Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Ηγέτες με κοάλα

Ηγέτες με κοάλαΑπό την Σύνοδο Κορυφής «του "G20"» η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού της Αυστραλίας κ. Τόνι Άμποτ μεταξύ 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2014 στο Μπρίμπεϊν του Κουΐνσλαντ το ένα από τα καλύτερα -κατά την γνώμη μας- highlights -στιγμές «αγκού», κατ' εμάς- της χρονιά η οποία οσονούπω θα εντάσσεται στο «χθες».

Τόνι Άμποτ και Μπάρακ Ομπάμα
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κ. Τόνι Άμποτ 
με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. κ. Μπάρακ Ομπάμα

Τόνι Άμποτ και Άγκελα Μέρκελ
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κ. Τόνι Άμποτ 
με την Καγκελάριο της Γερμανίας κ. Άγκελα Μέρκελ

Τόνι Άμποτ και Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κ. Τόνι Άμποτ
με τον πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν

Τα ανωτέρω στιγμιότυπα, βέβαια, δεν είναι π.χ. ψωμί, ή, λάδι, ή, κρασί -σχεδόν πάντοτε, εξάλλου, το «φαίνεσθαι» διαφέρει από το «είναι»- μα, με εικόνες θρέφεται, ως επί τω πλείστον, στην παρούσα εποχή - με «αγκού», κατά κανόνα, εικόνες θρέφεται, ως επί τω πλείστον, στην παρούσα εποχή, η πλειονότητα των όντων, των οποίων οι ανάγκες, δεν περιορίζονται π.χ. μόνο σε ευκάλυπτο, οπότε, αναλόγως, (με πλεόνασμα λόγου), αναπληρώθηκε το έλλειμμα έργου και φέτος - τόσο διεθνώς όσο και «εν Αθήναις». 

text © 2014 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP