01 «Μπορείς βέβαια να διαιρείς φερειπείν και με το 214 ένα σύνολο όπως είναι ο χρόνος, μα, για χρήση είναι τηλεκοντρόλ με 214 κουμπιά (ή για γέλια)»; Δεν είναι μόνο σχήματα λόγου:
➤ η παροιμία «όλα τα γουρούνια ίδια μύτη έχουν»,
➤ το αποδιδόμενο στον Διογένη (Κυνικό) απόφθεγμα: «λυχνίας σβεσθείσης, πάσα γυνή Λαΐς»,
➤ ο αφορισμός «όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι»,
στ’ αλήθεια ο σχηματισμός λ.χ. όλων των «θηλυκών» [άρτιων (ζυγών)] με περισσότερα του ενός ψηφίου (διψήφιων, τριψήφιων κ.ο.κ.) αριθμών επιτυγχάνεται με τους μονοψήφιους, (0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9). Από το άθροισμα 1+2+3+4 προκύπτει εξάλλου το 10 (το σύνολο «των γραμμάτων της αριθμητικής αλφαβήτου»), ή, αναλυτικά:
➤ «το σκότος», (το 0) από την μία,
➤ «το φως», (το 1) από την άλλη,
οπότε;
Αρνητικός ή θετικός είναι «ο πόλος της μπαταρίας», (κάθε υποκείμενο ή αντικείμενο, οπότε και κάθε κατάσταση). Μόνο τέσσερις (οι 2, 4, 6, 8 συγκεκριμένα) είναι οι πέραν του μηδενός μονοψήφιοι «παθητικοί», μόνο τέσσερις (οι 3, 5, 7, 9 συγκεκριμένα) είναι οι πέραν του άσσου μονοψήφιοι «ενεργητικοί» αριθμοί.
Απρίλιος 2010 «(…) είναι στ’ αλήθεια τυχεροί/ όσοι πεθαίνουν νέοι»¹, επειδή, όντως, μετά τα 49, 50 αρχίζεις να μονολογείς: «θρηνώ και οδύρομαι όταν εννοήσω τον θάνατο»². Αν μάλιστα γεννήθηκες, Ελλάδα, δεκαετία 50 ή 60 ή 70, τα κοντινότερα σε σένα πρόσωπα, εν μέσω κρίσης έφυγαν από την χώρα ή από την ζωή. Δεν άλλαξε, απλώς, ο κόσμος, (γύρω σου), «γκρεμίστηκε». Όχι μόνο μεγάλωσες, «φρίκαρες» κιόλας.
Τυπικά αγνοούν οι πολλοί, οι πολλές τι εστί μοναξιά. Ουσιαστικά, σπανίζουν π.χ.
➤ οι φλύαροι «πάνθηρες»,
➤ οι κουτσομπόλες «κόμπρες»,
➤ οι πολύφημοι «λύκοι»,
που συνειδητοποιούν, πόσω μάλλον που παραδέχονται ότι τροφή είναι οι γύρω τους. Ολομόναχο καθένα τέτοιο («ανθρωποφάγο») έλλογο ον, αρσενικού ή θηλυκού φύλου, (απο)μένει, αν κάθε πρωί που ξυπνά, δεν βρίσκει μέσα στο σπίτι του, έστω κι’ έναν άνθρωπο για να πληγώνει. Έναν από τους γονείς του, τουλάχιστον.
➤ αυνανιστές με παρέα (= σκοπίμως άτεκνους),
➤ άδηλες πόρνες (= φεμινίστριες),
➤ ομοφυλόφιλους;
Όχι, μα, θα βρίσκει ρομπότ, (το αλουμίνιο θ’ αντικαταστήσει …τέκνα, pet, …συντρόφους). Δεν είναι μόνο δύσκολο είναι κι’ άσκοπο σ’ εποχή YouTube να γίνεις π.χ. «Jack Nicholson» ή «Aretha Franklin»: Όπου «λαλούν» πέντε, «ξυπνούν» 95, όχι όπου «λαλούν» 100, (όπου «κακαρίζουν» όλοι, «δεν ξημερώνει»).
Φεβρουάριος 2022 Δεν έχει κάτι ανάλογο (δεν έχει εναλλακτική) ο Putin:
Προσάρτηση Κριμαίας 2014 Αδύνατη η διατήρηση Ρωσικού Στόλου Μαύρης Θάλασσας αν Κρεμλίνο δεν ελέγχει έδρα Στόλου αυτού, (Σεβαστούπολη).
Προσάρτηση Ντονμπάς 2022 Δυνατή η τοποθέτηση βαλλιστικών πυραύλων made in USA στον λεγόμενο Ανατολικό Τομέα αν η Ουκρανία ενταχθεί στο NAtO (39 χιλιόμετρα απέχει από τα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας η ρωσική πόλη Μπελγκορόντ).
«Έλα όμως» που είν’ εφικτή υλικά (τεχνολογικά) σ’ εποχή Twitter η πραγματοποίηση του ονείρου κάθε εθνικοσοσιαλιστή ή ανόητου. Το να έχουν, δηλαδή, μόνο μία σημαία
(➤ το σφυροδρέπανο,
➤ την σβάστικα,
➤ την αστερόεσσα,
➤ άλλη),
οι Στόλοι³ όλων των χωρών.
Ολοκληρωτισμός Δεν είναι καλή ή κακή η κατάληξη κάθε διεθνιστή, (κάθε αναρχικού, κάθε κομμουνιστή, κάθε νεοφιλελεύθερου), η κατάληξη που αξίζει σ’ όποιον άνθρωπο σκάβει τον λάκκο του είναι. |
Ταμειακές Και στην Ελλάδα από 1/1/2023 συνδεδεμένες on line (διαδικτυακά) με Εφορία οι ταμειακές των ιδιωτικών (;) επιχειρήσεων. Όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, λοιπόν, [εργαζόμενοι κι' άνεργοι, (λαμβάνοντες κρατικά επιδόματα)]. Ή παραμένει ιδιωτική όποια επιχείρηση έχει και επίσημα συνέταιρο το κράτος;
Λογαριασμοί Μετρητά «γιοκ» έως το 2030, 2040 Μόνο να καταθέτω μονάδες (ψηφιακού νομίσματος) στην κάρτα σου θα μπορώ αν σου χρωστάω. Θα τίς λαμβάνεις όμως αν με την σειρά σου χρωστάς στην Εφορία;
Για πόσο (ακόμη) θα φέρουν εθνική σημαία τ’ αντιτορπιλικά (και) της Ρωσίας υπό τέτοιες συνθήκες; Ή δεν είναι συνθήκες παγκοσμίου, πια, σοσιαλισμού [= κρατισμού (φασισμού)] οι προϊούσες;
__________________
¹ Πυθαγόρας (Παπασταματίου)
² Νεκρώσιμη Ακολουθία Χριστιανών Ορθοδόξων
³ Τουρκικός Στόλος Με χώρα - μέλος της ΕΕ και του NAtO γειτονεύει δυτικά η Τουρκία, όχι μ’ έθνος - κράτος. Επαρχία «σοβιέτ» (= υπερεθνικού διευθυντηρίου) είναι μετά το 1993 (έτος σύστασης της ΕΕ) κι’ η Ελλάς.
➡ Η ασφάλεια των ΗΠΑ, της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, του Ισραήλ προέχει και στο Αιγαίο -πέραν της Κύπρου- μετά το 2015, όχι η ασφάλεια της Ελλάδος. Αλλοεθνείς, (π.χ. ολλανδοί, βέλγοι) ασκούν ουσιαστικά αστυνομικά, στρατιωτικά καθήκοντα σε Κω, Σούδα, Λέσβο, (Μόρια), Σκιάθο, Σάμο...
➡ Προπαντός Αλεξανδρούπολη. Ή δεν διεύρυναν το ΒορειοΑτλαντικό Σύμφωνο στα Βαλκάνια (βλ. ένταξη Σκοπίων στο NAtO), αρχές 2019, τα εν Ελλάδι ενεργούμενα Ουάσιγκτον, Τελ Αβίβ, Λονδίνου;
➡ Μα και στα Γιάννινα, ιουδαίος εκλέχτηκε δήμαρχος Μάιο 2019
Σε τί θα κάμει την διαφορά ο μουσουλμάνος ή ειδικότερα ο τούρκος που, ενδεχομένως, εκλεγεί, σήμερα - αύριο, δήμαρχος π.χ. Μυτιλήνης; Δεν επιδιώκει να ενταχθεί και στην EE η Τουρκία η οποία παραμένει μέλος του NAtO?
➡ Λίγοι παλαιστίνιοι εκλέγονται βουλευτές στο Ισραήλ;
➡ Λίγοι έλληνες υπηρέτησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία σε θέσεις «κλειδιά»;
Θεοποιημένος Εθνικοσοσιαλισμός Ο Ιουδαϊσμός είναι ο μόνος, ως τις μέρες μας, θεοποιημένος εθνικοσοσιαλισμός, (βλ. Ιουδαϊκό Μεσσιανισμό). |
Το να είναι το κράτος στην τάδε χώρα ή ήπειρο ή στην υφήλιο ενός και μόνον έθνους απαιτεί κάθε εθνικοσοσιαλιστής, πόσω μάλλον κάθε ιουδαίος εθνικοσοσιαλιστής, μιας κι’ ο Ιουδαϊσμός είναι ο μόνος, ως τις μέρες μας, θεοποιημένος εθνικοσοσιαλισμός, (βλ. Ιουδαϊκό Μεσσιανισμό). Το αν είναι κινέζος ή άραβας ή σλάβος ή άλλης εθνικότητας ο «kapo» του σοσιαλισμού [= κρατισμού (φασισμού)] αυτού, δεν έχει σημασία.
Συντρέχουν από παλιά λόγοι κι’ είναι:
➡ εχθρικό, έναντι της Άγκυρας, ανατολικά (Συρία, Κουρδιστάν, Ιράν), το Ισραήλ,
➡ φιλικό, έναντι της Άγκυρας, δυτικά (Κύπρο, Αιγαίο, Μακεδονία), το ΕΛΙΑΜΕΠ
Σήμερα, (τώρα), ωστόσο, δεν ματαιοπονούν όσοι απαιτούν να φέρει κι’ ο Τουρκικός Στόλος:
➡ την αστερόεσσα
➡ ή την σημαία της Χαζαρίας
➡ ή το σφυροδρέπανο του ψηφιακού, αυτή την φορά, δολαρίου.
Αν είσαι ο Erdoğan και το ξέρεις αυτό, γιατί «πατάς και στην βάρκα» της Δύσης «και στην βάρκα» της Μόσχας; «Θα πέσεις (στο νερό)»!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.