Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Περί παιδοφιλίας και πολιτικής

PrtScn Από τα Μάππειο 1 και 2 στο Πρόγραμμα Θαθθαλονίκης
PrtScn Από τα Μάππειο 1 και 2 
στο Πρόγραμμα Θαθθαλονίκης 
Περί παιδοφιλίας και πολιτικήςΌχι, τα σλόγκαν: «Παρτίς Αργία Παιδοφιλία - η εφημερίδα των πουσταριών 
- ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ», τα οποία γράψαμε σε μία από τις σατιρικές αφίσες που φτιάξαμε και αναρτήσαμε, μεταξύ άλλων, (σατιρικών αφισών), πριν και κατά την διάρκεια των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, εδώ, πέρα, μέσα, (στο yahooxaxaxouxa.blogspot.gr), δεν συνιστούσαν, ούτε συνιστούν υπονοούμενο για μέλη του Συ. Ριζ. Α. και κατ' επέκταση για μέλη, ή, για συνεργάτες της (συγ)κυβέρνησης που σχημάτισε μία, με, δύο, ημέρες, κατόπιν, ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στην Εισαγγελία απευθύνονται όσοι γνωρίζουν για υποθέσεις παιδοφιλίας και μάλιστα για υποθέσεις παιδοφιλίας με χρηματισμό, δεν κάνουν σάτιρα. Ούτε ανυπόγραφα ρεπορτάζ, άρθρα, σχόλια με υπαινιγμούς, (χωρίς το παραμικρό στοιχείο), συντάσσουν. Αυτό προβλέπει ο νόμος.

Προκύπτει ευθύνη για όσους αποδεδειγμένα ξέρουν το οτιδήποτε σχετικό και παρά ταύτα δεν απευθύνονται αρμοδίως. Μείζων ποινική και ενδεχομένως, πολιτική, ευθύνη. Είναι αδιανόητο το να έχει υπόψη του έκνομες πράξεις κάποιος και να σιωπά και είναι διπλά αδιανόητο αν ο σιωπών τυγχάνει πολιτικός.

Πηγή της σάτιράς μας επ' αυτού στις 25-1-2015 αποτέλεσαν κείμενα δημοσιευμένα:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΕΛΑ ΜΟΥ...
Δεν μπορείς κύριε Τζέλα μου...
1. Κείμενα από τα οποία προκύπτει ότι οι συντάκτες, ή, οι συνεντευξιαζόμενοι, δεν θεωρούν παράνομη την παιδοφιλία.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡ ΑΠΟΤΕΤΟΙΕ ΜΟΥ ΚΥΡ ΑΠΑΥΤΗ ΜΟΥ...
Δεν μπορείς κυρ - Αποτέτοιε μου,
κυρ - Απαυτή μου...

2. Σε άλλα κείμενα, από αυτά, μάλιστα, την θεωρούν πάθηση, η οποία, πρέπει, κατά τους ίδιους, πάντοτε, να αντιμετωπίζεται, σαν τέτοια, από τον νομοθέτη.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ...
Δεν μπορείς κυρά μου...
3. Σε κάποια άλλα, δε, κείμενα, (με το ίδιο θέμα), ο χρηματισμός, σε περιπτώσεις παιδοφιλίας, εξισώνεται, εμμέσως πλην σαφώς, με τον χρηματισμό π.χ. στον αγοραίο έρωτα μεταξύ ενηλίκων, ετερόφυλων, ή, ομοφυλόφιλων.

Για μπαράζ δημοσιευμάτων, των τελευταίων ετών, ο λόγος, σημειωτέον, όχι για σποραδικά δημοσιεύματα. Σε φιλικά προς τον Συ. Ριζ. Α. όργανα δημόσιου λόγου. (Τόσο σε ντόπια, όσο και σε ξένα, όργανα, δημόσιου λόγου).

Δεν μας παραξένεψε το περιεχόμενο των κειμένων αυτών. Πονήματα απύλωτων γαρ. Έχουμε ονομάσει, άλλωστε, την τελευταία τριετία, μέσα από εδώ, (μέσα από yahooxaxaxouxa.blogspot.gr), τον Συ. Ριζ. Α. ΣυνασΤισμό της ΠαπΑριστεράς & της Περιόδου. Στα πλαίσια της σάτιρας, προφανώς, μα, όχι αναίτια, βάσει των όσων προαναφέρουμε. Ή, για την ακρίβεια, βάσει ΚΑΙ των όσων προαναφέρουμε, αφού, ο συγκεκριμένος πολιτικός (;)

ΤΜΗΜΑ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ
Τμήμα Ηθικών Αναστολών
χώρος, χωλαίνει, όχι μόνο σε αυτό, μα, σε κάθε επίπεδο. Ή, τουλάχιστον, αυτή είναι η γνώμη μας. Δεν την έχουμε σχηματίσει τώρα την άποψη αυτή, την έχουμε αποκρυσταλλώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο καθένας έχει την γνώμη του, εξάλλου, για την τάδε, ή, για την δείνα Κοινοβουλευτική δύναμη. Και πρόδηλα η άποψή του αυτή καθίσταται εύλογη, εφόσον δύναται να την τεκμηριώνει, αν πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

PrtScn Πέντε χρόνια yahooxaxaxouxa blogspot
PrtScn Πέντε χρόνια 
yahooxaxaxouxa blogspot 
Δεν θα αναρτήσουμε, τώρα, ένα, ή, περισσότερα από τα κείμενα αυτά. Αν είχαμε τέτοιο σκοπό θα το κάναμε την 25η Ιανουαρίου 2015 που αναρτήσαμε και την σχετική σατιρική αφίσα. Δύναται μόνος του όποιος επιθυμεί, να βρει, πολλά από τα κείμενα αυτά, [αν τα αναζητήσει]. Οι δικοί μας ρυθμοί, είναι αργοί - έμμεσοι και είναι τέτοιοι επειδή δεν θεωρούμε σκόπιμο το να είναι γρήγοροι - άμεσοι. Το αναφέραμε την 4η Ιουλίου 2015

Σύμφωνα, πάντως, με τα συγκεντρωτικά, (πανελλαδικά), στοιχεία, εγκληματικότητας, που διανέμει, κάθε χρόνο, με δελτίο Τύπου¹, το αρμόδιο υπουργείο, ο ρυθμός αύξησης των συλλήψεων κατηγορουμένων για παιδοφιλία, την τελευταία 15ετία, φαίνεται να (παρ)ακολουθεί, κατά πόδα, σχεδόν, την ολοένα και μεγαλύτερη, (εξίσου χρόνο με τον χρόνο), κατάπτωση του επιπέδου του δημόσιου βίου. Ή δεν είναι αναμενόμενο το να μην έχει εκλεγεί από μη κλέφτες ο πρόεδρος ενός χωριού στο οποίο π.χ. είναι παράδοση το να κλέβουν οι δύο στους τρεις; Σε δικτατορία, ή, σε Κατοχή, «ζέχνει» μόνον «από το κεφάλι το ψάρι», όχι σε δημοκρατία. Αποκλείεται σε δημοκρατία η κορυφή να παραπέμπει π.χ. στον Καλιγούλα και η βάση π.χ. στον Ιησού. Κοινωνικό σώμα σε αποσύνθεση με ηγεσία υγιή; Όχι δα. Ισχυρισμός οφειλόμενος σε στρουθοκαμηλισμό, ή, σε φαρισαϊσμό είναι καθένας τέτοιος ισχυρισμός.

_____________________
¹ Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας στην οποία αναρτούμε για πρώτη φορά το καθετί εδώ πέρα μέσα, (στο yahooxaxaxouxa.blogospot.gr), συνοδεύουμε την κάθε ανάρτησή μας με ένα πρωτοσέλιδο της αυτής ημερομηνίας από τον ελληνικό, ή, από τον διεθνή Τύπο. Οπότε, λογικό είναι το να προσέχουμε σπάνια τι αναγράφεται σε καθένα από τα πρωτοσέλιδα αυτά. Το ίδιο συνέβη και τώρα:

Είχαμε ολοκληρώσει την προετοιμασία της ανάρτησής μας και κατόπιν προσέξαμε την είδηση: «Έπιασαν 31χρονο που διακινούσε 38000 αρχεία με βιασμούς νηπίων». Η εφημερίδα «Δημοκρατία» περιλαμβάνει, σήμερα, (11-8-2015), στο πρωτοσέλιδό της, μεταξύ άλλων ειδήσεων, την είδηση αυτή.

Το επισημαίνουμε, γιατί, διόλου απίθανο, οσονούπω, να μην συνιστούν, καν, είδηση, ανάλογες υποθέσεις. Ε, ναι, η συχνότητα των συγκεκριμένων κρουσμάτων, εξάλλου, έχει φτάσει να είναι από ένα, ανά εβδομάδα, σχεδόν. Κάτι, άλλωστε, το οποίο, δύναται, να διακριβώσει, ο οιοσδήποτε, ανατρέχοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, πόσο μάλλον στους αντίστοιχους, (επίσημους), ιστoτόπους της Europol και του F.B.I.


text © 2015 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP