Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Θάνατος η σαλάτα το καλοκαίρι!

ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΑΡΜΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΑΡΜΗΣ

σαλάτα
σαλάτα
Θάνατος η σαλάτα το καλοκαίρι!Σαλάτα. Χωριάτικη. Απ’ όλους αγαπημένη το καλοκαίρι κι’ ιδίως απ’ τις γυναίκες και τους άλλες. Η κλασική συνταγή παραμένει μάλλον η πιο δημοφιλής μα σίγουρα δεν είναι - δεν πρέπει λογικά ναι είναι και λίγες οι παραλλαγές της για τους εχθρούς της συνήθειας ή για όσους τυγχάνουν αντικομφορμιστές ακόμα και στις σαλάτες. Το γνήσιο κατσικίσιο τυρί αντί για φέτα είναι μία απ’ «τις παρασπονδίες» που πιθανόν θ’ αρέσουν σ’ όσους δεν την έχουν δοκιμάσει ακόμα και μπορούν - ξέρουν από πού να προμηθευτούν γνήσιο κατσικίσιο τυρί.

ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΑΡΜΗΣ
Ν. ΑΛΕΥΡΑΣ, Η. ΜΑΣΟΥΡΑΣ, Λ. ΔΑΡΜΗΣ

παγωτό
παγωτό
Παγωτό. Σοκολάτα. «Βασιλιάς» στις γεύσεις των καλοκαιρινών κι’ όχι μόνο εδεσμάτων - επιδορπίων και λατρεμένη από παιδιά κι’ ηλικιωμένους κυρίως μα κι' απ’ όσους είχαν την ατυχία να μην πεθάνουν νέοι. Δεν είναι σίγουρο ότι παραμένει σε πολλούς γνωστή ακόμα η κλασική συνταγή αλλά αν αληθεύει ότι η σκέτη σοκολάτα αρέσει κατά κανόνα στους περισσότερους τότε δεν αποκλείεται να βρουν ενδιαφέρουσες κάποιες συνταγές με πρόσμιξη Nescafe στην παρασκευή παγωτού σοκολάτας όσοι αγνοούν ίσως ότι «γίνεται κι’ έτσι» η ζωή ξεχωριστή μέχρι να τελειώσει. 

ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΑΡΜΗΣ
Ν. ΑΛΕΥΡΑΣ, Η. ΜΑΣΟΥΡΑΣ, Λ. ΔΑΡΜΗΣ

σαν τα πιάτα είναι τα πτώματα
σαν τα πιάτα είναι τα πτώματα
 2013 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP