Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δημιουργία συνθηκών κοσοβοποίησης Νοτίου Βαλκανικής

NATO_OTAN
NATO

Την βιασύνη του προέδρου των Η.Π.Α. απηχεί η βιασύνη του αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Mike Pence αναφορικά με 
την μετατροπή της π.Γ.Δ.Μ. στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας σε «Βόρεια Κύπρο, (Τουρκία)». Σε αυτό, (σε «τρύπα» στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας), θα μετεξελιχθεί η ένταξη της π.Γ.Δ.Μ. στο N.At.O. και στην Ε.Ε. με γεωγραφική προσδιορισμό που φτάνει π.χ. μέχρι τα Τέμπη. (Βλ. αιτήματα Εξέγερσης στο Κρούσοβο το 1903).

Ο αγώνας που έδωσε ο Mike Pence για να μην μετεγκατασταθούν πρόσφυγες από την Συρία στην Indiana είναι, ίσως, το πλέον χαρακτηριστικό «ντεσού» στην σχέση μεταξύ «κυρίου - υπηρέτη». (Μεταξύ Λευκού Οίκου - κυβέρνησης αχυράνθρωπων Soros στην Αθήνα). Έδωσε και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αγώνα προκειμένου οι πρόσφυγες που δημιούργησε η «Αραβική Άνοιξη» της C.I.A. & της Mossad να μετατραπούν σε εν δυνάμει έποικοι στις προς κοσοβοποίηση περιοχές της Νότιας Βαλκανικής.

Μόνο προδότες διαπραγματεύονται εθνικά θέματα με «την» δημοσιονομική «πλάτη» της χώρας «στο καναβάτσο»

«Τελείωσες» αν ανοίξεις εθνικά θέματα «με την πλάτη σου» δημοσιονομικά «κολλημένη στον τοίχο. Δεν «μαζεύονται πίσω “οι άνεμοι”» του χρόνου ή το 2020 και μάλιστα με τους εθνικούς πόρους ισοβίως μετά την 3οη Ιουνίου 2015 υποθηκευμένους. Μόνο φτωχοί στο μυαλό, οπότε, (κατ’ επέκταση), στην τσέπη, λύνουν τις διαφορές τους με γείτονες προστατευόμενους από ισχυρούς την στιγμή κατά την οποία οι δεύτεροι δύνανται, στην κυριολεξία, «να λιώσουν, (να πατήσουν χάμω)», τους πρώτους.
                                                   
Ποιος είναι φτωχός στην τσέπη «στα ψηλά πατώματα της “Κουμουνδούρου”» όμως; Αν ούτε ένας τότε:

✎ Τί είναι αυτοί που επιλύουν τα χρόνια προβλήματα του N.At.O. και της Ε.Ε. στην Μεσόγειο και στα Βαλκάνια και όχι τα οικονομικά συμφέροντα του μέσου έλληνα πολίτη; Ή δεν εκλέχτηκαν με την προεκλογική υπόσχεση να επιλύσουν τα δεύτερα;
                                                                                            
✎ Τί είναι οι κομμουνιστές που «στρατολογούν» χώρες και μάλιστα γειτονικές στην Ελλάδα χώρες για να τις εντάξουν στο N.At.O. και στην Ε.Ε. με γεωγραφικούς προσδιορισμούς τύπου: «Βόρεια Μακεδονία» και οσονούπω «Ανατολικό, (βλ. τουρκικό), Αιγαίο» αφού ο εποικισμός της Λέσβου, της Κω, της Σάμου, της Χίου, της Λέρου από μουσουλμάνους συνεχίζεται κανονικά από τον νέο Kissinger, (George Soros)?

Αναστασιάδης_Τσίπρας_Νετανιάχου
Αναστασιάδης - Τσίπρας- Νετανιάχου

✎ Τί είναι «η δεύτερη», (μετά το 1973), «Mossad» στο Μαξίμου που όχι μόνο το κράτος της Παλαιστίνης δεν αναγνωρίζει σε διακρατικό επίπεδο μα επιχειρεί να καταργήσει κιόλας την Κυπριακή Δημοκρατία προκειμένου, (έτσι), να μετατραπεί και η Κύπρος σε ότι μετατράπηκε η Παλαιστίνη μετά τον συστηματικό εποικισμό των ιουδαίων συνεταίρων, (βλ. East Med), Αναστασιάδη και Τσίπρα;

✎ Τι είναι αυτοί που συζητούν μετά τον Ιανουάριο 2015 εδώ, (στην Ελλάδα), τις διαφορές της χώρας μας με ξένους μαικήνες καθώς και με ξένους προστατευόμενους πρωινών κερδοσκόπων και απογευματινών φιλάνθρωπων; Ανόητοι είναι;

Δεν υπάρχουν «στα ψηλά πατώματα της “Κουμουνδούρου”» πένητες, πόσω μάλλον άνθρωποι που αδυνατούν να παραμείνουν με κάθε τρόπο, (θεμιτό και αθέμιτο), ζάμπλουτοι. Αυτός που συζητά εθνικά θέματα ενώ η χώρα του είναι «πεσμένη» οικονομικά «στο καναβάτσο», δεν είναι βλάκας, είναι κομμουνιστής, ή, νεοφιλελεύθερος, ήτοι, διεθνιστής, ή και τα δύο, (νεοφιλελεύθερος με χόμπι την προστασία των αδυνάτων), δηλαδή, προδότης, τόσο των εγχώριων αδυνάτων, όσο και των εγχώριων δυνατών.

Με το διπλό αζημίωτο οπωσδήποτε: Ο νεοφιλελεύθερος με χόμπι την προστασία των αδυνάτων, γνωστός και σαν
ευρωN.At.O.κομμουνιστής, εξάλλου, δεν εργάζεται μόνο κατά των συμφερόντων της εγχώριας εργατικής, εργάζεται και κατά των συμφερόντων της εγχώριας αστικής τάξης.

Όσο πιο πολύ τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια τής Deutsche Bank η Fed
τόσο πιο κοντά στην Μόσχα έρχεται το Βερολίνο

Βιάζεται και η Angela Merkel - βιάζεται και η Theresa May για όσα βιάζεται (δια)μέσω Mike Pence ο Donald Trump. Για διαφορετικούς λόγους η καθεμία:

Αυτόχρημα η δημοσιονομική «βόμβα» ύψους 2,4 τρισεκατομμυρίων ευρώ που καλείται «Ιταλία» αναγκάζει το Βερολίνο να επανεξετάσει το λάθος του να στηρίξει το τερατούργημα του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. που καλείται «ευρώ». Όπως βέβαια η μικρότερη «σε μεγατόνους μα εξίσου μεγάλη βόμβα» που καλείται «Ισπανία». Πολιτικά «απενεργοποιήθηκε» κι’ αυτή, όχι, οικονομικά, (όχι στην διεθνή αγορά ομολόγων).

Ήδη ο George Soros εκτιμά ότι «η Ευρώπη βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση». Την ανησυχία του μη τυχόν και δεν «πεθάνει» το «κάτι», (= η Γερμανία), για να «ζήσει» το «τίποτα», (η Ε.Ε.), εκφράζει, για μία ακόμη φορά, έτσι, «το ηχείο» Rothschild).

Christian_Sewing
Christian Sewing
Έχει και άλλους λόγους η Γερμανία να συσφίγγει τις σχέσεις της με την Ρωσία τον τελευταίο καιρό και όχι βέβαια μόνο σε επίπεδο Gazprom:

✎ To 2017 ενέταξε η Fed στις προβληματικές τράπεζες την Deutsche Bank.                                                                             
✎ Την 1η Ιουνίου 2018 μείωσε ο «S&P» την πιστοληπτική ικανότητα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας.

✎ Τυχόν «κόψιμο» από την Fed της Deutsche Bank στα «crash test» τον Ιούλιο 2018 ή λίγο αργότερα, εξαιτίας της μεγάλης έκθεσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας στην αμερικανική αγορά ομολόγων, παραγώγων, μετοχών:

➤ Θα αποδυναμώσει καίρια την θέση της Deutsche Bank στην διεθνή αγορά χρήματος, κεφαλαίων.

➤ Θα αναγκάσει το Βερολίνο να θυμηθεί με πόσο πιο ήπιο, (πιο πολιτικό, λιγότερο τεχνοκρατικό), τρόπο, φέρθηκε η Γερμανία στις Η.Π.Α. το 2008 που οι Η.Π.Α. όχι, απλώς, αντιμετώπισαν, μα, εξήγαγαν, (μετακύλησαν), παγκοσμίως, χρηματοπιστωτική κρίση.


Είναι δεδομένα μετά το 1991 τα προπύργια της Γερμανίας στα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας - (βλ. π.χ. Κροατία). Δεν χάνει κάτι το Βερολίνο με το να καταστεί και στα Σκόπια σε επίπεδο χονδρικού, λιανικού εμπορίου ότι κατέστη σε επίπεδο πολιτικής και άμυνας η Ουάσιγκτον, πόσω μάλλον ο Soros. Ναι, (σίγουρα), μα, αναπόφευκτα η «κόντρα» Βερολίνου - Ουάσιγκτον στο οικονομικό διέρχεται και από το στρατιωτικό πεδίο. (Προοιωνίζεται και εντός του ΒορειοΑτλαντικού Συμφώνου ρήγμα, πέραν της Ευρωπαϊκής πομφόλυγας).

Mετά«Brexit» πρόνοιες Ν.At.O.
  
Όσο προχωρά το «Brexit» αυξάνεται η ανησυχία του Λονδίνου γύρω από τυχόν επιτάχυνση των διαδικασιών ομοσπονδοποίησης της Κύπρου. Ένας λόγος παραπάνω αυτός να θέλει το «Μπάκιγχαμ» να ενισχύσει την θέση του στον N.At.O.

Stuart William Peach
Stuart William Peach
Οι στρατιωτικές Βάσεις του Ην. Βασιλείου στην Κύπρο, εξάλλου, ούτε να φύγουν πρόκειται επειδή το Ην. Βασίλειο αποχωρεί από την Ε.Ε., ούτε όμως τυχόν προσθήκη και στρατιωτικών Βάσεων του Ισραήλ στην Κύπρο -(προπαντός μετά από ομοσπονδοποίηση της Μεγαλονήσου)- σημαίνει ότι δεν (θα) πρέπει το Ην. Βασίλειο να προνοήσει για την περαιτέρω ενίσχυσή της θέσης του, (σαν επίλεκτο μέλος του N.At.O.), στην Δυτική, κυρίως, Βαλκανική.

Δεν ναυάγησαν οι συνομιλίες στο Crans-Montana. Απλώς, το Τελ Αβίβ δεν έχει λόγο να βιάζεται να καταργήσει την Κυπριακή Δημοκρατία όσο στην Τουρκία κυβερνά ο Erdoğan. Με πλήρως ελεγχόμενη από την Ουάσιγκτον κυβέρνηση στην Άγκυρα κρίνεται σκόπιμη η επιτάχυνση των εξελίξεων στην Κύπρο και στο Αιγαίο.

Δεν είναι ανήκουστη για κομμουνιστή θέση ή θέση του Γ. Γραμματέα του Α.Κ.Ε.Λ. (βλ. κυπριακή Αριστερά), κ. Άντρου Κυπριανού να διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου της Κύπρου (δια)μέσω Τουρκίας. Αποκλείεται όμως το Α.Κ.Ε.Λ. που έβαλε (και) στον τομέα της ενέργειας στην Κύπρο το Ισραήλ να έλαβε μία τέτοια θέση «συστημένη» από το Τελ Αβίβ ή απλούστερα από το κέντρο που τα τελευταία χρόνια ακούει το όνομα: «Erdoğan» και «βγάζει φλύκταινες». Πράγματι, «αγγλικά μιλά» ο κομμουνιστής όταν «δεν μιλά ιουδαϊκά». Και αντιστρόφως. Το Λονδίνο βολεύει μία τέτοια θέση στην παρούσα φάση, (έως αυτή εδώ την στιγμή, τουλάχιστον). «Κι’ αύριο πάλι, έχει “η H.S.B.C.”», …συγγνώμη, «“o Jacob Schiff” (= ο, θεός)».

Έτερον έλληνας πρωθυπουργός, εκάτερον πρωθυπουργός της Ελλάδας
για λογαριασμό της τάδε ή της δείνα Διεθνούς, δεν είναι το ίδιο

Κι’ ο Αντώνης Σαμαράς ευκατάστατος ήταν - είναι. [Δεν ήταν - ούτε είναι ενδεής φρενών, («φτωχομπινές» κατά την αργκό)]. Δεν «άνοιξε» εθνικά θέματα όσο ήταν στην εξουσία όμως. Γιατί; Άπαντες θυμούνται, εξάλλου, ότι ο Α. Σαμαράς είναι ισοβίως πολιτικός, (επαγγελματίας πολιτικός). Ποιος επαγγελματίας δεν θέλει να κερδίζει λοιπόν;

Μα και το 1992 είχε κάθε λόγο να προτάξει το συμφέρον του σαν επαγγελματίας, (πολιτικός). Αν όχι σαν σοσιαλιστής ο οποίος πρέπει πάση θυσία να συνεχίσει να εξυπηρετεί το κόμμα - κράτος, (βλ. «ρουσφέτια»). Οπότε, (γιατί), για ποιόν λόγο έβλαψε τόσο τον εαυτό του, όσο και το κόμμα του το 1992 ο Α. Σαμαράς; 

Δεν ξέρουμε, (δεν έχουμε υπόψη μας), π.χ. ρώσο κομμουνιστή που να μην γιορτάζει όταν εισβάλλουν στην Ρωσία οι γερμανοί επί Τσάρου και να μην διεξάγει μεγάλο partyωτικό πόλεμο όταν εισβάλλουν στην Ρωσία οι γερμανοί επί Stalin. Όταν μία χώρα γίνεται ιδιόκτητη, αξίζει τον κόπο να την υπερασπίζεσαι αν είσαι υπάλληλος του ιδιοκτήτη της, (π.χ. δεσμοφύλακας σε στρατόπεδα εργατών μηδενικού κόστους). Το ίδιο ισχύει και με τους νεοφιλελεύθερους. Τι λόγο έχει ένας διεθνιστής φιλελεύθερος, (πολιτικός εκπρόσωπος πολυεθνικών), να προασπίζει εθνική αστική τάξη και κατ’ επέκταση χώρα;

Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
Δεν είναι το ίδιο λοιπόν ο υπουργός Εξωτερικών ή ο πρωθυπουργός ανδρείκελο των Η.Π.Α. ή της Ε.Σ.Σ.Δ. με τον βέλγο ή με τον αυστριακό ή με τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών ή πρωθυπουργό. Δεν είχε λόγο ο Σαμαράς να «ανοίξει» εθνικά θέματα όσο ήταν στην εξουσία χώρας η οποία τελούσε υπό ελεγχόμενο χρεοστάσιο και μάλιστα σε πολυεθνικό νόμισμα αφ ης στιγμής ήταν έλληνας πρωθυπουργός και όχι πρωθυπουργός της Ελλάδας για λογαριασμό της τάδε ή της δείνα Διεθνούς.

* * *

Δεν νοείται πρωθυπουργός ο οποίος έχει το ακαταλόγιστο ή είναι μειωμένης αντίληψης άτομο. Δεν είναι χαζός ο κ. Τσίπρας ο οποίος με το που εισήλθε κιόλας στο Μαξίμου άρχισε να υπονομεύει συστηματικά την εθνική και την δημόσια ασφάλεια, οδηγώντας σκόπιμα στο ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο της 30ης Ιουνίου 2015 Πολιτικό όργανο της διεθνούς τραπεζικής και της Ουάσιγκτον είναι. Και μάλιστα τυφλό.

Όχι όμως μόνον από το 2015 και μετά. Από ιδρύσεως του ο κύριος, (βασικός), κορμός του πολιτικού χώρου του κ. Τσίπρα είναι Πέμπτη Φάλαγγα. Βάσει του δημόσιου, (επίσημου), λόγου και έργου του, όχι βάσει της δικής μας άποψης. Από το 1968 εκφέρει δημόσιο λόγο και δρα πολιτικά ο κορμός αυτός, άλλωστε, δεν δρα από (προ)χθές.

* * *

Του κόστισε του Σαμαρά που έπαψε να είναι πρωθυπουργός; Τί πρωθυπουργός; Χώρας δίχως επίγεια, θαλάσσια, εναέρια σύνορα; Πρωθυπουργός, εν ολίγοις, που δεν του αρκούσε η επιτροπεία της Ε.Ε. και επιδίωκε (να έχει) και την επιτροπεία του N.At.O.? Δεν είναι όλοι Αριστεροί. Αυτοί, ωστόσο, που είναι, ναι, την επιδιώκουν την πολύεδρη διεθνή επιτροπεία. Διεθνιστές είναι, άλλωστε.

Οι έλληνες πολίτες; Σε τι κατάσταση έχει περιέλθει αυτή την στιγμή ο μέσος έλληνας πολίτης με την πολύεδρη διεθνή επιτροπεία π.χ. στην Λέσβο, στο Λεκανοπέδιο Αττικής, στην Κομοτηνή; Του αρέσει η C.I.A.? Γιατί πριν, μόνο τον «βραχνά» των Βρυξελλών είχε. Δεν είναι …καλύτερα που έχει και την Mossad τώρα;


➽ Το οικονομικό πρόβλημα του μέσου έλληνα πολίτη επίλυσε η «δεύτερη», (μετά το 1973), «φορά Mossad»? Ή το οικονομικό πρόβλημα των ξένων επενδυτικών οίκων, των πολυεθνικών, των ξένων funds και προπαντός των ξένων τραπεζών;

➽ Τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα προασπίζονται «τα ορφανά» του Αβραάμ Μπεναρόγια που π.χ. εποίκισαν με μουσουλμάνους τις νήσους τους Αιγαίου και π.χ. επείγονται να εντάξουν στο N.At.O. και στην Ε.Ε. τα Σκόπια σαν Βόρεια Μακεδονία, (αλά Βόρεια Κύπρος); Γαλλικό ή ελληνικό ή γερμανικό ή ισπανικό εθνικό συμφέρον είναι το (πολυ)εθνικό συμφέρον των Η.Π.Α. στην ευρύτερη Βαλκανική και στην Μεσόγειο;   

➽ Υπέρ των πολλών, (υπέρ αδυνάτων), δρουν όσοι π.χ. αποφυλάκισαν 4.000 και πλέον ποινικούς; Ή δεν είναι εύλογη, (σκόπιμη), η διάχυση τρόμου - ανασφάλειας σε μάζα της οποίας η εθνική κοινωνική συνοχή υπονομεύεται συστηματικά και αδιάκοπα;

Μνημόνιο «ελληνικής ιδιοκτησίας» και επίχειρα εσχάτης προδοσίας
θα κληρονομήσει από τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας ο επόμενος

Το ρευστό μετά το 2000 και ακόμη περισσότερο μετά το 2010 διεθνές σκηνικό αιτιολογεί την βιασύνη του U.S. State Department στην δημιουργία συνθηκών κοσοβοποίησης της Νοτίου Βαλκανικής. Πριν γίνουν ξανά …εθνικές εκλογές εδώ, (στην Ελλάδα), πρέπει κατά το U.S. State Department να «ανοίξουν» από τους εν Ελλάδι Πεμπτοφαλαγγίτες και οι τελευταίες, (εναπομείνασες), «τρύπες» στην δημόσια, πόσω μάλλον στην εθνική ασφάλεια. Έτσι ώστε να καταστεί εφικτή, κατόπιν, η αξιοποίηση των ρηγμάτων αυτών απ’ όσες εκ των γειτονικών χωρών (θα) ελέγχονται πλήρως από το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.

Αφότου παραδώσει την εξουσία η δεύτερη, κατά σειρά, (μετά τον Γ.Α.Π.), κυβέρνηση Πεμπτοφαλαγγιτών αναλαμβάνει μικρό ρίσκο η Ουάσιγκτον με το να επιτρέψει, (τότε), στις γειτονικές χώρες την αξιοποίηση «των τρυπών» αυτών. Κατά το δοκούν ωστόσο και τότε, γιατί, αν η κυβέρνηση στην τάδε ή δείνα γειτονική, στην Ελλάδα, χώρα, δεν είναι πλήρως ελεγχόμενη από την Ουάσιγκτον, όχι, δεν συντρέχει -κατά την Ουάσιγκτον, πάντα- λόγος, να ενδυναμωθεί η χώρα αυτή. Με τους κατά τόπους, (κατά χώρα), πολιτικούς υπηρέτες του «παίζει» πάντοτε το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α., όχι με πολιτικούς όπως είναι π.χ. ο Recep Tayyip Erdoğan. 

Όσοι δεν βιάζονταν να κλείσουν οικονομική συμφωνία το Α΄ Εξάμηνο 2015 βιάζονται να κλείσουν εθνικές συμφωνίες σήμερα

Για να πας να λύσεις στο δικαστήριο τις διαφορές σου με τους γείτονες σου, θα πρέπει η χώρα σου να τελεί υπό κανονικές δημοσιονομικές συνθήκες, όχι να είναι «μαχαιρωμένη», σκοπίμως, για δεύτερη, συνεχόμενη, φορά, (την 30η Ιουνίου 2015), «πισώπλατα», με δράστη εσένα τον ίδιο. Σε μια τέτοια περίπτωση, απλώς, το «συμβόλαιο θανάτου» που σου ανέθεσε η Ουάσινγκτον, το Τελ Αβίβ, το Λονδίνο (απο)τελειώνεις. Γι’ αυτόν, ακριβώς, τον λόγο, οδήγησες, άλλωστε, την Ελλάδα σε ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο τον Ιούνιο 2015 Για να την αποδυναμώσεις πλήρως.

Μα και να «έπιανε» η αμερικανο-ιουδαϊκή, (βλ. Fed), μπλόφα έναντι του Βερολίνου το Καλοκαίρι 2015 οι μόνοι ωφελημένοι κατόπιν θα ήταν οι εξαγωγείς των Η.Π.Α. καθώς και «οι Rozes, (Luxemburg)» της Γενεύης που μεθοδικά υπονομεύουν από το 2008 και μετά την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας. Και πάλι η Ελλάδα δεν θα κέρδιζε το παραμικρό. Τουναντίον, μάλιστα, θα έχανε και εθνικό έδαφος πριν την ώρα της.

Και τώρα, (κατόπιν της οικονομικής διαπραγμάτευσης που έκαμες με την Γερμανία υπέρ των Η.Π.Α. το Καλοκαίρι 2015), …διαπραγματεύεσαι εθνικά θέματα - ε; «-Μάλιστα (!)» Υπέρ ποιών πάλι; Υπέρ του N.At.O. βεβαίως. Υπέρ (και) του Ισραήλ αναμφίβολα. Δεν είναι μεμπτό το να βοηθάς τους …αδυνάτους και δη όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Όχι εσύ, (ο ίδιος), μα, ο λαός που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς. Δεν λέγεται εθνική διπλωματία, πόσω μάλλον εθνική άμυνα η συγκεκριμένη …Τέχνη όμως. Λέγεται: «ρίχνω και το χώμα πάνω» από το θύμα μου, (πάνω από τον λαό τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπώ), για να μην αρχίσει να ζέχνει.    

Αλλά και πού, (είναι), το παράδοξο; Πού και πότε εκπροσωπούσε λαό, (έθνος - κράτος), π.χ. η Comintern? Ή …μήπως εξυπηρετεί λαό, (έθνος - κράτος), το δυτικού τύπου «σοβιέτ» που καλείται: Ευρωπαϊκή Ένωση; Δεν εξυπηρετούν εθνικά συμφέροντα οι διεθνείς των εργατών, των εργοδοτών, των τραπεζών, των πολυεθνικών. Τα όπου Γης, (= διεθνή), συμφέροντα των εντολέων τους εξυπηρετούν.

Πολυεθνική διπλωματία και άμυνα ή απλούστερα διπλωματία της διεθνούς τραπεζικής και άμυνα των πολυεθνικών, (ομίλων), ασκούν, τόσο οι κομμουνιστές, όσο και οι νεοφιλελεύθεροι, όχι εθνική οικονομική, κοινωνική, εξωτερική, αμυντική, πολιτισμική πολιτική.

Δεν έγινες τώρα, ή, προχθές Πέμπτη Φάλαγγα, από ιδρύσεώς σου είσαι Πέμπτη Φάλαγγα. Ανέκαθεν ο ακρωτηριασμός εθνών - κρατών ήταν λύση κι’ όχι πρόβλημα για την Αριστερά των ηλιθίων, (βλ. ευρωΝ.At.O.κομμουνιστές), πόσω μάλλον για την Αριστερά των δολοφόνων(βλ. Κ.Κ.Ε.).

Με το δάκτυλο του Ισραήλ να δείχνει προς το Ιράν η πολιτική των Η.Π.Α. έναντι της Τουρκίας

Δεν είναι εμπορική η πρόσφατη απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. να διακόψει τις πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία, είναι πολιτική, (= προσωρινή). Η πτώση του Recep Tayyip Erdoğan είναι το ζητούμενο για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α., όχι η αποδυνάμωση της Τουρκίας.

Recep_Tayyip_Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan
Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία είναι τακτικός πελάτης των Η.Π.Α. εξάλλου, όχι το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. (Βλ. π.χ. σχετικές παραγγελίες πλοίων από Γαλλία και Γερμανία). Κι’ όχι πως είναι εύκολο μέσα στα πλαίσια του N.At.O. το να στραφεί προς την Μόσχα η Άγκυρα για αγορά πολεμικών αεροσκαφών, μα, τονίζεται για μία ακόμη φορά, ότι, σκοπός της Ουάσιγκτον, δεν είναι να «τα σπάσει» με την Άγκυρα, (= να την «σπρώξει» εκτός Ν.At.O.), μα, να βάλει στην θέση του Erdoğan έναν «Τσίπρα», έναν «Γ.Α.Π.», (= ένα ανδρείκελο του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.).

Δεν είναι δυνατόν να γίνει στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στο Ιράν με ηγέτη στην Τουρκία τον Recep Tayyip Erdoğan. Αποκλείεται η Τουρκία υπό την ηγεσία Erdoğan να πειθαρχήσει π.χ. στον ναυτικό αποκλεισμό της Α.Ο.Ζ. Κύπρου - Ισραήλ που είναι απαραίτητος για μια τέτοια επέμβαση.

Η επίσπευση κοσοβοποίησης της Ελλάδας με επιβολή στρατιωτικού νόμου τον Ιούνιο 2015
Για να απολέσει η χώρα και εθνικό έδαφος οδηγήθηκε σκόπιμα σε ανεξέλεγκτο χρεοστάσιο στις 30-6-2015 από τους νυν κυβερνώντες οι οποίοι έως και επιβολή στρατιωτικού νόμου μελέτησαν, (σχεδίασαν), τον Ιούνιο 2015 Άσχετο αν την τελευταία στιγμή «πήρε την μπάλα από τα πόδια» της εν Ελλάδι Ομάδας «Soros» o Λευκός Οίκος με αποτέλεσμα η υπονόμευση την εθνικής ασφάλειας έκτοτε να συνεχιστεί μεν μα δια της διπλωματικής και μόνον οδού. Όπως βέβαια και με την συστηματική ακύρωση της δημόσιας ασφάλειας. Προπαντός στις κρίσιμες περιοχές, (Έβρο, νήσους και νησίδες Αιγαίου, Αττική κ.λπ.).

Δεν είναι κυβέρνηση Πέμπτης Φάλαγγας η κυβέρνηση Erdoğan

Την ακριβώς αντίθετη τακτική από την σκόπιμη αδράνεια που επέδειξε μετά τον Οκτώβριο 2009 ο Γ.Α.Π. και μετά τον Ιανουάριο 2015 ο Τσίπρας ακολουθεί έναντι των Οίκων Αξιολόγησης ο Recep Tayyip Erdoğan.

Flag_of_Russia
Russia

Φίλε αλβανέ, σκοπιανέ, βούλγαρε, τούρκε: Θέλεις να μπεις στο N.At.O.? Θέλει να μπεις στην Ε.Ε.; Τηλεφώνησε τώρα: 30 2105291308 Συ.Ριζ.Α.

Διάγγελμα ιουδαίου μπολσεβίκου της Wall Street το 1917 θυμίζει το από 12ης Ιουνίου 2018 …διάγγελμα Τσίπρα. Λέει τα πάντα εκτός βεβαίως από τα κέρδη της διεθνούς τραπεζικής μετά την εφάπαξ απαλλοτρίωση της Ρωσίας. Στην περίπτωση ενός πρωθυπουργού της Ελλάδας για λογαριασμό του Ισραήλ όπως είναι ο νυν, (πρωθυπουργός), δέον από πλευράς του είναι να αποσιωπά και το τι (παρα)δίδει τέσσερα χρόνια «τώρα» στους πάντες, εκτός Ελλάδας, για να παραμένει, (για να εξακολουθεί να παραμένει), πρωθυπουργός της …Ελλάδας.  
                                                                             
Και όμως:

✎ Οιοδήποτε αίτημα της Αριστεράς για ακόμη περισσότερες στρατιωτικές Βάσεις των Η.Π.Α. στην Αλβανία, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία είναι ώριμο αφότου κατέρρευσε η Ε.Σ.Σ.Δ. (μετά το 1991)

✎ Είναι και στην Δύση τώρα πια εφικτές οι εφάπαξ απαλλοτριώσεις όπως καλύτερα από τον καθένα γνωρίζουν όσοι έλληνες φορολογούμενοι, (πολίτες), παραδίδουν, θέλοντας και μη, οικίες, τιμαλφή, καταστήματα, λογαριασμούς, εξοπλισμό, στο κράτος, ή, ακόμα καλύτερα (!) στο διεθνές υπερ(κράτος) = funds. 

✎ «Κολχόζ» δυτικού τύπου, (βλ. π.χ. Ε.Ε.), απαρτίζουν τα νέου τύπου «σοβιέτ», (= υπερεθνικά διευθυντήρια), μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, (1989)

✎ Αν δεν αγωνιστεί ο μέσος διεθνιστής, (ο μέσος κομμουνιστής καθώς και ο μέσος νεοφιλελεύθερος), για την διεύρυνση αυτών, (των συνασπισμών διεθνούς ολοκληρωτισμού), ποιος θα αγωνιστεί;


Travel_SYRIZA
Travel SYRIZA

Δεν αποτελούν ιστορική έκπληξη, (πρωτοφανές γεγονός), οι Αριστεροί «κράχτες» της Ουάσιγκτον που αλιεύουν «πελάτες» για να τους «μπάσουν» στο «BarN.At.O.”» και στο «ClubE.U.”». Προπαντός αν οι «πελάτες» αυτοί είναι γειτονικές στην Ελλάδα, χώρες, όπως π.χ. είναι η Τουρκία. Ένταξη των Σκοπίων στο N.At.O. με γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια Μακεδονία» είναι όχι απλώς επιτυχία για το N.At.O. μα η Νο 2 «Βόρεια Κύπρος», εάν, (εφόσον), μελλοντικά το κρίνει σκόπιμο αυτό, το Ισραήλ, (βλ, Κύπρος 1974), ή οι Η.Π.Α. ή το Ην. Βασίλειο.

Ο θαλάσσιος δίαυλος Μαύρης Θάλασσας - Θάλασσας Μαρμαρά 
- Αιγαίου Πελάγους

Ο Γ. Γ. του N.At.O. κ. Jens Stoltenberg επισήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε την 13η Ιουνίου 2018 στην δημ/φο κ. Σία Κοσιώνη στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι»

«Αυτή είναι μια ιστορική συμφωνία (…) Ως εκ τούτου, θα ήθελα να επαινέσω, τόσο τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, αλλά και τον κ. Ζάεφ, από τα Σκόπια, γιατί, αυτό είναι ένα ιστορικό επίτευγμα, γιατί, επέδειξαν θάρρος, έδειξαν ότι είναι σπουδαίοι πολιτικοί ηγέτες και μπόρεσαν να επιλύσουν αυτό το ζήτημα, ερχόμενοι σε αυτή τη συμφωνία.»

Sergey Lavrov
Sergey Lavrov
Την ίδια ακριβώς ημέρα, (13η Ιουνίου 2018), που ο Γ.Γ. του N.At.O. κ. Jens Stoltenberg επαινούσε, τόσο τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, όσο και τον κ. Ζάεφ, δήλωνε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Sergey Lavrov:

«Είναι απαράδεκτο το να σχεδιάσει νέες διαχωριστικές γραμμές το Ν.At.O. με το πρόσχημα της ενίσχυσης της ασφάλειας. (…) Θα συνεχίσουμε να καλούμε τους ομολόγους μας στο Ν.At.O. να σέβονται όλες τις συμφωνίες που έγιναν σε πολιτικό επίπεδο -ιδιαίτερα στο ανώτατο επίπεδο- οι οποίες, (συμφωνίες), δηλώνουν ότι η διαίρεση νέων διαχωριστικών γραμμών είναι απαράδεκτη και τονίζουν την ανάγκη εξασφάλισης αδιαίρετης ασφάλειας, ώστε κανείς να μην πρέπει να ενισχύσει την ασφάλειά του, βλάπτοντας την ασφάλεια των άλλων».

Παρουσία του πρώην στελέχους του Κ.Κ.Ε., πρώην συμβούλου του Γ.Α.Π. και νυν υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκου Κοτζιά και για την ακρίβεια κατόπιν συνάντησης που είχε μαζί του στην Μόσχα, δήλωσε τα ως άνω ο παλαιός, (έμπειρος), ρώσος διπλωμάτης.

Μόνο με κοσοβοποίηση της Νοτίου Βαλκανικής ελέγχουν την Μεσόγειο οι Η.Π.Α. αν επέλθουν πολλά ή ένα μα μεγάλο ρήγμα στο N.At.O.
  
Шойгу, Сергей Кужугетович
Шойгу, Сергей Кужугетович
Τυχόν είσοδος (και) των Σκοπίων στο N.At.O. θα καταστήσει τα Σκόπια μαζί με την Αλβανία και την Βουλγαρία που είναι ήδη χώρες - μέλη του N.At.O. σε «τόξο» των Η.Π.Α. στα Βαλκάνια. Τριεθνές «καπέλο» N.At.O. στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας είναι όχι μόνο σε επίπεδο δύναμης πυρός εδάφους - αέρος, (βλ. κυρίως πυραυλική επίθεση - αντιπυραυλική άμυνα), «πονοκέφαλος» για την Μόσχα, μα και σε θαλάσσιο επίπεδο, (βλ. κάθοδο ρωσικού Πολεμικού Στόλου από Μαύρη Θάλασσα προς Αιγαίο Πέλαγος), είναι πιθανή, (μελλοντική), απειλή, («φράγμα - μπλοκ»).

Η γεωφυσική θέση αυξάνει τις δυνατότητες μίας - καθεμίας χώρας ορεινών όγκων, αφενός, νησιωτικών συμπλεγμάτων, αφετέρου, να καταστεί υπολογίσιμη εμπορική, οπότε, (κατ’ επέκταση), στρατιωτική, (ναυτική, κυρίως), δύναμη. Ευλόγως το Λονδίνο από το 1940 έως και το 1949 πριμοδότησε τους κομμουνιστές στην Ελλάδα και μάλιστα αφότου είχε θέσει ήδη, (εκ των προτέρων), βέτο στην Μόσχα για τον έλεγχο της Μεσογείου. Η υλικές ζημίες και οι απώλειες ζωών την περίοδο 1946 - 1949 εδώ, (στην Ελλάδα), όχι μόνον υπερέβησαν τριπλά - πενταπλά τις αντίστοιχες του πολέμου και της τριπλής, (ιταλικής, γερμανικής, βουλγαρικής Κατοχής), μα, θα ήταν αδύνατη χωρίς τις ζημίες - χωρίς τις απώλειες αυτές η απελευθέρωση χωρίς ανεξαρτησία, (χωρίς ενδυνάμωση), της Ελλάδας. 

Δεν αλλάζουν τα σχέδια εκεί όπου το γεωφυσικό τοπίο, (νήσοι, ορεινοί όγκοι, ποταμοί κ.λπ.), παραμένει το ίδιο. Οι ανταγωνιστές αλλάζουν. Ούτε το ζητούμενο αλλάζει πάνω - γύρω από αναλλοίωτα δεδομένα, (υλική πραγματικότητα), όταν αλλάζουν οι αρμόδιοι. (Δεν σημαίνει π.χ. ότι οι αναλύσεις της F.S.B. σήμερα διαφέρουν από τις αναλύσεις της Κ.G.B. κάποτε. Όταν το θέμα είναι η ασφαλής διέλευση των ρωσικών υποβρυχίων από τους ίδιους αυτούς διαύλους που υπήρχαν π.χ. και προ 50 ετών, τί να αλλάξεις; Σε ότι αφορά στα μέσα, (τα τεχνολογικά), ανασκευάζεις τις επισημάνσεις σου. Κατά τα λοιπά οι χαράξεις πορείας ίδιες παραμένουν.

█ Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα υπό τις υφιστάμενες συνθήκες να επεκταθεί εδαφικά σαν κάτι άλλο πέρα από ισραηλινό αντίβαρο στην Τουρκία. Από την αλλοίωση του εθνικού κοινωνικού ιστού της Ελλάδας εξαρτάται η μη ουσιαστική ενδυνάμωσή της μετά από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μα, ήδη η φροντίδα για την αλλοίωση αυτή μαίνεται.

█ Δεν μπορεί η Ελλάδα να χάσει αύριο - μεθαύριο π.χ. την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη ή πιο απλά ότι ακριβώς θα έχανε σε περίπτωση που μετατρέπονταν μετά το 1949 σε ένα απέραντο GULAG με μία Πηγάδα του Μπούλκες στην μέση, εάν, (εφόσον), το N.At.O. παραμείνει αρραγές. Δεν έχεις λόγο να σπάσεις στα δύο, στα τρία, στα πέντε, βέργα που συνεχίζει να λυγά.
                                                                                            
Αν δεν παραμείνει αρραγές το N.At.O. ωστόσο; Πως θα διατηρήσουν τον έλεγχο της Μεσογείου οι Η.Π.Α.; Είναι δυνατόν π.χ. να «σπάσει» ο ήδη αδύνατος γαλλο-γερμανικός Άξονας στην Ε.Ε. ή π.χ. να «τα σπάσει» με τις Η.Π.Α. εντός N.At.O. η Γερμανία ή (και) η Τουρκία και να διατηρήσουν κατόπιν οι Η.Π.Α. τον έλεγχο στην Μεσόγειο στηριζόμενες σε status που δεν υφίσταται, (πια); Είναι ανέφικτος ο έλεγχος της Μεσογείου από πλευράς των Η.Π.Α. αν συμβεί κάτι από τα ως άνω και δεν συνοδευτεί αμέσως, (ακαριαία), από κοσοβοποίηση (και) της Νοτίου Βαλκανικής.

Έως και το 1949 ήταν όνειρο ζωής (!) του κύριου πολιτικού εκφραστή της διεθνούς τραπεζικής εδώ, (του Κ.Κ.Ε.) η επέκταση:

της Αλβανίας μέχρι το Άκτιο,

των Σκοπίων μέχρι τον λιμένα της Θες/νίκης,

της Βουλγαρίας μέχρι της Καβάλα,

όχι μετά το 1991

Μετά το 1991 είναι εναλλακτικό σχέδιο της Αντικατασκοπείας των Η.Π.Α.

Τόσο τετριμμένο, (γνωστό), μάλιστα π.χ. στην υπηρεσία Ασφαλείας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, που προκύπτει από παντού και σε ρυθμό βαρετό, (επαναληπτικό), πια, αυτό: Δεν περνά εβδομάδα από το 2010 μέχρι σήμερα που να μην υπενθυμίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η Μόσχα στην Άγκυρα τις απαιτήσεις της σε ότι αφορά στις κινήσεις του στόλου της. Αν και δεν χρειάζεται γιατί η πολιτική των Η.Π.Α., του Ισραήλ και του Ηνωμένου Βασιλείου στην Μέση Ανατολή, (βλ. Συρία, κούρδοι, Ιράν κ.λπ.), τα τελευταία 8 χρόνια, υπενθυμίζει και στην τουρκική πλευρά, ανά εβδομάδα, δίχως ίχνος υπερβολή, ότι: «άμα έχεις τέτοιους φίλους», (μέσα στο N.At.O.) «τι τους θέλεις τους εχθρούς».

Ως προς τα μέσα διαφωνούν οι διεθνοφασίστες, όχι ως προς τον σκοπό

Όχι μόνο δεν προκύπτει από κάπου, (έστω και από την παραμικρή, έστω, ένδειξη), ότι τα δυτικού τύπου μετασοβιετικά «σοβιέτ», (= διευθυντήρια υπερεθνικού τύπου), όπως είναι η Ε.Ε. θα μακροημερεύσουν, μα, ήδη, (εδώ και καιρό), η Ουάσιγκτον αναδιπλώνεται σε ότι έχει να κάμει με το κόστος το οποίο καλείται με την σειρά της να καταβάλλει κι' αυτή, (σαν χώρα επιθετικά εξαγωγικού εμπορίου που είναι), έτσι ώστε να συντηρηθούν οι κατά τόπους εθνικές δημοκρατίες, (= η ζήτηση για εισαγωγές).

Δεν πιστεύει αυτή την στιγμή η …συντηρητική πλευρά του διεθνούς φασισμού, (οι νεοφιλελεύθεροι και κυρίως ο νυν πρόεδρος των Η.Π.Α.), στα πολιτικά εργαλεία των περιφερειακών αγορών και ως εκ τούτου στο κόστος συντήρησής τους. Οι διεθνιστές Δεξιοί, (= οι νεοφιλελεύθεροι), στην Ουάσιγκτον, αυτή την στιγμή, θεωρούν ότι η διατήρηση των τελωνείων και των συνόρων ανοιχτών στις περιφερειακές χώρες τις Δύσης και πρωτίστως σε όσες από δαύτες είναι κατά παράδοση «μπανανίες» της Παλιάς και Νέας Υόρκη είναι δυνατή και χωρίς «προβατόσχημους λύκους». «Δεν συντρέχει λόγος να πληρώνουμε πολιτικούς διαμεσολαβητές εισαγωγών αγαθών και δανείων, (προς κατανάλωση ακριβώς των αγαθών), αφού πουλάμε από μόνοι μας πια μέσα σε κάθε χώρα τα αγαθά και τα δάνειά μας», λένε. «Οπότε, ένας φθηνός πολιτικός υπάλληλός μας μέσα σε κάθε χώρα αρκεί».

Δεν διαφωνεί ως προ το ανωτέρω σκεπτικό η …προοδευτική «χειρ» του «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α., (Fed), ήτοι o Οίκος Rothschild, (βλ. Soros), μα, πώς θα συντηρηθεί η κερδοφορία των τραπεζών χωρίς κρατισμό; Θεωρεί πρόωρη και ως εκ τούτου λανθασμένη, λοιπόν, η διεθνής τραπεζική -(οι κομμουνιστές είναι οι πολιτικοί εκφραστές της)- την κατάργηση των πολιτικών εργαλείων καταλήστευσης εθνικού πλούτου από τις μεσαίες και τις μικρές χώρες της Δύσης. (Δια)μέσω της πλήρους απελευθέρωσης των κοινωνιών, (της ζήτησης), διασφαλίζεται, συντηρείται, αυξάνει, με την μικρότερη δυνατή αντί-δραση η πλήρης, (ολοσχερής), απελευθέρωση των αγορών. Αυτή είναι ή εκτίμηση των ιδιοκτητών της Αριστεράς. [Βλ. μονάδες, (κράτη-κόμματα), εκτροφής ομιλούντων βοοειδών με δάνεια]. 

Έχει αποδειχθεί ορθή, (κερδοφόρα), η προϊούσα άποψη, των διεθνιστών σοσιαλιστών, (= κρατιστών - φασιστών), όπως προκύπτει από το τεράστιο άνοιγμα της ψαλίδας πλουσίων - φτωχών, ήτοι, από την υψηλή κερδοφορία που σημείωσαν οι πολυεθνικές και οι τράπεζες τα τελευταία 30 χρόνια που ήρθη:

κάθε συναλλαγματικός κίνδυνος,

κάθε πρόσκομμα στην ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, δούλων, χρήματος, 

κάθε τελωνειακό εμπόδιο,

κάθε ρίσκο εξαιτίας πολιτισμικών διαφορών

και εντέλει κάθε σύνορο και κάθε θεσμικό άβατο, (βλ. Εθνικό Δίκαιο, κυρίως), στις χώρες των «μαμελούκων».

Δεδομένου ωστόσο ότι το Ισραήλ βιάζεται για στρατιωτικές επεμβάσεις, (βλ. κυρίως Ιράν, Συρία, Λίβανος), η άποψη των νεοφιλελευθέρων είναι αυτή που πρυτανεύει με το που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ο κ. Donald Trump, οπότε, κατ’ αναπόφευκτο τρόπο τα ρήγματα εντός του N.At.O. θα επέλθουν. [Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο κ. George Soros και άλλοι μεγάλοι λενινιστές ή τροτσκιστές της C.I.A., της N.S.A. και άλλων Κ.Ο.Κο. (= Κομμουνιστικών Οργανώσεων Κορυφής), λένε, μεταξύ τους: «Θα μας βάλει σε μπελάδες το κωλόπ…», «Θα χάσουμε εκατομμύρια με τον μπούφ…», «Θα μας πάρει στο λαιμό του ο αιμομ…».]

Για τις Η.Π.Α. είναι Plan B η εφάπαξ απαλλοτρίωση της Ελλάδας, όχι για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α.

Δεν στερείται, απλώς, πολιτικού ρεαλισμού, στερείται στοιχειώδους πολιτικού ρεαλισμού όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πάει μακριά σαν οδηγός νεκροφόρας, χωρίς κλιματισμό, κουβαλώντας λείψανο.

✎ Για άλλο λόγο όμως εγκλωβίστηκε σκόπιμα μέσα σε μία τέτοια, (αφόρητη), κατάσταση, μετά τον Απρίλιο 2010 και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό μετά τον Ιούνιο 2015 η Ελλάδα και για άλλο λόγο εγκλωβίστηκε επίσης, σκόπιμα, μέσα σε μία τέτοια, (εξίσου αφόρητη), κατάσταση η Γερμανία - πρωτίστως η Γερμανία και δευτερευόντως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία στην «Ευρωζώνη».

✎ Η θέση της, (το έδαφος), είναι η προίκα της Ελλάδας. Την Ελλάδα, δεν την εγκλωβίζεις σε διπλό αδιέξοδο για να χάσει χρήμα, μα για να κερδίσεις έδαφος. Το χρήμα, εξάλλου, εσύ της το δίνεις. Τουναντίον, η προίκα της Γερμανίας ή της Ιταλίας είναι οι ιδιωτικές δομές παραγωγής πλούτου. Την Γερμανία, δεν την εγκλωβίζεις σε διπλό αδιέξοδο για να κερδίσεις έδαφος μα για να χάσει χρήμα και για την ακρίβεια πελάτες διεθνώς. Η καταστροφή της εθνικής οικονομίας της είναι το πρώτιστο για σένα, όχι κάτι άλλο.

➤ Πάντα η Παλαιά και Νέα Υόρκη επιδιώκουν την καταστροφή των κύριων εμπορικών ανταγωνιστών τους, διεθνώς, όταν αδυνατούν να τους απαλλοτριώσουν εφάπαξ, ή έστω, σε δόσεις.

➤ Εξίσου πάντα επιδιώκουν να απαλλοτριώσουν εφάπαξ ότι καθίσταται πια ανώφελο, (ασύμφορο), αν όχι αδύνατο να συνεχίσουν να απαλλοτριώνουν σε δόσεις.


Όργανο και δη πειθήνιο του ισραηλινού εθνικού φασισμού θα καταλήξει η Ελλάδα. Ή κατατεμαχισμένη ή απαλλοτριωμένη εφάπαξ από την διεθνή τραπεζική, (βλ. κομμουνιστικό πραξικόπημα).

1. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι το πιο πιθανό προς στιγμή, (με βάση το υφιστάμενο διεθνές σκηνικό). Σαν αντίβαρο του Ισραήλ στην Τουρκία θα χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα. Αλά Κύπρος.

2. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι λιγότερο πιθανό, μα, με βάση τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα είναι λιγότερο πιθανό, όχι με βάση τα όσα θα ισχύουν «αύριο - μεθαύριο».

✑ Αν σημειωθεί ρήγμα και δη σοβαρό ρήγμα στο N.At.O. ή αν Ε.Ε. καταλήξει εκεί όπου καταλήγει κάθε μα κάθε «κολχόζ», (βλ. «το συνεταιρικό το βόδι το τρώει ο λύκος»), ο εδαφικός κατατεμαχισμός της Νότιας Βαλκανικής, είναι, όχι μόνο πιθανός, μα, με τις συνθήκες ολοκληρωμένες σχεδόν, (βλ. Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία). Ολοκληρωμένες, όχι από όποιους κι’ όποιους, μα, από αυτούς ακριβώς οι προετοίμασαν και πραξικόπημα τον Ιούνιο 2015 στην Ελλάδα.

✑ Πραξικόπημα για λογαριασμό της διεθνούς τραπεζικής, ήτοι, κομμουνιστικό πραξικόπημα, ή, πιο απλά, επιχείρηση εφάπαξ απαλλοτρίωσης της Ελλάδας αλά 1946 - 1949 Δεν απαγορεύει η Ουάσιγκτον στο «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. να ασκεί την τέχνη του, (= εφάπαξ απαλλοτρίωση χωρών με κομμουνιστικά πραξικοπήματα), αν δεν συντρέχει γεωστρατηγικός λόγος. Στην Ελλάδα, ωστόσο, συντρέχει λόγω της θέσης της στον γεωφυσικό χάρτη. Χώρια δε που τον Ιούνιο 2015 ζητούμενο για το «Τελ Αβίβ» Η.Π.Α. ήταν η πρόωρη κοσοβοποίηση της Ελλάδας - πέρα από την μπλόφα προς το Βερολίνο. Ε, ναι, γιατί, τί νόημα έχει κομμουνιστικό πραξικόπημα, (εφάπαξ απαλλοτρίωση χώρας), εκεί όπου δεν είναι πια ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς των περιουσιών; Τι θα απαλλοτριώσεις; Τα ήδη υποθηκευμένα; Δεν είναι μετά τον Απρίλιο 2010 ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Ελλάδα. Αν ήταν, ναι, δεν αποκλείεται να είχαμε «Ceaușescu» της Fed στο Μαξίμου τώρα. Με εθνικό νόμισμα ή σε δολάριο και με δική σου, πάντα, τράπεζα, (κεντρική), έχεις λόγο, (συμφέρον), να ανοίξεις στρατόπεδα μηδενικού εργατικού κόστους, (GULAG) και να κονομήσεις διπλά, τριπλά, πολλαπλά, όχι με ευρώ, (= 50% μάρκο) και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των περιουσιών υποθηκευμένο σε 15, 20, 30 κράτη.

Ανάλογο είναι το σκεπτικό και σχετικά με εδάφη:

✑ Δεν κατατεμαχίζεις έδαφος μηδενικού στρατηγικού ενδιαφέροντος ή ανύπαρκτων πλουτοπαραγωγικών πηγών. Ούτε για την Ελλάδα θα είχε ενδιαφέρον η Ελλάδα αν δεν βρεχόταν από δυσμάς, ανατολάς, νότου. Οπότε, για ποιόν θα είχε; Για τα Σκόπια; Ή για την Σόφια; Πρέπει να υπάρχει θάλασσα μπροστά για να ανοίξεις δίοδο στα Σκόπια ή (και) στην Σόφια προς την Θες/νίκη. Και όχι, βεβαίως και δεν έχεις λόγο να το κάμεις αν όλα βαίνουν καλώς εντός του ΒορειοΑτλαντικού Συμφώνου. Αν όμως «στραβώσει η δουλειά» π.χ. μετά από εισβολή στην Τεχεράνη ή π.χ. στην Δαμασκό, ναι, ένας εκ των τρόπων -αν όχι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος- που έχεις, για να ελέγξεις την 100% κρίσιμη περιοχή της Μεσογείου, η κοσοβοποίηση της Νοτίου Βαλκανικής είναι, (ο τρόπος αυτός).

Επισημαίναμε, μεταξύ άλλων, στο από 1ης Φεβρουαρίου 2015 κείμενό μας με τίτλο: «Η καλύτερη ώρα για να χτυπήσεις κάποιον είναι η ώρα κατά την οποία αυτός είναι πεσμένος χάμω».  Κάτω από τον υπότιτλο: «Δεύτερη …δημιουργική χρεοκοπία; ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο Γ. Α. Π.»: «(…) Το τετελεσμένο γεγονός στο Αιγαίο ή στην Θράκη ή όπου αλλού κριθεί πρόσφορο το έδαφος, όχι μόνον είναι πιθανό μετά από τυπικό πιστωτικό γεγονός, (επίσημη χρεοκοπία), της Ελλάδας, μα, από ένα τέτοιο γεγονός εξαρτάται (και) η ευρύτερη επαναδιευθέτηση συμφερόντων στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και της Μεσογείου. (…)»


text ©2018 yahooxaxaxouxa.blogspot.gr








Creation of Territorial Shredder Conditions in the Southern Balkans






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Από την 27η Απριλίου 2013 και μετά, δόθηκε, για πρώτη φορά, η δυνατότητα σχολιασμού των αναρτήσεων, σε αυτό, εδώ, το ιστολόγιο.

Πνευματικά δικαιώματα © 2010 - 2024 yahooxaxaxouxa.blogspot.com όπου αναφέρεται, σημειώνεται.
To yahooxaxaxouxa.blogspot.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών» (links).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP