Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

«Ο Τσίπρας “έγραψε”, ο Μητσοτάκης “υπέγραψε”, “ζήτω” ο ΓΑΠ.» Mike Pompeo

Για …κλίμα και για ξένο χρήμα
στής Αριστεράς το κτήμα

«Le gendarme à New York» 22η Οκτωβρίου σήμερα, 22η Σεπτεμβρίου «χθες»: Για …το κλίμα πρωτίστως, για το ξένο χρήμα (για τις επενδύσεις των Η.Π.Α. στην Ελλάδα) δευτερευόντως, πήγε, «στο κτήμα» (στην έδρα) του εργοδότη των, όπου Γης, κατ’ επάγγελμα, προοδευτικών, (της Αριστεράς και των Μ.Κ.Ο.), την 22η Σεπτεμβρίου 2019, ο Μητσοτάκης. Όχι για άλλο λόγο και σίγουρα όχι για τα κατ’ ευφημισμό, μετά το 1993 (έτος ίδρυσης Ε.Ε.), εθνικά θέματα της Ελλάδας.

H χαρά της KGB (MNB Ltd)
ως το 1989 ο ΟΗΕ

67th Bilderberg Meeting Δεν ήταν μόνο στην φετινή συνάντηση της Λέσχης Bilderberg -(7η Μαΐου έως 2η Ιουνίου 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας)- ψηλά, στην ατζέντα, των, προς συζήτηση, θεμάτων, η …ανάγκη επιβολής κοινών, (σε οικουμενικό επίπεδο), νόμων και φόρων, υπέρ προστασίας «και καλά», (δήθεν), του φυσικού περιβάλλοντος. Απασχολούν, σχεδόν, κάθε χρόνο, την τελευταία δεκαετία, τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη think tank, «τα πράσινα άλογα».   

74η Γ. Σ. Ο.Η.Ε. Είναι μείζονος σημασίας ζήτημα, για την διεθνή τραπεζική, σε καιρό παγκόσμιας επιτήρησης, (διασύνδεσης πλαστικού χρήματος με προσωπικά δεδομένα), η εγκληματική αλλαγή. [(Η μετάβαση και επίσημα, πια, στην παγκόσμια δια«κυβέρνηση», (δικτατορία)]. Με άλλοθι και ή κυρίως την κλιματική αλλαγή. «Σου λένε: “εδώ, κινδυνεύει ο πλανήτης. Αν δεν αξίζει μιας διεθνούς κομμουνιστικής (τραπεζικής - φορολογικής = κρατικής) δικτατορίας η διάσωση του …πλανήτη, τότε, τί αξίζει μιας …τόσο …μεγάλης …θυσίας από πλευρά των ολίγων στην υφήλιο; Μα, άξιζε η σωτηρία των … αγορών ανάλογης, (διεθνούς), δικτατορίας, σε νομισματικό επίπεδο.»

Αλλού τα κληματόφυλλα
«αλλού» οι «γίδες» Soros

…Κλίμα και πορεία επενδύσεων των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, λοιπόν, οι πραγματικοί λόγοι της μετάβασης Μητσοτάκη στην N.Y. Αυτοί οι λόγοι, (οι αληθινοί), θα έπρεπε -λογικά- να θυμίζουν, σήμερα, (22η Οκτωβρίου 2019), φαγητό αεροπλάνου. Δυστυχώς, όμως, η εγχώρια και η διεθνής επικαιρότητα του 3ου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2019 παραπέμπουν, (ακόμη!), σ’ ένα τέτοιο, (μπαγιάτικο και γι’ αυτό ανθυγιεινό), γεύμα catering. Όχι αναίτια:

Θα ήταν αδιανόητο να αντιπολιτεύονται τον εαυτό τους στην πραγματική, (την νεοφιλελεύθερη), διάστασή του, οι, κατά τόπους, (κατά χώρα), μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι του George Soros, («λέγε με» Rothschild): Αριστερά, Μ.Κ.Ο., Οικολόγοι, L.G.B.T., άθρησκοι - γενικά οι ατομικιστικές, (100% αντικοινωνικές), δυνάμεις, από τις οποίες εξαρτάται η πλήρης απελευθέρωση της ζήτησης στην υφήλιο. Η άσκηση αντιπολίτευσης με αφορμή επουσιώδη, αν όχι άσχετα, θέματα, (θέματα που δεν έχουν σχέση με «την ταμπακιέρα» όπως π.χ. είναι το θέμα της ανυπαρξίας τετ α τετ συνομιλίας Μητσοτάκη - Trump), ενδείκνυνται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Τσίπρας είναι, άλλωστε, ο πρωθυπουργός που «έγραψε», σ’ ότι αφορά στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, όχι ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης, απλώς, «υπέγραψε». Μόνο που «υπέγραψε» πριν μεταβεί στις Η.Π.Α., (όχι αφότου μετέβη), οπότε:

Θα ήταν εκ του περισσού -(μόνο και μόνο για την λήψη των αναμνηστικών φωτογραφιών εθιμοτυπίας)- η δια ζώσης, (στον Λευκό Οίκο), συνομιλία του με Trump. Τί να πεις μ’ όποιον «παρέλαβε από τον Obama “έτοιμο - του κουτιού, (καινουργή)” τον Τσίπρα»;

«Χώρια» που θα ήταν και επιζήμιο, (εκτός από περιττό), ένα τέτοιο, (ανούσιο), meeting, για τον κύριο εργοδότη της Αριστεράς και των Μ.Κ.Ο. μέσα σε κάθε χώρα. Η τήρηση των προσχημάτων -[από την μία πλευρά η Αριστερά κι’ από την άλλη η Δεξιά που δεν είναι Δεξιά, (ούτε εθνική, ούτε φιλελεύθερη)]- προέχει, πάντα, για την Ουάσιγκτον, αναφορικά με χώρες «δορυφόρους» της και γι’ αυτό «μπανανίες», όχι η τήρηση των σχημάτων, (των ουσιαστικών διαφορών), τα οποία, σε τελική ανάλυση, είναι ανύπαρκτα.]

«Πρώτη φορά» Αμερική Από τους 10 πρωθυπουργούς της Ελλάδας που πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη τα τελευταία 70 χρόνια (1949 - 2019) στις Η.Π.Α., ο μόνος που πραγματοποίησε δύο φορές επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α. σε μία μόνο θητεία, (πρωθυπουργική), είναι ο Αλέξης Τσίπρας: 27η Σεπτεμβρίου - 2η Οκτωβρίου 2015 πρώτη φορά, 14η - 18η Οκτωβρίου 2017, δεύτερη! Από τους 4 προέδρους των Η.Π.Α. οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, το διάστημα 1949 - 2019, ο ένας απ’ αυτούς, (ο Barack Obama), επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, ήρθε, (Νοέμβριο 2016), εδώ, (στην Ελλάδα)!! Από τους 4 πρωθυπουργούς της Ελλάδας οι οποίοι είχαν την τιμή να φιλοξενηθούν με τις συζύγους τους στο President's Guest House (Blair House) του Λευκού Οίκου, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ένας, (εξ αυτών)!!! Από τα 5 σχεδόν χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία ή «Πρώτη Φορά Αμερική», …συγγνώμη, η «Πρώτη Φορά Αριστερά», μόνο δύο χρονιές, (τις τελευταίες: το 2018 και το 2019), δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη Τσίπρα στις Η.Π.Α. ή επίσημη επίσκεψη Obama ή Trump στην Ελλάδα!!!!

Κάθε «διαζευγμένη» με ΓΑΠοΤσίπρα
είναι «μανούλα» τού Pompeo  

Αλεξανδρούπολη Για τα όσα συμφώνησε η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με τον Λευκό Οίκο πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην «Νότια Μακεδονία», …συγγνώμη, στην Ελλάδα, 4 - 6 Οκτωβρίου 2019, ο Mike Pompeo, όχι για άλλο λόγο.

«Rosemary's Baby» «Παίρνω διαζύγιο από τον Τσίπρα» την 7η Ιουλίου 2019, εξάλλου, ναι μεν είναι είδηση, μα, όχι συνταρακτική. «Ή θανάτωσαν πολλές τα τέκνα που έκαναν με τον πρώην; Ούτε μία στις 1.000.000» Ή θα βρισκόταν στην απελπιστική θέση που βρίσκεται σήμερα έναντι των Η.Π.Α. η Ελλάδα χωρίς ΓΑΠ τον Απρίλιο 2010 - χωρίς Τσίπρα τον Ιούνιο 2015; «Ούτε μία στο εκατομμύριο.» «Από την παρουσία δύο συζύγων αυνανιστών, (χρήσιμων μόνο στον εαυτό τους), απαλλάσσεσαι με δύο, αντίστοιχα, διαζύγια, όχι από τα τέκνα που έκαμες μαζί τους σε στιγμές κατά τις οποίες δεν αυνανιζόσασταν από κοινού για να μην νιώθετε μοναξιά».

Ο απελθών πρωθυπουργός, (ο Τσίπρας), παραχώρησε (και) το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στον Στρατό των Η.Π.Α. προκειμένου το N.At.O. «να γυαλίσει με brasso την», έναντι της Ρωσίας, «δαγκάνα», στην Θάλασσα του Μαρμαρά. (Τα Δαρδανέλια βρίσκονται «από κάτω», όχι η Βαρκελώνη.)

Σούδα Είναι δυνατόν να μην ισχύει στην Κρήτη ότι ισχύει άνω ποταμών και συγκεκριμένα των Τεμπών; Μα δεν στέκει και βάσει λογικής το να είναι «στενός κορσές» η αμυντική συνεργασία Ελλάδας - Η.Π.Α. στην Αλεξανδρούπολη, στην Καβάλα, στην Θεσσαλονίκη και «χαλαρός δεσμός» στην Σούδα, στο Στεφανοβίκειο, στην Λάρισα, στο Άκτιο, (N.At.O.).

U.S. Embassy Athens Τα όσα τόνισε για την Συμφωνία αναφορικά με τις στρατιωτικές Βάσεις των Η.Π.Α. στην Ελλάδα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» την 21η Ιουλίου 2019 ο εδώ πρέσβης των Η.Π.Α. Geoffrey Pyatt, επανέλαβε σε συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα την 22η Σεπτεμβρίου 2019 ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, (22η Σεπτεμβρίου 2019), αναχώρησε για τις Η.Π.Α. ο Μητσοτάκης.

Πριν καν προλάβει να προσγειωθεί στις Η.Π.Α. το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας εκεί, προέκυψαν χειροπιαστά αποτελέσματα για τις Η.Π.Α. λοιπόν. Οπότε, «τί έγινε», που δεν συνομίλησαν κατ’ ιδίαν την Τετάρτη 24ης Σεπτεμβρίου 2019 ο Μητσοτάκης με τον Trump, «κέχοδεν η φορβάς εν άλω»;

U.S. Department of Defense Το 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου 2019 ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού ο Μητσοτάκης, όχι το 2017 ή το 2018 Δεν έγινε προ δύο ή τριών μηνών η «διαπραγμάτευση» για την συνολική συμφωνία στενής - στενότατης, (πιο στενή δεν γίνεται…), αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - Η.Π.Α., έγινε καιρό πριν ανέλθει στην εξουσία η Ν.Δ.

Ο καθένας, οποτεδήποτε, δύναται να το εξακριβώσει αυτό, (ανατρέχοντας στα κυβερνητικά πεπραγμένα της περιόδου 2015 - 2019). Εάν η μνήμη του είναι αδύνατη, γιατί, αν το μνημονικό του είναι επιλεκτικό, (ιδιοτελές), το τελευταίο που θέλει να θυμάται είναι «πότε έμεινε έγκυος». Απ’ αυτό προκύπτει το «από ποιον έμεινε έγκυος». Κανόνας η αρχή: «έγκυος κάποιος μένει μόνον από άλλον», μα, κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις: Οι ψηφοφόροι του Ανδρέα Παπανδρέου, για παράδειγμα, εξακολουθούν να αιτούνται «την διατροφή» να τους την καταβάλλουν τα εγγόνια τους μέσω εφοριών. Δεν «μένουν από άλλους έγκυοι οι αυνανιστές, από τους εαυτούς τους μένουν έγκυοι».    

Ομολογία πρόθεσης, από πλευράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να επισημοποιήσει, [επικυρώσει, (μονογράψει)], την συγκεκριμένη συμφωνία «πακέτο», ήταν, τα, μετά τον Ιούλιο 2019, λεγόμενα, τόσο του Μητσοτάκη, όσο και των αρμόδιων υπουργών του, γύρω από τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, όχι εξέταση της «διαπραγμάτευσης».

Και βέβαια, (αποδεδειγμένα, άλλωστε), Δένδιας και Παναγιωτόπουλος εργάστηκαν το τελευταίο τρίμηνο στις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διακρατικής, (Ελλάδας - Η.Π.Α.), συμφωνίας. Αυτό, (σαν γεγονός), ωστόσο, δεν διαψεύδει, τουναντίον, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι Η.Π.Α. ότι ήταν να πάρουν από την Ελλάδα το πήραν πριν ο Μητσοτάκης μεταβεί στις Η.Π.Α. στις 22/9/19 και σίγουρα πριν - πολύ πριν ανέλθει στην εξουσία. Καμβάς, εξάλλου, οι αρχικές, (2015 - 2019), υποχωρήσεις είναι, αφού, όλες, (χωρίς εξαίρεση), «οι διακρατικές συμφωνίες» -π.χ. Prespa Agreement- «έχουν συνέχεια, συνέπεια».
 
Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι, στην διάρκεια της Μεταπολίτευσης, ο δεύτερος, (μετά τον Κώστα Σημίτη), κυβερνητικός αξιωματούχος, εδώ, (στην Ελλάδα), ο οποίος ευχαρίστησε για τους δικούς του, (ξεχωριστούς), λόγους, δημοσίως, την κυβέρνηση των Η.Π.Α. -(επί Obama ο Γ.Δ.)- όχι ο Χρήστος Σταϊκούρας ή ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το μόνο εύλογο ερώτημα που εγείρεται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, συνεπώς, αφορά στα ανταλλάγματα, όχι στο αν ο Μητσοτάκης «υπέγραψε» με τυμπανοκρουσίες ή άνευ, («ταρατατζούμ»), τα όσα ο Τσίπρας «έγραψε». Ποιά είναι τα ανταλλάγματα σε εντός εισαγωγικών διαπραγματεύσεις;  

Κάνουν και οι διεθνιστές
εθνική αντίσταση;

Συμφώνησαν οι εν Ελλάδι πολιτικοί υπάλληλοι του G. Soros, (= Rothschild), την περίοδο 2015 - 2019, σε οτιδήποτε με τις Η.Π.Α. με άλλο αντάλλαγμα πέραν της παραμονής τους στην εξουσία εδώ, (στην Ελλάδα); Μα, ανάλογη συμφωνία, (για την προάσπιση των ελληνικών εθνικών συμφερόντων), οι εν Ελλάδι πολιτικοί υπάλληλοι του Soros, δεν έκαμαν με το Βερολίνο που είναι εχθρός τους, με την Ουάσιγκτον θα έκαμαν που είναι εργοδότης τους και μάλιστα (δια)μέσω Τελ Αβίβ;

Είναι δυνατόν να κατοχύρωσες εθνικό συμφέρον σε συμφωνία για τις Βάσεις και για πλείστες όσες άλλες διευκολύνσεις προς τις Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α. εδώ, (στην Ελλάδα), την οποία, (συμφωνία), δρομολόγησαν «τα» από το 1968 «ορφανά» του Αβράαμ Μπεναρόγια;

Ποιος διεθνιστής προασπίζεται εθνικό συμφέρον; Οι διεθνιστές που έκαναν …εθνική …αντίσταση την εποχή της τριεθνούς, (ιταλικής, γερμανικής, βουλγαρικής), Κατοχής, εδώ, (στην Ελλάδα), δολοφονώντας, μεταξύ άλλων, τον Συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό; Ή οι διεθνιστές που έκαναν …εθνική …αντίσταση την περίοδο 2012 - 2015 εδώ, (στην Ελλάδα), υπέρ της FedΚάνουν και οι διεθνιστές εθνική αντίσταση; Υπέρ ποιού έθνους, ακριβώς; Υπέρ αυτού που ελέγχει την διεθνική τραπεζική; Ή υπέρ του ιδίου που ελέγχει (και) τους πολυεθνικούς ομίλους;

Τον ρόλο που έπαιζε η Αριστερά μέχρι το 1991 μέσα σε κάθε χώρα «μπανανία» στην Δύση -(ρόλο Πέμπτης οικονομικής, στρατιωτικής, κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής Φάλαγγας)- παίζουν οι Μ.Κ.Ο. τα τελευταία 30 χρόνια μέσα στις χώρες αυτές, (φέουδα της μητροπολιτικής Δύσης) - οπότε;

text ©2019 yahooxaxaxouxa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP