Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Θάνατος το κοκτέιλ το καλοκαίρι!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ

κοκτέιλ
κοκτέιλ
Θάνατος το κοκτέιλ το καλοκαίρι!Μοχίτο. Μέντα. Δύο μεζούρες λευκό ρούμι χρειάζονται για ένα ποτήρι, καθώς και δύο μεζούρες σόδα, δύο μεζούρες φρέσκο χυμό λεμόνι, μία κουταλιά μαύρη ζάχαρη, τριμμένο πάγο και μερικά φύλλα, μαζί, μ' ένα κλαδάκι, μέντα. Η παραδοσιακή, αυτή, γεύση «Αβάνας», ωστόσο, επιτυγχάνεται, μόνον αν κοπανηθεί, καλά, μ' ένα γουδοχέρι, η ζάχαρη και τα φύλλα της μέντας και μπούνε, κατόπιν, στο ποτήρι, με το ρούμι και την σόδα, έχοντας το κλαδάκι της μέντας, απλώς, για εφέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ

καρπούζι
καρπούζι
Τζίν. Λεμόνι. Μία απ' τις πλέον απλές καλοκαιρινές προσμίξεις γούστου «yahooxaxaxouxa», είναι η συγκεκριμένη «πατέντα». Aνάγεται, σε μία 10ετία πριν, που κρίθηκε απαραίτητο, ένα, καλοκαιρινό, αντιαλκοολικό, «(εφ)εύρημα», το οποίο, όμως, κατόπιν, έγινε όρος απαράβατος, (μοναδική προϋπόθεση), για την παρέα, κάθε φορά, που, αυτή, παρακολουθούσε, ζωντανά, γυναικείους αγώνες, bitch volley. Tο τελικό της αποτέλεσμα, (γεύση), το εγγυώνται οι φίρμες με τις «παραξενιές» που παρατίθενται, ακολούθως: Παγάκια, μέχρι πάνω, σ' ένα ποτήρι, και μέσα 1/3 «Gordon's London Dry Gin», θερμοκρασίας δωματίου, κι' όλο το υπόλοιπο, (ποτήρι), γεμάτο «Fanta», λεμόνι, με ανθρακικό, θερμοκρασίας ψυγείου, αλλά, μόνον από συσκευασία κουτάκι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ

σαν το ποτό είναι το πτώμα
σαν το ποτό είναι το πτώμα


 2014 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP