. Βαρουφάκη στην καταστροφή ελλήνων ή ελληνοποιημένων πολιτών και προπαντός των ψηφοφόρων τους και ενίοτε και των οπαδών τους ή και συνεργατών τους είναι σημαντική. 

Ναι στο Grexit, όχι στο Brexit

Θα ήταν πράγματι απώλεια το να μην εκλεγούν ξανά βουλευτές ο Γ.Α.Π. και ο Γ. Βαρουφάκης ή να μειωθεί σημαντικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συ. Ριζ. Α.

➤ Θα ήταν απώλεια, όχι μόνο για την Ουάσιγκτον, για την διεθνή τραπεζική και για το Τελ Αβίβ.

ΜέΡΑ25 by yahooxaxaxouxa 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
ΜέΡΑ25
by yahooxaxaxouxa
6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
➤ Θα ήταν απώλεια και για όσους από εμάς ουδέποτε ψηφίσαμε - ουδέποτε θα ψηφίσουμε σοσιαλδημοκράτες, πόσω μάλλον Αριστερά.

Η καταστροφή και μάλιστα η ριζική (καταστροφή) των ανόητων ή πονηρών, (= βραχύβια ευφυών), πολιτών, τούς οποίους, κατά κανόνα και κατ’ επάγγελμα εκπροσωπεί η Αριστερά και η σοσιαλδημοκρατία μέσα σε κάθε χώρα, δεν εξαρτάται από τις αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις, από την ηγεσία της Αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας εξαρτάται. Οι πρωινοί «κτηνοτρόφοι» και απογευματινοί «…φιλόζωοι» αποδεκατίζουν τους πολλούς, όχι άλλοι. Οι ουμανιστές, (ανθρωπιστές) - οι κοινωνιστές. 

Τους ανόητους πολίτες και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τους πονηρούς, (τους βραχύβια ευφυείς), πολίτες, μόνον οι ηγεσίες των λεγόμενων προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, (= οι «προβατόσχημοι λύκοι»), είναι ικανές να οδηγούν στο «σφαγείο» με μηδενική αντίσταση,
(διαμαρτυρία), από πλευράς των πολιτών αυτών.

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

 



"Ekloges 2019 Oi ypopsifioi tis kardia mas"






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP