Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Το ΣόροςΌμετρο

Ποιό κόμμα να ψηφίσεις φέτος για να είναι και στην επόμενη Ελληνική Βουλή δυνατή η φωνή των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Βρετανικής Κοινοπολιτείας;

Εκλογές 2023 Κοίτα τι δείχνει το ΣόροςΌμετρο που παρουσιάζουμε σήμερα (19η Μαΐου 2023) εδώ (στο yahooxaxaxouxa.blogspot.com). Την τριετία 1989 - 1991 το κατασκευάσαμε. Δεν υπάρχει κατά την γνώμη μας πιο αξιόπιστος δείκτης …πολιτισμού από το ΣόροςΌμετρο. ΒορειοΔυτικά και στο χαμηλότερο σημείο της Γης (στην Νεκρά Θάλασσα) βρίσκεται «ο πυρήνας (χτυπά η καρδιά)» της …προόδου.

Το ΣόροςΌμετρο στην Ελλάδα την 20η Μαΐου 2023
Το ΣόροςΌμετρο στην Ελλάδα την 20η Μαΐου 2023

ΜέΡΑ25 Ψηφίζοντας ΛέΡΑ, soz, ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για την Ρήξη, ψηφίζεις 100% Ατζέντα George Soros. Είναι ο μόνος …πολιτισμένος «μέχρι σπλήνας», (Σόρος «έως μυελού των οστών»), πολιτικός φορέας.

ΣυΡιζΑ Ψηφίζοντας ΞυΡιζΑ, pardon, ΣυΡιζΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ψηφίζεις 90% Ατζέντα G. Soros.

ΠαΣοΚ Ψηφίζοντας ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλοιφής (Πέτρου Λάμπρου - Θεόδωρου Τσουκάτου), συγγνώμη, ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής (Νίκου Ανδρουλάκη), ψηφίζεις 80% Ατζέντα Soros.

ΚΚΕ Ψηφίζοντας «Περισσό», (ΚΚΕ), ψηφίζεις 70% Ατζέντα Soros.

ΣόροςΌμετρο

«Κατέβασέ» το στο original μέγεθός του από εδώ


ΝΔ «ΣημίτηςΤοΠοτάμιΤουΚούλη» ψηφίζεις ψηφίζοντας Νέα Δημοπρασία, sorry, Νέα Δημοκρατία, δεν ψηφίζεις ΝΔ

Πρόκειται για την πολιτική παράταξη της οποίας η ηγεσία θέλει να υλοποιήσει Ατζέντα Σόρος σε όλους τους τομείς μα δεν το μπορεί και δεν το μπορεί γιατί δεν της το επιτρέπει η Βάση. Υλοποιεί λοιπόν Ατζέντα Soros όπου την αφήνουν.

Κάθε παράταξη που εκπροσωπεί αστική τάξη σε ευρωπαϊκή χώρα (πχ στην Ισπανία, πχ στην Βέλγιο, πχ στην Ιταλία) κινδυνεύει με διάσπαση ή ακριβέστερα με κατακερματισμό (με πολυδιάσπαση) αν υιοθετήσει ολόκληρη την Ατζέντα Σόρος.

Οι φιλοξενούμενοι στο Blair House
Οι φιλοξενούμενοι στο Blair House

Ελληνική Λύση Ψηφίζοντας Ελληνική Πλύση, scusa, Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος, ψηφίζεις πιθανό ή απίθανο «δεκανίκι» σε ενδοκοινοβουλευτικό κόμμα το οποίο εφαρμόζει Ατζέντα Soros.

Εθνικό Κόμμα Να ψηφίσεις Εθνικό Χώμα pardon Εθνικό Κόμμα - Έλληνες δεν το μπορείς, γιατί, το δημοκρατικό πολίτευμα, κατά τους πολιτικούς οι οποίοι διορίζουν τους δικαστές στην Δύση, μόνον οι σοσιαλιστές [κρατιστές (φασιστοειδή)] του σωστού έθνους, (πχ ο Αβραάμ Μπεναρόγια, πχ ο Λέων Τρότσκι), δικαιούνται, βάσει του Καταστατικού τους, να το καταλύουν, μόλις ανέρχονται στην εξουσία.

Tο συμπεριλάβαμε όμως - το συμπεριλάβαμε για τους ακόλουθους τρεις λόγους:

Τα Πουτανάκια των Αμερικανών
«Κατέβασέ» το στο original μέγεθός του από εδώ

Πρώτον: Εδώ - τώρα παραθέτουμε όχι όλα τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές 2023 στην Ελλάδα μα μόνον όσα από τα κόμματα αυτά οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν, εμφανίζουν να εκλέγουν έστω και έναν βουλευτή. Το Εθνικό Κόμμα - Έλληνες ήταν ένα από τα κόμματα αυτά.

Δεύτερον: Ενδέχεται να επαληθευτεί η εκτίμηση παύλα πρόβλεψη, αν όχι η ανησυχία (ο φόβος) μερίδας …προοδευτικών οι οποίοι «πίνουν νερό στο όνομα του Soros» ότι «κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως απαγορευτεί και η δική μας συμμετοχή στις εκλογές».

Τί λές;
Τί λές;

Ότι εθνικότητας και να είναι ένας σοσιαλιστής [κρατιστής (φασιστοειδές)] εξάλλου, σε μονοκομματική …δημοκρατία αποσκοπεί, (βλ. πχ τα κομμουνιστικά κόμματα μέσα σε κάθε χώρα), οπότε, η α λα κάρτ και συγκεκριμένα η αναλόγως της εθνικότητας επιλογή πολιτικά ομοφυλόφιλων, («αγαπάμε πχ Ουκρανούς ή Ιουδαίους ή Βρετανούς ή Κούρδους μα μισούμε Άραβες ή Έλληνες ή Κινέζους ή Πέρσες εθνικοσοσιαλιστές»), είναι τακτική «δίκοπο μαχαίρι».

Τρίτον: Έχει γεμίσει κόμματα ο συντηρητικός χώρος στην Δύση -κυρίως στην Ευρώπη- μετά την πανδημία του Κορωναϊού (COVID-19) Μόνον εδώ (στην Ελλάδα) είναι 10 με 15 τα κόμματα αυτά τώρα. Πόσα εξ αυτών είναι φιλελεύθερα (Δεξιά) όμως; Φιλελεύθεροι (Δεξιοί) είναι όσοι εκφράζουν θέσεις που αρμόζουσες σε εθνοκρατιστές (εθνοσοσιαλιστές);

«Κατέβασέ»
το στο 
original μέγεθός του
από εδώ

Επαναληπτικές εκλογές Η απλή αναλογική είναι «ένα από τα τόσα κουσούρια που άφησε» στον μέσο Έλληνα, στην μέση Ελληνίδα ψηφοφόρο η «Πρώτη Φορά» Αμερική. Θα χρειαστεί να πάμε και δεύτερη φορά να ψηφίσουμε λοιπόν. Με ενισχυμένη, την δεύτερη φορά, αναλογική. Αλλιώς «έπαρχος» των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν «βγαίνει».

◼ Όσες φορές και να ψηφίσεις ΜέΡΑ25, Soros «δαγκωτό» θα ψηφίσεις.

◼ Όσες φορές και να ψηφίσεις «ΣημίτηςΤοΠοτάμιΤουΚούλη», πρόεδρο χωρίς κόμμα, («άστεγο χωρίς παγκάκι»), θα ψηφίσεις, εάν, (εφόσον), η ηγεσία της ΝΔ υιοθετήσει ολόκληρη την Ατζέντα Soros.

«Καλό βόλι».

text ©2023 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

VP SorosOmetro


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP