Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ένας βλάκας και ένας προδότης μάς κάνουν το τέλειο υπαλληλικό δίδυμο

Μέχρι και τα τερματικά της «Info Solutions» …χάλασαν την 22α Νοεμβρίου 2015...

USASYRIZA
USASYRIZA 

Δεν είναι «ο σκατίβλαχος» από την 
Άρτα μαζί με «την τουβλίτα -  κανακάρη» από τα Χανιά, πόσω μάλλον «η» από διετίας ξενιτεμέν«η» «αρχιδότριχα» του George Soros «το κέντρο του κόσμου» σ' ότι αφορά στην θεματική ενός κατά κανόνα political satire blog σαν αυτό εδώ, (πέρα) - όχι.

…Απλώς, «δεν κουνιέται φύλλο» μετά τον Ιανουάριο 2015 πόσο μάλλον μετά τον Φεβρουάριο 2016 στην 
Ελλάδα.

[Οπουδήποτε, (σ' όποια περιφερειακή, της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας, χώρα), «τα πουτανάκια» τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης ελέγχονται από τον ίδιο «νταβατζή», (ήτοι: από τις μητροπολιτικές, της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας, χώρες), τα περιθώρια αντίδρασης του μέσου πολίτη, σ' επίπεδο εκπροσώπησης είναι, σχεδόν, ανύπαρκτα].

Με δεδομένη την «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» αυτή κατάσταση, λοιπόν, ποιός είναι σε θέση να γνωρίζει πότε οι ως άνω εθνικοί μειοδότες και πολιτικά ηλίθιοι «θα πληρωθούν αμφότεροι από τον "νταβατζή" τους στο νόμισμα που τους αξίζει»; 


Οι πονηροί λένε ανοησίες για να επανεκλέγονται, όχι οι ανόητοι, (οι ανόητοι λένε ανοησίες ακόμη και τότε που βρίσκονται στο 1%)

USASYRIZA
USASYRIZA 
«Δεν παίρνουμε όρκο» για τους άλλους, μα, εμείς, όχι, δεν είμαστε όσο …σοφός - …διορατικός ήταν π.χ. ο Άγγελος Διαμαντόπουλος, (μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου τού Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού μετά το 1968), ο οποίος, υπό τον τίτλο: «Γιατί δεν θα γίνει δικτατορία», εξηγούσε, με σειρά τριών, σχετικών, Άρθρων του, στην εφημερίδα «Η Αυγή», τον Απρίλιο 1967, γιατί, (για ποιους λόγους), δεν θα γίνει δικτατορία.

[Την 21η Απριλίου 1967 τυπώθηκε το τρίτο, (το τελευταίο «κομμάτι» από την συγκεκριμένη …Ανάλυσή του), μα, ευτυχώς για αυτόν, 
«Η Αυγή» δεν κυκλοφόρησε εκείνη την ημέρα].

Ναι, αγνοούμε το πότε οι νυν σύντροφοι - συνεργάτες «τών 
"Διαμαντόπουλων"», [«ο σκατίβλαχος» από την Άρτα μαζί με «την μπουχέσω την ψεκασμένη» καθώς και «την» από διετίας, (τώρα πια), ξενιτεμέν«η» «αρχιδότριχα» του G. Soros], θα ολοκληρώσουν ότι ξεκίνησε τον Απρίλιο 2010 ο Γ.Α.Π. και μάλιστα με πλήρη, μετά τον Φεβρουάριο 2016, συναίνεση «της τουβλίτας - κανακάρη» από τα Χανιά και εξ αυτού του λόγου δεν είμαστε «άνετοι», (=απρόσεχτοι), στην θεματική μας.

Μας ενδιαφέρει, άλλωστε, το να μένουν οι αναρτήσεις μας σαν αναγνώσματα ανώνυμων μεν, έντιμων δε, bloggers και όχι π.χ. σαν προεκλογικές υποσχέσεις τύπου: «θα σας δώσουμε ψωμί με αλεύρι από μύλο που δεν έχουμε και συγκεκριμένα από ξένο μύλο, (από τον μύλο του 
Mario Draghi και μας ενδιαφέρει, γιατί, ούτε πολιτικοί απατεώνες είμαστε, ούτε σε ηλίθιους, (συμπολίτες μας), απευθυνόμαστε, οπότε, δεν έχουμε λόγο να ρισκάρουμε να αναρτήσουμε π.χ. σήμερα βιολιά και π.χ. αύριο - μεθαύριο «να γίνει το έλα να δεις» στην χώρα - δεν μπορούμε, (= δεν μας συμφέρει), να παραβλέπουμε το τι ενδέχεται «να σκάσει μύτη» από την μια στιγμή στην άλλη, (από το ένα 24ωρο στο άλλο), σε τόπο με κυβέρνηση προδοτών και Αξιωματική Αντιπολίτευση βλακών - (θεωρούμε και άσκοπο -πέραν όλων των άλλων- το να «κατεβάζεις» ότι «ανεβάζεις» αφ ης στιγμής έχει αρχειοθετηθεί ήδη από τους ενδιαφερόμενους ότι «ανέβασες»).

«Θα» (ξανα)πάρω πίπες «για τα λόγια π’ είπες». (Πουστοβλάχικο της τάβλας)

USASYRIZA
USASYRIZA 
Δεν μας είναι και άγνωστος, «στο κάτω κάτω της γραφής», ο εσμός των διεθνοφασιστών οι οποίοι ανήλθαν στην εξουσία εδώ, (στην Ελλάδα), την 25η Ιανουαρίου 2015 και ανανέωσαν την κυβερνητική θητεία τους την 20η Σεπτεμβρίου 2015 
- τουναντίον, μάλιστα, γνωρίζουμε από την εποχή που διαμελίζονταν η Γιουγκοσλαβία τούς «κουκλοθεατράνθρωπους» των Μ. Κ. Ο. και του βασικού κορμού, μαζί με τις συνιστώσες, (sic), τής ανωνύμου διεθνούς εταιρίας …ιδεολογικών συμμετοχών η οποία μετά το 2004 φέρει τον διακριτικό τίτλο, (σφραγίδα): «Συ.Ριζ.Α.».

Και όχι, δεν είναι άσκοπη η προϊούσα επισήμανσή μας, γιατί, «ο διάβολος, στις λεπτομέρειες κρύβεται», οπότε, όταν κάνεις λόγο για ελληνικές, ή, φαινομενικά, έστω, ελληνικές πολιτικές δυνάμεις έχεις την πολυτέλεια να λαμβάνεις υπόψη σου από πριν λίγες - μικρές «λεπτομέρειες», όχι όταν κάνεις λόγο για πολιτικά 
υπο-σταθμαρχεία της Mossad, της C.I.A. και της ΜΙ6 στα Βαλκάνια τής μετασοβιετικής, (μετά το 1991), εποχής και πράγματι, (όντως), οι τομείς κυβερνητικής πολιτικής τών ευρωΝ.At.O.κομμουνιστών, [των πολιτικά σχιζοειδών τύπων τύπου: «ναι μεν μου αρέσει το μουνί αλλά που και που, (π.χ. καθ' εκάστη εβδομάδα), τρώω και κάνα πούτσο»)], έχουν όλοι, (ανεξαιρέτως: η οικονομική πολιτική, η διπλωματία, η κοινωνική πολιτική, η άμυνα, η πολιτισμική πολιτική) και εξαρχής, (από την 26η Ιανουαρίου 2015 κιόλας), όπως έγκαιρα, (πριν από τις 25-1-2015), «προβλέψαμε», (προειδοποιήσαμε), σχέση, πρωτίστως με ότι «καίει» τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, δευτερευόντως με την «ατζέντα» της Ε.Ε. και ελάχιστη ή (και) μηδενική, (ανύπαρκτη, σχεδόν), σχέση με τα ελληνικά συμφέροντα.

Κάποια από τα «συμβόλαια» αυτά διαπραγματευόμασταν στα πέντε - έξι κείμενα που προαναγγείλαμε την 17η Μαΐου 2017 ότι θα αναρτήσουμε εδώ -(περί «συμβολαίων με το αζημίωτο για τους ως άνω "αχυρανθρώπους"» - ανδρείκελα πρόκειται)- και ήδη, (από αρχές Ιουνίου 2017), θα τα είχαμε «ανεβάσει», μα, επισυνέβησαν αναπάντεχες, στο εξωτερικό, εξελίξεις, το τρίτο 10ήμερο τού Μαΐου 2017 και γι’ αυτό, (εξαιτίας των αδόκητων αυτών γεγονότων), το αναβάλαμε.

[Θα τα «ανεβάσουμε» εν ευθέτω χρόνω - δεν είναι δα και η πρώτη φορά, εξάλλου, μέσα στην τελευταία τριετία, που επιλέγουμε εξ ανάγκης, ή, ηθελημένα την σιωπή, μα, δεν γίνεται και αλλιώς, γιατί, το timing όπως και μία σειρά από άλλες συνθήκες, μόνον όταν αναφέρεσαι σε εθνικές «οχιές», (σε εθνικές πολιτικές συμμορίες), είναι «αστεία», τις περισσότερες φορές «ποσά», όχι όταν αναφέρεσαι σε διεθνείς «κόμπρες» - όχι όταν αναφέρεσαι σε διεθνείς πολιτικές συμμορίες, πολλώ δε μάλλον στα πλέον επιδέξια, (ακόμη και από την 
Χούντα πιο επιδέξια   
- ακόμη και από τον Γ.Α.Π. πιο επιδέξια), «στην πίπα "βλαχοπούτανα"» και μάλιστα στην κατ’ επανάληψη και «με σαλάκι», έναντι της Ουάσιγκτον, του Τελ Αβίβ κ.α. ξένων κέντρων και παράκεντρων εξουσίας, «πίπα» - (βλ. και «πίπα» έναντι του Οίκου Rotchlids - βλ. και «πίπα» έναντι του Recep Tayyip Erdoğan)].


text ©2017 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP